Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Canals around the world













Λήψη (6 MB)

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΜΑΖΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ



















ΔΕΙΤΕ..


ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΟΘΩΝΟΣ(ΟΤOMAN), ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΑΡΚΑΣ MERCEDES. ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΙΟΕ 6961 ΜΟΝΤΕΛΟ 515(ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: WIND ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΖΚΥ 7106 ΜΟΝΤΕΛΟ VARIO(ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ), ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΛΕΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΕΡΑΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ INTERNET. ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΦΥΛΑΞΗΣ.

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΩΝ, ΖΑΛΑΔΩΝ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ(ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ) ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΝΤΕΣ. ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.

ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΜΕΣΩ ΥΠΟΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ Η ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΠΟΥ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΒΛΑΒΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΝΩΤΕΡΩ.

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ Ο ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ "ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΥ" Ή ΑΓΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ "ΧΑΑΑΡΩΝΟΥΝ" ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΓΕΛΑΙΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΣΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ. ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΗΠΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΥΜΑΤΩΝ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΒΟΥΛΗ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΜΑΖΑ, ΠΙΟ ΛΑΪΚΑ, ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ "ΕΞΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ".ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ;

ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΡΙΠΛΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΚΕΨΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΑΝ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΕΙΝΑΙ "ΦΥΤΕΥΤΕΣ" ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΧΝΗΤΟ "ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ" ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ Ή ΚΑΙ ΥΠΟΗΧΗΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΕΞ ΙΔΙΟΙΣ.

Η ΜΟΝΗ ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ(ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ), ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΟΘΩΝΟΣ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΤΑΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΟΘΩΝΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΥΡΠΟΛΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ! ΟΣΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τι είναι αυτά;



Δεν είμαστε οπαδοί της παραφιλολογίας αλλά ομολογουμένως υπάρχει ένα ζήτημα που μας ανησύχησε όσον αφορά τις αντιδράσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα. Εδώ και πολλές μέρες και συγκεκριμένα από τότε που τα πράγματα…αγριέψανε έχουν παρκάρει στο σύνταγμα 3 περίεργα…οχήματα. Τα οχήματα αυτά όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες έχουν κάτι ακόμα πιο περίεργες….κεραίες!

Το γεγονός μας τράβηξε την προσοχή μας όταν ανακαλύψαμε πως μετά τις επισκέψεις μας στους αγανακτισμένους του συντάγματος-αλλά και καθόλη την διάρκεια που παραβρισκόμασταν εκεί- ανακαλύψαμε πως οι αγωνιζόμενοι πολίτες είχαν ζαλάδες, αισθήματα κοπώσεως, πονοκεφάλους και πόνο στα τύμπανα των αυτιών.

Έτσι το ψάξαμε το θέμα λίγο και ανακαλύψαμε 3…πανέμορφα φορτηγά τα οποία στην αρχή νομίσαμε πως είναι των τηλεοπτικών συνεργείων που έρχονται συχνά στην περιοχή. Με μια πιο προσεκτική ματιά όμως διαπιστώσαμε πως τα 3 αυτά φορτηγά καμία σχέση δεν έχουν με την τηλεόραση.

Αρχίσαμε λοιπόν να ρωτάμε τους σεκιούριτι που…φρουρούσαν τα εν λόγο φορτηγά. Πήραμε μια επίσημη απάντηση η οποία μας προξένησε καινούργια ερωτηματικά: «οι κεραίες των φορτηγών είναι προσφορά των εταιριών κινητής τηλεφωνίας και βρίσκονται εκεί για να ενισχύουν το σήμα των κινητών τηλεφώνων στο….σύνταγμα»(!!!!)

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι πολλά. Αν πάρουμε την επίσημη εκδοχή τότε δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως είναι δυνατόν στο κέντρο της Αθήνας να μην έχουν σήμα τα…κινητά. Επίσης εδώ προκύπτει και ένα άλλο ζήτημα. Οι εν λόγο κεραίες είναι ακριβώς στην περιοχή που μαζεύονται οι αγανακτισμένοι πολίτες. Άρα οι κεραίες της κινητής έχουν τοποθετηθεί λίγα μέτρα από τα κεφάλια των Ελλήνων που διαμαρτύρονται. Ποιο αρρωστημένο μυαλό μπορεί να τοποθέτησε δίπλα στα κεφάλια μας κεραίες που επιβεβαιωμένα προκαλούν βλάβες στην υγεία; Πως επιτράπηκε να φέρουν τόσο κοντά στον κόσμο κεραίες κινητής όταν πλέον έχει απαγορευθεί να τοποθετούνται και στις ταράτσες των σπιτιών;

Η παραφιλολογία.

