Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Όποιος έχει φίλους δεν κλαίει μόνος




Λήψη (677 KB)









Διαβάστε περισσότερα...

Ελληνας κροίσος με τέσσερα γράμματα» : ΑΚΗΣ

Μπήκε στην πολιτική "ξεβράκωτος" και χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ του και βγήκε off shore και πάμπλουτος! Με τον μισθό υπουργού για 20 χρόνια και να μην έτρωγε τίποτα και να ζούσε μόνο με αέρα αυτά που θα μπορούσε να μαζέψει είναι το πολύ 1 εκατομμύριο ευρώ. Η περιουσία του Άκη σήμερα; Δεκάδες εκατοντάδες φορές μεγαλύτερη.
Δεν "μπαλώνεται" με τίποτα...
ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας της χώρας , θέλει ο Άκης να κρυφτεί και τα ακίνητα δεν τον αφήνουν.


Πανάκριβα ακίνητα πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε Ακρόπολη, Θεσσαλονίκη, Ψυχικό, Πεδίον Άρεως και Κορινθία , απέκτησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατά την πολιτική του σταδιοδρομία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του απο μισθό του υπουργού και με τη βουλευτική του αποζημίωση...

Πέραν του πανάκριβου ακινήτου (εκτιμάται στα 6,5 εκ. ευρώ) της Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο όνομα της συζύγου του o πάλαι ποτέ πανίσχυρος Ακης Τσοχατζόπουλος, παρά μία ψήφος πρωθυπουργός, πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός του ιδρυτή του ΠαΣοΚ Ανδρέα Παπανδρέου φαίνεται οτι πλόυτισε στην κυριολεξία μέσα απο την πολιτική.

Έγραψε στην πρώην σύζυγό του , έγραψε και στην νύν , έγραψε και στην κόρη του έμπλεξε και με off shore εταιρείες....

Δωράκι για την πρώην σύζυγό του αγόρασε ο Α. Τσοχατζόπουλος στο Παλαιό Ψυχικό, αξίας 1,5 εκ. ευρώ

Επίσης αγόρασε δύο διαμερίσματα συνολικής αξίας 380.000 ευρώ στην οδό Κομνά Τράκα στο Πεδίον του Άρεως, το σημερινής αξίας 700.000 ευρώ διαμέρισμα της οδού Νίκης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και η αξίας 350.000 ευρώ εξοχική κατοικία στον Κόρφο Κορινθίας.

Μάλιστα η ανακαίνιση της Αρεοπαγίτου ξεκίνησε με προϋπολογισμό 60.000 ευρώ και τελικά δαπανήθηκαν πάνω από 1,5 εκατομμύρια ευρώ!

Όσον αφορά το σπίτι – 184 τετραγωνικών – στην παραλία της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους, σε ένα από τα ακριβότερα σημεία της πόλης και βλέπει “πιάτο” τον Θερμαϊκό.

Σύμφωνα με κτηματομεσίτες η σημερινή του αξία φτάνει το 1,1 εκ. ευρώ. Το σπίτι του τρίτου ορόφου αγοράστηκε το 1996 από την κόρη του υπουργού.

Πέραν των ακινήτων στο άστυ, ο Α. Τσοχατζόπουλος διαθέτει και μία πολυτελείς βίλα παραθαλάσσια στον Κόρφο Κορινθίας για να περνάει εκεί κάποιες ξέγνοιαστες στιγμές κατά τους θερινούς μήνες.

Πρόκειται για ακίνητο εμβαδού 147 τετραγωνικών και εμπορικής αξίας 350.000 ευρώ. Αγοράστηκε το 1994 και ανήκει σε αυτόν και την πρώην συζυγό του εξ ημισείας.

