Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

"Σκοτώστε με τη δύναμη της σκέψης!". Το μυστικό "project Jedi" του αμερικανικού στρατού.

Η παρακάτω σκηνή εκτυλίσσεται σε ένα υπόστεγο στην περιοχή Fort Bragg της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ. Τριάντα κατσίκες με ταμπελίτσες κρεμασμένες στο λαιμό τους βρίσκονται κάτω από αυτό και μασάνε με τις ώρες την τροφή τους κοιτάζοντας ατο κενό! Στις ταμπέλες αναγράφεται ένας αριθμός από το 1 εως το 30.

Κάθε 10 περίπου λεπτά μία από αυτές σταματά ξαφνικά το μάσημα, σαν να της κόβετε η ανάσα. Για λίγα δευτερόλεπτα μοιάζει να πνίγεται και να μην μπορεί να αναπνεύσει, αλλά αμέσως μετά συνέρχεται και συνεχίζει να τρώει σαν αν μην συνέβει τίποτα. Αυτό συμβαίνει σταδιακά σε όλες τις κατσίκες του υποστέγου!

Πώς να σκοτώσετε με τη δύναμη του μυαλού σας!

Ο ένας τοίχος του χώρου όπου βρίσκονται τα ζώα, είναι γυάλινος. Ακριβώς από πίσω του βρίσκεται ένα δωμάτιο. Σε αυτό είναι ένας νεαρός λοχίας του αμερικανικού στρατού ο οποίος έχει το πρόσωπό του "κολλημένο" στο τζάμι και ανά 10 λεπτά επιλέγει μία από τις κατσίκες και "καρφώνει" πάνω της το βλέμμα του! Λίγο πιο πέρα στέκονται και τον παρατηρούν πέντε αξιωματικοί!

Ο λοχίας επιλέγει την κατσίκα με τον αριθμό 17 και αρχίζει να την κοιτάει με απόλυτη αφοσίωση στο έργο του! Ξαφνικά το ζωντανό βγάζει μια σπαρακτική κραυγή και σωριάζεται νεκρό στο έδαφος. Οι πέντε αξιωματικοί αρχίζουν να χειροκροτούν! "Πέτυχε!", φωνάζουν ενθουσιασμένοι!

Ο λοχίας κάθεται εξουθενωμένος σε μία πολυθρόνα. Έχει μόλις καταφέρει να σκοτώσει ένα ζώο με τη δύναμη του μυαλού του! Επιτέλους μετά από χρόνια ερευνών το απόρρητο στρατιωτικό πρόγραμμα των ΗΠΑ με τον κωδικό "Project Jedi", αρχίζει να έχει θετικά αποτελέσματα!

Η ταινία "Οι άντρες που κοιτούσαν τις κατσίκες", με τον George Clooney.

Αν η παραπάνω σκηνή σας θυμίζει ταινία του Χόλιγουντ, είναι πολύ πιθανό να έχετε δει την ταινία με τίτλο " The Men Who Stare At Goats" και πρωταγωνιστές τους George Clooney και Ewan McGregor. Το σενάριό της δεν αποτελεί μυθοπλασία αλλά μεταφορά ενός υπαρκτού απόρρητου στρατιωτικού προγράμματος των ΗΠΑ, όπως αυτό περιγράφεται στο ομώνυμο βιβλίο του Jon Ronson .

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας που είχε βγει το 2009 στους κινηματογράφους:



Τι είναι το "Project Jedi" του αμερικανικού στρατού!

Και το όνομα αυτού "Project Jedi"! Ένα άκρως μυστικό πρόγραμμα που είχε ως στόχο τη δημιουργία του υπερ- στρατιώτη που θα μπορούσε να γίνει αόρατος, να περνάει μέσα από τοίχους και να σκοτώνει με τη δύναμη της σκέψης του! Αν όλα πήγαιναν σύμφωνα με τους σχεδιασμούς των αμερικανών οι "στρατιώτες Jedi" , θα είχαν την δυνατότητα αξιοποιώντας τις άγνωστες δυνάμεις του εγκεφάλου τους, να εξελιχθούν σε έναν ανίκητο στρατό "υπερανθρώπων"!