Υπάρχει και μια άλλη άποψη στο ζήτημα. Ίσως να είναι παρακινδυνευμένο να την αναλύσουμε καθώς δεν αποδεικνύεται εύκολα και εντάσσεται στην λεγόμενη «παραφιλολογία» όμως επειδή έχει επιστημονικό υπόβαθρο και αφορά το μέλλον του…κεφαλιού μας και των παιδιών μας είμαστε υποχρεωμένοι να την αναφέρουμε καλώντας ταυτοχρόνως τους ενεργούς πολίτες να το ψάξουν και να ενημερωθούν επί του ζητήματος.

Σύμφωνα με αυτή την «άλλη» άποψη υπάρχουν πληροφορίες ότι όντος τα κινητά στο Σύνταγμα τον τελευταίο καιρό είχανε πρόβλημα. Το θέμα ήταν πως ΕΝΩ ΕΙΧΑΝΕ ΠΛΗΡΗ ΣΗΜΑ δεν μπορούσανε να καλέσουν ούτε να δεχθούν κλήσεις όση ώρα ήταν στην ευρήτερη περιοχή του Συντάγματος. Σαν κάτι να τα «μπλόκαρε» και να εμπόδιζε το σήμα. Η ίδιες πηγές αναφέρουν πως το φαινόμενο οφειλόταν στα μέτρα ελέγχου πληθυσμού που τα αρρωστημένα μυαλά της νέας τάξης έχουν φέρει στην πατρίδα μας και συγκεκριμένα:

Όλοι γνωρίζουμε πλέον τους γνωστούς ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ και έχουμε εμπεδώσει ότι επηρεάζουν σίγουρα το κλήμα μας καθώς δεν είναι φυσικό να βρέχει καλοκαιριάτικα στην Ελλάδα σαν να είμαστε…Αγγλία. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ψεκάζουν (το γιατί το υποπτευόμαστε.

Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν πως ένα από τα συστατικά που ψεκάζουν είναι το ΜΑΓΓΑΝΙΟ γνωστό και κοινό ορυκτό το οποίο προκαλεί πύκνωση της ατμόσφαιρας όταν αυτό ψεκασθεί σε αυτή. Την πρακτική του ψεκασμού με μαγγάνιο την έχουν εφαρμόσει οι μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις σε κάθε χώρα που επρόκειτο να κάνουν πόλεμο στο παρελθόν διότι με την πύκνωση της ατμόσφαιρας υπάρχει καλύτερη απόκριση στις επικοινωνίες καθώς εμποδίζονται τα διάφορα κύματα να διαφύγουν και ανακλώνται πίσω στην γη (σαν καθρέπτης).

Τι σχέση έχει αυτό με τον έλεγχο του πλήθους; Θα σας πούμε. Υπάρχουν ήχοι που αν και το ανθρώπινο αυτί δεν μπορεί να τους συλλάβει, αυτοί επιρρεάζουν άμεσα την ανθρώπινη συμπεριφορά σε συγκεκριμένες συχνότητες: Είναι οι γνωστοί σε όλους μας Υπέρηχοι και υπόηχοι. Η πιο γνωστή εφαρμογή των εν λόγο ήχων είναι το υπερηχογράφημα, όμως όλοι ξέρουμε και την συσκευή που βάζοντας την στην πρίζα του σπιτιού μας διώχνουμε τα τρωκτικά (ποντίκια) και άλλα ζωύφια με τους υπόηχους που αυτή παράγει!

Έχει λοιπόν ανακαλυφθεί πως οι ΥΠΟΗΧΟΙ σε συγκεκριμένες συχνότητες δεν διώχνουν μόνο τα τρωκτικά αλλά επηρεάζουν και την ανθρώπινη συμπεριφορά προκαλώντας αίσθημα ΚΟΠΩΣΗΣ και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ καθώς και ΟΚΝΗΡΙΑ.

