Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Στην Καλιφόρνια μας ξεπέρασαν: πουλάνε και τα πάρκα

Η οικονομική κρίση που πλήττει σήμερα τον κόσμο -από την Αμερική του Ομπάμα μέχρι την... Ενωμένη Ευρώπη - μπορεί να συμπαρασύρει και τα πάρκα πνεύμονες ζωής για τον πολίτη; Αυτό πάντως συμβαίνει ήδη στην Καλιφόρνια, όπου ο κυβερνήτης Τζέρι Μπράουν αποφάσισε να κλείσει 70 από τα συνολικά 278 δημόσια πάρκα της Πολιτείας, για να περικόψει το τεράστιο έλλειμμα της Καλιφόρνιας.


Ελίζαμπεθ Γκόλντστεϊν: «Αντιπεριβαλλοντική, αντικοινωνική, αλλά και αντιπαραγωγική η απόφαση να κλείσουν 70 πάρκα της Καλιφόρνιας ώστε να περικοπεί το τεράστιο έλλειμμα». «Πρόκειται για μια απόφαση αντιπεριβαλλοντική, αντικοινωνική αλλά και αντιπαραγωγική, η οποία θα οδηγήσει στην καταστροφή και κατ' επέκταση στην ιδιωτικοποίηση του μοναδικής ομορφιάς περιβαλλοντικού πλούτου της Καλιφόρνιας», υποστηρίζει, μιλώντας στην «Ε» η Ελίζαμπεθ Γκόλντστεϊν, πρόεδρος του Ιδρύματος για την Προστασία και Διατήρηση των Πάρκων της Καλιφόρνιας (California State Parks Foundation - CSPF).

Εκτός από αντιπεριβαλλοντική, υπό ποια έννοια η συγκεκριμένη απόφαση είναι και αντικοινωνική αλλά και αντιπαραγωγική;

* Κατ' αρχάς, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, οι άνθρωποι έχουν ανάγκη -περισσότερο από κάθε άλλη φορά- την επαφή με τη φύση. Με την οικονομική κρίση, άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, σε άλλους έχει μειωθεί ο μισθός τους και το μέλλον είναι αβέβαιο για όλους. Είναι αναμενόμενο να κυριαρχούν το άγχος και το στρες και να αυξάνεται η ανάγκη για επαφή με τη φύση, όπου μπορεί κανείς να νιώσει ψυχική ηρεμία και γαλήνη. Σε συνδυασμό με το ότι η επίσκεψη σε ένα πάρκο είναι, εκτός από καταπραϋντική, και φτηνή ψυχαγωγία.

Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, η μόνη τους ψυχαγωγική διέξοδος είναι τα πάρκα. Το να τους το στερείς λοιπόν αυτό δεν είναι αντικοινωνικό μέτρο; Τη στιγμή μάλιστα που -όχι μόνο δεν θα μειώσει το έλλειμμα- αλλά θα στερήσει χρήματα από προϋπολογισμό, θα συμβεί δηλαδή το ακριβώς αντίθετο από αυτό που επιδιώκει ο κυβερνήτης, με αυτήν την έννοια είναι αντιπαραγωγικό μέτρο.

Χιλιάδες εργαζόμενοι

Με ποιον τρόπο θα συμβεί αυτό;

* Μα, το κλείσιμο των πάρκων θα επιφέρει μεγάλο πλήγμα στην αγορά των τοπικών κοινωνιών. Εξω από τα πάρκα υπάρχουν μαγαζιά, εστιατόρια, καφέ, όπου απασχολούνται χιλιάδες εργαζόμενοι. Τα κέρδη όλων αυτών των επιχειρήσεων προέρχονται κυρίως από τους επισκέπτες των πάρκων, έτσι κινείται η τοπική αγορά και κατ' επέκταση επιβιώνει η τοπική οικονομία και κοινωνία.

Και πιστέψτε με, τα πάρκα μας έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα, αποτελούν πόλο έλξης. Στηρίζουν την τοπική οικονομία. Ο αριθμός των επισκεπτών στα συνολικά 278 πάρκα της Πολιτείας μας ανέρχεται στα 70 εκατ. το χρόνο, όταν ο συνολικός πληθυσμός της Καλιφόρνιας υπολογίζεται σε 37 εκατ., που σημαίνει ότι είναι μεγάλο και το ποσοστό των τουριστών που επισκέπτονται τα πάρκα μας, τουρίστες από άλλες Πολιτείες των ΗΠΑ αλλά και απ' όλον τον κόσμο.