Ο μικρός πεζόδρομος της οδού Κομνά Τράκα φαίνεται να είναι ο δεύτερος αθηναϊκός πεζόδρομος στον οποίο ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ συμπίπτει με την offshore εταιρεία Torcaso Investments Limited, που κατείχε για δύο χρόνια την ιδιοκτησία της τωρινής του οικίας στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Μεσοτοιχία με το «διανυκτερεύον» διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της οδού Κομνά Τράκα 3 στα Πατήσια, που σήμερα ανήκει στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται πενταώροφο κτίριο γραφείων που μέχρι το 2007 -οπότε και πουλήθηκε στη Μονή Βατοπεδίου για σχεδόν 4 εκατομμύρια ευρώ- βρισκόταν στα χέρια της offshore Torcaso.

Σόι πάει το βασίλειο, στο κόλπο και οι συγγενείς...

Δύο μήνες πριν η Torcaso αγοράσει το πενταώροφο ακίνητο στη γωνία ανάμεσα στην οδό Κεφαλληνίας 45 και Κομνά Τράκα, η ιδιοκτησία Τσοχατζόπουλου στην Κομνά Τράκα 3 αγοράζεται από τον Θεσσαλονικιό επιχειρηματία Νικόλαο Ζήγρα, ξάδερφο του Τσοχατζόπουλου, ο οποίος και τη μεταβιβάζει στον πρώην υπουργό τέσσερα χρόνια αργότερα.

Σήμερα, το κουδούνι του διαμερίσματος Τσοχατζόπουλου γράφει ΛΗΘΑΙΑ.

Η εταιρεία αυτή δεν είναι άλλη από την κατασκευαστική εταιρεία ΛΗΘΑΙΑ ΕΠΕ, που συστήθηκε το 2007 από την κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή Τσοχατζοπούλου, και τον υιό του Αλέξανδρο.

Η ίδια εταιρεία μισθώνει όχι μόνο στην ίδια γειτονιά αλλά ακριβώς απέναντι από την ιδιοκτησία της Torcaso δύο οικόπεδα, ιδιοκτησίας Αρετής Τσοχατζοπούλου, προς 227 χιλιάδες ευρώ για δεκαπέντε χρόνια.

Μια δεύτερη κατασκευαστική, που ιδρύεται μεταξύ άλλων από την Αρετή Τσοχατζοπούλου το 2003, η ΑΤΕΦΑ ΕΠΕ, φέρνει την κόρη του πρώην υπουργού στο ίδιο διοικητικό συμβούλιο με τη λογίστρια κ.Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.

Ομως, η κ. Λαμπροπούλου εμφανίζεται το 2002 να ενεργεί και ως αντίκλητος της Torcaso κατά την αγοραπωλησία της τωρινής οικίας του κ. Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Την ίδια χρονιά που η κ. Λαμπροπούλου εμφανίζεται ως αντίκλητος της Torcaso, πάντως, στην πολεοδομία Αθηνών κατατίθεται ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της offshore, σύμφωνα με την οποία επικεφαλής του έργου, το οποίο μετέτρεψε το μικρό νεοκλασικό της Κεφαλληνίας 45 σε υπερσύγχρονο πενταώροφο κτίριο γραφείων, εμφανίζεται ο Αστέριος Οικονομίδης.

Ο Οικονομίδης είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της κατασκευαστικής εταιρείας ARCON.

Η εταιρεία ARCON, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και έχει στο ενεργητικό της πλήθος κατασκευαστικών έργων, είναι γνωστότερη για τη συμμετοχή της στην ανακαίνιση του κτιρίου του Μετοχικού Ταμείου Στρατού στην οδό Πανεπιστημίου.

Ο ίδιος άνθρωπος

Ο Οικονομίδης συμπωματικά είναι ο ίδιος άνθρωπος που πουλάει τον Μάιο του 2006 τους δύο τελευταίους ορόφους, εμβαδού 272 τετραγωνικών μέτρων της κατοικίας, στον αριθμό 60 της οδού Δεινοκράτους στο Κολωνάκι, στην κόρη του Τσοχατζόπουλου για σχεδόν 700 χιλιάδες ευρώ.