Αν λοιπόν για να ελέγξουν τον κόσμο ώστε να μην αντιδρά χρησιμοποιούν μηχανήματα παραγωγής υπόηχων (πράγμα που είναι πολύ απλό να γίνει με τα σημερινά επιστημονικά δεδομένα) τότε θα κάνανε το εξής: Θα βάζανε σε διάφορα κυβερνητικά κτήρια (π.χ. Της κρατικής ασφάλειας ή του ΟΤΕ) τέτοια μηχανήματα εκπομπής υπόηχων. Επειδή το πρόβλημα είναι πως ΑΝ τα συγκεκριμένα κύμματα εκπέμπονται σε ευθεία γραμμή θα χρειαζόταν εκατοντάδες τέτοια για να καλύψουν όλο το λεκανοπέδιο όπως επίσης ΑΝ χρειαζόταν να εστιάσουν σε μια συγκεκριμένη περιοχή θα ήταν δύσκολο, οπότε η λύση θα ήταν η εξής: Θα ψεκάζανε στην ατμόσφαιρα με ΜΑΓΓΑΝΙΟ και θα εκπέμπανε τους υπόηχους προς τα εκεί. Το μαγγάνιο θα ανακλούσε τα κύμματα προς κάθε κατεύθυνση της γήινης επιφάνειας με αποτέλεσμα να γινόταν μια ομπρέλα στην οποία όσοι ήταν εγκλωβισμένοι θα είχαν άμεση επιρροή από τους υπόηχους.

Για να μην επεκταθούμε σε επιστημονικές αναλύσεις και κουράσουμε τον αναγνώστη θα πούμε πως αν ισχύει η θεωρία αυτό σημαίνει πως ολόκληρες περιοχές της Ελληνικής επικράτειας βομβαρδίζονται με υπόηχους και με την βοήθεια των αεροψεκασμών μας κάνουν το μυαλό και την ψυχολογία σουρωτήρι ώστε να μην έχουμε το κουράγιο να αντιδράσουμε.

Αν ισχύει η θεωρία αυτή την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε στα πλαίσια της ενημέρωσης του κοινού θα πρέπει να το ψάξουμε όλοι μας αλλά το πρόβλημα είναι πως στην εν λόγο πρακτική δεν υπάρχει αντίδοτο που να προσφέρει 100% κάλυψη των συμπτωμάτων.

Οι ωτασπίδες προσφέρουν μια προστασία της τάξης του 30% καθώς εκτός από τα τύμπανα των αυτιών δονείται όλη η περιοχή του κεφαλιού συν του ότι αν πήγαινε κάποιος σε πορείες και διαμαρτυρίες με ωτασπίδες δεν θα άκουγε τίποτα. Κάτι άλλο που θα μπορούσε να προσφέρει είναι κάποιο είδος κράνους από φελιζόλ καθώς το φελιζόλ προσφέρει άριστη ηχομόνωση. Ένα τέτοιο κράνος συνδυασμό με ωτασπίδες θα πρόσφερε μεγάλη προστασία από αυτά τα μέτρα ΑΝ είναι αληθινές οι υποθέσεις που κάνουμε…

Ενημέρωση για το Μαγγάνιο

Μαγγάνιο (Mn):

Ανεπιθύμητο και ευκίνητο στοιχείο, με ανώτατο επιτρεπτό όριο τα 50 και ενδεικτικό τα 20 μg/l. Απαντάται στη φύση με τη μορφή δισθενούς, τρισθενούς και τετρασθενούς στοιχείου. Η πλέον αφομοιώσιμη μορφή είναι το δισθενές μαγγάνιο και λιγότερο το τρισθενές, η δε αφομοίωση του από τον οργανισμό σχετίζεται στενά με το pΗ. Το μαγγάνιο είναι απαραίτητο στον οργανισμό ιχνοστοιχείο και συμμετέχει σε ενζυμικές αντιδράσεις.

Απορροφάται από το έντερο και εναποθηκεύεται στους νεφρούς, στο ήπαρ, στα οστά και σε μικρές συγκεντρώσεις στον εγκέφαλο. Απεκκρίνεται από την γαστρεντερική οδό δια μέσου της χολής. Αυξημένες συγκεντρώσεις στα πόσιμα νερά μπορεί να προκαλέσουν, πονοκεφάλους, αδυναμία, υπερευαισθησία, αϋπνία, νοητικές διαταραχές και ψυχώσεις. Επίσης νευρολογικές διαταραχές όπως η νόσος του Parkinson. Χαρακτηριστικό είναι το βάδισμα με το σώμα να γέρνει προς τα εμπρός.