Αν κλείσουν τα πάρκα, θα μειωθεί ο τουρισμός, που αποτελεί μια σημαντική πηγή εσόδων για την Καλιφόρνια. Γιατί τα πάρκα στην Καλιφόρνια είναι από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Πολιτείας, παρουσιάζουν τεράστιο περιβαλλοντικό ενδιαφέρον και είναι μοναδικής ομορφιάς. Και βέβαια, αν κλείσουν τα πάρκα, θα χάσουν τη δουλειά τους όσοι εργάζονται σε αυτά - κηπουροί, προσωπικό καθαρισμού, βιολόγοι, περιβαλλοντολόγοι, αρχαιολόγοι.

Και αρχαιολόγοι;

* Και βέβαια. Μέσα στα πάρκα, εκτός από τη μοναδικής αξίας χλωρίδα και πανίδα, υπάρχουν και αρχαιολογικά μνημεία. Η απόφαση του κυβερνήτη Τζέρι Μπράουν να κλείσει τα πάρκα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη μέχρι τώρα πολιτική όλων των προηγούμενων κυβερνητών, που ήταν η προστασία και διατήρηση των πάρκων - ήταν ζήτημα πρώτης προτεραιότητας. Με εξαίρεση τον προηγούμενο κυβερνήτη Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ, ο οποίος πρότεινε το 2008 να κλείσουν 48 πάρκα και το 2009 το 80% από τα συνολικά 278 πάρκα της Καλιφόρνιας. Αλλά δεν τα κατάφερε τότε, υπήρξε τεράστια κατακραυγή των πολιτών. Αυτή τη φορά δεν τα καταφέραμε να το αποτρέψουμε, η πρόταση του τωρινού κυβερνήτη ψηφίστηκε στην τοπική Βουλή και από την 1η Ιουλίου του 2012 θα κλείσουν 70 πάρκα, παρά τη μαζική αντίδραση του κόσμου.

Από τον Ιούλιο του 2012, η Καλιφόρνια θα είναι περιβαλλοντικά φτωχότερη, με αυτό το μέτρο που θα έχει ως συνέπεια την καταστροφή των πάρκων και κατ' επέκταση την ιδιωτικοποίησή τους.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 6/8/2011

Πηγή
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=41542
Διαβάστε περισσότερα...

Υποβαθμίστηκαν και οι ΗΠΑ!

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους έχασαν τα ΑΑΑ
Από τον οίκο Standard&Poor's

Οι Ηνωμένες Πολιτείες απώλεσαν την αξιολόγηση AAA όσον αφορά το ομοσπονδιακό χρέος της χώρας για πρώτη φορά στην ιστορία της, καθώς ο οίκος Standard&Poor's το υποβάθμισε στην βαθμίδα AA+, επικαλούμενος τα προβλήματα του χρέους και του ελλείμματος, καθώς και "πολιτικούς κινδύνους".

Ο S&P έκανε λόγο περί "αρνητικής προοπτικής" στην ανάλυσή του, κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται να υπάρξει νέα υποβάθμιση τους επόμενους 12 με 18 μήνες, ενώ κυβερνητικές πηγές που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις με τον οίκο αξιολόγησης χαρακτήρισαν την ανάλυσή του εσφαλμένη.

Η - δίχως προηγούμενο - υποβάθμιση χαρακτηρίζεται ως δραματική εξέλιξη για την μεγαλύτερη οικονομία σε διεθνές επίπεδο. Είναι πιθανό να σημάνει την αύξηση του κόστους δανεισμού τόσο για την κυβέρνηση των ΗΠΑ όσο και για τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές.

"Η υποβάθμιση αντανακλά την άποψή μας ότι το σχέδιο δημοσιονομικής προσαρμογής στο οποίο συμφώνησαν το Κογκρέσο και η Κυβέρνηση υπολείπεται αυτού που, κατά την άποψή μας, θα ήταν αναγκαίο για να σταθεροποιηθεί η μεσοπρόθεσμη δυναμική του κυβερνητικού χρέους", ανέφερε ο S&P στο σχετικό ανακοινωθέν του.

