Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Άρχισε να ηχεί η 6η Σάλπιγγα της αποκάλυψης...;

 "ΚΑΙ Ο ΕΚΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΣΑΛΠΙΣΕ ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΜΙΑΝ ΦΩΝΗΝ ΕΚ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΕΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ 
ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΝ ΟΣΤΙΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΛΥΣΟΝ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΑΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΔΕΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΝ ΠΟΤΑΜΟΝ ΕΥΦΡΑΤΗΝ"







H κλιμακούμενη ένταση στη Μεσοποταμία(απειλές του Ιράν και η έκρυθμη κατάσταση στη Συρία που προφανώς ετοιμάζεται Νατοϊκή  επέμβαση) μας θυμίζει έντονα αυτό το χωρίο της Αποκάλυψης...

Οι συνθήκες δυστυχώς δεν υποβοηθούν καθώς κάθε οικονομικής κρίσης έπεται ένας Παγκόσμιος Πόλεμος...Το θέμα είναι ότι το Ιράν το υπερασπίζονται με πάθος Ρωσία και Κίνα...Όπως και τη Συρία θα τη στηρίξει σίγουρα η Ρωσία-η οποία μη ξεχνάμε έχει ένα αεροπλανοφόρο στη Μεσόγειο.


"ΚΑΙ ΕΛΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΟΙ ΗΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΥΤΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΩΣΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 
 ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΗΤΟ ΔΥΟ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΥΡΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΑΥΤΩΝ 
 ΚΑΙ ΟΥΤΩΣ ΕΙΔΟΝ ΤΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΕΝ ΤΗ ΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠ ΑΥΤΩΝ ΟΤΙ ΕΙΧΟΝ ΘΩΡΑΚΑΣ ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΑΚΙΝΘΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΙΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙ ΤΩΝ ΙΠΠΩΝ ΗΣΑΝ ΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙ ΛΕΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΤΟΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΞΗΡΧΕΤΟ ΠΥΡ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΝ."

Οι Αμερικάνοι στέλνουν στη περιοχή τρία αεροπλανοφόρα...Όπως είχε δηλώσει αξιωματούχος του Πενταγώνου,τα τρία αεροπλανοφόρα σημαίνουν πόλεμο...Ο οποίος όπως δυστυχώς δείχνουν τα πράγματα αν ξεκινήσει θα γενικευτεί...

"ΥΠΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΟΥΤΩΝ ΕΘΑΝΑΤΩΘΗΣΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΣΤΟΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ 
 ΔΙΟΤΙ ΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΙ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΑΥΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΙ ΟΥΡΑΙ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑΙ ΜΕ ΟΦΕΙΣ ΕΧΟΥΣΑΙ ΚΕΦΑΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑΣ ΒΛΑΠΤΟΥΣΙ..."

Η Αποκάλυψη συνεχίζοντας ομιλεί για τον πλέον πολύνεκρο πόλεμο στην Ιστορία της Ανθρωπότητας...Υπάρχουν πολλές προφητείες που ερμηνεύουν αυτό το χώριο και το επεξηγούν...
Εμείς είμαστε οι πλέον αναρμόδιοι να το κάνουμε...Το παραθέτουμε απλά ως έχει, με κάποιες σκέψεις μας...

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΤΙΑ στην Τιχουάνα του Μεξικό.

Διαβάστε περισσότερα...

TI ETOΙMAZOYN? O LARRY KING ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΑΤΙΑ ΣΤΟ CNN [ΒΙΝΤΕΟ]

 Τον Ιανουάριο του 2012, ο Larry King στο CNN αποκαλύπτει περισσότερα μυστικά αρχεία για ΑΤΙΑ και επιβεβαιώνει την πραγματικότητα του φαινομένου των UFO.
Αυτό είναι μια πρόσφατη τάση,που ολοένα και πιο προωθούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τώρα έχουμε φτάσει να συζητάμε για τα UFO ως ένα πραγματικό φαινόμενο όταν πριν λίγα χρόνια ήταν  δυσφήμιση να μιλάς για τέτοια πράγματα και αρνούνταν την ύπαρξη των ΑΤΙΑ.


Αυτό δείχνει ότι κάτι συμβαίνει,Υπάρχει κάποια κρυφή επιρροή στους ανθρώπους ,κάποιοι υπάρχουν πίσω από την κουρτίνα και ενεργούν τώρα για να αποκαλύψουν στους ανθρώπους την ύπαρξη των  λεγόμενων εξωγήινων, ΑΤΙΑ ...



