Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

O αγώνας για την διάσωση ενός δελφινιού .














Η συγκινητική περιπέτεια ενός δελφινιού στις ακτές του Λαυρίου…
Ένας δύτης περιγράφει την τεράστια προσπάθεια των Υδροναυτών, του καταδυτικού Planet Blue, του Λιμεναρχείου Λαυρίου και των γιατρών του Αττικού Πάρκου να σώσουν ένα άτυχο δελφινάκι που βρέθηκε σε ακτή του Λαυρίου.


Κυριακή 22 Μαΐου, κοντά στις έξι το απόγευμα μετρούσαμε λίγα μόνο λεπτά επιφανείας όταν το καταδυτικό κέντρο Planet Blue που βρισκόμασταν δέχτηκε τηλεφώνημα από το λιμεναρχείο Λαυρίου ζητώντας την συνδρομή του για να βοηθήσουμε ένα δελφίνι που βρέθηκε στην ακτή του Αγίου Νικολάου Λαυρεωτικής. Καθώς είχαμε τον εξοπλισμό μας πάνω μας, δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί κανένας μας για δεύτερη φορά.


Σε λίγα μόνο λεπτά, βρεθήκαμε δίπλα στο πανέμορφο αυτό πλάσμα που εξουθενωμένο είχε εξωκείλει και δυσκολευόταν ακόμα και να αναπνεύσει. Είναι σχεδόν αδύνατο να προσπαθήσουμε καν να περιγράψουμε τα συναισθήματα που μας προκάλεσε τόσο το θέαμα, όσο και η επαφή μας με το πανέμορφο αυτό θηλαστικό.
Προσπαθήσαμε να διαπιστώσουμε αν ήταν χτυπημένο και μιλώντας με το σύνολο σχεδόν των οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο των θαλάσσιων οργανισμών, μεταφέροντας τους κάθε δυνατή πληροφορία επιχειρήσαμε να το βοηθήσουμε.
Εξετάζοντας το προσεκτικά δεν είδαμε κάτι που να παραπέμπει σε πιθανό τραυματισμό παρά μόνο κάποιους οργανισμούς που μας θύμιζαν παράσιτα, τα οποία υπήρχαν στον φυσητήρα και την ουρά του.

Αρχικά επιχειρήσαμε να το κατευθύνουμε σε βαθύτερα νερά και κάποια στιγμή πιστέψαμε πως η περιπέτεια του θα τελείωνε, ελπίζοντας πως θα μας αποχαιρετούσε επιστρέφοντας εκεί που ανήκει, αλλά δυστυχώς το πανέμορφο Ζωνοδέλφινο κατευθύνθηκε και πάλι στην ακτή. Πλέον, το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να διευκολύνουμε όσο περισσότερο γίνεται την αναπνοή του, φροντίζοντας να διατηρεί την θέση του χωρίς να τραυματίζεται από τις πέτρες στα αβαθή και ο στόχος ήταν να το ηρεμήσουμε ώστε να ανακτήσει τον κανονικό ρυθμό αναπνοής του. Δεν ξέρω αν μπορεί εύκολα να γίνει κατανοητό ή αν ακούγεται υπερβολικό αλλά στις ώρες που περάσαμε μέσα στο νερό μαζί του, νιώσαμε πως μπορέσαμε πραγματικά να «επικοινωνήσουμε» μαζί του. Οι ειδικοί που ήρθαν μας είπαν πως τα δελφίνια μπορούν πολύ εύκολα να νιώσουν την στοργή. Ίσως γι' αυτό κάποιες στιγμές ηρεμούσε τόσο που ο ρυθμός της αναπνοής του γινόταν σχεδόν φυσιολογικός.


Η κινητοποίηση του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική και όλοι ακολούθησαν ευλαβικά τις οδηγίες που λάβαμε και που ήθελαν να αποφύγουμε να δημιουργήσουμε επιπλέον άγχος στο δελφίνι.


