Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ο κατά Σωκράτη ορισμός του μορφωμένου ανθρώπου

 Όταν ρώτησαν το Σωκράτη να τους δώσει τον ορισμό του μορφωμένου ανθρώπου,
Δεν ανέφερε τίποτε για τη συσσώρευση γνώσεων. «Η μόρφωση είπε, είναι θέμα συμπεριφοράς...

Ποιους ανθρώπους λοιπόν θεωρώ μορφωμένους;












           1.      Πρώτα απ' όλους αυτούς που ελέγχουν δυσάρεστες καταστάσεις, αντί να ελέγχονται από αυτές...
 
            2. Αυτούς που αντιμετωπίζουνόλα τα γεγονότα με γενναιότητα & λογική..

            3.
Αυτούς που είναι έντιμοι σε όλες τους τις συνδιαλλαγές..

            4.
Αυτούς που αντιμετωπίζουν γεγονότα δυσάρεστα και ανθρώπους αντιπαθείς καλοπροαίρετα.

            5.
Αυτούς που ελέγχουν τις απολαύσεις τους..
 
            6. Αυτούς που δεν νικήθηκαναπό τις ατυχίες & τις αποτυχίες τους..
 
            7. Τελικά, αυτούς που δεν έχουν φθαρεί από τις επιτυχίες και την δόξα τους...» 

                                                                                                   


                                                                                                             Σωκράτης (469-399 π.Χ.) 




Διαβάστε περισσότερα...

Υδριάδα-Η φτηνή λύση του νερού

Υδριάδα: 100% Eλληνική εφεύρεση!

  Μια εξαιρετική, εξολοκλήρου Ελληνική ιδέα που, όπως συνηθίζεται, δεν έχει την κατάλληλη προβολή.




 Το πρόβλημα το ξέρουμε όλοι. Τα νησιά μας πάσχουν από έλλειψη -προφανώς πόσιμου- νερού. Η υπερκατανάλωση από τον ανεξέλεγκτο τουρισμό, η χρήση πόσιμου νερού για το γέμισμα των πισινών και η κακή διαχείριση των υδάτινων πόρων εν γένει έχουν φέρει αρκετούς .... νησιώτες στα πρόθυρα της λειψυδρίας. Είναι γνωστό ότι αρκετά από τα νησιά μας αγοράζουν νερό από ιδιώτες το οποίο μεταφέρουν με βαπόρια για να καλύψουν τις ανάγκες τους.


Το θέμα είναι υπάρχει λύση; Φυσικά και υπάρχει αν και μέχρι να εφαρμοστεί, έστω και σε ένα μόνο νησί, έπρεπε να περάσει από το σκόπελο της γραφειοκρατίας...


Στην Ηρακλειά, δίπλα στη Νάξο, εδώ και τρία χρόνια, λειτουργεί ένα εξολοκλήρου Eλληνικό έργο. 
Η Υδριάδα,  είναι μια πρότυπη σε παγκόσμιο επίπεδο πλωτή μονάδα αφαλάτωσης που παίρνει την ενέργειά της  από ενσωματωμένη ανεμογεννήτρια και φωτοβολταϊκή συστοιχία.

Επικεφαλής του προγράμματος είναι ο κ. Νικήτας Νικητάκος, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου που μαζί με τους συνεργάτες του Θ.Λίλα και Α.Βατίστα έχουν καταφέρει να πραγματοποιήσουν το πρόγραμμα που για την νησιωτική Ελλάδα θα έπρεπε να είναι ο «απόλυτος στόχος». Την δημιουργία νερού από τη θάλασσα χωρίς να καταναλώνεται «ρυπογόνο» ρεύμα παραγωγής ΔΕΗ.
Η Υδριάδα με ύψος άνω των 35 μέτρων, αποτελείται από τέσσερις πλωτήρες και έναν κεντρικό, συνδεδεμένους με μεταλλικό πύργο που φιλοξενεί και την ανεμογεννήτρια.  
Μπορεί να καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες 300 κατοίκων σε νερό και έχει σχεδόν μηδενικό κόστος λειτουργίας, όχι βέβαια και κατασκευής...
Η αντίστροφη όσμωση, η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Υδριάδα, είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, η εφαρμογή της σε «εθνικό» επίπεδο σκόνταφτε πάντα στην μεγάλη κατανάλωση ενέργειας του συστήματος η οποία αν καλυπτόταν από ηλεκτρικό ρεύμα παραγωγής ΔΕΗ (άνθρακας κλπ) δεν θα είχε το οικολογικό αποτύπωμα που όλοι αναζητούμε στις ημέρες μας.