Η υποβάθμιση αυτή σημειώνεται μετά την παρατεταμένη σκληρή διένεξη των κομμάτων στο Κογκρέσο που επικεντρώθηκε στην περιστολή των δαπανών και στην αύξηση των φόρων για να μειωθεί το χρέος και να αυξηθεί το όριο του ομοσπονδιακού δανεισμού.

Στις 2 Αυγούστου ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε ένα νομοθέτημα που προβλέπει τη μείωση του ελλείμματος στον προϋπολογισμό κατά 2,1 τρισεκατομμύρια δολάρια σε 10 χρόνια. Αλλά το ποσό αυτό υπολείπεται αρκετά των 4 τρισεκατομμυρίων που ο S&P είχε εκτιμήσει πως θα αποτελούσε μια καλή "προκαταβολή" στο πλαίσιο της προσπάθειας να αντιμετωπιστεί το δημοσιονομικό πρόβλημα των ΗΠΑ.

Τα χρηματιστήρια κατέγραψαν μεγάλες απώλειες αυτή την εβδομάδα - αθροιστικά, ο δείκτης S&P 500 έχασε το 10,8% της αξίας του τις τελευταίες 10 ημέρες συναλλαγών, τόσο λόγω των ανησυχιών ότι η αμερικανική οικονομία ενδέχεται να οδεύει προς μια νέα ύφεση, όσο και λόγω της διάδοσης της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη, που πλήττει πλέον και την Ιταλία.

Στέλεχος της Κυβέρνησης Ομπάμα που έλαβε μέρος στις διαπραγματεύσεις με τον οίκο δήλωσε, υπό τον όρο να παραμείνει ανώνυμο, ότι υπάρχουν "σοβαρά και θεμελιώδη προβλήματα στην ανάλυση του S&P".

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο Λευκός Οίκος διαφώνησε έντονα με τις προβλέψεις και τους υπολογισμούς των αναλυτών του S&P.

Οι ΗΠΑ παρέμεναν στη βαθμίδα αξιολόγησης AAA από το Standard&Poor's από τη δημιουργία του οίκου, το 1941. Ο αρχαιότερος οίκος αξιολόγησης, ο Moody's, αποδίδει στις ΗΠΑ την υψηλότερη δυνατή αξιολόγηση, AAA, από το 1917 ως σήμερα αδιαλείπτως.

Τα αμερικανικά ομόλογα, που ως σήμερα θεωρούνταν ως η αδιαμφισβήτητα
ασφαλέστερη επένδυση σε διεθνές επίπεδο, αξιολογούνται πλέον από τον S&P χαμηλότερα από τα ομόλογα που εκδίδονται από χώρες όπως η Βρετανία, η Γερμανία, η Γαλλία και ο Καναδάς.

Στο μεταξύ, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ κατηγόρησε τον οίκο αξιολόγησης Standard&Poor's ότι έκανε ένα "χονδροειδές και ερασιτεχνικό" λάθος υπολογισμό, κατά 2 τρισεκατομμύρια δολάρια, στις προβλέψεις του για τον προϋπολογισμό της χώρας στην ανάλυσή του με την οποία αιτιολόγησε την υποβάθμιση του αξιόχρεου της.

"Ενας λάθος υπολογισμός 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων μιλάει από μόνος του", δήλωσε στον Τύπο εκπρόσωπος του Υπουργείου, μετά την ανακοίνωση του S&P ότι υποβαθμίζει την εκτίμησή του για το αξιόχρεο των ΗΠΑ κατά μία βαθμίδα, από το AAA στο AA+.

Οι συνέπειες που θα έχει η υποβάθμιση από τον S&P μετριάζονται από την απόφαση του Moody's Investors Service να διατηρήσει, προς το παρόν, την αξιολόγηση AAA για το κρατικό χρέος των ΗΠΑ. Ο οίκος Fitch Ratings ανακοίνωσε ότι εξετάζει ακόμα το θέμα και θα δημοσιοποιήσει την ανάλυση και την αξιολόγησή του ως το τέλος του μήνα.