Και όμως, κανένας δεν ήθελε να εγκαταλείψει την προσπάθεια και διαπιστώσαμε με τεράστια έκπληξη πως αυτό που το οργανωμένο κράτος δεν μπορεί να παρέχει σε ένα «λαβωμένο» πλάσμα, μπόρεσε να το κάνει, ή τουλάχιστον προσπάθησε να το κάνει μια «κερδοσκοπική εταιρεία».
Ζητήθηκε η συνδρομή λοιπόν των υπευθύνων του «Αττικού Πάρκου», αυτών ακριβώς που κατά καιρούς πολλοί από εμάς κατηγόρησαν για «βασανισμό», αιχμαλωσία και εκμετάλλευση των δελφινιών με μοναδικό γνώμονα το κέρδος, κλπ κλπ. Δεν ξέρω αν οι απόψεις αυτές είναι σωστές ή λάθος, αλλά ξέρω πολύ καλά και αυτό που ένιωσα αλλά και αυτό που είδα. Και όλο αυτό μόνο με ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μπόρεσε να εκφραστεί.


Δυστυχώς, μόνο όσοι ήταν εκεί μπορούν να καταθέσουν το πώς αυτοί οι άνθρωποι αντιμετώπισαν το γεγονός αυτό. Δεν ήταν μόνο το ότι έσπευσαν άμεσα να ανταποκριθούν και έφτασε άμεσα ένα ολόκληρο επιτελείο ανθρώπων, αλλά ο τρόπος που χειρίστηκαν την κατάσταση, η στοργή που έδειξαν στο άτυχο πλάσμα και οι φροντίδες που έσπευσαν να του δώσουν, μόνο θαυμασμό μας προκάλεσαν.


Και γιατί τους θαυμάσαμε περισσότερο? Γιατί δεν άφησαν ούτε δευτερόλεπτο να πάει χαμένο και αντιμετώπισαν το δελφίνι όχι απλά όπως θα αντιμετώπιζαν τα δελφίνια που βρίσκονται στις πισίνες τους, αλλά σαν να ήταν παιδί τους. Και αυτό, χωρίς τυμπανοκρουσίες και με πραγματικά συγκινητική διάθεση. Είναι κάτι που δεν είναι απλά μια διαπίστωση δική μας, αλλά ή αίσθηση που είχαν ΟΛΟΙ όσοι παρακολούθησαν τις προσπάθειες τους.


Ο αγώνας για τη διάσωση ενός δελφινιού ((c) Υδροναύτες)
Οι γιατροί του Αττικού Πάρκου χορήγησαν ηρεμιστικά στο δελφίνι και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να διαπιστώσουν το τι ακριβώς του συνέβαινε. Θεώρησαν απαραίτητο να μεταφέρουν το δελφίνι στις δεξαμενές του πάρκου, μια διαδικασία ιδιαίτερα δύσκολη όχι μόνο λόγω της μεταφοράς του μέχρι τις εγκαταστάσεις του αλλά λόγω της μετατροπής που έπρεπε να πραγματοποιήσουν στις δεξαμενές τους για να αποφύγουν τον κίνδυνο μετάδοσης στα υπόλοιπα δελφίνια κάποιας πιθανής ασθένειας από το άρρωστο δελφίνι.
Δεν δίστασαν όμως και είναι προς τιμή τους.
Με την βοήθεια όλου του κόσμου που βρίσκονταν στην περιοχή, από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε το δελφίνι μπορέσαμε να το μεταφέρουμε στο αυτοκίνητο του Αττικού Πάρκου, και σε δευτερόλεπτα ξεκίνησαν για τις εγκαταστάσεις του.


Ο αγώνας για τη διάσωση ενός δελφινιού ((c) Υδροναύτες)
Με πραγματικά τεράστια λύπη πληροφορηθήκαμε λίγο αργότερα πως το άτυχο δελφίνι δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη για την ζωή του. Είναι όμως πολύ σημαντικό το να γνωρίζουμε πως όλοι μας κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να το βοηθήσουμε.


Ο αγώνας για τη διάσωση ενός δελφινιού ((c) Υδροναύτες)

Από το Λιμεναρχείο Λαυρίου που κινητοποίησε κάθε δυνατή βοήθεια και δεν έφυγε ούτε λεπτό από την παραλία, τους κατοίκους της περιοχής που έσπευσαν να φέρουν οτιδήποτε βοηθούσε την προσπάθεια, τους επιστήμονες που μας βοήθησαν αρκετά με τις οδηγίες τους, τους Υδροναύτες που πέρασαν ώρες μέσα στο νερό υποστηρίζοντας το, το καταδυτικό κέντρο που έσπευσε να παράσχει κάθε βοήθεια, μέχρι και το προσωπικό, τους γιατρούς και τους υπευθύνους του Αττικού Πάρκου που έστησαν ένα ολόκληρο ιατρείο στην παραλία του Αγίου Νικολάου.
Ο αγώνας για τη διάσωση ενός δελφινιού ((c) Υδροναύτες)
ΟΛΟΙ προτίμησαν να παλέψουν μαζί με το δελφίνι, παρά να το αφήσουν στην μοίρα του αρνούμενοι να δεχτούν πως αυτή ήταν προδιαγεγραμμένη.