Οι επιστήμονες που εξέλιξαν την Υδριάδα, έλυσαν αυτό το πρόβλημα, εγκαθιστώντας πάνω στον τεράστιο πυλώνα, φωτοβολταϊκά συστήματα αλλά και ανεμογεννήτριες ενώ για τον απομακρυσμένο έλεγχό της λειτουργίας, η Υδριάδα είναι εφοδιασμένη και με ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο!
Η ιδέα έχει αποσπάσει παγκόσμια αναγνώριση αλλά στην Ελλάδα έχει ...καταφέρει να εξαγριώσει τους τοπικούς κοινοτικούς νερουλάδες οι οποίοι θεωρούν αδιανόητο το χάσουν το μεροκάματό τους όταν το σύστημα θα λειτουργήσει πλήρως παρέχοντας δωρεάν νερό!

Στην πορεία υλοποίησης του έργου από την ομάδα του Πανεπιστημίου, - σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές - οι υπεύθυνοι άκουσαν ακόμα και την δικαιολογία από τα χείλη αρμόδιων παραγόντων ότι «δεν είναι δυνατόν να δίνετε δωρεάν νερό. Θα μας το χαρίζετε και εμείς θα το πουλάμε».


 Πηγή


Διαβάστε περισσότερα...

Μολύνονται με… AIDS για να πάρουν επίδομα!

 Αποκάλυψη σοκ για την τακτική που ακολουθούν οι τοξικομανείς ώστε να εισπράξουν 700 ευρώ






Συνεχίζει να θερίζει το AIDS στη χώρα μας! Ο ιός HIV απειλεί πλέον άμεσα και την ελληνική οικογένεια, κυρίως λόγω των ανδρών που πληρώνουν αδρά αλλοδαπές, παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες προκειμένου να συνευρεθούν μαζί τους χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις! Την ίδια στιγμή σοκ προκαλεί η αποκάλυψη των ειδικών που αφορά την ύπαρξη τοξικομανών, οι οποίοι, εξαιτίας της φτώχειας, επιδιώκουν να κολλήσουν τον φονικό ιό, προκειμένου να πάρουν το επίδομα των 700 ευρώ που λαμβάνουν οι οροθετικοί! Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που το AIDS σημειώνει 1.260% αύξηση στον πληθυσμό των χρηστών ναρκωτικών ουσιών, σε σχέση με πέρυσι.
Τα παραπάνω στοιχεία ανέφεραν χθες ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος και ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS, λοιμωξιολόγος Μάριος Λαζανάς, σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε με αφορμή το 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το AIDS, που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου στην Αθήνα.
Οπως τόνισε ο κ. Λαζανάς, η μεγάλη αύξηση του ποσοστού των νέων μολύνσεων του ιού του AIDS στους τοξικομανείς οφείλεται στην κοινή χρήση των βελονών και τη σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις: «Ομως έχουμε παρατηρήσει ότι κάποιοι, λόγω της οικονομικής ανέχειας που υπάρχει, τον τελευταίο καιρό επιδιώκουν να κολλήσουν τον ιό για να πάρουν το επίδομα των 700 ευρώ που χορηγείται στους οροθετικούς»!
Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε υγειονομική βόμβα τους 600 παράνομους οίκους ανοχής, ενώ έστειλε μήνυμα στους «κυρίους», όπως τους χαρακτήρισε, που προτιμούν την αδήλωτη πορνεία να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί ώστε να μη μεταφέρουν την ασθένεια στο σπίτι και στην οικογένειά τους.
Οπως προκύπτει από τα νεότερα επιδημιολογικά στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), η αύξηση της νόσου στον γενικό πληθυσμό το 2011 άγγιξε το 53% τους πρώτους μήνες σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Ειδικότερα έως και τον Οκτώβριο δηλώθηκαν 276 νέα κρούσματα από τα οποία τα 190 αφορούν χρήστες.

Δημοκρατία

 Πηγή



Διαβάστε περισσότερα...