"Δεν ήταν εντελώς απροσδόκητο. Πιστεύω ότι ήδη είχε φανεί, μέσω του δολαρίου. Αναμένουμε ορισμένη περαιτέρω πίεση στο δολάριο των ΗΠΑ, αλλά το να υπάρξει μια μαζική πώληση (χρεογράφων) είναι κατά την άποψή μας απίθανο", σχολίασε ο Βασίλι Σερεμπριάκοφ, ένας ειδικός σε νομισματικά θέματα της τράπεζας Wells Fargo.

"Ενας από τους λόγους που δε νομίζουμε ότι πραγματικά οι ξένοι επενδυτές θα αρχίσουν επιθετικές πωλήσεις αμερικανικών κρατικών ομολόγων είναι πως υπάρχουν ελάχιστες εναλλακτικές λύσεις. . . σε όρους βάθους και ρευστότητας", πρόσθεσε.

Πάντως η απόφαση της S&P είναι πιθανό να θορυβήσει τους ξένους επενδυτές, ειδικά την Κίνα, που διακρατεί πάνω από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια σε αμερικανικά χρεόγραφα. Το Πεκίνο έχει καλέσει επανειλημμένα την Ουάσινγκτον να προστατεύσει τις επενδύσεις του σε δολάρια αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα του προϋπολογισμού και του χρέους.

Η απόδοση των αμερικανικών ομολόγων ενδέχεται να αυξηθεί 0,7%, σύμφωνα με τη SIFMA, μια εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά των ομολόγων.

Η υποβάθμιση - εξέλιξη χωρίς προηγούμενο στην ιστορία των ΗΠΑ - σημειώνεται μόλις 15 μήνες πριν τις επόμενες προεδρικές εκλογές. Αναμένεται να κυριαρχήσει στην προεκλογική εκστρατεία, όπως και το ζήτημα του χρέους.

Πηγή
http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/22423


Διαβάστε περισσότερα...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η......ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ!!!!













«Έντε λα μαγκέ ντε Βοτανίκ» και ... χαράς ευαγγέλια για εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες ινδικής κάναβης, από την Κυβέρνηση που στο ... Βοτανίκ, θέλει να φτιάξει ... Τζαμιά!!! Από μια κυβέρνηση που «φτιαξάρε στο μινούτο ντε δουλειέν» για λογαριασμό των δανειστών μας φυσικά!
Οσο για το τραγούδι, γράφτηκε το 1932-1933, όταν ο Ζαγοραίος ήταν 4 χρονών και η μουσική ανήκει στον Σπύρο Περιστέρη και οι πρωτότυποι στίχοι στον Χαρ. Βασιλειάδη. Ο Ζαγοραίος είναι ο στιχουργός στην "αργκό" εκδοχή. Όσο για την πρώτη εκτέλεση του τραγουδιού με τους "original" στίχους, ανήκει στον Ζαχαρία Κασσιμάτη.
Αν ζούσαν όλοι αυτοί σήμερα, θα ήταν από τους πρώτους που θα εναντιώνονταν στην αποποινικοποίηση των ναρκωτικών. Ειδικά στις μέρες αυτές, που η αυτοκτονίες κάνουν θραύση και η νεολαία μας αισθάνεται ότι δεν έχει μέλλον.
Μετά την απελευθέρωση των ταξί λοιπόν έρχεται η ... απελευθέρωση της μαστούρας!!!
Όλοι θα μπορείτε να μαστουρώνετε ελεύθερα, όπου γουστάρετε!
Αλίμονο όμως σε όποιον καπνίζει (κανονικά τσιγάρα) ! Αυτός μπορεί να συλλαμβάνεται αν δεν έχει να πληρώσει το πρόστιμο ! Ετσι, η κυβέρνηση αλαλούμ, έχει στην κυριολεξία τρελάνει τους Έλληνες με τα καμώματά της!
Επιτρέπει το μαστούρωμα αλλά ... απαγορεύει το κάπνισμα!!!
Σίγουρα, κάποιος φωτεινός εγκέφαλος θα σκέφτηκε ότι αφού χάσαμε τους ψήφους των ταξιτζήδων, είναι καλή ιδέα να τους αντικαταστήσουμε από τους ψήφους των ... χασικλήδων!!!

