Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ!






Λήψη (17 KB)








Διαβάστε περισσότερα...

Sex & Ζωδια





Λήψη (181 KB)








Διαβάστε περισσότερα...

Αν είστε τίμιοι, αυτό το τεστ θα αποκαλύψει την αλήθεια





Λήψη (48 KB)







Διαβάστε περισσότερα...

Διαμαρτυρία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας για το "1821" Διαβάστε περισσότερα empisteytiko: Διαμαρτυρία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρναν

Με ανακοινωση - επιστολή του, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κοσμάς διαμαρτύρεται προς τον Τηλεοπτικό Σταθμό ΣΚΑΪ για τη σειρά "1821" και συγκεκριμένα για το επεισόδιο που κανει λόγο για την Ιστορία της Εξόδου του Μεσολογγίου.

Η επιστολή έχει ως εξής:
Κύριε Διευθυντά,

Την Τρίτη 01-03-2011 προεβλήθη από τον Τηλεοπτικό Σταθμό «ΣΚΑΪ» ένα επεισόδιο της... σειράς «1821» το οποίο ανεφέρετο μεταξύ άλλων και στην Έξοδο του Μεσολογγίου.


Ως επίσκοπος της Ιεράς και ηρωϊκής Πόλεως του Μεσολογγίου και της ιστορικής Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, εκτός από πολλές απορίες για την ιστορική γνησιότητα γεγονότων και λεχθέντων κατά την παρουσίαση του επεισοδίου, εκφράζω την λύπη μου και την έντονη διαμαρτυρία μου διότι απεσιωπήθη πλήρως η προσφορά της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας όπως και η προσφορά και η θυσία του ορθοδόξου ιερού κλήρου με επικεφαλής τον Επίσκοπο Ρωγών Ιωσήφ.

Ζούμε στο Μεσολόγγι, πατάμε το ίδιο χώμα που εκείνοι έβαψαν με το μαρτυρικό τους αίμα, βλέπουμε τις ντάπιες στις οποίες έστεκαν όρθιοι, αλύγιστοι, γενναίοι και εμψύχωναν τους μαρτυρικούς αγωνιστές της Εξόδου.

Υπάρχουν οι Ιεροί Ναοί στους οποίους συγκέντρωναν τους υπερασπιστές του Μεσολογγίου, διασώζονται ο Τίμιος Σταυρός με τον οποίο ευλογούσε ο Ρωγών Ιωσήφ τους εξοδίτες και τα άγια Ποτήρια με τα οποία τους κοινωνούσε.

Ο Ιωσήφ, Επίσκοπος Ρωγών και Κοζύλης, ήταν η ψυχή του Αγώνος. Λειτουργούσε, εξομολογούσε και μετέδιδε τα Άχραντα Μυστήρια στους Ελεύθερους Πολιορκημένους μαζί με τους αγωνιστές κληρικούς και συμμάρτυρές του. Αυτός κατέστρωσε το αναλυτικό σχέδιο της Εξόδου, όπως μαρτυρεί ο αυτόπτης μάρτυς Νικόλαος Κασομούλης.

Ο επίσκοπος Ιωσήφ ανατινάχθηκε ηρωικά στον Ανεμόμυλο κατά την είσοδο των Τουρκοαιγυπτίων. Οι εισβολείς τον βρήκαν ημιθανή μετά την έκρηξη και τον θανάτωσαν με μαρτυρικό τρόπο.

Ελάτε να δείτε τον τόπο του μαρτυρίου του, αλλά και τον τόπο της θυσίας του μεγάλου εθνομάρτυρος του Μεσολογγίου Χρήστου Καψάλη.

Τέτοιες μορφές και τόσο μεγάλη θυσία, θα έπρεπε να προβάλλονται στην εποχή μας κατά την οποία ηθελημένα η αθέλητα, στερούμε τους νέους μας από αληθινά πρότυπα, αξίες και ιδανικά.

Γιατί άραγε οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ και μάλιστα πανεπιστημιακοί διδάσκαλοι δεν βρήκαν ούτε μία λέξη να πουν για τις μαρτυρικές μορφές του Ρωγών Ιωσήφ και των άλλων κληρικών;

Η ηρωική αντίσταση των Ελευθέρων Πολιορκημένων και η Έξοδος του Μεσολογγίου ήταν αποτέλεσμα του ελληνορθοδόξου ήθους το οποίο καλλιέργησαν κατά την διάρκεια της τουρκοκρατίας ο μεγάλος μας συντοπίτης Ισαπόστολος, Εθναπόστολος και Ιερομάρτυς Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, αλλά και όλοι οι κληρικοί και μοναχοί του δούλου Γένους μας.

Δόξα τω Θεώ. Μιλάνε για την αλήθεια αυτή εκείνοι που έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία της Πατρίδος.

