Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Αποκατάσταση της αλήθειας για την Μακεδονία μας

Φροντίζουμε στο YouTube για την αποκατάσταση της αλήθειας με 2 απλά βήματα.

1) Ανοίγουμε αυτόν τον σύνδεσμο http://adf.ly/7I50

(Αν χρειαστεί πατάμε "Skip Ad" πάνω δεξιά)

2) Προτείνουμε σε όλους τους φίλους μας να ανοίξουν την σελίδα http://adf.ly/7I50


Με αυτόν τον τρόπο ανεβάζουμε το βίντεο με την αποκατάσταση της αλήθειας στα ύψη!
Όσες φορές ανοίγετε το link τόσο περισσότερο βοηθάτε!

Βοηθήστε και εσείς γιατί όταν γράφεις Macedonia στο YouTube βγάζει βίντεο από τα Σκόπια!

Στείλτε αυτό το e-mail σε όλους τους φίλους σας και ανεβάστε το σε όσα περισσότερα blogs μπορείτε!


Πηγή
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/09/blog-post_9579.html Διαβάστε περισσότερα...

Απόσπασμα από το βιβλίο του Δ. Χαριτόπουλου «Ημών των Ιδίων»


Κείμενο του Χαριτόπουλου

Ο πραγματικός πλούτος της χώρας παράγεται στο χωράφι και στο εργοστάσιο, γι αυτό οι αγρότες και οι εργάτες δε διανοήθηκαν ποτέ να επικαλεστούν κάποια νεφελώδη ιδεολογήματα για τη δουλειά τους. Η προσφορά τους είναι αυταπόδεικτη.

Αντιθέτως οι απασχολούμενοι στον τριτογενή τομέα των υπηρεσιών, δεν αρκούνται στην υψηλότερη αμοιβή που εισπράττουν, αλλά αγωνιούν να δώσουν και ανώτερο νόημα σε αυτό που κάνουν.
Το επάγγελμα έγινε ιδεολογία.

Ο καλώς εννοούμενος επικερδής χαρακτήρας αποσιωπάται συστηματικά και προβάλλεται κατά κόρον σαν ζωτική ωφέλεια για το κοινωνικό σύνολο. Οι χρηματιστές κόπτονται για την «ανάπτυξη», οι διαφημιστές μοχθούν για την «επικοινωνία», οι ασφαλιστές χτίζουν την «ασφαλιστική συνείδηση», οι δημοσιογράφοι αγωνιούν για την «ενημέρωση» κοκ. Εξ ου και το καταγέλαστο ορισμένων ότι ασκούν λειτούργημα .

Η κοινωνία που διευθύνεται από τους εγγράμματους, έχει περί πολλού αυτά τα επαγγέλματα και περιφρονεί εξόφθαλμα τον αγρότη και τον εργάτη. Απόδειξη ότι τους αμείβει με τα χαμηλότερα των εισοδημάτων και τους επιφυλάσσει πενιχρές συντάξεις και ανεπαρ-κέστατη υγειονομική περίθαλψη. Ουδείς ζηλεύει τη μοίρα τους.

Οι νέοι ονειρεύονται να σπουδάσουν για να κάνουν καριέρα σε κάποιες από τις μοντέρνες και αστραφτερές δουλειές. Αυτές έχουν πέραση, προσφέρουν υψηλές αμοιβές και απείρως υψηλότερο κοινωνικό στάτους. Δεν υποψιάζονται καν πως η καριέρα είναι η δική τους κοιλάδα των δακρύων. Για να πετύχεις σε αυτές τις δουλειές, το παν είναι να ξέρεις να πουλάς τον εαυτό σου. Αλλού σε θέλουν τολμηρό και επιθετικό και αλλού μετρημένο και αξιόπιστο. Οι απαιτήσεις αλλάζουν ανάλογα με τον κλάδο. Άλλο σειλς και άλλο φαϊνανς. Σ’ αυτή την κωμωδία του αγκρέσιβ ή του ρελαϊαμπλ δε θα σταματήσεις ποτέ να συμμετέχεις, αυτή θα σε κρατάει στη δουλειά. Επίσης από την ημέρα που θα εισέλθεις σε έναν κλάδο, θα πρέπει να ασπαστείς και τις ιδεοληψίες του, σα να μυείσαι σε θρησκευτική αίρεση. Ο κλάδος υπεράνω όλων.

Είναι ο ιερός δεσμός που προστατεύει και ανυψώνει τα μέλη του, ασχέτως των εσωτερικών ανταγωνισμών. Με αυτή τη συντεχνιακή αντίληψη της χειρίστης μορφής οι «συνάδελφοι» θωρακίζουν την επαγγελματική τους ιδιότητα και διεκδικούν από την κοινωνία διαρκώς και νέα προνόμια.

Μαζί με την είσοδο στην αγορά εργασίας των νέων επαγγελμάτων εισήχθη και η δυτική νοοτροπία του ολοκληρωτικά αφοσιωμένου στην δουλειά του προτεστάντη. Ο χρόνος που αφιερώνουν οι υπάλληλοι στην εταιρία είναι τρομακτικός.

