Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

11/9/01 Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ 10/6/11 Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ











Επειδή η ημερομηνία την οποία είχα εξαγγείλει από πέρισυ πλησιάζει, θα ήθελα να σας πω με τρόπο σύντομο τα παρακάτω. 1. Στις 9/11/01 έγινε το στημένο χτύπημα στους δίδυμους πύργους, που τους κατεδάφησαν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές με ταυτόχρονη ανθρωποθυσία χιλιάδων ανύποπτων συνανθρώπων μας.
Τότε πάρθηκε...

και η απόφαση να τελειώσει η διαδικασία της παγκόσμιας διακυβέρνησης μέχρι το 2005 και ακολούθησαν πόλεμοι τρομονόμοι κτλ.

2. Στις 9/11/01 για όσους πιστεύουν σε "γραφικότητες", αποφασίστηκε και ποια κάστα της Λευκής Αδελφότητας θα έδινε το "σκεύος εκλογής της ανομίας", δηλαδή το σώμα του Αντιχρίστου.

Επρόκειτο για μίξη γενετικού υλικού του γένους του Κρόνου, από τους απέθαντους "θεούς" και το γένος του Δαν από τους ανθρώπους.

3. Το σχέδιο για το 2005 δεν τους βγήκε, γιατί τότε, το 2004, αν θυμάστε, ήταν που επαναστάτησε αυτός που τον θεωρούσαν όργανό τους, δηλαδή ο Πούτιν. Ήταν τότε που τα έλεγα στην τηλεόραση και όλοι με κορόϊδευαν και το έπαιζαν και μεγάλοι ειδικοί, που ήξεραν λέει, ότι η Ρωσσία είναι ένα μηδέν, ένα τίποτε και εγώ απλά ένας φαντασμένος γραφικός που τα έλεγε όλα απλά για να πουλάει τα βιβλία του.

4. Το εξ αναβολής σχέδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης έχει μεταφερθεί για το 2015, σύμφωνα και με δηλώσεις του Μπαν Κι Μουν, γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, που δήλωσε στην κοινή διάσκεψη G8-G20 ότι η φτώχεια και η ασθένειες και η μιζέρια θα πρέπει να εξαλειφθούν έως το 2015 που αποτελεί και το στόχο (TARGET DATE) και ότι πρέπει να κρατήσουν την ΥΠΟΣΧΕΣΗ. Υπόσχεση σε ποιόν; στους φτωχούς και ταπεινούς και ασθενείς του κόσμου τούτου; Σίγουρα όχι.

Ποιός είναι αυτός που όταν εμφανιστεί παγκόσμια θα δώσει ψωμί και υγεία στον κόσμο; Θυμάστε τι λέει το ευαγγέλιο για τον Αντίχριστο; Ή γίναμε όλοι τόσο έξυπνοι και τόσο μορφωμένοι και ο λόγος του ευαγγελίου είναι μόνο για κουτούς;

5. Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να μην εφαρμοστεί το σχέδιο του Θεού, που για πολλούς αποτελεί μία ακόμη φαντασίωση ημών των γραφικών, θα πρέπει όπως ορίζει και η Αποκάλυψη εκτός από τον Αντίχριστο, το λεγόμενο θηρίο, να υπάρξει και η εικόνα του.

Η εικόνα του θηρίου, δεν είναι απλά μία αφίσα, όπως κάποιοι πίστεψαν κάποτε, που θα πρέπει να την προσκυνάμε και αυτήν , όπως το θηρίο (Αντίχριστο).

Η εικόνα σύμφωνα με την Αποκάλυψη θα μιλά και θα ενεργεί. Θα είναι λοιπόν ο κλώνος του θηρίου, που θα τον ορίσει το αντίπαλο δέος της Λευκής Αδελφότητας, η Μαύρη Αδελφότητα.