Ο Εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός, στο δοκίμιο το οποίο συνοδεύει το ποιήμά του «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι», γράφει εμπνεόμενος από το Μεσολόγγι ότι τα δύο μεγάλα ιδανικά για κάθε άνθρωπο είναι η Πίστη στον Χριστό και η Πατρίδα.
Αυτά χρειάζεται ο λαός μας για να ορθοποδήσει σε περίοδο πνευματικής κρίσεως, πάντα και σήμερα.
Κύριε Διευθυντά,
Η άρνηση της πίστεως στον Σωτήρα Χριστό, η άρνηση της Ορθοδόξου Πίστεως και της Εκκλησίας μας, η περιφρόνηση των ιδανικών και των αξιών, η διαστρέβλωση της γνησίας Ιστορίας και της γνησίας φιλοπατρίας, βλέπουμε που μας οδηγεί.

Ας μην εθελοτυφλούν μερικοί…
Ας αφήσουν το ηρωικό Μεσολόγγι να ζη την γάργαρη Ιστορία του, να κρατάει ανόθευτη την ορθόδοξη και την εθνική του Παράδοση, να διδάσκει και να μεταλαμπαδεύει τα γεγονότα της Εξόδου, όπως ακριβώς έγιναν, στους νέους βλαστούς μας, να ευγνωμονεί τον ελευθερωτή Κύριο και Θεό μας και να δέχεται την Χάρι Του.
Σας ευχαριστώ πολύ, Διατελών,
Μετ εὐχῶν

† Ο ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΑΣ

Πηγή
http://empisteytiko.blogspot.com/2011/03/1821.html
Διαβάστε περισσότερα...

Εκατομμύρια από σαρδέλες νεκρές στο Los Angeles

Εκατομμύρια σαρδέλες βρίσκονται νεκρές στην King Harbor Marina, η οποία βρίσκεται στην παραλία Redondo του Los Angeles. Οι προσπάθειες για καθαρισμό της περιοχής είναι εντατικές αλλά η μάζα των νεκρών σαρδέλων είναι τόσο πυκνή, που σε μερικά σημεία εμποδίζει τα πλοία να εξέλθουν του λιμανιού. Οι λόγοι που ευθύνονται για το θάνατο των σαρδέλων είναι ακόμη αδιευκρίνιστοι.


Οι βιολόγοι εκτιμούν ότι λόγω των δυνατών ανέμων οι σαρδέλες παρασύρθηκαν στη μαρίνα και δεν είχαν αρκετό οξυγόνο για να επιβιώσουν σε περιορισμένο χώρο λόγω του μεγάλου αριθμού τους.

Ο βοηθός διευθυντής της μαρίνας, Jason McMullin, δήλωσε στην εφημερίδα LA Times: “Υπάρχουν σαρδέλες όπου και να κοιτάξεις στη μαρίνα” ενώ ο Δήμαρχος της περιοχής Mike Jin ανέφερε: “Το τι είναι ασυνήθιστο είναι ο μεγάλος αριθμός νεκρών σαρδελών και τα μεγάλα κοπάδια αυτών”.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αναλύσεις που έγιναν στα νερά έδειξαν ότι τα νερά είναι καθαρά ενώ ως ο πιθανότερος λόγος που οδήγησε στο θάνατο των σαρδέλων είναι η έλλειψη οξυγόνου που προήλθε από παγίδευση του μεγάλου αριθμό των σαρδέλων σε περιορισμένο χώρο.

Πηγή
http://www.onlycy.com/%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%AD%CF%82-los-angeles-redondo-beach
Διαβάστε περισσότερα...

Σελήνη-Γη στο κοντινότερο σημείο επαφής.Καταστροφικά σενάρια!

Στις 19 ο δορυφόρος της Γής , η Σελήνη, θα έρθει στο πιο κοντινό σημείο των τελευταίων 19 ετών.
Το φεγγάρι θα περάσει μόλις 221.567 μίλια μακριά από τον πλανήτη μας και υπόσχεται μια μοναδική ευκαιρία για φωτογραφίες προς τους ερασιτέχνες αστρονόμους.
Εκτός όμως από την προοπτική μιας καταπληκτικής φωτογράφισης το φεγγάρι σύμφωνα με ειδικούς... και μη μπορεί να μας προσφέρει και άλλες συγκινήσεις όχι τόσο όμορφες αφού όλοι γνωρίζουν ότι επηρεάζει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την ζωή στον πλανήτη μας.
Το Διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει από διάφορε θεωρίες συνωμοσίας από ερασιτέχνες επιστήμονες οι οποίοι προειδοποιούν ότι το φεγγάρι και συγκεκριμένα χρησιμοποιούν τον όρο «supermoon» θα μπορούσε να διαταράξει τα πρότυπα του κλίματος της Γης και μπορεί να προκαλέσει ακόμη και σεισμούς η και ηφαιστειακή δραστηριότητα.