H Ευρώπη σε κρίση: Ποιός χρωστάει σε ποιόν;

 Σε εκτενέστατο δημοσίευμά του το BBC προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι του χρέους, παραθέτοντας στοιχεία για το ποια χώρα χρωστάει που και τι. Δείτε αναλυτικά τα χρέη της ευρωζώνης
 

Ειδικό ένθετο στην ιστοσελίδα του BBC προσπαθεί να αποσαφηνίσει βασικά ζητήματα ώστε να τα κατανοήσει ο πολίτης, της παγκοσμιοποιημένης οικονομικής πραγματικότητος.






Στα γραφήματα που ακολουθούν έχουν τοποθετηθεί οι "βασικοί παίκτες" της Ευρωζώνης, αλλά και της παγκόσμιας οικονομίας- Η.Π.Α, Ιαπωνία-. Μέσα από "βέλη" παρατηρούμε σε ποιας χώρας τις τράπεζες οφείλει το κάθε κράτος.
Τα βέλη βάσει πάχους καθορίζουν το μέγεθος της οφειλής και κατευθύνονται από τον οφειλέτη προς τον πιστωτή. Το χρώμα κάθε χώρας υποδηλώνει το σε πόσο κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η κάθε οικονομία. Τέλος το γράφημα είναι δομημένο βάσει των στοιχείων μέχρι τον Ιούνιο του 2011.
Το γραφήματα είναι μια προσπάθεια να καταλάβουμε την δίνη της κρίσης. Πρώτα Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία, και πλέον η Ιταλία, αντιμετωπίζουν τον υπαρκτό κίνδυνο της χρεωκοπίας. Καθώς οι δανεισμοί των χωρών γίνονται σε παγκόσμια κλίμακα, καμία «δύσκολη οικονομική κατάσταση» δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο.

Το ερώτημα που εγείρεται είναι λοιπόν
 ποιος χρωστάει σε ποιόν;...

Ελλάδα
ΑΕΠ: 0,2 τρισ. ευρώ
Χρέος: 0,4 τρις. ευρώ
Χρέος ανά κάτοικο: 38.073 ευρώ
Η Ελλάδα είναι βαρέως χρεωμένη στις χώρες της Ευρωζώνης, και είναι μία από τις τρεις άλλες χώρες που έλαβαν πακέτα βοήθειας. Αν και η ελληνική οικονομία είναι μικρή και υπάρχει το ενδεχόμενο χρεωκοπίας ίσως να μην δημιουργούσε προβλήματα καθώς θα απορροφάται από την ίδια την Ευρωζώνη, ωστόσο η Ευρώπη φοβάται πιθανή «επιδημία» και οικονομική καταστροφή της ευρωζώνης μέσω της μετάδοσης του προβλήματος σε μεγαλύτερες χώρες, όπως η Ιταλία.

Ιρλανδία
ΑΕΠ: 0,7 τρισ.ευρώ
Χρέος: 1,7 τρισ.ευρώ
Χρέος ανά κάτοικο: 391.000 ευρώ

Και η Ιρλανδία έχει λάβει πακέτο βοήθειας. Έχει συστήσει μέτρα λιτότητος, και η οικονομία της από πρόσφατα έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Μετά το 2008 έπεσε σε βαθιά ύφεση ως αποτέλεσμα της παγκόσμιας πιστωτικής κρίσης. Αν και μικρή χώρα, έχει έναν μεγάλο χρηματοπιστωτικό τομέα, με το Ηνωμένο Βασίλειο να είναι ο μεγαλύτερος πιστωτής της Ιρλανδίας.


Ιταλία
ΑΕΠ: 1,2 τρισ.ευρώ
Χρέος: 2 τρισ.ευρώ
Χρέος ανά κάτοικο: 32.875 ευρώ

Η Ιταλία έχει συσσωρευμένο χρέος αλλά είναι μία σχετικά πλούσια χώρα συγκρινόμενη με την Ελλάδα και την Πορτογαλία. Ωστόσο υπάρχουν φοβίες σχετικά με την ηγεσία της Ιταλίας, και φόβοι πως το χρέος της θα μεγαλώσει πολύ πιο γρήγορα απ' όσο η οικονομία της μπορεί να αντέξει. Πιο εκτεθειμένη χώρα στο χρέος της Ιταλίας είναι η Γαλλία.