6. Δόθηκε λοιπόν στην Μαύρη Αδελφότητα η δυνατότητα να ορίσει το δικό της "σκεύος εκλογής" για να συγκυβερνήσει με το θηρίο. Η ημερομηνία που ορίσθηκε για να παρθεί μία τέτοια απόφαση, για να ορισθεί ποιά κάστα της Μαύρης Αδελφότητας θα δώσει γενετικό υλικό για να γίνει ο κλώνος (εικόνα του θηρίου), ορίσθηκε σαν εικόνα της ημερομηνίας του θηρίου.

11/9/01 - 10/6/11

Αν γράψετε σε ένα χαρτί 11/9/01 και το γυρίσετε ανάποδα, θα διαβάσετε 10/6/11.

7. Αν ψάξετε στο διαδίκτυο, θα διαπιστώσετε ότι εκείνη την ημερομηνία θα παρθούν παγκόσμια αλλά και τοπικά, χιλιάδες σημαντικές αποφάσεις, ακόμη και για το αν σωθούν οικονομικά οι χώρες του ευρωπαϊκού νότου.

8.Αν η εκλογή γίνει, τότε η μιζέρια θα αυξηθεί. Αν δεν γίνει, γιατί ο εμφύλιος πόλεμος μέσα στην Μαύτρη Αδελφότητα για την "μεγάλη τιμή" παροχής γενετικού υλικού είναι αμείλικτος, τότε θα δοθεί και πάλι αναβολή στην ημερομηνία της παγκόσμιας κυβέρνησης και ο κόσμος θα ξαναπάρει μια ανάσα και θα το καταλάβουμε και σύντομα.

Ξέρω πολύ καλά, ότι όταν σας μιλώ για πράγματα καθημερινά, που τα ζείτε και που τα ακούτε και από αλλού, είναι πιο εύκολο να γίνουν αποδεκτά.

Ειλικρινά όμως, δοξάζω το Θεό που μπορώ σε τέτοιες ώρες να επικοινωνώ μαζί σας.

Αισθάνθηκα λοιπόν την ανάγκη, να εξηγήσω το τι εννοούσα πέρισυ όταν αναφέρθηκα σε αυτή την ημερομηνία.

Αισθανόμενος πιο κοντά σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά,

μετά τιμής

Λιακόπουλος Δημοσθένης

Πηγή
http://exciter74.blogspot.com/2011/06/11901-10611.html

Διαβάστε περισσότερα...

Πού πάμε ρε : Η Εφορία Χρηματοδοτεί τους…λαθρομετανάστες!









Του Γιώργου Διονυσόπουλου (Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Επίκαιρα: 19/05/2011)

Έναν ολόκληρο μισθό που κυμαίνεται από 300 έως 1.500 ευρώ κάθε χρόνο σε χιλιάδες λαθρομετανάστες αλλά και σε αρκετούς Έλληνες καταβάλλει παράνομα το ελληνικό κράτος. Πρόκειται για χρήματα που δίνονται από την εφορία μέσω της επιστροφής φόρου και τα οποία καταλήγουν στις τσέπες κυκλωμάτων παράνομης μετανάστευσης αλλά και ντόπιων επιτηδείων. Μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη τουλάχιστον τα…. τελευταία πέντε χρόνια, στοιχίζοντας στο Ελληνικό Δημόσιο άγνωστο ποσό, το οποίο, όμως, σύμφωνα με εκτιμήσεις έμπειρων στελεχών των ΔΟΥ, προσεγγίζει περίπου τα 300 με 350 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο.

