Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος.

Γράφει ο Dr Nielsen Knudsen

Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος. Οι ΗΠΑ, με τους πράκτορες της 5ης Φάλαγγος κηρύσσουν την «Νέα Τάξη», η Τουρκία (ευνοουμένη του Ομπάμα) κηρύσσει την θεωρία του ζωτικού χώρου. Kαι oι δύο αυτές νέες λέξεις είναι η παλιά ευρεσιτεχνία του Χίτλερ. Οι ΗΠΑ, με φερέφωνο τον πράκτορα και συμπατριώτη τους, ονειρεύονται «Παγκόσμια Κυβέρνηση», την παλιά ευρεσιτεχνία της 3ης Διεθνούς του Στάλιν. Η 5η Φάλαγγα του Χίτλερ έχει δώσει την θέση της στην 5η Φάλαγγα της «Νέα Τάξης», της 4ης Διεθνούς που λέγεται τώρα «Παγκόσμια Κυβέρνηση» που ο Πρωθυπουργός σας «με αμερικάνικη καρδιά» την θέλει …«γρήγορα»! Ο ρους της Ιστορίας σήμερα είναι μολυσμένος με τον ιό (virus) της βλακείας των μηδαμινών «ηγετών» που στον πυρετό της αρρώστειας τους βλέπουν νοσηρές, φασιστικές, οπτασίες υποδουλώσεως των λαών. Η Κεντρική Ευρώπη το ξέρει, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;


Για σας η πρώτη ένεση έγινε με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να σας κοιμίσει πριν από την μεγάλη εγχείρηση.

Ερωτήσατε στην Βουλή σας ΓΙΑΤΙ το ακριβές αντίγραφο του Μνημονίου που σας επεβλήθη δεν εφαρμόζεται σε καμία άλλη χώρα που μπορεί να έχει και μεγαλύτερο χρέος από την χώρα σας;

ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;

Είναι σήμερα οι δειλοί που θέλουν να ρίξουν το βάρος για την καταστροφή σας «στην προηγούμενη κυβέρνηση που λιποτάκτησε». Νομίζουν τον ελληνικό λαό ηλίθιο να πιστεύει ότι τόση ολοκληρωτική κατάρρευση και εξουθένωση ενός Έθνους μπορεί να επιτελεσθεί μέσα σε δύο ή τρία χρόνια.

ΟΜΩΣ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.

Πρέπει να ανατρέξουμε στην πολιτική που εφήρμοσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ΕΜΙΜΗΘΗ ο λεγόμενος «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» σας. Γιατί; Διότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

ΔΗΛΑΔΗ:

Η Ελλάς, από το 1953 έβαινε σίγουρα στο να καταστεί μεγάλη οικονομική δύναμις.

Επί μία 20ετία (1953-1973) υπήρχε ετήσια αύξηση του ΑΕΠ 8%

Επί μία 20ετία υπήρχε ετήσια αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων 10%

Αυτή η πρόοδος όπου όλοι στην Ευρώπη μιλούσαμε για το «ελληνικό οικονομικό θαύμα» ανησύχησε την Αμερικανική κυβέρνηση. Γιατί; Διότι αν η Ελλάς είχε γίνει οικονομική δύναμη στην ξηρά, όπως ήταν στην θάλασσα, θα ήταν αδύνατη η νοσηρή επιρροή των διαφόρων Πιουριφόϊ. (Ή μήπως δεν ξέρετε ότι το βαθύ κράτος σήμερα βρίσκεται μέσα στους τοίχους της Αμερικανικής πρεσβείας;). Οι λόγοι του παμπάλαιου «Ανατολικού Ζητήματος» ακόμη σας βαρύνουν. Η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος έπρεπε να σταματήσει.

Η πρώτη κίνηση άρχισε με τον «ΕΘΝΑΡΧΗ» που θέλησε να μιμηθεί τα διατεταγμένα από το βαθύ Αμερικανικό κράτος συνθήματα του εξ Αμερικής ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η δίωξη των Ανδρεάδη και Νιάρχου, ο εκφοβισμός του κεφαλαίου των επενδυτών, η §3 του άρθρου 106 του Καραμανλικού Συντάγματος, ήταν η πρώτη εκδήλωση για τα σχέδια και τους σκοπούς της «Νέας Τάξης».

Αποτέλεσμα άμεσο: πτώση του ΑΕΠ στο 3,5% και ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ στο 0,6% (προσέχτε Έλληνες, από το 10% στο 0,6% !).

Στην Ευρώπη ακούσαμε το πρώτο σύνθημα «ούτε δραχμή πλέον για επένδυση στην Ελλάδα». Παράλληλα οι κραυγές του Ανδρέα Παπανδρέου ενάντια στο «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» και στο «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο» και το «ενάντια στο μεγάλο και ντόπιο ξένο κεφάλαιο». Αυτό σημαίνει το 0,6%!