Πορτογαλία
ΑΕΠ: 0,2 τρισ.ευρώ
Χρέος: 0,4 τρισ.ευρώ
Χρέος ανά κάτοικο: 38.081 ευρώ

Η Πορτογαλία είναι η τρίτη χώρα που έλαβε πακέτα βοήθειας, και βρίσκεται μέχρι αυτήν την στιγμή (Ιούνιος 2011) σε βαθιά ύφεση. Και αυτή έχει αρχίσει να επιβάλλει μέτρα λιτότητας, και έχει δρομολογήσει ιδιωτικοποιήσεις.


Ισπανία
ΑΕΠ: 0,7τρισ.ευρώ
Χρέος: 1,9 τρισ.ευρώ
Χρέος ανά κάτοικο: 47.366 ευρώ

Η Ισπανία ανησυχεί περισσότερο για το ενδεχόμενο πορτογαλικής χρεωκοπίας, καθώς της έχει δανείσει δισεκατομμύρια ευρώ. Η Ισπανία χρωστά μεγάλα ποσά σε Γερμανία και Γαλλία, και προσπαθεί και η ίδια να ελέγξει το χρέος της μόνη της.

Γαλλία
ΑΕΠ: 1,8 τρισ. ευρώ
Χρέος: 4,2 τρισ.ευρώ
Χρέος ανά κάτοικο: 66.508 ευρώ

Η Γαλλία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία στην Ευρωζώνη, και είναι εκτεθειμένη λόγω των προβλημάτων των οφειλετών της. Οι τράπεζές της κατέχουν ομόλογα της Ελλάδας, της Ιταλίας, αλλά και της Ισπανίας.

ΗΠΑ
ΑΕΠ: 10,8 τρισ.ευρώ
Χρέος: 10,9 τρισ.ευρώ
Χρέος ανά κάτοικο: 35.156 ευρώ

Παρόλο που οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, και το χρέος της ισούται σχεδόν με το ΑΕΠ της, θεωρείται ασφαλής οικονομία. Ωστόσο υποβαθμίστηκε η πιστοληπτική της ικανότητα. Κίνα και Ιαπωνία κρατούν σε μεγάλο ποσοστό ομόλογα του χρέους των ΗΠΑ, ύστερα έρχεται η Ευρώπη. Αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε συμβεί στην Ευρωζώνη, θα έχει αντίκτυπο και τις ΗΠΑ, και στο τραπεζικό τους σύστημα.

Ηνωμένο Βασίλειο
ΑΕΠ: 1,7 τρισ.ευρώ
Χρέος: 7,3 τρισ.ευρώ
Χρέος ανά κάτοικο: 117.580 ευρώ

Το μεγαλύτερο χρέος της Βρετανίας προέρχεται από τον τραπεζικό τομέα. Η χώρα είναι ιδιαιτέρως εκτεθειμένη στο ιρλανδικό, το πορτογαλικό, καθώς και το ιταλικό χρέος. Το Ηνωμένο Βασίλειο με τη σειρά του οφείλει εκατοντάδες δισεκατομμύρια στη Γερμανία και την Ισπανία.

Γερμανία
ΑΕΠ: 2,4 τρισ.ευρώ
Χρέος: 4,2 τρισ.ευρώ
Χρέος ανά κάτοικο: 50.659 ευρώ

Η Γερμανία, η μεγαλύτερη οικονομία στην Ευρωζώνη, κατέχει ομόλογα, τόσο της Ελλάδος, όσο της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας, αλλά περισσότερο της Ισπανίας. Εάν μία από αυτές της χώρες χρεοκοπήσει, η Γερμανία διατρέχει σοβαρό κίνδυνο, ενώ η οικονομία της επιβραδύνεται. Ως η βιομηχανική δύναμη της Ευρώπης, όσο περισσότερα προβλήματα αντιμετωπίζει η Γερμανία, τόσο μεγαλύτερα προβλήματα θα αντιμετωπίσει η Ευρωζώνη η ίδια, αλλά και το παγκόσμιοο οικονομικό σύστημα.


Ιαπωνία

ΑΕΠ: 4,1 τρισ.ευρώ
Χρέος: 2 τρισ.ευρώ
Χρέος ανά κάτοικο: 15,934 ευρώ
Η τρίτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο έχει το υψηλότερο επίπεδο του δημόσιου χρέους μεταξύ ανεπτυγμένων οικονομιών. Ωστόσο, περισσότερο από το χρέος οφείλεται στο εσωτερικό της, έτσι δεν μπορεί να θεωρηθεί ως κίνδυνος χρεοκοπίας. Η παγκόσμια οικονομική κρίση, ο σεισμός του τρέχοντος έτους και το τσουνάμι, ένα ισχυρό γιεν και η κρίση εξυπηρέτησης του χρέους της Ευρώπης είναι στις τις τρέχουσες οικονομικές της προοπτικές. Αλλά η κυβέρνηση της δεσμεύτηκε να μετατρέψει το ετήσιο έλλειμμα της χώρας σε πλεόνασμα έως το 2020.