Στις σύγχρονες επιχειρήσεις η εργασιακή σκλαβιά επανήλθε λουστραρισμένη, αλλά εξίσου εξοντωτική. Η μοίρα του σπουδασμένου εργαζόμενου είναι δυσμενέστερη από αυτή του αγράμματου εργάτη. Το καθορισμένο ωράριο θεωρείται παρωχημένη αντίληψη, και η αμοιβή για υπερωρίες είναι αδιανόητη. Οι υπάλληλοι δουλεύουν εντυπωσιακά περισσότερες ώρες από τις προβλεπόμενες από το νόμο, απασχολούνται Σαββατοκύριακα και αργίες χωρίς την ανάλογη αμοιβή.

Τα εξοντωτικά δωδεκάωρα δουλειάς είναι nonstop. Η μεσημβρινή σιέστα έχει τεθεί πλέον και στη χώρα μας υπό διωγμόν, κατάντησε μομφή. Λένε πως αυτός κοιμάται μεσημέρι εννοώντας πως είναι εκτός πνεύματος, εν ολίγοις ακατάλληλος. Ο ύπνος του μεσημεριού είναι βάλσαμο για τη ψυχική και τη σωματική υγεία και εννοείται, συμβάλλει καίρια στη μακροβιότητα . Είναι κατά πολύ πιο απαραίτητος και ζωογόνος από όλες τις χελθι βιταμίνες, τα σπα και τις λοιπές τεχνικές στήριξης του ανθρώπινου οργανισμού.

Ο ευπρεπής μισθός και ίσως κάποιο ετήσιο bonus που παρέχουν οι εταιρίες στα μοντέρνα εργατόσκυλα δεν αντισταθμίζουν τις ατέλειωτες ώρες πρόσθετης δουλειάς. Γι αυτό υπάρχουν συνήθως κάποιες έξτρα παροχές κολακείας το ωραίο γραφείο (με παράθυρο ή όχι ανάλογα με τη θέση σου στην ιεραρχία) και κάποιοι φανταχτεροί τίτλοι που ουσιαστικά δε σημαίνουν τίποτε. Προβιβάζεσαι σε εξέκιουτιβ, σινιορ εξέκιουτιβ, κορντινέιτορ, σουπερβάιζορ, νταιρέκτορ, βάιζπρεζιντεν, τσιφ, μέλος του εξέκιουτιβ μπόρντ και άλλα του σωρού και χωρίς νόημα.

Η επιτυχημένη καριέρα σε μια σύγχρονη εταιρία αποτελείται από δύο βασικά στοιχεία: την όλο και μεγαλύτερη «τρέλα» για δουλειά και το λόγιαλτυ (πιστότητα) για την εταιρία και τους στόχους της. Επίσης είναι απαραίτητο να συμμεριστείς κάποιες νέες αξίες. Όπως το σχιζοφρενικό «άλλο δουλειά και άλλο φιλία» λές και ο άνθρωπος μπορεί να κάνει αναστολή αισθημάτων. Ή το δόγμα ότι με κάθε θυσία πρέπει να φέρεις σε πέρας την αποστολή που σού ανέθεσαν. Όλα αυτά καλύπτονται με την πρόστυχη στρεψοδικία του σωστού επαγγελματία. Που σημαίνει ότι προκειμένου να γίνει η δουλειά σου όλα επιτρέπονται. Η δουλειά προηγείται κάθε ανθρώπινου αισθήματος , φιλία, αγάπη, δίκιο, κατανόηση είναι δευτερεύοντα.
Λέμε είμαι προφέσιοναλ και αυτό τα εξηγεί όλα. Και ο Αλ Καπόνε προφέσιοναλ ήτανε.
Το πλέον ψυχοφθόρο για τον εργαζόμενο είναι πως πρέπει να δίνει κάθε μέρα εξετάσεις. Τα σύγχρονα επαγγέλματα έχουν υψηλό βαθμό ανασφάλειας σε σχέση με τα παραδοσιακά. Και απείρως σκληρότερο ανταγωνισμό τόσο εξωτερικό, από άλλες ομοειδείς εταιρίες, όσο και κυρίως εσωτερικό, από άλλους καπάτσους που εποφθαλμιούν την ίδια θέση. Ακόμη και το υψηλόβαθμο στέλεχος δεν αισθάνεται σιγουριά: πάει ένα πρωί στη δουλειά και χωρίς καμιά προειδοποίηση βρίσκει το γραφείο του στο διάδρομο.

Στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας όλοι ξέρουμε ότι στον κόσμο δεν ήρθαμε για να κάνουμε καριέρα, λεφτά και όνομα, ήρθαμε πρωτίστως για να ζήσουμε και ει δυνατόν να αφήσουμε αυτό τον κόσμο λίγο καλύτερο από ότι τον βρήκαμε. Αλλά δε ζούμε κι αυτό μας τρελαίνει. Το άγχος, το στρες, ο φόβος, η ντροπή, η περιφρόνηση, η επιθετικότητα, η θέληση της δύναμης γεννιούνται από μια καταπιεσμένη θέληση για ζωή. Με την πιο κοινή λογική όσες ώρες δουλεύεις, άλλες τόσες πρέπει να έχεις ελεύθερες για να χαρείς αυτά που έβγαλες. Όμως ο νέος άνθρωπος σπαταλά όλο το χρόνο, την ευφυία, την εφευρετικότητα και τις εμπνεύσεις του για την καριέρα του και όχι για τη ζωή του. Ο ψυχισμός του μολύνεται από αυτό το δηλητηριώδες αλισβερίσι.
Φυσικά, το εξέκιουτιβ τερατάκι γραφείου θα μεταφέρει μακάβρια το πάρε δώσε και στις προσωπικές του σχέσεις. «Αυτά έκανα για σένα, περιμένω ανταπόδοση». Μοιραία οι λαμπρές καριέρες είναι πυραμίδες που θεμελιώνονται πάνω σε προσωπικές και οικογενειακές τραγωδίες.

Διονύσης Χαριτόπουλος
«Ημών των Ιδίων»
-----------------------------------------------------------------------

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Δ. Χαριτόπουλος ήταν από τα κορυφαία ονόματα στον χώρο της διαφήμισης με πολύ λαμπρό όνομα και εξαιρετικές δημιουργίες. Ήταν μέρος του συστήματος που περιγράφει και ενδεχομένως είναι ακόμα, αλλά τώρα πια μάλλον βρίσκεται στις παρυφές αυτού.

Και θυμηθείτε: ευτυχισμένος είναι αυτός που έχει χρόνο
(χρόνο για να χαρεί τα λεφτά που κερδίζει από την εργασία του
με την οικογένεια του & τους φίλους του αλλιώς………και που κερδίζει πολλά…… και τι έγινε!.)
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΚΛΟΓΕΣ


Ο εκλογικός νόμος φτιάχτηκε από ανθρώπους που μόνο σκοπό είχαν την δημιουργία κυβέρνησης, έστω και με ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΟ τρόπο, ακόμα και αν ψήφιζε το 1% του πληθυσμού.

Ο λόγοι ;

1) Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ.

2) ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ( μια και όποιος βγεί συγκαλύπτει τον προηγούμενο).

3) ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΕΙΑΧΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

4) ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. (Αυτοί φτειάχνουν τους ανάλογους νόμους.)

5) ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.




6) ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ.

7) ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ....ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

8) ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ( ειτε τροφοδοτώντας τες με χρήματα που δεν τους ανήκουν, ειτε φτειάχνοντας νόμους που βολευουν τις τράπεζες.} ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ.

9) ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙ. (Τρόποι χιλιάδες)

10) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΖΕΙ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ....ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΜΙΣΘΟΥΣ 150 ΚΟΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΜΙΖΕΣ κ.λ.π. κ.λ.π.

Λιγα πράγματα ζητάνε αυτοι οι ανθρωποι που μας αγαπάνε και μας φροντίζουν.

Εμεις είμαστε οι αχάριστοι.

Πάμε να δούμε λοιπόν πως στήνετε το ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ.

Στο κάθε κράτος, οι πολίτες του έχουν δικαίωμα ψήφου.

Σύμφωνα με τον ΑΡΧΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ήταν υποχρεωμένοι να ψηφίσουν.

Στην συνεχεια αρχισε ο νόμος να ειναι πιο ελαστικός. ( Αυτό ήταν και η βασική κατάσταση που προοθούσαν ολα αυτα τα χρόνια.)

Ο λογος απλός. Θα πήγαιναν να ψηφίσουν οσοι βολεύτικαν.

Οι άλλοι.......δεν πανε να .........

Το παιχνιδι αναβαθμίστηκε και με άλλους τρόπους.

Η κυβερνηση ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

ΓΙΑΤΙ; Οι άλλοι δέν μένουν σε αυτη την χώρα;

Η δικαιολογία; Ο νόμος δίνει κάποια δικαιώματα να μήν πάει καποιος να ψηφίσει.

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ.

ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ.

ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΩΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ; θα το δείτε παρακάτω.

Ποιός σος δίνει το δικαίωμα κύριοι να εκλέγεται κυβέρνηση λαμβάνοντας υπόψην σας μόνο το ποσοστό ψηφισάντων και όχι της αποχής.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Εγγεγραμμένοι 9.993.385

Ψηφίσαντες: 7.044.479

Έγκυρα: 6.858.342 (97,36%)

Άκυρα: 143.658 (2,04%)

Λευκά: 42.479 (0,60%)

Το ΠΑΣΟΚ έλαβε 3.012.373 δηλ. 43,92%

Η Ν.Δ. έλαβε 2.295.967. δηλ. 33,48%

Το ΚΚΕ έλαβε 517.154 δηλ. 7,54%

Ο ΛΑΟΣ έλαβε 386.152. δηλ. 5,63%

Ο ΣΥΡΙΖΑ 315.627 δηλ. 4,60%

Οικολόγοι Πράσινοι 173.449 δηλ. 2,53%.