Ο αγώνας για τη διάσωση ενός δελφινιού ((c) Υδροναύτες)
Και αν αυτό το δελφίνι δεν τα κατάφερε, μπορεί αύριο ένα άλλο να τα καταφέρει, αρκεί να του δοθεί η ευκαιρία και η βοήθεια για να προσπαθήσει.


Από πλευράς μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι έκαναν ότι ήταν δυνατό για να βοηθηθεί το άτυχο αυτό πλάσμα. Ήταν μια εμπειρία που θα δυσκολευτούμε όλοι μας να ξεχάσουμε.

Πηγή
http://loutrakiblog.blogspot.com/2011/05/o_24.html
Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκινά ο έλεγχος του χρέους από τη μεριά της κοινωνίας












Αθήνα, 16 Μαΐου 2011


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου 2011 στο Πολυτεχνείο, όπως είχε ανακοινωθεί, ανοικτή συνάντηση εργασίας οικονομολόγων και νομικών όπου συμφωνήθηκε να ξεκινήσει η ερευνητική δουλειά για το δημόσιο χρέος. Υπήρξε σημαντική συμμετοχή ενδιαφερομένων οι οποίοι συμφώνησαν να ξεκινήσουν τον λογιστικό έλεγχο του δημόσιου χρέους, από την μεριά της κοινωνίας και των πολιτών. Η δουλειά αυτή αποτελεί ένα πρώτο βήμα που θα πιέσει να ανοίξουν τα βιβλία του δημόσιου χρέους ώστε ο ελληνικός λαός να μην πληρώσει ένα χρέος για το οποίο δεν ευθύνεται.
Ειδικότερα οι ομάδες εργασίας θα ασχοληθούν με τα ακόλουθα 20 θέματα κατανεμημένα σε ευρύτερες ενότητες:
1.Swaps της Goldman Sachs.
2.Ιδιωτικοποιήσεις.
3.Ολυμπιακοί Αγώνες
4.C4I
5.Ομολογιακά δάνεια
6.Δανειακές συμβάσεις και ειδικότερα αυτή του Μνημονίου
7.Όροι διαπραγμάτευσης και εκκαθάρισης στη δευτερογενή αγορά ομολόγων
8.Ανατοκισμός
9.Παλαιότερα δάνεια
10.Γερμανικό κατοχικό δάνειο
11.Αγορές πολεμικού υλικού
12.Παραγραφές χρεών της εφορίας προς ιδιώτες
13.Κατάσταση έκτακτης ανάγκης, βάσει της οποίας ο ίδιος ο ΟΗΕ αναγνώρισε τη δυνατότητα παύσης πληρωμών του δημόσιου χρέους αν η εξυπηρέτησή του λειτουργεί εις βάρος των κοινωνικών δαπανών
14.Όρια του 60% και 3% που θέτει η Συνθήκη του Μάαστριχτ για το δημόσιο χρέος και το δημ. έλλειμμα αντίστοιχα, η υπέρβαση των οποίων θέτει ευθέως ζήτημα νομιμότητας για το επιπλέον χρέος που συγκεντρώθηκε.
15.Αναφορές του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
16. ΣΔΙΤ και συμβάσεις παραχώρησης.
17.Ισοτιμία και όροι ένταξης δραχμής σε ευρώ
18.Χρέος προς ιδιώτες
19.Συνέπειες από μια πιθανή παύση πληρωμών


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ


Πηγή
http://elegr.gr/details.php?id=161
Διαβάστε περισσότερα...

Έπρεπε να γεράσω , αγόρι μου, για να μάθω τι είναι ευτυχία














Έπρεπε να γεράσω , αγόρι μου, για να μάθω τι είναι ευτυχία.