Και φυσικά, σε μια εποχή που όλοι τρέμουν ...μην τυχών και εξεγερθεί η νεολαία, η απελευθέρωση των ναρκωτικών και η αποποινικοποίησή τους, αποτελεί μια πρώτη πράξη, για την καταστολή των αντιδράσεων.
Το σκεπτικό απλό και χιλιο-χρησιμοποιημένο:
«Ας ρίξουμε τη νεολαία στα φτηνά ναρκωτικά, και έχοντας τους μέσα στην μαστούρα, θα μπορούμε να τους ελέγχουμε καλύτερα και μαζικότερα» ! Παλιά συνταγή, με την οποία οι Τροικανοί , θα τρίβουν τα χέρια τους!
Από τη μια λοιπόν η Κυβέρνηση νοιάζεται για την υγεία μας και απαγορεύει το κάπνισμα και από την άλλη, επιτρέπει τα ναρκωτικά, προφανώς διότι ... αυτά δεν μας βλάπτουν!!
Και φυσικά, θα μπορούσα να δεχτώ κάτι τέτοιο αν προηγουμένως η Κυβέρνηση είχε φροντίσει να φτιάξει θεραπευτήρια (τύπου ΟΚΑΝΑ) για τους χρήστες! Στη χώρα μας όμως, αυτός που σήμερα κάνει αίτηση για τον ΟΚΑΝΑ, θα γίνει αποδεκτή μετά από 6 χρόνια! Και φυσικά στο διάστημα αυτό ο ... ασθενής θα έχει πεθάνει!!!
Με πρόσχημα ότι «κυνηγάμε τον έμπορο ναρκωτικών» και όχι τον χρήστη, δεν μας είπαν κάτι πολύ απλό! Ποιον μεγαλέμπορο ναρκωτικών έπιασε αυτή η Κυβέρνηση? Διότι τώρα που θα αυξηθεί κατακόρυφα η ζήτηση, οι έμποροι ναρκωτικών θα κάνουν χρυσές δουλειές. Γι αυτούς άλλαξε το νομικό πλαίσιο ; Εγινε σκληρότερο; Όχι βέβαια!!!
Από την άλλη, ποινικοποιεί το επιχειρείν , με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει κλίμα φόβου για επενδύσεις στη χώρα μας! Ποιος θα επενδύσει άραγε όταν θα υπάρχει ο πέλεκυς του ... Κορυδαλλού αν δεν πάνε καλά οι δουλειές του;
Έχουμε δηλαδή μια Κυβέρνηση, που βάζει φυλακή μικροεπιχειρηματίες και «μπατιράκια» και βγάζει από τη φυλακή τα βαποράκια των μεγαλέμπορων!
Έχουμε μια Κυβέρνηση που στην ουσία εφαρμόζει ένα σχέδιο οικονομικής εξαθλίωσης (κυρίως) της νεολαίας μας και αντί για να δώσει κίνητρα για δουλειά στο 40% των νέων ανέργων, τους δίνει το δικαίωμα να μαστουρώνουν ελεύθερα, προφανώς για να ξεχνούν τον πόνο τους!!!

Αφιερωμένο λοιπόν στους εραστες της μαστούρας, γιατί ... «φτιαξάρε στο μινούτο ντε δουλειέν»:




Πηγή
http://forza-grecia.pblogs.gr/2011/08/meta-thn-apeleftherwsh-twn-taxi-erhetai-h-apeleftherwsh-ths-mast.html
Διαβάστε περισσότερα...

Υπάρχει νερό και ζωή στον Άρη;

Νέα στοιχεία έχει η NASA
Εντυπωσιακές οι φωτογραφίες του οχήματος Mars Reconnaissance Orbiter


Νέες ενδείξεις για ρέον νερό στον Άρη, που αυξάνουν κατά πολύ την πιθανότητα για ύπαρξη ζωής στον Κόκκινο πλανήτη, φέρνουν οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που τράβηξε το διαστημικό όχημα Mars Reconnaissance Orbiter, της NASA.