Λοιπά 157.620 δηλ 2,30%.

http://national09.ekloges.dolnet.gr/apotelesmata.php?perif=00&lang=gr

Ας δούμε τό ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ , πού αποφασίζει και παίρνει μέτρα γιά μας.

9.993.385 - 7.044.479 = 2.946.906 ειναι η ΑΠΟΧΗ.

Δηλαδή: ΟΛΟΙ όσοι θεωρούν ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. Αρα ποιός ο λόγος νά πάνε νά ψηφίσουν.

Αν προσθέσουμε σέ αυτά 143.658 τα άκυρα τοτε εχουμε 2.946.906 + 143.658 = 3.090.564 δηλ. ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ + ΑΚΥΡΑ 30,897%

Ας δουμε και τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ποσοστα τωρα.

ΑΠΟΧΗ ........ 3.090.564 δηλ. 30,897% ( ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ)

Το ΠΑΣΟΚ έλαβε 3.012.373 δηλ. 43,92% ( ΨΕΥΔΕΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ 30,15% )
H ΝΔ έλαβε 2.295.967 δηλ. 33,48% ( ΨΕΥΔΕΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ 22,96% )
ΤΟ ΚΚΕ έλαβε 517.154 δηλ 7,54% ( ΨΕΥΔΕΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ 5,19 % )
ΤΟ ΛΑΟΣ έλαβε 386.152 δηλ 5,63% ( ΨΕΥΔΕΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ 3,88% )
ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 315.627 δηλ 4,60 % ( ΨΕΥΔΕΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ 3,15 % )
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 173.449 δηλ 2,53% ( ΨΕΥΔΕΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΑΤΙΚΟΥ 1,78 % )

Με λιγα λόγια ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΧΗ.

Δηλαδή οι ανθρωποι που θεωρούσαν καθε πολικό αχρηστο, βγήκαν στο περιθώριο σαν ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ, μια και δεν τους έλαβε ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.

Ο λόγος όπως είπαμε και πιο πάνω ειναι οτι βασει του "νόμου" μετράνε μόνο οσοι ψήφισαν. Γι αυτό και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. Ενας σωστός νόμος ειναι εύκολο να δικαιωθεί.

Καποιες προτάσεις είναι.

1ον. Να ψηφίζουν ΟΛΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ, όπου και αν βρίσκονται. Δικαιολογίες του κράτους οτι καποιοι δεν μπορούν να ΜΗΝ ισχύουν. (Δεν ειναι δυνατόν όταν προκειται να εισπράξετε να υπάρχει υποχρέωση, και στον ψήφο οχι)

2ον. Οταν ΔΕΝ βγει κυβέρνηση ( με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ και οχι μαίμού ποσοστα ), μεσα σε 2 αναμετρήσεις να γινετε οικουμενική κυβέρνηση.

3ον. ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ 8 ΧΡΟΝΙΑ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.

ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ......ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ.

ΝΑ ΔΟΥΝ ....ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ....ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ

Εγγεγραμμένοι 9.993.385

Ψηφίσαντες: 7.044.479



Πηγή
http://analytakis.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=26877&blid=54
Διαβάστε περισσότερα...

ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙ......


Για όσους είναι γεννημένοι μεταξύ 1955-1985

H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε.
Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή:περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε.
Ακόμα και οι πόνοι περνούσαν με την αναμονή.




Κοιτάζοντας πίσω, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί. Εμείς ταξιδεύαμε σε αυτοκίνητα χωρίς ζώνες ασφαλείας και αερόσακους. Κάναμε ταξίδια 10 και 12 ωρών, πέντε άτομα σε ένα Φιατάκι και δεν υποφέραμε από το «σύνδρομο της τουριστικής θέσης». Δεν είχαμε πόρτες, παράθυρα, ντουλάπια και μπουκάλια φαρμάκων ασφαλείας για τα παιδιά.. Ανεβαίναμε στα ποδήλατα χωρίς κράνη και προστατευτικά, κάναμε ωτο-στοπ,
καβαλάγαμε μοτοσικλέτες χωρίς δίπλωμα. Οι κούνιες ήταν φτιαγμένα από μέταλλο και είχαν κοφτερές γωνίες.

Ακόμα και τα παιχνίδια μας ήταν βίαια. Περνάγαμε ώρες κατασκευάζοντας αυτοσχέδια αυτοκίνητα για να κάνουμε κόντρες κατρακυλώντας σε κάποια κατηφόρα και μόνο τότε ανακαλύπταμε ότι είχαμε ξεχάσει να βάλουμε φρένα. Παίζαμε «μακριά γαιδούρα» και κανείς μας δεν έπαθε κήλη ή εξάρθρωση..


