Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Η διαφορά στα βιβλία της Ιστορίας

Στην παρουσίαση θα δείτε σε δύο διαφάνειες την σελίδα 163 του σχολικού βιβλίου της Ιστορίας της Γ΄ τάξης του γυμνασίου μια πολύ σημαντική διαφορά που δείχνει προς ποια κατεύθυνση οδεύει η ιστορία του κράτους μας.

Κατέβασμα αρχείου (Download)





Πηγή
http://timi.gr/file.php?fid=2818&file=H_diafora_sta_biblia_ths_Istorias.pps
Διαβάστε περισσότερα...

Θέλω να ανοίξω ένα τυροπιτάδικο...

Επειδή όμως δεν έχω λεφτά, θα ήθελα όσοι περνούν έξω από τον χώρο που σκοπεύω να ανοίξω το τυροπιτάδικο, να μου πληρώνουν τις τυρόπιτες που δεν μπορώ προς το παρόν να τους πουλήσω...
έτσι ώστε σε κάποιο χρονικό διάστημα (π.χ. ύστερα από 2 χρόνια) να μπορώ να τους πουλώ τυρόπιτες (τις οποίες φυσικά και πάλι θα πληρώνουν)! Όχι, δεν είμαι βλαμμένος, απλά προσπαθώ να ακολουθήσω την ίδια πετυχημένη πρακτική των κοινοπραξιών που έχουν αναλάβει τα έργα οδοποιίας στο εθνικό μας δίκτυο. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη συνδρομή σας και επιφυλάσσομαι για την παρασκευή πολύ νόστιμων εδεσμάτων όταν θα είμαι έτοιμος!


Πηγή
http://activistis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7618:2011-01-25-20-14-09&catid=109:2009-10-14-08-26-23&Itemid=135
Διαβάστε περισσότερα...

Λαθρομετανάστες εδώ και αλλού…

Ηταν 12 χρονων η μικρη Αμελι, οταν πηγε παρανομη κι αυτη με τους γονεις της στην Νορβηγια. Μεγαλωσε εκει, σπουδασε, εμαθε να σκεφτεται και να ονειρευεται οπως οι Νορβηγοι, επιασε δουλεια, εγραψε και ενα βιβλιο για την εμπειρια της με τιτλο "παρανομη Νορβηγιδα".
Η μεγαλη, σημερα, Αμελι (Μαντίνα Σαλάμοβα όπως είναι το πραγματικό της όνομα), ανακηρύχθηκε "Νορβηγίδα της χρονιάς" το Δεκέμβριο 2010 από το περιοδικό Ny Tid. Σύμφωνα με την επιτροπή του περιοδικού, η Μαντίνα "έδωσε ένα πρόσωπο σε αυτούς που δεν έχουν", αποδεχόμενη να θέσει την κατάστασή της σε κίνδυνο με την κυκλοφορία του βιβλίου της, στόχος του οποίου ήταν η ευαισθητοποίηση των αναγνωστών για τις συνθήκες διαβίωσης στη χώρα όσων δεν έχουν χαρτιά.