Τελικά ευτυχία είναι ένα ζευγάρι χέρια, δύο χέρια…

Αυτά που θα σε αγκαλιάσουν, θα σε κρατήσουν, θα σε κοιμήσουν, θα σε περιποιηθούν, θα σου μαγειρέψουν, θα σε χαιδέψουν και στο τέλος θα σου κλείσουν τα μάτια.

Τα πολλά χέρια απλά σε κατσιάζουν…

Χάσιμο χρόνου. Θα το δείς κι εσύ όσο μεγαλώνεις…

Θανάσης Βέγγος

…ο τελευταίος Έλληνας Θεός


Πηγή
https://www.sumo.gr/2011/06/02/eprepe-na-geraso-agori-mou-gia-na-matho-ti-einai-eutyxia/
Διαβάστε περισσότερα...

2011 με 2040 - Η γεννηση μιας χρυσης εποχης
















Στις 9 Μαρτίου του 2011 μπήκαμε στο 9ο επίπεδο του ημερολογίου των Μάγια, το τελευταίο έτος σε μία εξελικτική πορεία της κοσμικής συνείδησης που διήρκεσε 16.4 δισεκατομμύρια έτη. Το τελευταίο έτος, 9 Μαρτίου με 28 Οκτωβρίου 2011, σηματοδοτεί μία περίοδο «Συνειδησιακής ενότητας» στον πλανήτη, την κατάρρευση του χωροχρόνου όπως τον γνωρίζουμε και το ξεκίνημα μίας νέας γενιάς υπάρξεων. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου, ανά 18 ημέρες αλλάζουμε συνειδησιακά , κάτι που για την προηγούμενη περίοδο κράτησε 360 ημέρες. Σας φαντάζει γρήγορο;
Όταν ολοκληρώσουμε το 9ο επίπεδο, έπειτα από 28 Οκτωβρίου μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2011 είναι το σημείο μηδέν, δηλαδή το κομμάτι του χρόνου που σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή του νέου επιπέδου του εξελικτικού μας ταξιδιού. Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 καθώς ο ήλιος μας θα διασχίζει τον Γαλαξιακό Ισημερινό θα έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε την πλανητική μας συνείδηση σε ένα πιο αφυπνισμένο επίπεδο οντότητας ενώ θα εισερχόμαστε στα πρώιμα χρόνια της χρυσής εποχής στη Γη.

Συμβαδίζοντας με αυτή την αλλαγή στην κοσμική συνείδηση, περνάμε από μία «αλλαγή» την οποία πολλοί από εμάς βιώνουν σε ατομικό, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο.


Οι ατομικές αλλαγές

Η Πέμπτοδιαστατική συχνότητα της ψυχής μας αγκυροβολεί στη Γη εντός του φυσικού τριτοδιάστατου σώματός μας όσο περισσότερο πλησιάζουμε στο 2012 και πέρα. Περνάμε αλλαγές, σωματικές, συναισθηματικές, διανοητικές.

Κόπωση , δίψα, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα είναι οι πιο κοινές εμπειρίες. Ασθένειες εκδηλώνονται δίνοντας στους ανθρώπους την ευκαιρία να καθαρίσουν συνειδησιακά το σώμα και τις οικογένειές τους. Οι άνθρωποι αμφισβητούν την υλική ζωή και αναζητούν απαντήσεις στα ερωτήματα της ζωής πέρα από τις απαγορεύσεις των κυβερνήσεων, των αρχών και των βάσεων δύναμης που πλέον δεν βρίσκονται στην υπηρεσία μίας ανθρωπότητας που αφυπνίζεται.
Οφείλουμε να τιμήσουμε το σώμα μας ως ναό που στεγάζει τη ψυχή μέσα στη φυσική εμπειρία. Υπάρχουν τρόποι και ιδέες που θα βοηθήσουν να συμβαδίσουμε με τις τρέχουσες αλλαγές. Βιολογικά τρόφιμα, ηλιακό φως, νερό από φρέσκες πηγές, καθαρός αέρας, πνευματική άσκηση, ύπνος. Η απλότητα είναι το κλειδί και η αγάπη προς τους εαυτούς μας καλλιεργεί την απάντηση. Όταν αγαπάμε τους εαυτούς μας, τότε αγαπάμε το «ΟΛΟ».
Αλλαγές στην παγκόσμια δομή
Για να γεννηθεί μία νέα ανθρωπότητα, τότε οι δομές της παλιάς πρέπει να αποσυναρμολογηθούν και να μετατραπούν για να δημιουργηθεί χώρος για την νέα. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω (2008-2024) συμβάλει σε αυτό. Ο Πλούτωνας κατέχει τη δόνηση του μετασχηματισμού και ο Αιγόκερως είναι μία ύπαρξη «πρακτική και γεμάτη ενέργεια». Έτσι βρισκόμαστε στη διαδικασία λήψης πραγματικών και πρακτικών αλλαγών που θα υποστηρίξουν τον επόμενο κύκλο της παγκόσμιας συνείδησης.