Βγαίναμε από το σπίτι τρέχοντας το πρωί, παίζαμε όλη τη μέρα και δεν γυρνούσαμε στο σπίτι παρά μόνο αφού είχαν ανάψει τα φώτα στους δρόμους. Κανείς δεν μπορούσε να μάς βρει. Τότε δεν υπήρχαν κινητά. Σπάγαμε τα κόκκαλα και τα δόντια μας και δεν υπήρχε κανένας νόμος για να τιμωρήσει τους «υπεύθυνους»
Ανοίγανε κεφάλια όταν παίζαμε πόλεμο με πέτρες και ξύλα και δεν έτρεχε τίποτα. Ήταν κάτι συνηθισμένο για παιδιά και όλα θεραπεύονταν με λίγο ιώδιο ή μερικά ράμματα.. Δεν υπήρχε κάποιος να κατηγορήσεις παρά μόνο ο εαυτός σου. Είχαμε καυγάδες και κάναμε καζούρα ο ένας στον άλλος και μάθαμε να το ξεπερνάμε.


Τρώγαμε γλυκά και πίναμε αναψυκτικά, αλλά δεν ήμασταν παχύσαρκοι. Ίσως κάποιος από εμάς να ήταν χοντρός και αυτό ήταν όλο. Μοιραζόμασταν μπουκάλια νερό ή αναψυκτικά ή οποιοδήποτε ποτό και κανένας μας δεν έπαθε τίποτα. Καμιά φορά κολλάγαμε ψείρες στο σχολείο και οι μητέρες μας το αντιμετώπιζανπλένοντάς μας το κεφάλι με ζεστό ξύδι..

Δεν είχαμε Playstations, Nintendo 64,99 τηλεοπτικά κανάλια,βιντεοταινίες με ήχο surround, υπολογιστές ή Ιnternet. Εμείς είχαμε φίλους. Κανονίζαμε να βγούμε μαζί τους και βγαίναμε. Καμιά φορά δεν κανονίζαμε τίποτα, απλά
βγαίναμε στο δρόμο και εκεί συναντιόμασταν για να παίξουμε κυνηγητό, κρυφτό, αμπάριζα... μέχρι εκείέφτανε η τεχνολογία. Περνούσαμε τη μέρα μας έξω, τρέχοντας και παίζοντας. Φτιάχναμε παιχνίδια μόνοι μας από ξύλα. Χάσαμε χιλιάδες μπάλλες ποδοσφαίρου.
Πίναμε νερό κατευθείαν από τη βρύση, όχι εμφιαλωμένο, και κάποιοι έβαζαν τα χείλη τουςπάνω στη βρύση. Κυνηγούσαμε σαύρες και πουλιά με αεροβόλα στην εξοχή, παρά το ότι ήμασταν ανήλικοι και δεν υπήρχαν ενήλικοι για να μας επιβλέπουν.

Πηγαίναμε με το ποδήλατο ή περπατώντας μέχρι τα σπίτια των φίλων και τους φωνάζαμε από την πόρτα. Φανταστείτε το! Χωρίς να ζητήσουμε άδεια από τους γονείς μας, ολομόναχοι εκεί έξω στο σκληρό αυτό κόσμο! Χωρίς κανέναν υπεύθυνο! Πώς τα καταφέραμε;

Στα σχολικά παιχνίδια συμμετείχαν όλοι και όσοι δεν έπαιρναν μέρος έπρεπε να συμβιβαστούν με την απογοήτευση.
Κάποιοι δεν ήταν τόσο καλοί μαθητές όσο άλλοι και έπρεπε να μείνουν στην ίδια τάξη. Δεν υπήρχαν ειδικά τεστ για να περάσουν όλοι.. Τι φρίκη!

Κάναμε διακοπές τρεις μήνες τα καλοκαίρια και περνούσαμε ατέλειωτες ώρες στην παραλία χωρίς αντιηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 30 και χωρίς μαθήματα ιστιοπλοΐας, τένις ή γκολφ..
Φτιάχναμε όμως φανταστικά κάστρα στην άμμο και ψαρεύαμε μεένα αγκίστρι και μια πετονιά.
Ρίχναμε τα κορίτσια κυνηγώντας τα για να τους βάλουμε χέρι, όχι πιάνονταςκουβέντα σε κάποιο chat room και
γράφοντας ; ) : D : P

Είχαμε ελευθερία, αποτυχία, επιτυχία και υπευθυνότητα και μέσα από όλα αυτά μάθαμε και ωριμάσαμε.

Αν εσύ είσαι από τους «παλιούς»... συγχαρητήρια! Είχες την τύχη να μεγαλώσεις σαν παιδί...Αγνώστου ταυτότητας μέχρι στιγμής
Πηγή
http://analytakis.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=26838&blid=54


Διαβάστε περισσότερα...

ΒΟΛΕΥΤΕΣ.......ΑΦΙΕΡΩΣΗ.









Πηγή
http://analytakis.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=26904&blid=54
Διαβάστε περισσότερα...

ΥΓΕΙΑ: Καταπολεμήστε με τη βοήθεια της φύσης κακοσμίες, πονοκεφάλους και στρες


Μπορούν οι "συνταγές" της γιαγιάς να μας βοηθήσουν όταν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα υγείας και να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας;

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε καταφύγει σε "παραδοσιακούς τρόπους" για να καταπολεμήσουμε προβλήματα όπως η κακοσμία, ο βήχας, το κρυολόγημα, το στρες. Αν και τα "γιατροσόφια" δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση τις ιατρικές συμβουλές, μπορούν ωστόσο να λειτουργήσουν συμπληρωματικά και να μας κάνουν να νοιώσουμε καλύτερα.