Αποτελεσμα;
Η νεαρή συνελήφθη από την αστυνομία στις 12 Ιανουαρίου για να...
ΑΠΕΛΑΘΕΙ αργοτερα με συνοπτικες διαδικασιες!!
Σε αντιθεση, οι Νορβηγοί διαδήλωσαν κατά χιλιάδες για να μπορέσει να παραμείνει στη χώρα.
Το Εργατικό Κόμμα, κύρια πολιτική δύναμη στην κυβέρνηση, αρνήθηκε να κάνει μια εξαίρεση για να μην κατηγορηθεί για αδυναμία από τη λαϊκιστική δεξιά!!
Ο Πρωθυπουργός Γενς Στόλτενμπεργκ ειπε ενώπιον του κοινοβουλίου:
"Δεν πρέπει να ανταμείβουμε όσους επιλέγουν τη λαθρομετανάστευση και όσους ζουν παράνομα εδώ και καιρό στη χώρα"......
Κατω απο την λαϊκη πίεση, η κυβέρνηση ανακοινωσε ότι θα αλλάξει το νόμο, ώστε να επιτρέπει σε όσους έχει απορριφθεί το αίτημά τους για χορήγηση ασύλου, μόλις επιστρέψουν στη χώρα τους, να διεκδικήσουν άδεια εργασίας στη Νορβηγία χωρίς να πρέπει να παραμείνουν εκει για μια συγκεκριμένη περίοδο.
Αυτα τα ολιγα συμβαινουν στον παραδεισο που τρωει τα παιδια του: την Νορβηγια!!
Μπορειτε να φανταστειτε τωρα τι θα συνεβαινε εκει εαν κατα τυχη παρουσιαζοντουσαν μερικες δεκαδες παρανομοι μεταναστες !!!....
Εαν η Αμελι ηταν στην Ελλαδα, ειμαι σιγουρος οτι ουδεποτε θα ειχε εκδιωχθει!!
Εαν οι λαθρομεταναστες της Νομικης ηταν στην Νορβηγια, ειμαι σιγουρος οτι θα τους ειχαν διωξει νυχτα!!
Ας μην κρινουν, λοιπον, οι συνεταιροι μας Ευρωπαιοι την Ελλαδα μας, εαν πρωτα δεν τακτοποιησουν τα του οικου τους.
Τον δασκαλο μας, οταν γερασει, ΔΕΝ τον φτυνουμε, αλλα του δειχνουμε τον σεβασμο μας παντοτε...

Πηγή
http://grblogs.gr/post/lathrometanastes-edo-kai-allou
Διαβάστε περισσότερα...

Ελλάδα πρέπει να εξαφανιστεί

"Η Ελλάδα πρέπει να εξαφανιστεί!" Δεν μπορώ να ξέρω πόσα από τα παρακάτω αληθεύουν! Φοβάμαι όμως ότι είναι πολλά!
«What uncle Sam really wants..»
Είναι ο τίτλος από ένα μικρό βιβλιαράκι που....
πρωτοκυκλοφόρησε το 1986 και έκτοτε επανεκδίδεται συνεχώς. Το έγραψε ο Νόαμ Τσόμσκι (όταν ήταν στα φόρτε του)
και δείχνει τον τρόπο που εφαρμόζεται η αμερικανική εξωτερική πολιτική.


