Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Max Keiser on the Greek Crisis

Max Keiser on the Greek Crisis 2 (22-4-2010 GR-subs)



Max Keiser on the Greek Crisis 1



Πηγή
http://redskywarning.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα...

Λύσεις για να μην γίνουν όλα ρημαδιό..

Λύσεις για να μην γίνουν όλα ρημαδιό..
Υπάρχει μία και μόνη λύση για να μη γίνουν όλα ρημαδιό. Για να μη διαλυθούν τα πάντα. Για να μη χυθεί αίμα. Για να επιβιώσουμε. Η λύση είναι... συγκεκριμένα ΑΝΤΙ - ΜΕΤΡΑ, για μία τετραετία. Άμεσα. Τώρα, σήμερα. Και ίσως (ισως λέω) να σωθεί έστω ένα μέρος της τιμής του πολιτικού συστήματος. Αλλιώς, να ψάχνουν από τώρα μέρος να κρυφτούν. Όλοι τους. Λοιπόν, έχουμε και λέμε :

15 ΑΝΤΙ-ΜΕΤΡΑ :

1. Τέλος στους διπλοθεσίτες του δημοσίου. Εντός 5 ημερών δηλώνουν στο κράτος, πια απο τις εργασίες τους θα επιλέξουν. Το ίδιο και για επιτροπές, ομάδες εργασίας και λοιπές δικαιολογίες για να βγάζουν... χρήματα εις βάρος των κορόιδων.

2. Τέλος στα προεκλογικά έξοδα κομμάτων, υποψηφίων κτλ για οποιοδήποτε είδος εκλογών καθώς και τέλος στα έξοδα παραστάσεως. Είπαμε, η παράσταση τελείωσε.

3. Τέλος στη χρηματοδότηση Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Καλός ο εθελοντισμός και η φιλανθρωπία αλλά άμα έχεις. Όχι, άμα δεν έχεις.

4. Τέλος στην πληρωμή τέλους στην ΕΡΤ. Τέλος. Δεν χρειάζονται καν επιχειρήματα για αυτό το αίσχος. Συγχώνευση όλων των καναλιών σε ένα, το πολύ δύο.

5. Τέλος στα πολυπληθή Διοικητικά Συμβούλια παντού. Δεν χρειάζονται 7 ή 9 χαραμοφάηδες στα Νοσοκομεία, στις κρατικές επιχειρήσεις, κτλ. Το πολύ πέντε μέλη (για να μην πούμε τρία). Οι περισσότεροι εισέπρατταν την αποζημίωση για τη θλιβερή παρουσία τους.

6. Θέλετε 12 μισθούς το χρόνο; οκ. Σύμφωνοι. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ. Και οι εργαζόμενοι της Βουλής, και των πετρελαίων και όλοι.

7. Κανένας εργαζόμενος στο δημόσιο, δεν θα λαμβάνει πάνω από 5.000 € το μήνα (και πολλά είναι). Κανένας εργαζόμενος δεν θα λαμβάνει κάτω από 800 €. Σύνολο. Τέλος στις...φουστιές με τα επιδόματα. Όταν λέμε, δεν θα λαμβάνει το εννοούμε. Εννοούμε συνολικές αποδοχές και παροχές. Ούτε βοηθήματα, ούτε επιδόματα, ούτε μπούρδες. Καθαρές κουβέντες.

8. Ετήσιες Κάρτες δωρεάν μεταφοράς με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 10.000 €. Είδαμε και που πληρώναμε τι γινόταν. Τα έτρωγαν οι διαχειριστές τους.

9. Τέλος στις σχολικές πενταήμερες εκτός Ελλάδας. Οι πενταήμερες (και ο τζίρος τους) θα γίνονται ΜΟΝΟ σε ακριτικά νησιά της χώρας μας, έρημα, για να τους δώσει η νεολαία ζωή και φρεσκάδα.

10. Άμεση αξιοποίηση των ακινήτων του δημοσίου. Τέλος, στα αραχνιασμένα, χρυσοπληρωμένα άχρηστα κτήρια. Αξιοποιήστε τα ή πουλήστε τα. Τώρα.

11. Κατάργηση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Δεν προσφέρει απολύτως τίποτα και σε κανέναν. Το κράτος σπατάλαγε χρήματα για να εκθέτει τις "δήθεν" υπηρεσίες του σε ορδές κρατικοδίαιτων ψευτοπαραγόντων. Τέλος. (Εθιμικά ας διατηρηθεί η ομιλία του Πρωθυπουργού και η Συνέντευξη Τύπου). Επίσης, τέλος στην πανάκριβη και άθλια Eurovision.

12. Η εκκλησία να φορολογείται όπως όλοι οι πολίτες. Τέλος, η ασυλία. Να διοργανώνει συσσίτια και φιλανθρωπικά έργα, αποδεδειγμένα.

13. Δωρεάν internet σε όλους τους μαθητές, φοιτητές, άνεργους. Όλα τα βιβλία, βοηθήματα κτλ σε ηλεκτρονική μορφή (PDF). Τέλος στις πανάκριβες περιττές εκτυπώσεις. Επίσης, δωρεάν ασύρματο internet σε όλα τα νησία (ιδίως τα ακριτικά) με Wi-Max. Υπάρχει τρόπος.

14. Τέλος στην πανάκριβη κρατική διαφήμιση. Να πληρώνουν οι πολίτες την "διαφήμιση" της κατάντιας του κράτους; Επιδότηση της διανομής των εφημερίδων υπό προϋποθέσεις.
Επίσης, τέλος στις σπάταλες επιδοτήσεις διαφορων ειδών συλλόγων, φορέων, ανύπαρκτων και υπαρκτών. Δεν χάλασε ο κόσμος, εάν για λίγα χρόνια δεν πάρει επιδότηση ο "Πολιτιστικός Σύλλογος Μουχρίτσας" για να ψηφίσουν τα μέλη του, τον γελοίο πολιτικάντη που τους έδωσε τα...μπικικίνια.

15. Μείωση του αριθμού των βουλευτών σε 200. Μείωση των Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων. Κατάργηση του σταυρού και των μετακινήσεων ψηφοφόρων. Ηλεκτρονικα δημοψηφίσματα.

Αυτά προς το παρόν. Μόνο με αυτήν την προϋπόθεση και σε συνδυασμό με πλήρη εξακρίβωση και παραδειγματική τιμωρία όσων έφταιξαν κάπως θα κοπάσει η δικαιολογημένη οργή εκατομυρρίων πολιτών. Πάρτε αντί - μέτρα μήπως και εφαρμοστούν τα μέτρα.
Γράφει ο Μυθριδάτης
fimotro

Πηγή
http://trelokouneli.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα...

Vasilis Papakonstantinou - 1n Maiou



Πηγή
http://www.youtube.com/watch?v=cFzG5DgCmRk&feature=player_embedded Διαβάστε περισσότερα...