Αυτό που βλέπουμε και θα δούμε περισσότερο στον πλανήτη είναι η συντριβή των χρηματοπιστωτικών αγορών, η τιμωρία αυτών που καταχράστηκαν θέσεις εξουσίας και η αναδιάρθρωση των κυβερνήσεων σε παγκόσμια κλίμακα και στην υπηρεσία του «ΟΛΟΥ»
Οι αλλαγές στη Γη
Η Γη αισθάνεται την αλλαγή και τους συμβολικούς πόνους των διεργασιών, καθώς γεννιόμαστε σε μία νέα εποχή συνείδησης. Η Γη «κλαίει» ώστε να ξυπνήσουμε της καρδιές μας στην καρδιά της και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε ενωμένοι στο νέο κύκλο. Όταν αμελούμε τη Γη (καταστροφή πηγών ύδατος, καθαρών δασών, ρύπανση ατμόσφαιρας) τότε πληγώνουμε τον εαυτό μας και τις μελλοντικές γενιές.
Η Μητέρα Γη που μας μιλάει και μας αφυπνίζει με το μόνο τρόπο που ξέρει μέσω της μετακίνησης των στοιχείων της (σεισμοί και ηφαίστεια, πυρκαγιές, πλημμύρες, τσουνάμι, τυφώνες και κυκλώνες)
Έχουμε τη δύναμη να συνεργαστούμε με τους κύκλους της Μητέρας Γης και της ειρηνικής μετάβασης σε μία νέα εποχή αποβάλλοντας εγωισμούς και ακούγοντας με την καρδιά μας.
Πλανητικές/Κοσμικές αλλαγές
Οι πλανήτες και τα ουράνια σώματα του ηλιακού μας συστήματος και πέρα έχουν ανάσα/χτύπο στην καρδιά/ατομική συχνότητα που μας επηρεάζουν εδώ στη Γη. Ακριβώς όπως το φεγγάρι επηρεάζει την παλίρροια , έτσι και οι αστρικοί οργανισμοί μας επηρεάζουν συναισθηματικά/ψυχικά/σωματικά/πνευματικά και τοποθετούνται στο να παράγουν μία συνειδητή ανθρωπότητα.
Εδώ είναι μερικά από τα ορόσημα στην αντίστροφη μέτρηση 25 χρόνων έως το 2012 και προς το 2040 (υπάρχουν περισσότερα, αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά)
Αρμονική Σύγκληση 16/17 Αυγούστου 1987 - Ευθυγράμμιση έξι πλανητών σε ένα μεγάλο τρίγωνο (τριγωνικός σχηματισμός) σε συμβολισμό φωτιάς (Γη, Ήλιος, Άρης, Αφροδίτη, Ερμής, Δίας, Κρόνος και Ουρανός). Ο Jose Arguelles έφερε μαζί τις κοινότητες όλου του κόσμου ώστε να εργαστούν πάνω στην ενέργεια αυτού του σχηματισμού, την πρώτη συνειδητή σκανδάλη που θεμελίωσε το μετασχηματιστικό φως στη Γη.
Αρμονική Συμφωνία 8/9 Νοεμβρίου 2003 - Έξι πλανήτες σχηματίζουν έναν εξάγωνο σχηματισμό αστέρα στον ουρανό (Μέρκαμπα, σχηματισμός του αστεριού του Δαυίδ) στη γη και στο νερό έχουμε σημάδια κατά τη διάρκεια μίας πλήρους σεληνιακής έκλειψης (Ήλιος, Σελήνη, Κρόνος, Άρης, Χείρωνας και Δίας). Αυτό διευκόλυνε την αφύπνιση της καρδιάς μας στην καρδιά της Γης κα έδωσε έναυσμα για την ενεργοποίηση των 64 κωδικών φωτός του DNA μας.
Διέλευση της Αφροδίτης 8 Ιουνίου 2004 και 5/6 Ιουνίου 2012- Ο 40 ετών κύκλος της Αφροδίτης ήταν μέρος του ημερολογιακού συστήματος των Μάγια της εξελικτικής συνείδησης. Η Αφροδίτη διέσχισε το πρόσωπο του Ηλίου μας τον Ιούνιου του 2004 και θα το ξανακάνει τον Ιούνιο του 2012. Η διαδικασία θα φέρει ενότητα στους σωματικούς και πνευματικούς μας εαυτούς.