Το φαινόμενό είχε λάβει χώρα τα έτη 1955, 1974, 1992 και 2005 και σε όλα αυτά τα χρόνια είχαν συμβεί ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο.
Το τσουνάμι που σκότωσε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στην Ινδονησία έγινε δύο εβδομάδες πριν από τον Ιανουάριο του 2005 ενώ και την ημέρα των Χριστουγέννων του 1974, ο κυκλώνας Τρέισι σάρωσε την Αυστραλία.
Ο Pete Wheeler του Διεθνούς Κέντρου για την ραδιοαστρονομία, έχει διαφορετική γνώμη και δήλωσε στην ιστοσελίδα news.com.au. «Δεν θα υπάρξουν σεισμοί ή εκρήξεις ηφαίστειων, και αν συμβούν θα γίνονταν έτσι και αλλιώς» .
«Στην Γη θα δούμε λίγο χαμηλότερη από το συνηθισμένο άμπωτη και υψηλότερη από τη συνηθισμένη υψηλή παλίρροια γύρω από την περίοδο του συμβάντος, αλλά τίποτα παραπάνω για να ενθουσιαστεί κάποιος».
Ο Αυστραλός αστρονόμος Ντέιβιντ Reneke συμφωνεί με τον Wheeler, επισημαίνοντας ότι «οι συνωμοσιολόγοι θα είναι πάντα σε θέση να βρίσκουν μια φυσική καταστροφή και να την συνδέουν με ένα ορισμένο χρονικό διάστημα όπου σύμφωνα με αυτούς θα είναι υπεύθυνη η Σελήνη. Αν προσπαθήσετε αρκετά σκληρά μπορείτε να συσχετίσετε χρονολογικά σχεδόν κάθε φυσική καταστροφή ή εκδήλωση σε οτιδήποτε βρίσκεται στον ουρανό νύχτας έναν κομήτη, ή έναν πλανήτη.» ενώ συνέχισε λέγοντας ότι, «Θυμηθείτε ότι κατά το παρελθόν, η πλανητική ευθυγράμμιση επρόκειτο να τραβήξει τον ήλιο μακριά από την πορεία τους. Δεν συνέβη τίποτα».
Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Επηρεάζει ή δεν επηρεάζει εμείς ακόμα μαθαίνουμε την Σελήνη. Τον Ιανουάριο, προέκυψε ότι τα σήματα από σεισμικές αισθητήρες, στην επιφάνεια της σελήνης που τοποθετήθηκαν εκεί από τους αστροναύτες του Apollo το 1971, έδειξαν ότι το φεγγάρι έχει υγρό πυρήνα παρόμοιο με της Γης.
Οι επιστήμονες της ΝΑΣΑ εφαρμόζουν σύγχρονες σεισμολογικές τεχνικές για να αποκρυπτογραφήσουν τα δεδομένα που εκπέμπονται από τους αισθητήρες που δημιουργήθηκαν από τους συναδέλφους τους κατά την ακμή του διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ.
Οι έρευνες δείχνουν ότι το φεγγάρι έχει έναν σταθερό, πλούσιο σε σίδηρο εσωτερικό πυρήνα με ακτίνα περίπου 150 μιλίων και έναν ρευστό, κυρίως με υγρό σίδηρο εξωτερικό πυρήνα με ακτίνα περίπου 205 μιλίων.

Όπου και να βρίσκεται η αλήθεια ο σημερινός σεισμός στην Ιαπωνία (στην πιο σεισμογενή χώρα του κόσμου!) αλλά και οι εκρήξεις ηφαιστείου στην Χαβάη (όπου βρίσκονται τα περισσότερα ηφαίστεια του κόσμου!!!) μπορεί και να μην είναι τυχαία.
Μπορεί απλά επειδή είναι εύκολο να γίνει εκεί ένας σεισμός ή μια έκρηξη να μην είναι τυχαίο ότι αυτές οι δύο περιοχές να επηρεάζονται πιο εύκολα από τον υπόλοιπο κόσμο.

Πηγή
http://vre-oust.blogspot.com/2011/03/blog-post_09.html
Διαβάστε περισσότερα...

Περίπατος στην παλιά Αθήνα




Λήψη (7 MB)






Διαβάστε περισσότερα...

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ;;;; ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ - ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΜΕ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΑΝ

Ένοπλη ληστεία μέσα στο χώρο του αερολιμένα "Ελευθέριος Βενιζέλος" έγινε στη 1.30 το μεσημέρι. Άγνωστος με την απειλή πιστολιού άρπαξε άγνωστο ποσό από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο χώρο του αεροδρομίου και διέφυγε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Στο μεταξύ, στις 5.30 τα ξημερώματα πέντε άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι στην οδό Νικολάου Πλαστήρα, στην Πεύκη, και ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού τον ιδιοκτήτη και την οικογένειά του, άρπαξαν δύο χιλιάδες ευρώ, διάφορα τιμαλφή, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, καθώς και τα κλειδιά δύο ΙΧ αυτοκινήτων του ιδιοκτήτη με τα οποία και διέφυγαν.


Οι δράστεςαναζητούνται.




Πηγή
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/03/blog-post_7212.html
Διαβάστε περισσότερα...