Ποιός είχε το βαθύ συμφέρον από την διατεταγμένη αυτή πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου; Όχι βέβαια ο Έλληνας εργάτης. Αλλά βέβαια η Αμερικάνικη πολιτική – ή μήπως, Έλληνες, δεν το βλέπετε αυτό που ΞΕΡΟΥΜΕ στην Ευρώπη; Όταν το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία το 1981, υπήρξε πτώση του ΑΕΠ στο 1,5% (!!), με τις Ιδιωτ. επενδύσεις στάσιμες στο 0,6%. Και αρχίζει το ξήλωμα ΚΑΘΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ.

Η Ελλάς που εξήγαγε ψυγεία στην Γερμανία απέμεινε να παράγει μόνο γιαούρτια (και αυτά με …εισαγόμενο γάλα).

Και ακολούθησε η μεγάλη ευρεσιτεχνία του μεγάλου οικονομολόγου Ανδρέα Παπανδρέου, αμέσως. Από το 1981. Ποιά ήτανε; Η θριαμβευτική επιτυχία του «Τσοβόλα δωσ-τα όλα». Ποιά «όλα»; Τα δανεικά. Το δημόσιο χρέος, από 700 εκατ. Δολάρια που το άφησε η Χούντα έφτασε σήμερα με γεωμετρική πρόοδο τα 400 (περίπου) δισεκατομμύρια Ευρώ!

Θρίαμβος του πολιτικαντισμού. Δανείσου και Μοίραζε χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Αυτή η μοιρασιά ήταν η μεγαλοφυής έμπνευση του οικονομολόγου που εξασφάλισε θέση Σουλτάνου στον πολιτικό βίο της χώρας σας. Συστηματική αποβιομηχάνιση με παράλληλη δαιμονοποίηση του επενδυτικού κεφαλαίου και παράλληλη αυθαιρεσία των εργατοπατέρων σας που νομίζουν ότι «βοηθούν» τον εργάτη ενώ είναι αυτοί που τον κατέστρεψαν. Αυτοί που διώχνοντας το επενδυτικό κεφάλαιο δημιούργησαν την ανεργία. Πόλεμος κατά της Πεσινέ, εκδίωξη της Πιρέλλι (προς την Τουρκία), Σόγιας (προς την Μάλτα), αμόκ ενδυναμούμενο από το ΠΑΣΟΚ «ενάντια στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο», παροχές για άγρα ψήφων με διαρκώς αυξανόμενο δανεισμό.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

Είναι τυχαία όλα αυτά ή είναι καθοδηγούμενα;

ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ;

Ποιός δολοφονεί το εθνικό φρόνημα του λαού;

Και τώρα, ποιός ωφελείται;

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.

Το προσκείμενο στην Αμερικανική κυβέρνηση περιοδικό Stratfor σας το λέει κατάμουτρα: «η Ελλάς δεν έχει καμία γεωστρατηγική θέση για την Δύση και συνεπώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ».

Συνεπώς, είστε η μόνη χώρα που καταδικάστηκε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Ο Αμερικάνος πρωθυπουργός σας, έκανε …«σκληρή διαπραγμάτευση» ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝΩΘΕΝ με σαφείς σκοπούς. Κατάφερε με τον μαθητευόμενο μάγο, άπειρο και ανώριμο, Υπουργό της Οικονομίας να σας επιβάλει το καπέλο του ΔΝΤ.

Τώρα, λέγει ο Πρωθυπουργός σας, «πρέπει να βιαστούμε για την Παγκόσμια κυβέρνηση». Και, αφού διώξατε τους μεγάλους Έλληνες επενδυτές τρέχει να βρει επενδυτές στην… Τουρκία!

Όνειρο καμουφλαρισμένου φασισμού και υποτέλειας ενός ηλιθίου.

Αυτή είναι η ανατομία του εγκλήματος που διέπραξε ο πολιτικός κόσμος εναντίον του ελληνικού λαού.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ: Αν όπως σας το λένε δεν έχετε «ούτε φίλους ούτε συμμάχους στην Δύση», τι πρέπει να κάνετε; Σας το είπε ο Θεοδωράκης: ή γινόσαστε Ήρωες ή ραγιάδες.