Πηγή
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/06/blog-post_3911.html
http://www.elliniki-grothia.com/?p=7971
Διαβάστε περισσότερα...

Οι 33 πιό παράξενες κατασκευές του πλανήτη












Λήψη (4 MB)

Διαβάστε περισσότερα...

Η γυναίκα του Καίσαρα, του Βενιζέλου, και ο Ραγκούσης










Εντάξει με την γυναίκα του Καίσαρα. Ήταν δεν ήταν τίμια, η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία δεν υπάρχει πια. Τι γίνεται όμως με την γυναίκα του Βενιζέλου, του Βουλγαράκη, του κάθε βουλευτή ή υπουργού; Τι γίνεται με τον ίδιο τον Βενιζέλο, τον Βουλγαράκη, οποιονδήποτε έχει δημόσιο αξίωμα, αλλά αξιωματικά δεν είναι ούτε κλέφτης αλλά ούτε και το αντίθετο;

Η αμφισβήτηση και η καχυποψία, αντικαθιστούν καθημερινά (και ενδεχομένως μοιραία) άλλα στοιχεία της πολιτικής. Δεν είναι όλοι κλέφτες, δεν είναι όλοι απατεώνες. Η γενίκευση όμως μπορεί να κάνει όση ζημιά έχει κάνει και η αοριστία. Κάποιος, κάπου, κάποτε έκλεψε.

Τα πράγματα δεν ήταν ποτέ ιδανικά. Η Αθήνα έχει χτιστεί με νόμους και δρόμους που εξυπηρετούσαν κάποτε συμφέροντα κάποιων πολιτικών. Δεν είναι σημερινό φαινόμενο η ανεντιμότητα στην πολιτική. Σήμερα όμως, είναι προκλητικό. Η πολιτική αυτονομήθηκε από το ηθικό της ζητούμενο και έτσι εκτός από το νόμιμο, αναρωτιόμαστε και για το ηθικό. Σαν να είναι πράγματα που οφείλουν να μην έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους.

Τα παραδείγματα είναι χιλιάδες. Ποιος και τι έχει κλέψει μπορεί να το βρει η Δικαιοσύνη. Νομίζω πως αρκεί σε μερικές των περιπτώσεων να κάνει απλώς πραγματικό έλεγχο στο Πόθεν Έσχες των πολιτικών.

Ένας δημοσιογραφικός έλεγχος στο Πόθεν Έσχες ωστόσο, αποδεικνύει πως πολλοί Έλληνες βουλευτές, τα τελευταία χρόνια, έχουν αποκτήσει τεράστιες περιουσίες. Μπήκαν στην πολιτική φτωχοί και είναι πάμπλουτοι. Με τεράστια ακίνητη περιουσία, μετοχές και μετρητά. Έχουν κλέψει; Δεν είναι απαραίτητο. Σε ερώτηση πώς αποκτήθηκαν αυτά τα εισοδήματα θα απαντήσουν σκληρή δουλειά, κληρονομιά, προίκα κλπ. Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να τα ελέγξει κανένας.

Ακόμη όμως και οι τιμιότεροι των τιμίων, μπορούν να αρνηθούν, πως αυτές οι περιουσίες δημιουργήθηκαν και επειδή μέσα από το αξίωμά τους, τη δημόσια θέση τους, εισέπραξαν φήμη, αναγνωρισιμότητα πελατεία και χρήματα;