 Πηγή



Διαβάστε περισσότερα...

Φαντάζεστε μια Πολυεθνική να Διοικούνταν όπως Διοικείται η…Ελλάδα;

 Μια χώρα δεν διαφέρει από μια μεγάλη Επιχείρηση. Και οι δύο έχουν Έσοδα και Έξοδα. Η απλή Λογική υπαγορεύει ότι ούτε το Κράτος, ούτε η Επιχείρηση έχουν το δικαίωμα να Ξοδεύουν περισσότερα από όσα Εισπράττουν! Αν το πράττουν, οδηγούν το Κράτος ή την Επιχείρηση στην ολοκληρωτική Καταστροφή!



 Το μεγάλο πρόβλημα ενός Δημοκρατικού Λαού είναι ότι δεν Γνωρίζει τις τεράστιες Δυσκολίες που περιλαμβάνονται μεταξύ της «Παραγωγικής» και της «Αποτελεσματικής» Διοίκησης ενός Κράτους ή μιας μεγάλης Επιχείρησης που απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους. Και δύο λέξεις είναι πολύ σημαντικές όμως η λέξη «Παραγωγική» είναι αυτή που περικλείει την τεράστια σημασία, όσον αφορά την Ουσία της Πετυχημένης Διοίκησης ή Διακυβέρνησης ενός κράτους. «Αποτελεσματικός» ονομάζεται ο Επιχειρηματίας ή Μάνατζερ που παράγει μεγάλους τζίρους, όμως η «Αποτελεσματικότητά» τους μπορεί να κοστίζει ακριβά και να είναι ασύμφορη για την Επιχείρηση παράγοντας μεγάλες ζημιές, τις οποίες δεν είναι καθόλου εύκολα να τις καλύψει στο μέλλον!  Αντίθετα, «Παραγωγικός» Επιχειρηματίας ή Μάνατζερ μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος φέρνει «Αποτελέσματα» αλλά μέσα στο πλαίσιο των Δαπανών που του επιτρέπει η Επιχείρηση, με αποτέλεσμα να Παράγει «Κέρδη». «Πλούτο»! Χωρίς «Κέρδη» η Επιχείρηση κλείνει! Τι να κάνεις τα Μεγέθη, όταν είναι ζημιογόνα! Η Επιχείρηση δεν είναι Κράτος να μπορεί να Δανείζεται άναρχα, άσχετα με τον τρόπο που Κυβερνιέται η χώρα! Με Ανεπάρκεια, Σπατάλες και Διαφθορά και φυσικά τεράστιες Ζημίες!  Αποδείχτηκε ότι οι Τραπεζίτες και οι Πολυεθνικές συνεργάζονται για να…Δανειοδοτούν τους Πελάτες τους ώστε να είναι και για τους δύο Εξαρτώμενοι και Ελεγχόμενοι Πελάτες, όπως ακριβώς είναι η Ελλάδα!