Παρόλο που η κ.Τσοχατζοπούλου αγοράζει την οικία αυτή το 2006, σύμφωνα με το συμβόλαιο υπ. αριθμ. 5975/01 τη δηλώνει ως κατοικία της ήδη από το 2001. Σύμφωνα με τα αρχεία του υποθηκοφυλακείου Αθηνών, όμως, το 2001 η κατοικία στην οδό Δεινοκράτους 60 ανήκει στην offshore εταιρεία Bluebell με έδρα τη Μονρόβια της Λιβερίας.

Η offshore Bluebell μεταβιβάζει το 2005 την ιδιοκτησία στην οδό Δεινοκράτους στον πρόεδρο της ARCO κ. Οικονομίδη, ο οποίος σε λιγότερο από έναν χρόνο τη μεταβιβάζει με τη σειρά του στην κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Οσο για τον πραγματικό ιδιοκτήτη της Bluebell;

Ο αρχικός ιδιοκτήτης της οικίας Τσοχατζοπούλου, δηλώνει ότι η μόνη του επαφή με την εταιρεία έγινε μέσω δικηγόρου που εδρεύει στο Θησείο. Ο δικηγόρος αυτός και αντιπρόσωπος της offshore Bluebell το 1998 εμφανίζεται μαζί με τον ίδιο συμβολαιογράφο σε δύο άλλες αγοραπωλησίες της οικογένειας Τσοχατζοπούλου - μία του πρώην υπουργού Τσοχατζόπουλου την ίδια χρονιά, αλλά και μία του υιού του δύο χρόνια αργότερα.

Εν τω μεταξύ ... άγνωστοι παραμένουν ακόμα οι πραγματικοί δικαιούχοι των offshore εταιρειών Torcaso και Nobilis πριν από το 2006.



Προσέξτε τώρα και το καλύτερο

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη δήλωση «πόθεν έσχες» ο πρώην υπουργός δηλώνει ετήσιο μεικτό εισόδημα 85.000 ευρώ και η σύζυγός του 23.000 ευρώ και κοινές καταθέσεις σε τράπεζες ύψους 142.000 ευρώ.

Φτώχεια καταραμένη δηλαδή....

Όλα αυτά έρχονται να συμπληρώθουν και απο το κερασάκι της τούρτας αξίας 300 εκατομμυρίων ευρώ, απο τις αποκαλύψεις της «Realnews» δηλαδή για την αγορά των υποβρυχίων επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου. Η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι είναι το πόρισμα του ΣΔΟΕ όπου φαίνεται το ελληνικό δημόσιο να ζημιώθηκε από τις μίζες για τις αγορές αυτές κατά 300 εκ ευρώ!!!

Η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. σε όλα αυτά; Μια απλή διαγραφή θα κάνουν και φυσικά κουκούλωμα.. Γιατί αν πάει φυλακή ο Άκης θα μιλήσει και εάν μιλήσει θα πάρει και άλλους μαζί του. Πάρα πολλούς!!

Πηγή
http://www.triklopodia.com/2011/03/blog-post_8360.html
Διαβάστε περισσότερα...

Σε κλοιό πυρηνικού ολέθρου η Ιαπωνία αλλά και ο πλανήτης

ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ.

10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΙΑΕΑ!

Μέρα με τη μέρα, όπως εξαρχής είχε προϊδεάσει τους αναγνώστες της η «ΙΣΚΡΑ» αποδεικνύεται ότι τόσο η εταιρία του πυρηνικού εργοστασίου της Φουκοσίμα (TEPCO), όσο και οι Ιαπωνικές αρχές αλλά και η Διεθνής Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΙΕΑΕ), σχετικά με τις τραγικές πυρηνικές εξελίξεις κορόιδευαν και εξαπατούσαν τους Ιάπωνες και όλους τους λαούς του πλανήτη, διαπράττοντας ένα χωρίς προηγούμενο ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της ανθρωπότητας!!!