Βασικός άξονας ήταν και παραμένει η φιλοσοφία.... .....του Χένρι Κίσινγκερ, ίσως του μεγαλύτερου δολοπλόκου πολιτικού που πέρασε από τον πλανήτη μας. Εάν θέλεις να διαλύσεις μια χώρα,υποστηρίζει ο Κίσινγκερ, εκτός από την φανερή πολιτική πίεσης που πρέπει να ακολουθεί ο Λευκός Οικος, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες πρέπει να παρεισφρήσουν στα ενδότερα της χώρας. Στην αστυνομία, τους επαναστατικούς πυρήνες, τα πανεπιστήμια, τα εργατικά σωματεία, παντού. Θα πάρει χρόνια, έλεγε, αλλά αξίζει τον κόπο.
Και έφερε για παράδειγμα τον Αριστοτέλη Ωνάση. Για πολλά χρόνια προσπαθούσε η αμερικανική κυβέρνηση να συγκρατήσει «τον ατίθασο Έλληνα» και την οικονομική αυτοκρατορία που .. έχτιζε. Ματαίως. Τότε ο Κίσινγκερ πρότεινε να μεταβεί πράκτορας της CIA στη χώρα της Λατινικής Αμερικής όπου ναυπηγούσε τα πλοία του ο Ωνάσης και να πιάσει δουλειά ως εργάτης. Μέσα σε ένα χρόνο ο εν λόγω πράκτορας κατάφερε να «οργανώσει» τους εργαζομένους ώστε να κατεβούν σε απεργία διαρκείας η οποία έφερε τον Ωνάση στο χείλος της καταστροφής. Φαινομενικά ήταν μια απεργία υπέρ των δικαιωμάτων της φτωχής εργατιάς. Και οι ίδιοι αυτό πίστευαν. Έπρεπε να περάσουν 15 χρόνια για να μάθουμε πως δρομολογήθηκε εκείνη απεργία και ποιος ήταν ο ουσιαστικός στόχος της.
Πριν από μερικά χρόνια έπεσε στα χέρια μας και ένα non paper υπογεγραμμένο από τον Κίσινγκερ που συνιστούσε στο τότε υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ πώς να διαχειριστούν τον «ανυπάκουο Ελληνικό λαό». Η συνταγή ήταν «να σπάσει το ηθικό του» το οποίο ο αμερικανοεβραίος έβρισκε «παράξενα υψηλό και ανθεκτικό». Έλεγε : «Η ιστορία, η οικογένεια και η θρησκεία είναι τα τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους Έλληνες. Για να πετύχει κάποιος την αποσταθεροποίηση της χώρας πρέπει να απορρυθμίσει αυτούς τους τρεις άξονες». Ανέφερε και άλλα πολλά, όπως το ότι ο «έμφυτος αντιαμερικανισμός που έχουν οι Έλληνες πρέπει να μετατραπεί σε αντι-ευρωπαϊσμό». Αυτό το τελευταίο θυμήθηκα με τα πακετάκια που πήγαν σε Μέρκελ, Σαρκοζί και λοιπούς.
Ο Τσόμσκι στο βιβλίο του (υπενθυμίζουμε το 1986), περιγράφει με πολύ γλαφυρό τρόπο, πώς οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα, όπου δεν μπορούν να επιβληθούν με στρατιωτικά μέσα.
«Η αποσταθεροποίηση της οικονομίας μιας χώρας τη φέρνει πιο κοντά στο ΔΝΤ. Σε αντάλλαγμα για τα δάνειά του, το Ταμείο επιβάλλει «φιλελευθεροποίηση»: μια οικονομία ανοικτή στην εξωτερική διείσδυση και έλεγχο. Τα μέτρα αποσκοπούν στην δραστική μείωση των δημοσίων υπηρεσιών ώστε να δίδεται περισσότερη εξουσία στην πλούσια τάξη και τους ξένους επενδυτές. Σκοπός η δημιουργία δύο τάξεων : των πλουσίων και των φτωχών. Η εξαφάνιση της μεσαίας τάξης είναι το κλειδί καθώς οι φτωχοί θα υποφέρουν συνεχώς και δεν θα έχουν διάθεση να κοιτάξουν το εθνικό τους συμφέρον» Τόσο στεγνά.
Οι λεπτομέρειες για το πώς κατάφερε η κυβέρνηση του πατρός Μπους να «σταυρώσει» το Ελ Σαλβαδόρ είναι ανατριχιαστικές. Το πώς η εφημερίδα New York Times έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ενίσχυση του δικτατορικού καθεστώτος στην Νικαράγουα και πώς οι Αμερικανοί ενίσχυαν τους Κόντρας κατά των Σαντινίστας είναι εξοργιστικό. Το πώς και γιατί μετατράπηκε η Γουατεμάλα σε κρανίου τόπο την δεκαετία του '70. Πώς έγινε η εισβολή στον Παναμά, ώστε να ανέβει στην εξουσία ο αμερικανόφιλος δικτάτορας Μανουέλ Νοριέγκα. Πως ξεκίνησε ο πόλεμος στον κόλπο το1990 και γιατί ο Σαντάμ Χουσέιν έγινε από εκλεκτός των Αμερικανών, εχθρός τους. Πώς το 1982 το Ισραήλ, με την υποστήριξη των ΗΠΑ πουλούσε όπλα στο ΙΡΑΝ (!!) και βοηθούσε τον Αγιατολάχ Χομεϊνί να αναλάβει την εξουσία μετά τον θάνατο του Σάχη. Κάπου εκεί το βιβλίο αναφέρεται και στους τότε (1986) φόβους των Αμερικανών για την Ευρώπη. Ο Κίσινγκερ, στα υπομνήματα που έστελνε, έγραφε ότι «εχθρός» των ΗΠΑ στην γηραιά ήπειρο είναι η Γαλλία και η Γερμανία και η προοπτική να δημιουργηθεί ένας γαλλογερμανικός άξονας σε μια ενωμένη Ευρώπη. Συνιστούσε δε να χρησιμοποιηθούν «οποιαδήποτε μέσα» ώστε να μην υπάρξει ποτέ μια πραγματική Ευρωπαϊκή Ένωση.
Και ερχόμαστε στο σήμερα. Που με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως σκοτωνόμαστε μεταξύ μας. Πως τα δεινά της Ελλάδας οφείλονται στην αδιαλλαξία της Μέρκελ και στις κωλοτούμπες του Σαρκοζί. Πως το μνημόνιο είναι ευρωπαϊκής προελεύσεως. Και πως τα σκληρά μέτρα μάς επιβάλλονται από τους κακούς Ευρωπαίους. Δεν λέω, ότι η Ε Ε είναι πανάκεια, προς Θεού. Απλά διερωτώμαι τι εξυπηρετούν τα γεγονότα των τελευταίων μηνών και δη ημερών. Ποιος θα είναι ο κερδισμένος τελικά. Γιατί πρέπει να φανεί προς τα έξω ότι οι Έλληνες, εκτός από φοροφυγάδες, πλαστογράφοι, τεμπέληδες είναι και τρομοκράτες. Σε τι αποσκοπεί να τα βάλουμε εμείς με την Ευρώπη και η Ευρώπη μαζί μας. Και νάσου πάλι ο Κίσινγκερ.
Ήθελα πολύ να μάθω, τι συζητούσε με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, όταν βρέθηκαν και οι δύο στην συνεδρίαση της λέσχης Μπίλντερμπερκ, τον περασμένο Ιούνιο στην Ισπανία. Ένα από τα θέματα της ατζέντας ήταν «Το πρόβλημα της Ελλάδας: προοπτικές και λύσεις για το μέλλον»