Ο δρ Χικς, διάσημος γενικός γιατρός στο Λονδίνο, συγκέντρωσε σε ένα βιβλίο μερικές συμπληρωματικές θεραπείες για συχνά προβλήματα υγείας.

Κακοσμία στόματος


Η κακοσμία του στόματος οφείλεται στις θειούχες ουσίες που παράγουν τα στοματικά βακτήρια. Δύο με τρεις ντομάτες, οι οποίες περιέχουν ουσίες γνωστές ως ιονόνες, εξουδετερώνουν την μυρωδιά των θειούχων ενώσεων και έτσι την κακοσμία του στόματος. Ένα γιαούρτι με προβιοτικά την ημέρα μπορεί να μειώσει την κακοσμία, εξουδετερώνοντας τα μικρόβια που παράγουν τις θειούχες ενώσεις στο στόμα. Η κακοσμία οφείλεται συχνά σε υπολείμματα τροφίμων που αποσυντίθενται κολλημένα ανάμεσα στα δόντια. Όταν μασάμε, διεγείρετε η παραγωγή σάλιου, το οποίο «ξεπλένει» τα μόρια των τροφίμων. Μασώντας ένα καρότο, οι ίνες του δρουν ως οδοντόβουρτσα στα δόντια και στα ούλα.

Κακοσμία σώματος

Τα ραπανάκια περιέχουν ουσίες με αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Για την κακοσμία χρειάζεστε τον χυμό από λιωμένα ραπανάκια. Μετά το μπάνιο, στεγνώστε καλά τις μασχάλες και τα πόδια σας χωρίς να τα τρίψετε και μετά απλώστε λίγο χυμό. Αφήστε τον να στεγνώσει πάνω στο δέρμα σας. Αν το πρόβλημα εστιάζετε στα πόδια σας, μην ξεχάσετε τις περιοχές ανάμεσα στα δάκτυλα. Η σόδα απορροφά τον ιδρώτα, το λίπος και όλες τις άλλες ουσίες που συμβάλλουν στην κακοσμία του σώματος. Ρίξτε σόδα, σε μορφή σκόνης, σε όποιο σημείο του σώματός σας έχει άσχημη μυρωδιά.

Μελανιές

Οι μελανιές εμφανίζονται όταν για κάποιον λόγο υποστούν ρήξη τα επιφανειακά αιμοφόρα αγγεία και το αίμα διασκορπιστεί κάτω από το δέρμα, προκαλώντας οίδημα, αποχρωματισμό και πόνο. Το ξύδι αυξάνει την ροή του αίματος κοντά στην επιφάνεια του δέρματος, με αποτέλεσμα να απορροφάται πιο γρήγορα το αίμα που έχει συσσωρευτεί στην μελανιά. Να βάζετε επί 10-20 λεπτά πάνω στη μελανιά ένα πανί μουλιασμένο σε κρύο ξύδι, συνιστά ο δρ Χικς. Τα κρεμμύδια περιέχουν άφθονη κερσετίνη, ένα συστατικό που πιστεύεται ότι έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες μειώνουν το οίδημα στην μελανιά. Να αναμιγνύετε πολτοποιημένο κρεμμύδι με λίγο αλάτι και να το βάζετε πάνω στη μελανιά για λίγα λεπτά κάθε φορά.

Βήχας και κρυολόγημα

Γαργάρες με ρόφημα θυμαριού. Αναμίξτε καυτό νερό με μια χούφτα θυμάρι και αφήστε το να κρυώσει. Η θερμότητα απελευθερώνει την δραστική ουσία του θυμαριού, θυμόλη, η οποία έχει ισχυρές αντισηπτικές ιδιότητες.

Πιτυρίδα

Η πιτυρίδα συχνά οφείλεται σε μύκητες και το έλαιο καρύδας περιέχει αουρικό και καπρυλικό οξύ, δύο ουσίες με αντιϊικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Να τρίβετε το κεφάλι σας με το έλαιο και να το αφήνετε όλο το βράδυ. Να ξεπλένεστε το πρωί.

Δυσκοιλιότητα

Μισό αγγούρι καθημερινά, πλούσιο σε υγρά και φυτικές ίνες, ασκεί ήπια καθαρτική δράση που βοηθά στην λειτουργία των εντέρων. Το ίδιο βοηθά και αν πιείτε ρόφημα γλυκόριζα, μισό κουταλάκι του καφέ σκόνη από ρίζα γλυκόριζας αναμεμιγμένη με ζεστό νερό.