Έγκυροι επιστήμονες στη χώρα μας έλεγαν στην ΙΣΚΡΑ ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές στην ανθρώπινη ιστορία σε βάρος του πλανήτη, με απίστευτα τραγικές συνέπειες, των οποίων την έκταση δεν μπορούμε ακόμα να υποψιαστούμε!

Οι ίδιοι κύκλοι υπογράμμιζαν ότι ακόμα και σήμερα οι αρμόδιες αρχές στην Ιαπωνία και τον κόσμο αποκρύπτουν εγκληματικά το μέγεθος της καταστροφής, και παραπλανούν ασύστολα την Ιαπωνική και διεθνή κοινή γνώμη για τις πρωτοφανείς τραγικές εξελίξεις, ενώ αμελούν να προστρέξουν στην πολύ μεγάλη κινητοποίηση δυνάμεων και μέσων που επιβάλλεται αλλά και στα ριζικά, αν και άκρως επώδυνα, μέτρα που πρέπει να αναληφθούν για να περιοριστεί η, ούτως ή άλλως, συγκλονιστική καταστροφή!

Σύμφωνα με τις επίσημες, αν και καθησυχαστικές και σκόπιμα υποβαθμισμένες πληροφορίες τα κελύφη των αντιδραστήρων της Φουκοσίμα έχουν υποστεί ρωγμές, με συνέπεια τη συνεχή διαρροή ραδιενέργειας, η οποία πνίγει κυριολεκτικά τον περιβάλλοντα χώρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, που αναπαράγουν τα διεθνή πρακτορεία, η ραδιενέργεια στο νερό που βρίσκεται στον αντιδραστήρα κινείται σε ουράνια ύψη, 10 εκατομμύρια φορές πάνω από το φυσιολογικό!!!

Ποσοστά ραδιενέργειας, πάντα κατά τις ίδιες πηγές, αρκετών χιλιάδων μιλισίβερτ έχουν μετρηθεί γύρω από τους αντιδραστήρες, όταν μόνο 100 μιλισίβερτ είναι υπεραρκετά για την ανάπτυξη καρκίνων!!! Την ίδια ώρα τα επίπεδα του ραδιενεργού ιωδίου στη θάλασσα ανοικτά της Φουκοσίμα είναι 1850 φορές πάνω από το κανονικό.

Ο εκπρόσωπος της Ιαπωνικής κυβέρνησης υποχρεώθηκε να αναγνωρίσει ότι η απουσία προόδου για τον έλεγχο της πυρηνικής τραγωδίας είναι απογοητευτική, ενώ ακόμα και οι τεχνητά αυτοσυγκρατημένοι εμπειρογνώμονες μιλάνε, πλέον, για πολλούς μήνες προσπαθειών ελέγχου της κατάστασης με αβέβαιη (το πιθανότερο) κατάληξη!!!

Την ίδια ώρα πρέπει να σημειώσουμε ότι εξαιτίας του ραδιενεργού νέφους που εκπορεύεται από τη Φουκοσίμα και το οποίο κινήθηκε μέσω Βορείου Πόλου προς την Ευρώπη, φέρονται αυξημένα τα επίπεδα ραδιενέργειας σε σειρά ευρωπαϊκών χωρών, ανάμεσα τους και στην Ελλάδα, αν και οι αρμόδιες επιτροπές καθησυχάζουν ότι βρίσκονται κάτω από τα όρια επικινδυνότητας!