"Πρέπει να καταλάβουμε, ότι αυτές οι ιδέες δεν είναι παρανοϊκές" λέει ο λοχίας Glenn Wheaton, ένας στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων αποσπασμένος στο πρόγραμμα Jedi. "Από πολλούς θεωρούνται ως η επόμενη στρατιωτική φάση. Γι αυτό και οφείλαμε να γνωρίζουμε αν ήταν δυνατόν να χρησιμοποιηθούν "μεταφυσικές" δυνάμεις για στρατιωτικούς σκοπούς. Όχι μόνο για να τις αξιοποιήσουμε οι ίδιοι αλλά και για να μπορέσουμε να αμυνθούμε αν κάποιος άλλος στρατός τις χρησιμοποιούσε εναντίον μας!"

Ο αξιωματικός που ήθελε να "περπατάει στους τοίχους"

Το 1983 ο Υποπτέραρχος Albert Stubblebine III, ήταν επικεφαλής τέτοιων ερευνών. Ένας από τους πιο διακεκριμένους αξιωματικούς του αμερικανικού στρατού και αρχηγός του Τομέα "US Army Intelligence" με 16.000 στρατιώτες υπό τις διαταγές του!

Ο Stubblebine ήταν απόλυτα σίγουρος ότι οι άγνωστες δυνάμεις του ανθρώπινου μυαλου μπορούν και πρέπει να χρησιμοποιηθούν για στρατιωτικούς λόγους. Οι αξιωματικοί που συνεργάζονταν μαζί του , υποστηρίζουν πως ο ίδιος έκανε καθημερινά εξάσκηση στο... περπάτημα πάνω στους τοίχους αλλά δυστυχώς το μόνο που κατάφερνε ήταν να τραυματίζεται συνεχώς!

Μπορεί η αρνητική σκέψη να σκοτώσει;

Ήταν ο ίδιος άνθρωπος που στα τέλη της δεκαετίας του 1970, πίστευε πως ο επόμενος πόλεμος θα γινόταν με όπλο τις δυνάμεις του νου, και όχι με συμβατικές βόμβες και σφαίρες. Στα πλαίσια αυτά ξεκίνησε το πρόγραμμα Jedi, που είχε την απόλυτη στήριξη της Αμερικανικής Κυβέρνησης, η οποία και το χρηματοδοτούσε!

Αμερικανοί επιστήμονες είχαν μόλις ανακαλύψει ότι η επικέντρωση σε αρνητικές σκέψεις μπορούσε να επηρεάσει ζωνατνούς οργανισμούς! "Άρα γιατί να μην μπορεί και να σκοτώσει;", ήταν το επόμενο βήμα τους! "Αν η σκέψη μπορεί να σκοτώσει, τότε θα έχουμε ανακαλύψει το τέλειο φονικό όπλο"!

Ο... χορτοφάγος Γιούρι Γκέλερ και το πρόγραμμα Jedi.

Σύμφωνα με το βιβλίο του Jon Ronson, σε αυτήν τους την προσπάθεια ζήτησαν τη βοήθεια του, νεότατου τότε, Γιούρι Γκέλερ, ο οποίος κλήθηκε να σκοτώσει έναν χοίρο με τη δύναμη του μυαλού του! Εκείνος είχε αρνηθεί με την δικαιολογία ότι ήταν... χορτοφάγος! "Μου ζήτησαν να σκοτώσω ένα ζωντανό πλάσμα χρησιμοποιώντας τη σκέψη μου. Δεν μπορώ να σας πω πόσο συγκλονισμένος ήμουν. Λατρεύω τα ζώα. Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ τις δυνάμεις μου για να τα βλάψω", είχε δηλώσει τότε ο Γκέλερ..

"Σκότωνε τις κατσίκες σε 30 δευτερόλεπτα..."

Σύμφωνα με τον λοχία Glenn Wheaton, τελικά βρέθηκαν άλλοι εθελοντές οι οποίοι δοκίμασαν με επιτυχία τις φονικές δυνάμεις της σκέψης τους! Αρχικά τους ζητήθηκε να σκοτώσουν σκυλιά με τη δύναμη του μυαλού, αλλά συνάντησαν την αντίδραση των ... φιλόζωων αξιωματικών!!! Έτσι κατέληξαν στις κατσίκες!

"Ένας από τους άντρες μας, ο Michael Echanis, μπορούσε να σταματήσει την καρδιά του ζώου μόνο με τη σκέψη του! Τον είδα με τα μάτια μου να το κάνει, μέσα σε 30 δευτερόλεπτα", υποστηρίζει. "Λίγες ημέρες αργότερα , υπέστει και ο ίδιος ο Echanis καρδιακό επεισόδιο. Ίσως ήταν αυτό που λέμε κάρμα".