ΕΛΛΗΝΕΣ: η Ευρώπη σας θέλει πάντα Ήρωες. Αν δεν έχετε φίλους και συμμάχους στην Δύση ψάχτε τους εκεί που υπάρχουν και σας έχουν ανάγκη. Ψάχτε τους στον ιστορικό (για σας) Βορρά και στην μεγάλη ανερχόμενη δύναμη της Ασίας. Αλλά αυτό θέλει τόλμη που η πολιτική σας ηγεσία δεν την έχει, διότι δεν τολμά κανείς να απαλλαγεί από τα ταμπού της υποτέλειας. Άρα;

Πηγή
http://strouthokamilos.wordpress.com/2011/02/28/%CE%B7-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%AD%CE%B5%CF%84%CE%B1/
Διαβάστε περισσότερα...

Ληστές πυροβόλησαν 22χρονο μπροστά στα μάτια της μάνας του

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέθηκε νωρίτερα απόψε στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων 22χρονος, τον οποίο πυροβόλησαν ληστές μέσα στο σπίτι της οικογένειάς του, στο Καναλάκι της Πρέβεζας, μπροστά στα μάτια της μάνας του.


Οι άγνωστοι πριν μπούν στο σπίτι της οικογένειας χρυσοχόου, έκοψαν το καλώδιο του ΟΤΕ αχρηστεύοντας το τηλέφωνο και εισβάλλοντας στο σπίτι, πυροβόλησαν με πιστόλι τρεις φορές τον 22χρονο που αμέριμνος διάβαζε.

Εκείνη την στιγμή μπήκε στο σπίτι και η μητέρα του, από την οποία οι δράστες άρπαξαν την τσάντα της και άγνωστης αξίας κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή. Η γυναίκα βλέποντας τον γιό της αιμόφυρτο στο δάπεδο του σπιτιού, κάλεσε σε βοήθεια και οι γείτονες που προσέτρεξαν μετέφεραν αρχικά τον 22χρονο στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Πρέβεζας. Το σπίτι βρίσκεται στο κέντρο του Καναλακίου και κάτοικοι είδαν τους δράστες. Δήλωσαν λοιπόν στους αστυνομικούς ότι πρόκειται για δύο Αλβανούς που εργάζονται στην περιοχή, ενώ κατά πάσα πιθανότητα τους αναγνώρισε και το θύμα και για τον λόγο αυτό τον πυροβόλησαν. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΪΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ

Πηγή
http://kontiloforos.blogspot.com/2011/03/22_04.html
Διαβάστε περισσότερα...

ΓΕΛOIOΓΡΑΦΙΑ : Γελοιογραφία για κλάματα



ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΟ.....

ΑΣ ΤΟ ΡΊΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ....!!!!!!!!!





Διαβάστε περισσότερα...

Το κόλπο της «τάπας» που μας κλέβει τα μετρητά!

Με τη μέθοδο του cash trapping ή αλλιώς της ‘τάπας΄ κάποιοι επιτήδειοι έχουν βαλθεί να μας αδειάσουν κυριολεκτικά τις τσέπες ή μάλλον καλύτερα τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

Τοποθετώντας ειδικά μεταλλικά ελάσματα στην έξοδο χρημάτων των ATM, τα οποία στο εσωτερικό τους έχουν κολλητική ταινία διπλής όψεως, οι ‘έξυπνοι κλέφτες’ παραμονεύουν μέχρι να φύγει ο ανυποψίαστος πελάτης της εκάστοτε τράπεζας και ύστερα απλώς αφαιρούν την ‘τάπα’ και ξεκολλούν τα χρήματα από την κολλητική ταινία.

Ο πελάτης, που κατά κανόνα είναι ανυποψίαστος, πραγματοποιεί συναλλαγή ανάληψης χρημάτων με το ΑΤΜ και καθώς δεν αντιλαμβάνεται ότι η έξοδος των χρημάτων είναι μπλοκαρισμένη από την τάπα (βλ.φωτογραφίες), θεωρεί ότι η συναλλαγή του δεν ολοκληρώθηκε γιατί το ΑΤΜ δε λειτουργεί και αποχωρεί…



Οι δράστες που συνήθως επιτηρούν το ΑΤΜ από ασφαλή απόσταση, και περιμένουν την αποχώρηση του ‘ανυποψίαστου’ πελάτη, περιμένουν απλώς να αποχωρήσει και ύστερα να αφαιρέσουν την τάπα και φυσικά να πάρουν τα χρήματα…

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι εφόσον αντιληφθούμε την ύπαρξη της τάπας, να μπορέσουμε να την αφαιρέσουμε με ένα αιχμηρό αντικείμενο (όπως δείχνουν οι φωτογραφίες) και να ξεκολλήσουμε εμείς τα χρήματά μας…




Φωτογραφία: Απεικονίζεται η έξοδος χρημάτων του ATM χωρίς την ύπαρξη τάπας.