Επιτρέψτε μας να σας πούμε γιατί γράφουμε αυτό το παράδειγμα. Η «Παραγωγική» Διακυβέρνηση ενός Κράτους, ιδίως η Έντιμη και Δίκαιη Διακυβέρνηση είναι η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο!  Φυσικά οι Πολίτες μιας χώρας δεν ασχολούνται με τη τρομερά Δύσκολη Διοίκηση γιατί δεν έχουν λόγο να ασχοληθούν. Η συντριπτική πλειοψηφία των Πολιτών εργάζονται ως υπάλληλοι στο Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα. Οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες, είτε είναι Πρακτικοί είτε Επιστήμονες, πάλι δεν χρειάζεται να έχουν γνώσεις Διοίκησης γιατί…Διοικούν μόνον τον εαυτό τους! Ακόμα και οι εκατοντάδες χιλιάδες μικροεπιχειρηματίες που απασχολούν μέχρι 5 άτομα, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες Γνώσεις Διοίκησης, αρκεί να είναι πολύ συντηρητικοί και πολύ προσεκτικοί στο χειρισμό των χρημάτων τους. Ένα πολύ μικρό ποσοστό, όμως των Πολιτών είναι Επιχειρηματίας ή Στελέχη Διοίκησης που απασχολούν εκατοντάδες ή χιλιάδες εργαζομένους. Αυτοί οι λίγοι χρειάζονται και σπάνια Έμφυτα Ταλέντα και δύσκολες Επίκτητες Γνώσεις Διοίκησης, προκειμένου να μπορούν να Διοικήσουν «Παραγωγικά» και όχι μόνον «Αποτελεσματικά» μια Επιχείρηση.
Αυτή η έλλειψη γνώσεων «Διοίκησης» των Πολιτών και  Ψηφοφόρων, δεν τους επιτρέπει να αξιολογήσουν έναν Πολιτικό σύμφωνα με την «Παραγωγικότητά» του, γιατί τόσο οι Πολιτικοί όσο και τα φερέφωνά τους, τα ΜΜΕ, τους αξιολογούν σύμφωνα με την Ευγλωττία τους και την ετοιμολογία τους, αλλά ουδέποτε σύμφωνα με την «Παραγωγικότητά¨τους!  Μπορεί να αξιολογήσουν θετικά έναν Πολιτικό για την «Αποτελεσματικότητά» του στην ολοκλήρωση ενός έργου, δεν γνωρίζουν όμως, πώς να Αξιολογήσουν την «Παραγωγικότητά» του! Αφενός δεν έχουν πρόσβαση στα στοιχεία, αφετέρου οι Πολιτικοί ουδέποτε αναφέρονται στην «Παραγωγικότητά» τους. Αναφέρονται αποκλειστικά μόνον στην «Αποτελεσματικότητά» τους μη λέγοντας κουβέντα για τα τεράστια Κόστη με τα οποία φορτώνουν τους Πολίτες! Και λόγω αδιαφορίας γιατί τα λεφτά δεν είναι δικά τους και για να τσεπώσουν τις τεράστιες μίζες τους!  Δώσε μου και μένα Μπάρμπα άφθονα χρήματα και εγώ σου φτιάχνω όσα έργα θέλεις!
Έτσι,οι ψηφοφόροι αφενός δεν γνωρίζουν τις τεράστιες δυσκολίες που συνεπάγεται η «Παραγωγική» Διακυβέρνηση του Κράτους,  αφετέρου δεν γνωρίζουν τα Κριτήρια βάση των οποίων θα αξιολογήσουν έναν Πολιτικό! Για αυτό ψάχνουν για «Μεσσίες» οι οποίοι είναι «Θαυματουργοί» και Κυβερνούν τη χώρα ως «Εμπνευσμένοι Ηγέτες» της…Συμφοράς! Δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσουμε ποιός «Εμπνευσμένος Ηγέτης» της Συμφοράς συνέβαλε περισσότερο αποφασιστικά στην καταστροφή της χώρας μας!

Πηγή






Διαβάστε περισσότερα...

Προσοχή... δαγκώνει!

 Μεθυσμένος επισκέπτης σε ζωολογικό κήπο θέλησε να παίξει με τις μαϊμούδες αλλά η ιδέα του δεν τού βγήκε σε καλό... 

(VIDEO ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ)




 Τον ζωολογικό κήπο του Σάο Πάολο της Βραζιλίας επισκέφθηκε ένας άνδρας και με αφορμή την έξοδο είπε να πιει… λίγο παραπάνω, ώστε τελικά να μεθύσει. Μέσα στη ζαλάδα του, ο Βραζιλιάνος μηχανικός είδε τις μαϊμούδες να παίζουν και νόμισε ότι τον προσκαλούν να παίξουν μαζί. Έτσι μπήκε μέσα στο ποτάμι που χώριζε την περιοχή των ζώων από τους επισκέπτες, οι οποίοι παρακολουθούσαν και γελούσαν.

Ωστόσο, οι μαϊμούδες είναι πολύ κτητικές κι όταν είδαν τον εισβολέα να μπαίνει στα… λημέρια τους, εκνευρίστηκαν και προσπάθησαν να τον διώξουν. Εκείνος χωρίς να αντιληφθεί τον θυμό των ζώων πλησίασε ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα μία μαϊμού να του καταφέρει δαγκωματιές στον ώμο και μία άλλη στο δεξί χέρι, ώστε ο άνδρας να βγει από το νερό αιμορραγώντας.





Πηγή 



Διαβάστε περισσότερα...