Τα νέα ευρήματα αποτελούν προϊόν έρευνας που πραγματοποίησε ομάδα Αμερικανών και Ελβετών επιστημόνων και δημοσιεύθηκε, την Πέμπτη, στο επιστημονικό περιοδικό Science.

Οι φωτογραφίες δείχνουν υδάτινα μονοπάτια στα όρη του πλανήτη, σε βραχώδεις πλαγιές που ζεσταίνονται από τον ήλιο, και εξαφανίζονται τον χειμώνα.

"Αυτό θα μπορούσε να είναι ρέον νερό" είπε ο επικεφαλής της νέας μελέτης καθηγητής Αλφρεντ ΜακΓιούεν από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Τα υδάτινα μονοπάτια, όπως είπε, έχουν μικρό πλάτος ενώ το μήκος τους μετράται σε εκατοντάδες μέτρα. "Η καλύτερη εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε μέχρι τώρα για αυτές τις παρατηρήσεις είναι ότι πρόκειται για αλμυρό νερό" υποστήριξε ο ΜακΓιούεν.

Όπως υποστηρίζει η έρευνα, η αλμυρότητα μειώνει τη θερμοκρασία στην οποία το νερό παγώνει και νερό, το οποίο είναι τόσο αλμυρό όσο αυτό στους ωκεανούς της Γης θα μπορούσε να υπάρξει σε αυτά τα μέρη του Κόκκινου πλανήτη, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

"Το πρόγραμμα εξερεύνησης του Άρη από τη NASA μας φέρνει όλο και πιο κοντά να καταλήξουμε στο ότι ο Κόκκινος Πλανήτης θα μπορούσε να φιλοξενήσει κάποιο είδος ζωής", είπε ο διευθυντής της NASA Τσαρλς Μπόλντεν.

Τα πρώτα σημάδια για ύπαρξη νερού στον Άρη, τα είχε ανακαλύψει πριν από περίπου δέκα χρόνια η NASA, όμως τότε οι ενδείξεις ήταν ότι το νερό ήταν παγωμένο και συγκεντρωμένο στους πόλους.

Πηγή
http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/22424
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτά παθαίνετε όταν παρκάρετε παράνομα (Βίντεο)





Ακραία μέτρα για να πατάξει τις συνήθειες των πλουσίων που παρκάρουν σε παράνομα σημεία στην πόλη πήρε ένας δήμαρχος στη Λιθουανία, συνθλίβοντας με ένα στρατιωτικό τεθωρακισμένο τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ο δήμαρχος του Βίλνιους, Arturas Zuokas, ο οποίος βρίσκεται πάνω σε στρατιωτικό τεθωρακισμένο, καθώς ισοπεδώνει μια Mercedes-Benz που είναι σταθμευμένη σε παράνομο σημείο, ενώ ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου βρίσκεται μέσα σε ένα γραφείο.




"Αυτό θα πάθετε αν παρκάρετε το αυτοκίνητό σας παράνομα," δηλώνει ο δήμαρχος μετά την καταστροφή του αυτοκινήτου.

Όπως ήταν φυσικό όταν επέστρεψε ο οδηγός και βρήκε το αυτοκίνητο του σε αυτή τη κατάσταση έπαθε σοκ με την εικόνα που αντίκρισε.

Ο δήμαρχος του κουνάει το χέρι του και του λεει: «Την επόμενη φορά, παρκάρετε το αυτοκίνητό σας νόμιμα."

Ο 43χρονος δήμαρχος, δήλωσε πως επέτρεψε να κυκλοφορήσει το βίντεο από το συγκεκριμένο περιστατικό, επειδή όπως είπε έχει «χορτάσει» από τους ιδιοκτήτες των Rolls Royces και Ferraris που νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου.

«Ήθελα να επιστήσω την προσοχή στο γεγονός ότι εάν έχετε ένα ακριβό αυτοκίνητο και πολλά χρήματα, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας όπου θέλετε», δήλωσε ο δήμαρχος.


Πηγή
http://www.skai.gr/news/weird/article/176480/auta-pathainetai-otan-parkarete-paranoma-video/?utm_source=rss_news_weird&utm_campaign=skai200905190000&utm_medium=rss
Διαβάστε περισσότερα...