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Βενιζέλος, έχει σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες που κατέθεσε στη Βουλή, καταθέσεις 3 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν ξέρω αν ο Πρωθυπουργός θεώρησε τα εισοδήματά του ως καλή γνώση της Οικονομίας και γι’ αυτό τον τοποθέτησε υπουργό Οικονομίας. Δεν υπονοώ πως τα εισοδήματα του κυρίου Βενιζέλου δεν είναι αποτέλεσμα της δουλειάς του. Αντιθέτως. Αν και μπαίνει ένα θέμα αν ένας υπουργός με 3 εκατομμύρια, ακίνητη περιουσία και ομόλογα, θα πάρει ποτέ απόφαση ενάντια στα μεγάλα εισοδήματα; Ας πούμε όμως ότι θα το κάνει. Τα εισοδήματα όμως του κάθε κυρίου Βενιζέλου, του κάθε βουλευτή ακόμη, προέκυψαν από τη δουλειά του, η οποία με τη σειρά της προέκυψε (και απέφερε εισοδήματα) λόγω και της πολιτικής του θέσης. Δεν έχει σχέση αν αυτός ήταν τίμιος. Ο πελάτης ο οποίος απευθυνόταν σε αυτόν είχε την ψευδαίσθηση ότι έτσι εξασφαλίζει προνομιακή μεταχείριση ως πελάτης Υπουργού. Επίσης η πολιτική θέση, εξασφάλιζε την αναγνωρισιμότητα και την διαφήμιση. Πρακτικά δηλαδή μέρος των εισοδημάτων, όσων συμμετείχαν τουλάχιστον στην πολιτική, ανήκει σε αυτή τη δημόσια εικόνα που εξασφάλιζε το κράτος.

Σήμερα ο Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, έκανε μια πρόταση που αναφέρεται σε αυτή ακριβώς τη «λειτουργία» της πολιτικής. Εν ολίγοις ο υπουργός Υποδομών ζήτησε το Κράτος να τα πάρει απ’ τους έχοντες και κατέχοντες στην πολιτική. Μια πρόταση που είναι και ρεαλιστική και δίκαιη. Ποιο δίκαιη εν πάσι περιπτώσει απ’ το να κλέβεις συντάξεις ηλικιωμένων. Το κράτος να φορολογήσει με 20% τα εισοδήματα όσων μετείχαν στην κρατική Διοίκηση από το 1974 ως σήμερα,και έχουν αποκτήσει περιουσίες που εμφανίζουν μεγάλη διαφορά απ’ την περιουσία τους πριν μπουν στην Διοίκηση του Κράτους. Ο Γιάννης Ραγκούσης δεν μπαίνει στην εξέταση του αν έκλεψαν ή όχι (πράγμα το οποίο είναι ευθύνη της Δικαιοσύνης άλλωστε) αλλά στο αν οφείλουν απ’ τη συμμετοχή τους στην Δημόσια Διοίκηση. Απ’ την προνομιακή θέση και εικόνα που εκ των πραγμάτων δημιούργησε αυτή. Ζητά δηλαδή να φορολογηθεί η υπεραξία της πολιτικής συμμετοχής που δημιουργήθηκε όχι μόνο στους πολιτικούς αλλά και στις οικογένειές τους

Υπάρχει κάποιος που θεωρεί την άποψη αυτή άδικη, παράλογη, μη εφικτή; Μάλλον όχι. Ας μην μιλάμε λοιπόν για μια ακόμη φορά γενικώς για τη Δημοκρατία που δεν έχει αδιέξοδα, και ας πάμε στη Δημοκρατία που βρίσκει το συγκεκριμένο δρόμο για να επιβιώσει πλέον. Στον κύριο Βενιζέλο βέβαια ανήκει η μεγάλη ευθύνη να αποδεχθεί την πρόταση Ραγκούση και να αποδώσει από τα (νόμιμα θεωρώ) έσοδά του πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ σε φόρους. Δεν θα φτωχύνει άλλωστε. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο, από τον υπουργό της.


Πηγή
http://www.koutipandoras.gr/?p=7812
Διαβάστε περισσότερα...

O Andrea Bocelli τραγουδά με την κόρη του το CON TE PARTIRO

Έκπληξη, η φωνή της κόρης. Εξαιρετική! Η τελική κορώνα κρατάει 12 δευτερόλεπτα!










Λήψη (8 MB)

Διαβάστε περισσότερα...

Προβοκάτορες σε διατεταγμένη υπηρεσία με το "γράμμα" του νόμου

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΟΛ ΓΙΑ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ»: Προβοκάτορες σε διατεταγμένη υπηρεσία με το "γράμμα" του νόμου











Ποιες είναι οι ευθύνες και τα καθήκοντα του πληροφοριοδότη

Ως εγκόλπιο του «καλού» χαφιέ και του προβοκάτορα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το απόρρητο έγγραφο της ΕΥΡΩΠΟΛ με την ονομασία «Ευρωπαϊκές Βέλτιστες Πρακτικές για το Χειρισμό των Πληροφοριοδοτών»» που έφερε στη δημοσιότητα ο «Ριζοσπάστης» της Κυριακής.