Πηγή
http://amanpoiare.blogspot.com/2011/01/blog-post_8261.html
Διαβάστε περισσότερα...

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ...

Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως ένας Τούρκος, έστω και σκεπτόμενος, έγραψε αυτό το άρθρο και ζει ακόμα. Πώς δεν κατέληξε σε κανένα χαντάκι;
Έάν, όντως το έγραψε, τότε είναι απλά παρήγορο...

Engin Ardiç τής Τουρκικής εφημερίδας SABAH : "φοβάστε μη μάς πάρουνε τήν Πόλη;"

Με ένα εντυπωσιακά ειλικρινές άρθρο, που δημοσιεύεται στην έγκυρη εφημερίδα SABAH, από τον Engin Ardiç, γνωστό συγγραφέα και δημοσιογράφο στην Τουρκία στηλιτεύεται ο Τουρκικός τρόπος εορτασμού της πτώσης της Κωνσταντινούπολης στις 29 Μαϊου…

Hatırlatmayın şunu kefereye!

Bugün Atina'da bir "İstanbul'u geri alacağız" mitingi düzenlense... Şehrin surlarının da bir maketi yapılsa ve Ortaçağ zırhlarına bürünmüş savaşçılar o surlara saldırsalar...

"Yunan Battal Gazisi" diyebileceğimiz efsanevi kahramanları "Diyenis Akritas" kılığına girmiş bir herif de bizim Ulubatlı Hasan'ı kolundan tuttuğu gibi aşağı atsa...

-------------------------------


Στο εν λόγω άρθρο ο συγγραφέας παρουσιάζει μία σειρά από αλήθειες για τις οποίες το Κεμαλικό καθεστώς εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να καταπνίξει. Αξίζει να παρατεθεί μεταφρασμένο το πλήρες κείμενο, από την συγκεκριμένη διεύθυνση της Τουρκικής εφημερίδας Sabah το οποίο έχει ως εξής:



--------------------






Engin Ardiç τής Τουρκικής εφημερίδας SABAH.