Φωτογραφία: Απεικονίζεται η έξοδος χρημάτων του ΑΤΜ παγιδευμένη με μεγάλη τάπα η οποία σημειώνεται ότι αναγνωρίζεται ευκολότερα «με το μάτι» αλλά και αποκολλάται /αποξηλώνεται ευκολότερα από ότι η μικρή τάπα.




Φωτογραφία: Απεικονίζεται η έξοδος χρημάτων του ΑΤΜ παγιδευμένη με μεγάλη τάπα η οποία σημειώνεται ότι αναγνωρίζεται δυσκολότερα «με το μάτι» αλλά και αποκολλάται /αποξηλώνεται δυσκολότερα από ότι η μικρή τάπα.



Φωτογραφία: Απεικονίζεται ο τρόπος αποξηλωσης / αφαίρεσης της τάπας με αιχμηρό αντικείμενο όπως σε αυτή την περίπτωση κατσαβίδι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για την «μικρή» τάπα η οποία υπενθυμίζουμε αφαιρείται με κάποια δυσκολία (μην τρομάξετε εάν δεν ξεκολλάει εύκολα).



Φωτογραφία: Απεικονίζεται ο τρόπος αποξηλωσης / αφαίρεσης της τάπας με αιχμηρό αντικείμενο όπως σε αυτή την περίπτωση κατσαβίδι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για την «μικρή» τάπα η οποία υπενθυμίζουμε αφαιρείται με κάποια δυσκολία (μην τρομάξετε εάν δεν ξεκολλάει εύκολα).



Φωτογραφία: Απεικονίζεται ο τρόπος αποξηλωσης / αφαίρεσης της τάπας με αιχμηρό αντικείμενο όπως σε αυτή την περίπτωση κατσαβίδι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για την «μεγάλη» τάπα η οποία υπενθυμίζουμε αφαιρείται με σχετική ευκολία.



Φωτογραφία: Απεικονίζεται ο τρόπος αποξηλωσης / αφαίρεσης της τάπας με αιχμηρό αντικείμενο όπως σε αυτή την περίπτωση κατσαβίδι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για την «μεγάλη» τάπα η οποία υπενθυμίζουμε αφαιρείται με σχετική ευκολία.



Φωτογραφία: Απεικονίζεται η τάπα που έχουμε ξεκολλήσει με τα παγιδευμένα χρήματα κολλημένα στην εσωτερική πλευρά της τάπας πάνω στην κολλητική ταινία διπλής όψεως.



Φωτογραφία: Απεικονίζεται η τάπα που έχουμε ξεκολλήσει με τα παγιδευμένα χρήματα κολλημένα στην εσωτερική πλευρά της τάπας πάνω στην κολλητική ταινία διπλής όψεως.



Φωτογραφία: Απεικονίζεται η τάπα που έχουμε ξεκολλήσει με τα παγιδευμένα χρήματα κολλημένα στην εσωτερική πλευρά της τάπας πάνω στην κολλητική ταινία διπλής όψεως.



Φωτογραφία: Απεικονίζεται η τάπα που έχουμε ξεκολλήσει με τα παγιδευμένα χρήματα κολλημένα στην εσωτερική πλευρά της τάπας πάνω στην κολλητική ταινία διπλής όψεως.



Φωτογραφία: Απεικονίζει πραγματικό περιστατικό. Πρόκειται για τους Ρουμάνους ΜΑΝΑSA Laurentiu του Petrache και ΤΑMPU Andrei του Alexandru Pavel, πριν από την σύλληψη τους (συνελήφθησαν στις 11/2/2011)



Φωτογραφία: Απεικονίζει πραγματικό περιστατικό. Πρόκειται για τους Ρουμάνους ΜΑΝΑSA Laurentiu του Petrache και ΤΑMPU Andrei του Alexandru Pavel, πριν από την σύλληψη τους (συνελήφθησαν στις 11/2/2011)


Πηγή
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=109205
Διαβάστε περισσότερα...

Γελοιογραφώντας τους σημερινούς πολιτικούς

Προσπαθώ να ελευθερώσω το νου σου.

Αλλά μπορώ μόνο να σου δείξω την πόρτα.
Όμως εσύ είσαι που πρέπει να την ανοίξεις.

Η παρουσίαση αυτή συνδυάζει μια πολύ ωραία συλλογή σκιτζογραφιών και γελοιογραφιών πολιτικών προσώπων με πολύ δυνατά μηνύματα για τη δράση και το έργο τους που έφτασε την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση.

Κατέβασμα αρχείου (Download)

Πηγή
http://timi.gr/file.php?fid=2953&file=Geloiografwntas_toys_shmerinoys_politikoys.ppsx





Διαβάστε περισσότερα...

Διαδήλωση έξω από το σπίτι του Σημίτη





Πηγή
http://www.youtube.com/watch?v=YLGe1na4Qu0
Διαβάστε περισσότερα...