Τα επιστημονικά συμπεράσματα για το πρόγραμμα Jedi.

Αν και επισήμως ο στρατός των ΗΠΑ δεν ανακοίνωσε ποτέ λεπτομέρειες για το πρόγραμμα αυτό, υπήρξαν κάποιοι επιστήμονες που πήραν θέση. H καθηγήτρια Jessica Utts από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Ντέιβις, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι "τα ψυχικά φαινόμενα είναι πραγματικά. Ο στρατός των ΗΠΑ είχε ανακαλύψει πραγματικά έναν τρόπο αξιοποίησης του παραφυσικού".

Ο ερευνητής , Ray Hyman, υποστήριξε ότι "ο στρατός λέει ότι έχει αποδείξεις ότι οι ψυχικές δυνάμεις είναι υπαρκτές. Προσωπικά έχω τις επιφυλάξεις μου".

Οι "ψυχικές δυνάμεις" και ο Μπιν Λάντεν!

Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει ενεργοποιήσει και πάλι το πρόγραμμα των "ψυχικών ερευνών" ώς ύστατο όπλο για το κυνήγι του Μπιν Λάντεν. "Αργά ή γρήγορα, ο Μπιν Λάντεν θα βρεθεί," λένε । "Ο μόνος τρόπος να τον αιφνιδιάσουμε και εξολοθρεύσουμε είναι να τον σκοτώσουμε με τη δύναμη της σκέψης, από απόσταση!"

Πηγή

http://www.pyles.tv/News/theories-synomosias/jedi_project.aspx Διαβάστε περισσότερα...

Να σου πω τον... καφέ;

Από γενιά σε γενιά πολλές γιαγιάδες, σαν αρχαίες Πυθίες, μεταφέρουν τις πληροφορίες που αφορούν το μέλλον του ενδιαφερόμενου, παρατηρώντας το φλυτζάνι του καφέ!

Άραγε τι βλέπουν στον πυθμένα του φλιτζανιού; Πως είναι δυνατό η πορεία της ζωής να επιβεβαιώνει τις προβλέψεις;

Τι έλεγαν οι γιαγιάδες μας για την καφεμαντεία

Η ποικιλία των σχημάτων, η καθαρότητά τους, η θέση τους και η ερμηνεία τους αποτελούν έναν γρίφο που λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πως να τον αποκωδικοποιήσουν.

Για να λειτουργήσει το διαισθητικό κομμάτι του εγκεφάλου, το οποίο βρίσκεται στο δεξί ημισφαίριο, κρατάμε με το αριστερό χέρι το φλιτζάνι που παίρνει το ρόλο της γυάλινης σφαίρας. Οι επιθυμίες μας ενεργοποιούνται και τοποθετούν το δικό τους λιθαράκι στο κατακάθι, προκειμένου να αλλάξουν το παρελθόν και να επέλθει ευημερία στο παρόν και μέλλον. Οι οιωνοί έρχονται στην επιφάνεια και καταγράφονται σε ένα κομμάτι χαρτί. Οι προφητείες επιβεβαιώνονται και ο μεταφυσικός μαντικός τρόπος καθιερώνεται.

Όταν η "καφετζού" δεν βρίσκεται σε ευχάριστη διάθεση ή πενθεί, δεν μπαίνει στη διαδικασία να ρίξει ούτε μια ματιά στο τζελβέ (=κατακάθι) για να μην μεταφέρει αρνητική ενέργεια. Οι χρησμοί αναφέρονται σε γεγονότα που θα πάρουν σάρκα και οστά τους επόμενους πέντε μήνες. Στο τέλος της μαγικής τελετουργίας δεν αναφέρεται η λέξη ευχαριστώ, για να μην ανατραπούν τα όσα ειπώθηκαν στη προσωπική επαφή των δυο ατόμων.

Μία βασική προϋπόθεση για να "ισχύσει η καφεμαντεία"

Υπάρχει όμως μία βασική προϋπόθεση για να έχουν "ισχύ" τα όσα φαίνονται στον πάτο του φλυτζανιού: να μην δοθεί υλικό αντάλλαγμα για την "ανάγνωση του"! Οποιαδήποτε συναλλαγή -χρηματική ή άλλη- ακυρώνει κάθε "μαντεία"!! Η "τέχνη της καφεμαντείας" πρέπει να προσφέρεται αφιλοκερδώς, όπως το ξεμάτιασμα, λέγανε οι γιαγιάδες μας ! Αλλιώς η "διαισθητική ικανότητα", πάει περίπατο δίνοντας τη θέση της σε στυγνή εκμετάλλευση των θυμάτων!!