Ενδεικτικά να σημειώσουμε ως μέτρο σύγκρισης ότι από τις περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων το ελληνικό κράτος κέρδισε 350 εκατ. ευρώ ή, σε διαφορετική κλίμακα, πρόκειται για ποσό το οποίο ισούται με το ήμισυ σχεδόν των χρημάτων που βάζει στα ταμεία του το κράτος έπειτα από την αύξηση των καυσίμων κατά 50%. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, αλλά όπως προκύπτει και από τα έγγραφα που παρουσιάζουν σήμερα τα «Επίκαιρα», η πλειονότητα των αλλοδαπών, παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, υποβάλλει φορολογικές δηλώσεις εμφανίζοντας εισόδημα που κυμαίνεται γύρω στα 10.000 ευρώ, εξασφαλίζοντας έτσι επιστροφή φόρου, που σε αρκετές περιπτώσεις ξεπερνά ακόμη τα 1.000 ευρώ.

Πλαστές βεβαιώσεις

Το θέμα έχει λάβει τραγικές διαστάσεις, από τη στιγμή που το κράτος επέτρεψε σε όσους αλλοδαπούς έχουν ΑΦΜ να στέλνουν τη φορολογική τους δήλωση μέσω internet, με αποτέλεσμα…

μεγάλος αριθμός από αυτούς να κάνει πλαστές βεβαιώσεις και πλαστές παρακρατήσεις, χωρίς να υπάρχει καμία ασφαλιστική δικλίδα. Σε πάρα πολλές, δε, περιπτώσεις πάνω από πενήντα αλλοδαποί, συνήθως λαθρομετανάστες, χρησιμοποιούν το ίδιο e-mail προκειμένου να στείλουν τη φορολογική τους δήλωση. Σε κάποιες από αυτές, μάλιστα, οι παράνομοι μετανάστες όχι μόνο απομυζούν το ελληνικό κράτος, αλλά κάνουν μέχρι και… πλάκα με την ελληνική γραφειοκρατία.

Ενδεικτικά να επισημάνουμε ότι, σύμφωνα με έγγραφο του ΚΕΠΥΟ, σε μία μόνο περίπτωση εμφανίζονται σαράντα εφτά παράνομοι μετανάστες να χρησιμοποιούν το ίδιο e-mail για την ηλεκτρονική αποστολή της φορολογικής τους δήλωσης με το ευφάνταστο πρόθεμα crazy-lina –«τρελή Λίνα»– @…com. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι αρκετοί αλλοδαποί στις φορολογικές τους δηλώσεις, ακριβώς επειδή κανείς δεν τους ελέγχει, εμφανίζουν ο καθένας από αυτούς να έχει από τρία μέχρι και εφτά παιδιά, για τα οποία, βεβαίως, το ελληνικό κράτος… μεριμνά, αυξάνοντας το ποσοστό του φόρου που τους επιστρέφει.

Για του λόγου το αληθές, τα «Επίκαιρα» έχουν στην κατοχή τους στοιχεία που αφορούν μία από τις περιπτώσεις που η εφορία έκανε έλεγχο σε φορολογική δήλωση αλλοδαπού. Ο συγκεκριμένος αλλοδαπός είχε δηλώσει εισόδημα 10.095,37 ευρώ, λαμβάνοντας, βεβαίως, και την ανάλογη επιστροφή φόρου. Διασταυρώνοντας η εφορία τα στοιχεία του με τα στοιχεία που είχε δηλώσει στο ΙΚΑ, προέκυψε τελικά ότι ο αλλοδαπός στο ΙΚΑ είχε δηλώσει εισόδημα μόλις 1.095 ευρώ, κάτι που του επιτρέπει σε δεύτερη φάση επιδότηση ενοικίου αλλά και να κάνει χρήση του λογαριασμού του Ιδρύματος, προκειμένου να εξασφαλίσει χαρτί απορίας, το οποίο θα του δώσει στη συνέχεια το δικαίω μα δωρεάν πρόσβασης για περίθαλψη στα δημόσια νοσοκομεία.