" Τούρκοι συμπατριώτες, σταματήστε πιά τίς φανφάρες καί τίς γιορτές γιά τήν Άλωση, αρκετή βία έχουμε δώσει στήν Ανατολή με τίς πράξεις μας..."








« ΑΝ οργανωνόταν στην Αθήνα συνέδριο με θέμα «Θα πάρουμε πίσω την Πόλη»…


ΑΝ έφτιαχναν μακέτα με τα τείχη της πόλης και τους στρατιώτες με τις πανοπλίες τους να επιτίθενται στην Πόλη… ( όπως εμείς στην Τουρκία κάνουμε κάθε χρόνο !)

ΑΝ ένας τύπος ντυμένος όπως ο περίφημος Έλληνας νικηφόρος και σχεδόν μυθικός Διγενής Ακρίτας έπιανε τον δικό μας Ulubatlι Hasan και τον γκρέμιζε κάτω…


ΑΝ ξαφνικά έμπαινε στην πόλη κάποιος ντυμένος Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος πάνω σε ένα λευκό άλογο και δίπλα του άλλος ως Λουκάς Νοταράς, ως Γεώργιος Φραντζής κι έμπαιναν ως αντιπρόσωποι της πόλης… ( όπως εμείς στην Τουρκία κάνουμε κάθε χρόνο !)


ΑΝ έφτιαχναν μια χάρτινη Αγία Σοφία που δεν είχε μιναρέδες αλλά Σταυρό…

ΑΝ έκαιγαν λιβάνι και έλεγαν ύμνους, θα μας άρεσε;


Δεν θα μας άρεσε, θα ξεσηκώναμε τον κόσμο, μέχρι που θα καλούσαμε πίσω τον πρέσβη μας από την Ελλάδα.


Τότε, γιατί το κάνετε εσείς αυτό, κάθε χρόνο;


Πέρασαν 556 χρόνια και γιορτάζετε (την Αλωση) σαν να ήταν χθες;


Γιατί κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ( μ΄ αυτές τις γιορτές πού κάνετε ) διακηρύσσετε σε όλο τον κόσμο ότι:

«αυτά τα μέρη δεν ήταν δικά μας, ήρθαμε εκ των υστέρων και τα πήραμε με τη βία».


Για ποιο λόγο άραγε φέρνετε στη μνήμη μια υπόθεση 6 αιώνων;


Μήπως στο υποσυνείδητό σας υπάρχει ο φόβος ότι η Πόλη κάποια μέρα θα δοθεί πίσω;


Μην φοβάστε, δεν υπάρχει αυτό που λένε μερικοί ηλίθιοι της Εργκενεκόν περί όρων του 1919.

Μη φοβάστε, τα 9 εκατομμύρια Ελλήνων δεν μπορούν να πάρουν την πόλη των 12 εκατομμυρίων, και αν ακόμα την πάρουν δεν μπορούν να την κατοικήσουν.

Κι οι δικοί μας που γιορτάζουν την Άλωση είναι μια χούφτα φανατικοί μόνο που η φωνή τους ακούγεται δύσκολα.


Ρε σεις, αν μας πούνε ότι λεηλατούσαμε την Πόλη τρεις μέρες και τρεις νύχτες συνεχώς τι θα απαντήσουμε;

Θα υπερασπιστούμε τον εαυτό μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ή θα αφήσουμε το θέμα στους ιστορικούς;

Αντί να περηφανευόμαστε με τις πόλεις που κατακτήσαμε, ας περηφανευτούμε με αυτές που ιδρύσαμε, αν υπάρχουν. Αλλά δεν υπάρχουν.

Όλη η Ανατολή είναι περιοχή μέ τήν βία κατακτημένη...