Διάρροια

Το μήλο περιέχει πηκτίνη, μία ουσία που μειώνει τη φλεγμονή στα έντερα και την διάρροια, καθώς και μαλικό και ταρταρικό οξύ, τα οποία ρυθμίζουν την οξύτητα του στομάχου. Πλύνετε καλά ένα μήλο και βάλτε το στο μπλέντερ για να πολτοποιηθεί, χωρίς να το ξεφλουδίσετε. Αφήστε το 15-20 λεπτά να «μαυρίσει» πριν το φάτε, ώστε να αυξηθεί η συγκέντρωση των παραπάνω ουσιών. Εναλλακτικά, μπορείτε να αναμίξετε ένα ή δύο κουταλάκια καστανή ζάχαρη με ζεστό νερό και να το πιείτε. Η μελάσα στην καστανή ζάχαρη ασκεί απολυμαντική δράση που συμβάλλει στην εξουδετέρωση των παθογόνων μικροοργανισμών, που συχνά ευθύνονται για τη διάρροια.

Πονοκέφαλος


Λιώστε μια ώριμη μπανάνα και βάλτε την στο σημείο του κεφαλιού που πονάει για 15 λεπτά τη φορά. Οι μπανάνες περιέχουν μαγνήσιο, το οποίο μπορεί να χαλαρώσει τα αιμοφόρα αγγεία, αμβλύνοντας έτσι τον πονοκέφαλο. Εάν πονάει το κεφάλι και νιώθετε «πιασμένο» τον αυχένα σας, τοποθετήστε πάνω του μια φέτα ωμό κρεμμύδι. Θα δράσει ως κρύο επίθεμα στον αυχένα, ελαττώνοντας ό,τι τον έχει καταπονήσει.

Στρες

Κάνετε αφρόλουτρο με νερό στο οποίο θα έχετε βάλει λίγες σταγόνες έλαιο γαριφάλλου. Το έλαιο περιέχει ουσίες με αναλγητικές ιδιότητες και επίσης διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και χαλαρώνει τους μυς.

Συμπτώματα περιόδου

Καταπραϋνετε την ευαισθησία στο στήθος και τον πόνο στην κοιλιά βάζοντας μέσα στο σουτιέν ή πάνω στην κοιλιά αντιστοίχως παγωμένα φύλλα από λάχανο από το ψυγείο. Ασκούν την ίδια δράση με αυτήν μιας παγωμένης κομπρέσας. Αν, όμως, σας ανακουφίζει καλύτερα η θερμότητα, ζεματίστε για λίγα δευτερόλεπτα τα φύλλα σε βραστό νερό και αφού γίνουν χλιαρά προς ζεστά, χρησιμοποιήστε τα. Επίσης, να τρώτε μισό κρεμμύδι την ημέρα 2-3 μέρες πριν από την περίοδο. Οι ορμόνες σας παρουσιάζουν μεγάλες διακυμάνσεις τις μέρες αυτές και το χρώμιο που περιέχει το κρεμμύδι πιστεύεται ότι δρα εξισορροπιστικά. Το ωμό κρεμμύδι είναι καλύτερο, διότι με το μαγείρεμα μειώνονται τα επίπεδα του χρωμίου. Όσο πιο «δυνατό» και με πιο ισχυρή μυρωδιά το κρεμμύδι, τόσο μεγαλύτερο το όφελός του.

Πηγή
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=43974&catid=5&la=1
Διαβάστε περισσότερα...

Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΚ 3-1 (26-9-10)




Ο Αχιλλέας Μπέος είχε δηλώσει μεσοβδόμαδα ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα κερδίσει την ΑΕΚ με 3-0 και τελικά έπεσε... κοντά αφού η ομάδα του επιβλήθηκε της Ένωσης στο Πανθεσσαλικό με 3-1! Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή ήττα των «κιτρινόμαυρων» σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος. Πολλά προβλήματα στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που όπως και στην πρεμιέρα με την Κέρκυρα.

Η ΑΕΚ παρουσίασε και πάλι τα γνωστά προβλήματα στον άξονα, τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή. Οι δύο κόφτες της, Μάκος και Γκέντσογλου, αλλά και ο Τραϊανός Δέλλας αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα από την ταχύτητα των Πλιάγκα, Ουμπίντες και Μόνχε. Δεν είναι υπερβολή ότι σε κάθε αντεπίθεση των γηπεδούχων, κάποιος εκ των τριών προαναφερθέντων (ενίοτε δύο ή και οι τρεις) βρίσκονταν με χώρο στην πλάτη της άμυνας του «Δικεφάλου».

Έμοιαζε η εστία με... σπιρτόκουτο
Το γκολ δεν ήρθε με αυτόν τον τρόπο πάντως, αλλά από στημένη φάση. Ακόμα ένα αδύνατο σημείο της φετινής ΑΕΚ. Σκόρερ ο Σανκαρέ σε κενή εστία, ο οποίος επωφελήθηκε της κεφαλιάς πάσας του έτερου σέντερ μπακ του Ολυμπιακού, Τομάς και μετά την εκτέλεση φάουλ του Ουμπίντες.

Και έτσι αντί να προηγείται η «Ένωση» που έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Μπερνς στο δεύτερο λεπτό, βρέθηκε και πάλι να κυνηγάει στο σκορ. Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, με την κεφαλιά του Τζιμπούρ στην εκπνοή να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Γιακούποβιτς.