Τα έγγραφα που έχουν στη διάθεσή τους τα «Επίκαιρα» κάνουν ξεκάθαρα λόγο για «πλαστότητα βεβαιώσεων αποδοχών», καθώς «τα εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες που δηλώνονται δεν επαληθεύονται από τα στοιχεία της υπηρεσίας». Το ίδιο το ΚΕΠΥΟ, άλλωστε, παραδέχεται ότι η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια, χωρίς το υπουργείο Οικονομικών να δείχνει στη συγκεκριμένη περίπτωση τον ίδιο ζήλο για να κυνηγήσει τους φοροφυγάδες που επιδεικνύει όταν πρόκειται για Έλληνες πολίτες. Αντίθετα, αφήνει το θέμα να «σέρνεται», αναγνωρίζοντας ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες από μόνες τους αδυνατούν όχι μόνο να ελέγξουν τους αλλοδαπούς, στους οποίους αφειδώς μοιράζουν τα χρήματα των φορολογουμένων, αλλά ακόμη κι όταν βρουν κάτι δεν μπορούν να τους εντοπίσουν…

Άδεια παραμονής

Να σημειώσουμε ότι μία από τις πρώτες κινήσεις που κάνουν οι αλλοδαποί όταν φτάνουν στη χώρα μας είναι να πάνε στην εφορία και να πάρουν ΑΦΜ, προκειμένου εν συνεχεία, προσκομίζοντας το εκκαθαριστικό τους, στο οποίο έχουν από μόνοι τους δηλώσει όσο εισόδημα θέλουν, να λάβουν και την απαραίτητη άδεια νόμιμης παραμονής. Σύμφωνα με άλλο έγγραφο που έχουν στη διάθεσή τους τα «Επίκαιρα», οι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες δεν έχουν κανένα πρόβλημα ακόμη και να… νοικιάζουν δια μερίσματα ή και ολόκληρα κτίρια ο ένας στον άλλο, προκειμένου να δείξουν στις αρμόδιες υπηρεσίες ότι έχουν λύσει το πρόβλημα στέγης, εξασφαλίζοντας έτσι μία ακόμη απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβουν άδεια παραμονής στη χώρα μας.

Συνήθως, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πάνε σε μία εφορία, όπου, χωρίς κανέναν σχεδόν έλεγχο, τους επικυρώνεται το σχετικό μισθωτήριο κατοικίας. Βεβαίως και σε αυτή την περίπτωση το υπουργείο Οικονομικών αποφεύγει να θίξει το θέμα και να επιληφθεί της κατάστασης με όλους αυτούς τους «εισοδηματίες» και με… μεγάλη ακίνητη περιουσία παράνομους μετανάστες, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στους Έλληνες φορολογουμένους, τους οποίους και αντιμετωπίζει, σχεδόν στο σύνολό τους, περίπου σαν απατεώνες.

Πρόκειται για μια κατάσταση η οποία όχι μόνο δείχνει το τεράστιο μπάχαλο που επικρατεί στη χώρα μας και εξηγεί γιατί αποτελεί τον «επίγειο παράδεισο» των απανταχού κατατρεγμένων, αλλά έχει σημαντικές συνέπειες μέχρι και στο Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν. Πιο συγκεκριμένα, όλα τα χωρίς πραγματικό αντίκρισμα 10χίλιαρα που δηλώνουν ως εισόδημα οι εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί που βρίσκονται στη χώρα μας έχουν ως αποτέλεσμα, αφενός, την αύξηση του ελληνικού ΑΕΠ, αφετέρου, τη μείωση του εξωτερικού μας χρέους ως ποσοστού επί του ΑΕΠ.

Σε κάθε περίπτωση, την ίδια στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση ζητά μέχρι και τα… ρέστα από τους Έλληνες πολίτες, επικαλούμενη την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα, δεν είναι δυνατό να «δωρίζει» σχεδόν μισό δις ευρώ κάθε χρόνο σε παράνομους μετανάστες – αλλά και σε μερικούς επιτήδειους ντόπιους… 

Πηγή
http://olympia.gr/2011/06/01/%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1/
Διαβάστε περισσότερα...