Με το έγγραφο αυτό, δίνεται κατεύθυνση για την «ενιαιοποίηση» και το συντονισμό των κρατών - μελών της ΕΕ, όσον αφορά στον τρόπο που χειρίζονται τους πληροφοριοδότες των κατασταλτικών μηχανισμών και γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο σκέλος της κατασκευής χαφιέδων και προβοκατόρων!

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα αναφέρονται στο κεφάλαιο, όπου γίνεται ο ορισμός του πληροφοριοδότη και «νομιμοποιείται» τόσο η συμμετοχή σε ένα έγκλημα όσο και η κατασκευή και η δράση προβοκατόρων.

Στο κεφάλαιο 2 δίνεται ο ορισμός του πληροφοριοδότη:

«Χωρίς να θίγονται η Εθνική Νομοθεσία, ή οι κατευθυντήριες γραμμές της και προκειμένου να δημιουργηθεί ή να διευκολυνθεί η ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τους πληροφοριοδότες μεταξύ των αρμόδιων αρχών της ΕΕ θα χρησιμοποιηθεί το ακόλουθο πρότυπο: "Πληροφοριοδότης είναι ένα άτομο το οποίο αποτελεί αντικείμενο εμπιστευτικού χειρισμού και το οποίο παρέχει πληροφορίες και / ή παρέχει συνδρομή στις αρμόδιες Αρχές"».

Ακολούθως, τονίζεται με κυνικό τρόπο ότι ένας πληροφοριοδότης μπορεί να συμμετάσχει σε ένα έγκλημα με την ...άδεια των αρμόδιων κρατικών αρχών:

«Οι Πληροφοριοδότες είναι σχεδόν πάντοτε εγκληματίες. Εάν δεν ήταν δε θα είχαν πρόσβαση σε άλλους εγκληματίες, πράγμα το οποίο τους καθιστά χρήσιμους για τις αρχές εφαρμογής του νόμου. Επειδή, είναι εγκληματίες ή στενοί συνεργοί των εγκληματιών, είναι πιθανό να είναι αναξιόπιστοι, χρειάζονται αυστηρό έλεγχο και σαφείς οδηγίες για το πώς θα πρέπει να ενεργούν, για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και το τι επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται να κάνουν. Μερικοί πληροφοριοδότες είναι ειλικρινείς με τους χειριστές τους και μπορεί να θέσουν σε εξαιρετικό κίνδυνο τους εαυτούς τους, προκειμένου να παράσχουν τις πληροφορίες, οι οποίες ζητούνται και οι οποίες τελικά ωφελούν την κοινωνία.

Σε κάποιο βαθμό η σχέση με τους χειριστές είναι μια διεταιρική σχέση, η οποία πρέπει να τεθεί και να διατηρηθεί πάνω σε επαγγελματική βάση.

Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφοριοδότες θα πρέπει να μην έχουν αμφιβολία ότι θα έχουν ευθύνες από τη στιγμή που έχουν συμφωνήσει να εργαστούν για τους χειριστές, ειδικότερα πρέπει να καταστείσαφές σ' έναν πληροφοριοδότη ότι:

* Πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για την προσωπική του ασφάλεια και να μην αναλαμβάνει κινδύνους χωρίς να διαβουλεύεται με τους χειριστές.

* Εάν διαπράττει έγκλημα ενώ είναι πληροφοριοδότης θα υπόκειται σε σύλληψη, εκτός εάν έχει δοθεί σ' αυτόν καθεστώς συμμετέχοντος πληροφοριοδότη και παραμένει εντός των προσδιορισμένων ορίων.

* Πρέπει να τηρεί τις συναντήσεις.

* Πρέπει να συμμορφώνεται με τις συμφωνημένες μεθόδους επικοινωνίας.

* Εάν δεν είναι σίγουρος για τις οδηγίες πρέπει να το λέει και να ζητά διευκρινίσεις.

* Δε θα πρέπει να φέρνει οποιονδήποτε άλλον σε συναντήσεις με τους χειριστές, χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση του χειριστή.