Πλούτωνας στον Αιγόκερω 2008-2024 - Η μεταμόρφωση του κόσμου μας από το μηδέν.
Μεγαλόσταυρος 2010 - Πάνω από μία εξάμηνη περίοδο, ο Κρόνος και ο Δίας «χόρευαν» μαζί και ήταν αντίθετοι (ακριβώς απέναντι). Ο Κρόνος βρίσκονταν σε γωνία 90 μοιρών με τον Πλούτωνα και συμβολίζει τα μαθήματα ζωής και το κάρμα, ο Δίας την επέκταση , ο Πλούτωνας το μετασχηματισμό και ο Ουρανός την εξέγερση.
Ποσειδώνας στους Ιχθείς 2011 με 2026 - Σηματοδοτεί την περίοδο του διαφωτισμού. Ο Ποσειδώνας αντιπροσωπεύει την ψευδαίσθηση/όνειρο και οι Ιχθείς είναι ο πνευματικός/ευαίσθητος πολεμιστής. Η αρμονία της ενέργειας σπρώχνουν τους ανθρώπους να ξυπνήσουν από την αυτοδημιουργημένη τους αυταπάτη και να αγκαλιάσουν την ενότητα εντός και την ενότητα με το ΟΛΟ.
Χρυσή Σύζευξη 8/9 Σεπτεμβρίου 2040 - Η συνεργασία των έξι πλανητών λιγότερο από 10 μοίρες εκτός από το ζώδιο του Ζυγού. Σελήνη, Άρης, Ερμής, Αφροδίτη, Κρόνος, Δίας, θα «χορέψουν» στην αρμονική δόνηση του Ζυγού , αντιπροσωπεύοντας την αφύπνιση και την ενοποίηση της ανθρωπότητας στη χρυσή εποχή.
Η γέννηση της Χρυσής Εποχής 2011 - 2040
Αυτή τη στιγμή στη Γη, έχουμε τεράστια επιστημονική γνώση της κβαντικής φυσικής και του ατόμου, της ενεργοποίησης του DNA και του ολογραφικού πεδίου της δημιουργίας. Επιπλέον αφυπνίζονται οι πνευματικοί μας εαυτοί και αγκαλιάζουν την ενότητα. Όταν φέρουμε την επιστήμη και την πνευματικότητα μαζί θα έχουμε τη δύναμη να μεταμορφώσουμε τον πλανήτη μας σε ένα θετικό μέλλον πέρα από τα όρια των τριτοδιαστατικών εμπειριών μας.
Καθώς κινούμαστε πέραν του 2012 και προς το 2040 πρόκειται μάθουμε περισσότερες από τις κινήσεις της Γης και των στοιχείων της αν δεν καλύψουμε πλήρως τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν ώστε να στηριχθεί η σταθεροποίηση της 5ηςδιάστασης του φωτός στο φυσικό σώμα καθώς μπαίνουμε στη Χρυσή Εποχή.
Αυτή η γενιά κρατά τη δύναμη της επιλογής καθώς πλησιάζουμε προς το κλείσιμο μίας εποχής σε αυτό τον πλανήτη. Ατομικά και συλλογικά έχουμε τη δύναμη να οραματιστούμε και να μετατρέψουμε τον κόσμο σε έναν που θα βασίζεται στην συνείδηση της καρδιάς, στην ενότητα και τη διαρκή ειρήνη. Καθώς κάνουμε το πρώτο μας βήμα μετά το 2012 και εισερχόμαστε στο επόμενο κοσμικό στάδιο εξέλιξης και σε μία νέα εποχή, ως συ-δημιουργοί καθοδηγούμε τη δική μας ανέλιξη σε συνειδητή επίγνωση του ΟΛΟΥ.

Πηγή
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/05/2011-2040.html
Διαβάστε περισσότερα...