Αυτή την ώρα γίνεται απαραίτητη μια πολύ μεγάλη ενωτική παγκόσμια κινητοποίηση των λαών, η οποία θα πρέπει να απαιτήσει εδώ και τώρα:

  • Την αποκάλυψη όλης της αλήθειας σχετικά με την πυρηνική τραγωδία της Φουκοσίμα και διαφάνεια στις εξελίξεις.
  • Την άμεση ανάληψη όλων εκείνων των μέτρων, όσο επώδυνων προσωρινά και αν είναι και τη δραστική κινητοποίηση δυνάμεων και μέσων, για τον κατά το δυνατόν περιορισμό της πυρηνικής καταστροφής και των συνεπειών της.
  • Την παραδειγματική τιμωρία όλων των υπευθύνων, από την εταιρεία και τις Ιαπωνικές αρχές έως την ΙΑΕΑ, για την πυρηνική τραγωδία
  • Την καταστροφή εδώ και τώρα όλων των πυρηνικών όπλων και πυρηνικών σταθμών πυρηνικής ενέργειας.

Η ΙΣΚΡΑ προς σφαιρικότερη ενημέρωση των αναγνωστών της παραθέτει δημοσιεύματα διεθνών πρακτορείων και εγχωρίων μέσων.


Στην εκκένωση του αντιδραστήρα 2 στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα αναγκάστηκε να προχωρήσει την Κυριακή το προσωπικό που εργάζεται εκεί, καθώς στο νερό ανιχνεύθηκαν επίπεδα ραδιενέργειας που είναι 10 εκατομμύρια φορές υψηλότερα από τα φυσιολογικά. Νωρίτερα, η ιαπωνική Υπηρεσία Πυρηνικής και Βιομηχανικής Ασφάλειας είχε ανακοινώσει πως το ραδιενεργό ιώδιο στη θαλάσσια περιοχή στα ανοικτά του εργοστασίου αυξήθηκε 1.850 φορές πάνω από το κανονικό.

Αρχικά, εκπρόσωπος της διαχειρίστριας εταιρείας TEPCO είχε ανακοινώσει ότι το επίπεδο που μετρήθηκε στα δείγματα του νερού, στην αίθουσα όπου βρίσκεται η τουρμπίνα πίσω από τον αντιδραστήρα, είναι 1.000 μιλισιβέρτ (mSv) ανά ώρα.

«Ο αριθμός αυτός είναι 10 εκατομμύρια φορές υψηλότερος από το επίπεδο της ραδιενέργειας του νερού που βρίσκεται γενικά σε έναν αντιδραστήρα ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση» δήλωσε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι «εντοπίστηκαν υψηλά επίπεδα καισίου και άλλων ραδιενεργών ουσιών, που υπό κανονικές συνθήκες δεν ανιχνεύονται στο νερό αντιδραστήρων. Είναι πολύ πιθανόν, να έχουν υποστεί ζημιές οι ράβδοι του πυρηνικού καυσίμου».

Αργότερα, η εταιρεία προσπάθησε να καθησυχάσει την κοινή γνώμη, ανακοινώνοντας ότι «οι παραπάνω μετρήσεις δεν είναι αξιόπιστες» και πως τα επίπεδα ραδιενέργειας που ανιχνεύτηκαν είναι χαμηλότερα. Γεγονός, πάντως, παραμένει ότι οι μετρήσεις ήταν αρκετά μεγάλες και ανάγκασαν το προσωπικό να εγκαταλείψει εσπευσμένα τον αντιδραστήρα.

Σύμφωνα με το BBC, επίπεδα ραδιενέργειας αρκετών χιλιάδων μιλισιβέρτ ανά ώρα έχουν ήδη μετρηθεί γύρω από τους αντιδραστήρες που έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, επιβάλλοντας την προσωρινή εκκένωση των μονάδων.

Με την έκθεση του ανθρωπίνου οργανισμού σε μία δόση 100 μιλισιβέρτ και άνω, οι ιατρικές μελέτες δείχνουν αύξηση του αριθμού των καρκίνων.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Γιούκιο Εντάνο παραδέχτηκε ότι οι επιχειρήσεις στις πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ιδιαίτερα επίπονες και ότι η απουσία προόδου είναι απογοητευτική απέναντι σε αυτή την καταστροφή, τη χειρότερη που βιώνει η χώρα μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Θα θέλαμε να δώσουμε ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα. Όσοι εργάζονται στο εργοστάσιο το ίδιο σκέφτονται. Ωστόσο, δεν μπορώ να είμαι περισσότερο αισιόδοξος από την πραγματικότητα» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε δηλώσεις του στο δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο ΝΗΚ.