Ήθελε, αλλά δεν μπορούσε...
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια πολύ νωρίς με τον Λυμπερόπουλο να ισοφαρίζει με ωραία κεφαλιά 56'. Το γκολ αυτό, έδωσε το έναυσμα στον Δικέφαλο να ψάξει το γκολ της νίκης, αλλά η έλλειψη της αυτοσυγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια, είχε ως αποτέλεσμα το σκορ να μένει στην ισοπαλία. Μέχρι να φτάσουμε στο 82ο λεπτό του αγώνα, όπου ο Μπρέσκα μετά την έξοχη σέντρα του Ζαραδούκα, ολοκλήρωσε ιδανικά την αντεπίθεση της ομάδας του, γράφοντας το 2-1.

Γκολ που «κλείδωσε» τη νίκη, με το τελικό σκορ να γράφει ο Ουμπίντες με πέναλτι στην εκπνοή, σημαίνοντας τη δεύτερη φετινή ήττα της ΑΕΚ σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, με κοινό χαρακτηριστικό τον αντίπαλο και τις συνθήκες. Και αυτό γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου όπως και η Κέρκυρα προέρχονται από τη Β` κατηγορία, ενώ αγωνίζεται -όπως και η Κέρκυρα στην πρεμιέρα- μακριά από τη φυσική του έδρα.

Το φιλμ του αγώνα…

9' ΓΚΟΛ 1-0: Εκτέλεση φάουλ του Ουμπίντες από δεξιά, ο Τομάς πήρε την κεφαλιά - πάσα στο πίσω δοκάρι και ο Σανκαρέ με κοντινή προβολή, αμαρκάριστος στο κέντρο άμυνας της ΑΕΚ έκανε το 1-0.

24' Σέντρα του Λαγού από αριστερά, ο Λυμπερόπουλος πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γιακούποβιτς.

37' Καλή σέντρα του Ουμπίντες από δεξιά, ο Μόνχε νίκησε τους αμυντικούς της ΑΕΚ στον αέρα, αλλά με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

43' ΔΟΚΑΡΙ: Σέντρα του Σκόκο από τον άξονα, ο Τζιμπούρ πετάχτηκε σε θέση μέσα αριστερά και με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπιακού Βόλου.

44' Ο Ουμπίντες έβγαλε φοβερή μπαλιά από αριστερά για τον Πλιάγκα, ο οποίος έκανε ωραίο κοντρόλ και μπήκε στην περιοχή της ΑΕΚ από δεξιά, αλλά υπό την πίεση του Λαγού πλάσαρε άουτ!

47' Ο Σολάκης μπήκε στην περιοχή της ΑΕΚ από αριστερά, ο Μανωλάς τον κράτησε με τα χέρια από τη μέση, ο επιθετικός των γηπεδούχων έπεσε στην περιοχή, αλλά ο Κάκος δεν σφύριξε το πέναλτι με τους παίκτες του Ολύμπιακού Βόλου να διαμαρτύρονται.

54' Ατομική ενέργεια του Λεονάρντο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε το σουτ και ανάγκασε για τον Γιακούποβιτς σε εντυπωσιακή απόκρουση - κόρνερ.

56' ΓΚΟΛ 1-1: Σέντρα από δεξιά του Γκέντσογλου, ο Λυμπερόπουλος πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και από θέση μέσα αριστερά με διαγώνια κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

69' Δυνατό σουτ του Σκόκο στα όρια της περιοχής του Ολυμπιακού Βόλου, ο Γιακούποβιτς έδιωξε με τις γροθιές.

74' Η μπάλα στρώθηκε στον Σκόκο σε θέση μέσα δεξιά, ο Αργεντινός σούταρε με δύναμη και έστειλε τη μπάλα άουτ!

82' ΓΚΟΛ 2-1: Ωραία σέντρα του Ζαραδούκα από αριστερά, ο Μανωλάς έχασε τον Μπρέσκα που πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΚ και με πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-1.

90' ΠΕΝΑΛΤΙ: Ο Σολάκης έκανε τις ντρίμπλες μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ και ανατράπηκε από τον Δέλλα.

91' ΓΚΟΛ 3-1: Ο Ουμπίντες εκτέλεσε από την άσπρη βούλα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το το 3-1.

Διαιτητής: Α. Κάκος (Κέρκυρας)

Κίτρινες: Πλιάγκας, Ούμπιντες, Τομάς - Λαγός, Δέλλας, Μάκος, Τζιμπούρ, Μανωλάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ρόκας (77' Ρόκας), Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Τομάς, Αλβαρεζ, Ούμπιντες, Μόνχε, Μαρτίν (18' Σολάκης), Πλιάγκας (46' Μπρέσκα).

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Μανωλάς (86' Μπλάνκο), Δέλλας, Γιάχιτς, Τζιμπούρ, Μάκος, Σκόκο, Λαγός, Μπερνς (46' Λεονάρντο), Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου (66' Πατσατζόγλου).


Πηγή
http://www.youtube.com/watch?v=dirQc86YhRU
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1231060652
Διαβάστε περισσότερα...