Ακόμα και το όνομα της Ανατολίας δεν είναι αυτό που πιστεύουν (ana=μανα, dolu=γεμάτη) αλλά προέχεται από την ελληνική λέξη η Ανατολή.

Ακόμα και η ονομασία της Ισταμπούλ δεν είναι όπως μας λέει ο Ebliya Celebi «εκεί όπου υπερτερεί το Ισλάμ» τραβώντας τη λέξη από τα μαλλιά, αλλά προέρχεται από το «εις την Πόλιν».


Εντάξει λοιπόν, αποκτήσαμε μόνιμη εγκατάσταση, τέλος η νομαδική ζωή και γι’ αυτό ο λαός αγοράζει πέντε - πέντε τα διαμερίσματα. Κανείς δεν μπορεί να μας κουνήσει, ηρεμήστε πια…

Οι χωριάτες μας ας αρκεστούν στο να δολοφονούν την Κωνσταντινούπολη χωρίς όμως πολλές φανφάρες…».


Πηγή
http://patrablog.blogspot.com/2009/06/engin-ardic-sabah.html


Διαβάστε περισσότερα...

Διαδικτυακή κλοπή ύψους 28 εκατομ. Ευρώ!

Απίστευτη απάτη κλοπής από χάκερ οι οποίοι κατάφεραν να κλέψουν τα δικαιώματα μετοχών ρύπων τριών χωρών και απέσπασαν ούτε λίγο ούτε πολύ, 28 εκατομμύρια ευρώ!!! Πρόκειται για την Ελλάδα, την Τσεχία και την Αυστραλία.
Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Τρίτη 18 Ιανουαρίου, όπου άγνωστοι χάκερ χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικούς
υπολογιστές, έσπασαν τους κωδικούς των μητρώων των τριών χωρών, κλέβοντας τα δικαιώματα των μετοχών ρύπων.
Στη συνέχεια πούλησαν στην Ευρωπαϊκή Αγορά Ρύπων τα "κλοπιμαία", κερδίζοντας έτσι, 28 εκατομμύρια ευρώ! Μάλιστα, ένας από τους υπολογιστές που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διαδικασία, ήταν Πατρινός, και πιο συγκεκριμένα, βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών.

Η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ, απέστειλε έγγραφο προς το Πανεπιστήμιο Πατρών, γνωστοποιώντας το γεγονός στους αρμόδιους, οι οποίοι εντόπισαν τον υπολογιστή, αντέγραψαν το σκληρό του δίσκο και τον έστειλαν στην Δίωξη.
Μετά από απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έχει ανασταλεί σε όλη την Ευρώπη, η λειτουργία των Μητρώων για τα δικαιώματα των εκπομπών όλων των κοινοτικών κρατών-μελών όσον αφορά όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές συναλλαγές εκτός από την κατανομή και παράδοση δικαιωμάτων.
Μετά από νέες κατευθυντήριες οδηγίες ασφαλείας οι οποίες αποφασίστηκαν από τα κράτη- μέλη και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κανένα κοινοτικό μητρώο δεν θα λειτουργήσει πριν πραγματοποιηθεί ανεξάρτητος έλεγχος διαδικτυακής ασφάλειας για κάθε Μητρώο και υποβληθεί έκθεση ελέγχου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Σημειώνεται πάντως πως μέχρι χθες βράδυ δεν είχε υποβληθεί από κανένα κράτος- μέλος καμία τέτοια έκθεση ελέγχου προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Από πλευράς Εθνικού Κέντρου Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΚΠΑΑ) και Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής έχουν ήδη γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ενώ υπάρχει συνεχής και άμεση επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με την οποία ανταλλάσσονται πληροφορίες, από τις οποίες, για λόγους εμπιστευτικότητας και σύμφωνα με τις κοινοτικές διαδικασίες, θα δημοσιοποιούνται τα απολύτως απαραίτητα και χρήσιμα στοιχεία.


Πηγή
http://friendshipiseverything.blogspot.com/2011/01/28_28.html

Διαβάστε περισσότερα...