Μια λεπτομέρεια που οι "επαγγελματίες καφετζούδες", προτιμούν να αποσιωπούν και "ξεχνούν" να την αναφέρουν!! Στην εποχή της ανεπτυγμένης τεχνολογίας αυτή η οδός, για την ανακάλυψη του "τι μέλλει γενέσθαι" αποτελεί ένα είδος δεισιδαιμονίας. Εμείς σας δίνουμε εδώ την ερμηνεια που έδιναν οι γιαγιάδες στα σχήματα που έβλεπαν μέσα στον πάτο του φλυτζανιού, αλλά σας τονίζουμε ότι - κατά την παράδοση- δεν αρκεί αυτό για να "δείτε το μελλον". Απαιτείται εμπειρία ζωής, σοφία και διαίσθηση! Και όλα αυτά ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ!!

Τι έβλεπαν στο βάθος του φλιτζανιού οι γιαγιάδες μας!

1.Τα ζώα συμβολίζουν επιτυχία. Το σύμπαν συνωμοτεί για να πάνε όλα προς το καλύτερο.
Σκύλος= πιστοί φίλοι.
Λιοντάρι = υπερπήδηση εμποδίων.
Γαϊδούρι= οικογενειακή φροντίδα.
Τίγρης= εργασιακή ευημερία.

2. Τα πτηνά είναι ευχάριστη είδηση για κάποιο θέμα που δεν είναι ζωτικής σημασίας.

3. Τα ψάρια, όπως στα όνειρα, κρύβουν στενοχώριες και απογοητεύσεις.

4. Φίδι = συκοφαντίες και ψέματα.

5. Πλοίο = ταξίδι. Εάν υπάρχει κοντά του κλαδί, το ταξίδι είναι επαγγελματικού περιεχομένου με πολλά κέρδη.

6. Δέντρο = κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

7. Τα γεωμετρικά σχήματα υποδηλώνουν το ψυχικό μας κόσμο.

Κύκλος μονός και καλοσχηματισμένος = Επιτυχία σε οικονομική υπόθεση.
Κύκλος διακεκομμένος = Απρόσμενα εμπόδια.
Κύκλος με τέσσερις τελείες μέσα = Απόκτηση απόγονου.
Τετράγωνο καλοσχηματισμένο = Ευτυχία στα αισθηματικά.
Πολλά τετράγωνα στη σειρά σαν παράθυρο = Θα επιχειρήσουν να σας κλέψουν.
Τρίγωνο κανονικό = Καλοτυχία.
Στεφάνι από τρίγωνα = Δυσάρεστη είδηση.

8. Ανθρώπινο κεφάλι χωρίς άκρα: Ευεργετική σχέση στη ζωή σας.

9. Ανθρώπινο κεφάλι με τα άκρα προς τα επάνω: Σοβαρό πρόσωπο στη ζωή, σας προστατεύει.

10. Τρεις ανθρώπινες φιγούρες: Προαγωγή.

11. Δυο πρόσωπα σε κύκλο: Γάμος.

12. Δυο πρόσωπα χωρισμένα: Διαζύγιο.

13. Σταυρός έντονος: Πιθανός θάνατος.

14. Στεφάνι από σταυρούς: Θάνατος στενού συγγενή.

15. Τραπέζι με τρία πόδια: Νίκη εναντίον εχθρού.

16. Άστρο: Ερωτική επιτυχία. Πληρότητα. θρίαμβος.

17. Διχάλα: Θυμός, στεναχώρια.

18.Το γράμμα Η: Ασθένεια ή μηχανορραφία εναντίον σας.

19. Ευθεία: Δρόμος, πορεία ζωής. Πολλές ευθείες μαζί: Μακροζωία.

20. Διακεκομμένη ευθεία: Ερωτική απογοήτευση.

21. Καμπύλη ευθεία: Κάποιος φίλος λέει ψέματα. Λυκοφιλίες.

Συμβουλή δική μας: η καφεμαντεία, όπως και η ωμοπλατοσκοπία, αποτελούν μέρος της παράδοσής μας, και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται. "Ανθισαν" σε άλλες εποχές, με άλλη παιδεία, κουλτούρα και αντίληψη.

Πηγή
http://www.pyles.tv/synendefxeis-kai-afieromata/Na-sou-po-ton-kafe.aspx Διαβάστε περισσότερα...