Νωρίτερα, η ιαπωνική Υπηρεσία Πυρηνικής και Βιομηχανικής Ασφάλειας είχε ανακοινώσει πως το ραδιενεργό ιώδιο στη θαλάσσια περιοχή στα ανοικτά του πυρηνικού εργοστασίου Φουκουσίμα Νταϊίτσι αυξήθηκε σε επίπεδο 1.850 φορές πάνω από το κανονικό, από 1.250 που ήταν το Σάββατο.

Ο αξιωματούχος της υπηρεσίας Χιντεχίκο Νισιγιάμα είπε ότι είναι πιθανό να υπάρχει διαρροή από το κέλυφος αντιδραστήρων και αυτή να είναι η αιτία για την υψηλή ραδιενέργεια που εντοπίστηκε σε στάσιμο νερό στα κτίρια όπου βρίσκονται οι τουρμπίνες.

Παράλληλα, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Kyodo μετέδωσε ότι ένας σεισμολόγος αποκάλυψε πως είχε προειδοποιήσει πριν από δυο χρόνια την εταιρία TEPCO πως ένα μεγάλο τσουνάμι θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλες καταστροφές στα εργοστάσιά της στη Φουκουσίμα, αλλά η προειδοποίησή του «αγνοήθηκε».

Ο Γιουκινόμπου Οκαμούρα είπε ότι η TEPCO επέμεινε πως ο σχεδιασμός της για την αντιμετώπιση σεισμών ήταν επαρκής και δεν ήθελε να εξετάσει την υπόθεση πιθανής ζημιάς από σεισμική δόνηση ή τσουνάμι.

«Είναι παράξενο να συμπεριφέρεσαι χωρίς να λαμβάνεις υπ' όψιν σου αστάθμητους παράγοντες» δήλωσε ο Οκαμούρα, επικεφαλής του Κέντρου Έρευνας Ενεργών Ρηγμάτων και Σεισμών.

Η TEPCO, από την πλευρά της, υποστηρίζει πως ο σεισμός και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου ήταν «πέραν κάθε πρόβλεψης».

Ο επικεφαλής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (IAEA) του ΟΗΕ Γιουκίγια Αμάνο προειδοποίησε, πάντως, ότι η πυρηνική κρίση «απέχει πολύ από το τέλος».

Η κρίση στο εργοστάσιο, που βρίσκεται 240 χλμ. βόρεια από την πρωτεύουσα, έχει επισκιάσει την προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων από τον ισχυρότερο σεισμό στην ιστορία της Ιαπωνίας. Ο απολογισμός των αρχών κάνει λόγο για 27.100 νεκρούς και αγνοούμενους στη βορειοανατολική Ιαπωνία.

Ο επικεφαλής της IAEA δήλωσε ότι η κρίση ενδέχεται να συνεχιστεί για εβδομάδες και μήνες. «Είναι ένα πολύ σοβαρό ατύχημα και δεν έχει τελειώσει ακόμα» είπε στους New York Times.

Ο Αμάνο, Ιάπωνας πρώην διπλωμάτης, υποστήριξε ότι οι αρχές δεν είναι πεπεισμένες για το εάν επαρκεί το νερό που ρίχνουν στους αντιδραστήρες για να ψυχθούν. Είπε, επίσης, πως υπάρχουν μερικές «θετικές ενδείξεις», όπως η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο εργοστάσιο, αλλά «πρέπει να γίνουν περισσότερες προσπάθειες», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επικρίνει το έργο των αρχών στο Τόκιο.

Πηγή
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=27567

Διαβάστε περισσότερα...

Εσείς κορίτσια προσοχή στους δρόμους!!!





Λήψη (3 MB)




Διαβάστε περισσότερα...