Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Φωτιά έβαλε στο τσαντίρι ο Λάκης

 Της Τρίτης...έγινε για μία ακόμα φορά στο Αλ Τσαντίρι.

"Ακόμα ένα τσαντίρι για το 2011, την επόμενη Τρίτη" είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και συνέχισε "όσο για το 2012 βλέπουμε ...πότε, ποιος και που..." αφήνοντας υπονοούμενα για το πρόγραμμα του ALPHA αλλά και για τις τηλεοπτικές εξελίξεις που αναμένονται καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε, κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτα.









 "Το φως το χρειαζόμαστε γιατί διαφορετικά δεν θα βλέπουμε το χάος" είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και ξεκίνησε βάζοντας στο στόχαστρο για μία ακόμα φορά τους πολιτικούς και την πολιτική.

"Η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρνάει στον αφέντη της..." και ο Λάκης Λαζόπουλος με το καυστικό του χιούμορ αναρωτιέται ποιος θα καταρρεύσει πρώτος η Ελλάδα ή η Ευρώπη.

Στη...γωνία της ιστορίας φαίνεται ότι κανείς δεν μας ακούει. Και επειδή όπως είπε ο Λάκης Λαζόπουλος, μισή ώρα στεναχώριας ισοδυναμεί με μία εβδομάδα σκληρής εργασίας, προσπάθησε και κατάφερε να κάνει το κοινό αλλά και τους τηλεθεατές να γελάσουν με την καρδιά τους.



Στο Αλ Τσαντίρι Χαραλαμπόπουλος, Τσιμιτσέλης, Καλυβάτσης

Μοναδικός ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επέστρεψε στον τόπο ...του εγκλήματος, στο κομμωτήριο των Δέκα Μικρών Μήτσων και έδωσε μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο μία μοναδική παράσταση.



Στο πνεύμα της εποχής και της σκληρής οικονομικής πραγματικότητας οι...κομμώτριες προσπαθούν να προσαρμοστούν και ζηλεύουν τον Τρύφωνα Σαμαρά "που μόνο στην μεταβατική κυβέρνηση δεν μετέχει".


 

Και αφού..."η κοντή κομμώτρια" ερμηνεύει με τον δικό...της τρόπο Οιδίποδα αφού το καλοκαίρι θέλει να παίξει στην Επίδαυρο στην παρέα έρχονται ο Γιάννη Τσιμιτσέλης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης.


 

Στο κρεβάτι με τον Λάκη βρέθηκε άλλο ένα βράδυ η Χρύσα Ρώπα η οποία έξαλλη για μια ακόμα φορά δεν μπορεί να κοιμηθεί. Ο λόγος αυτή τη φορά είναι ο Παπαδήμος τον οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε τον έχουν ντύσει...Πρωθυπουργό όπως στις Απόκριες.



Εξαιρετικός ο μονόλογος της Χρύσας Ρώπα για τον Έλληνα συνταξιούχου...που φοβάται να αρρωστήσει, φοβάται να γεράσει, φοβάται να ζήσει. Και όπως χαρακτηριστικά είπε η Κυβέρνηση έχει πάρει όλα τα μέτρα...μόνο τα μέτρα για την κάσα δεν μας έχουν πάρει.










Πηγή


Διαβάστε περισσότερα...