* Θα πρέπει να ενημερώνει τους χειριστές εάν έχει γίνει αντιληπτός.

* Δεν είναι δουλιά του πληροφοριοδότη να αποφασίσει ποιες πληροφορίες θα παράσχει. Αυτός πρέπει να προωθήσει όλες τις πληροφορίες που συνέλεξε και, εάν πρέπει, να συμβουλευτεί τους χειριστές του για το τι πρέπει να κάνει.

* Δεν πρέπει ποτέ να ενεργεί σαν "προβοκάτορας", δελεάζοντας ή παγιδεύοντας άλλους».

Αποκαλυπτική είναι και η αναφορά που γίνεται στους «πληροφοριοδότες υψηλού κινδύνου» και στους «συμμετέχοντες πληροφοριοδότες», όπου στην ουσία πρόκειται για τη διαδικασία κατασκευής προβοκατόρων:

«Η διαδικασία χειρισμού της εκτίμησης της επικινδυνότητας, θα πρέπει να αποκαλύπτει ορισμένους πληροφοριοδότες, οι οποίοι να φέρουν σημαντικά υψηλότερα επίπεδα κινδύνου που να συνδέονται με τη χρησιμοποίησή τους.

Ενας τέτοιος πληροφοριοδότης μπορεί, για παράδειγμα, να έχει χαρακτηριστεί άπαξ σαν "επικίνδυνος", αλλά υπό το φως των μεταβαλλόμενων περιστάσεων και των επιχειρησιακών απαιτήσεων να πρέπει να χρησιμοποιεί. Σ' αυτές τις περιπτώσεις, ο υπεύθυνος του Αρχείου ή η εξουσιοδοτούσα Αρχή, όπου αυτό είναι απαραίτητο, θα πρέπει να διασφαλίσει ότι είναι διαθέσιμο ένα σχέδιο διαχείρισης του κινδύνου, ότι απαιτούνται κατάλληλες αναθεωρήσεις και ότι ο πληροφοριοδότης χειρίζεται από προχωρημένου επιπέδου εκπαιδευμένους χειριστές».

Και ακολουθεί ο ορισμός αυτού που αποκαλείται «Συμμετέχων πληροφοριοδότης», δηλαδή προβοκάτορας, χωρίς να δίνονται παραπέρα διευκρινίσεις: «Ενας συμμετέχων πληροφοριοδότης είναι ένας πληροφοριοδότης, ο οποίος με την έγκριση μιας καθορισμένης εξουσιοδοτούσας Αρχής, σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία ή τις κατευθυντήριες γραμμές επιτρέπεται να συμμετάσχει σε ένα έγκλημα, το οποίο άλλοι ήδη προτίθενται να διαπράξουν».
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, 30/6/2011


Πηγή
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=37885
Διαβάστε περισσότερα...

Eντυπωσιακό:Να πως μπορούν να μας παρακολουθήσουν!!











Big Brother is watching you!

Η τεχνολογία είναι πολύ προχωρημένη. Στο link που ακολουθεί παρακάτω είναι μια φωτογραφία από την ορκομωσία του Αμερικανού Προέδρου στην οποία μπορειτε να...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ !!!
Μπορείτε να κάνετε διπλό κλίκ σε οποιοδήποτε μέρος πάνω στη φωτογραφία!
Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα για το ΖΟΟΜ να καθαρίσει η εικόνα και θα δείτε ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!
Η φωτογραφία αυτή ελήφθη από ΡΟΜΠΟΤ με κάμερα 1474 megapixel !!!!!!!!!!!!! δηλαδή, 295 φορές
τα 5 megapixel που έχει μια κοινή κάμερα που χρησιμοποιούμε εμείς!
Και βέβαια, η ερώτηση που έρχεται αυτομάτως στο μυαλό μας, είναι, ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ;;;;;
Και αν μας επιτρέπουν να βλέπουμε κάτι τέτοιο, τότε ΤΙ ΑΛΛΟ, ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΔΗ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ;;;;;


Κάντε κλίκ στο link


http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.php?auth=033ef14483ee899496648c2b4b06233c


Πηγή
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/06/e_29.html
Διαβάστε περισσότερα...

Θυμάσαι ;
















Λήψη (6 MB)




Διαβάστε περισσότερα...