 Η απόδειξη αυτού είναι ότι ακούμε συνέχεια τις εκθέσεις για τα UFO όπως και πολλά περιστατικά στα  mainstream παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία, Βέλγιο, Μεξικό, ΗΠΑ έχουν αποκαλύψει τώρα τα μυστικά αρχεία τους UFO και αναγνωρίζουν επίσημα το φαινόμενο αυτό ....
Ακόμα και το Hollywood λαμβάνει μέρος σε αυην την αποκάλυψη UFO με την απελευθέρωση δεκάδων ταινιών για τους εξωγήινους, πολλές  μείζον μεγάλες εκπομπές στην τηλεόραση δείχνουν σχετικά με  UFO και ακόμη και στις διαφημίσεις .... Τα πάντα είναι να ενορχηστρωμένα για να αποκαλύψουν την ύπαρξη των εξωγήινων στις μάζες προοδευτικά χωρίς βιασύνη.
 

Δείτε το βίντεο. 







Πηγή 













 

Διαβάστε περισσότερα...

Κίνηση για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 Καλωσορίσατε
 

Η Κίνηση είναι ανεξάρτητη και υπερκομματική, αποτελείται από Έλληνες όλων ανεξαίρετα των ιδεολογικών χώρων και μοναδικό σκοπό έχει «την με κάθε θεμιτό μέσο επιδίωξη της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ της Κύπρου, την ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ των Δικαίων της Κυπριακής Δημοκρατίας και την πλήρη ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ των αρχών της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Δημοκρατίας», δηλαδή των αρχών που πάνω τους είναι θεμελιωμένη και λειτουργεί ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση, της οποίας η Κυπριακή Δημοκρατία είναι ισότιμο και κυρίαρχο Κράτος-μέλος.


 Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’, επιμαρτύρησε τις υπογραφές των Ιδρυτικών Μελών της Κίνησης στις 11 Μαϊου 2008 και διεκήρυξε:

«Χαιρετίζω την πρωτοβουλία και ίδρυση της Κίνησης για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ και εύχομαι από κέντρου καρδίας όπως, με τη βοήθεια του Θεού, ευοδωθούν οι αγνοί και πατριωτικοί της στόχοι.»

Κίνηση για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Πηγή


Διαβάστε περισσότερα...

Ferrari Shell Commercial High Quality


Διαβάστε περισσότερα...

Miniatur Wunderland Αμβούργο

Το επίσημο video για το Miniatur Wunderland Αμβούργο, το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό μοντέλο στον κόσμο, και ένα από τα πιο επιτυχημένα τουριστικά αξιοθέατα στη Γερμανία. Στη 1.300 τ.μ. πολύ περισσότερα  από χίλια τρένα, αεροπλάνα, αυτοκίνητα και πλοία τα βλέπουμε να κινούνται. Ένα θαύμα του κόσμου σε μικρογραφία














Διαβάστε περισσότερα...

Πολιτικά συμπεράσματα (κορυφαίο)















- Οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ είναι φίλοι μας (ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ)
- Δεν είναι θέμα χρέους, αλλά ανταλλαγής οργάνων: Τους χρωστάμε τα άντερά μας – θα πάρουν τ’ αρ…χίδια μας!
- Ευτυχώς που είμαστε υπό τον έλεγχο του ΔΝΤ (ΕΥ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ)
-Σκέφτονται να κατέβουν στο Σύνταγμα για διαμαρτυρία οι ληστές και οι λωποδύτες. Κατηγορούν τη κυβέρνηση για μονοπωλιακές
τακτικές στο επάγγελμα.
-Γνωρίζω οικογένεια με 2 συνταξιούχους και 2 εργαζόμενους. Που κάνω καταγγελία;
-Ένας μέσος εργαζόμενος παίρνει τη μέρα 23?… τα 2 πάνε στο ΙΚΑ, 2 στα κοινόχρηστα, 6 η ΔΕΗ και 10 η εφορία! Μένουν 3! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ!
-Έχω αρκετά χρήματα για να περάσω μέχρι το τέλος του μήνα. Του προηγούμενου…
-Τις προάλλες ένα αυτοκίνητο στούκαρε στη βιτρίνα ενός καταστήματος και φώναξε ο καταστηματάρχης: –Επιτέλους, μπήκε ένας άνθρωπος στο μαγαζί.
-Κάθε φορά που μιλάει ο Βενιζέλος κρύβεται το πορτοφόλι μου, από μόνο του..
-Γιατί πήγε στο Κατάρ ο Πρωθυπουργός? Εμείς στο Σιχτίρ τον στείλαμε.
-Αν το ελληνικό κράτος αναλάβει την έρημο Σαχάρα σε λίγα χρόνια θα υπάρχει έλλειψη άμμου!!!
-Μη κλέβετε, μη λέτε ψέματα, μη πουλάτε ναρκωτικά, η κυβέρνηση δε γουστάρει ανταγωνιστές!
-Τα πράγματα γίνονται ολοένα και χειρότερα…..χθες πέρασα από το Σύνταγμα και είδα τα περιστέρια να ταΐζουν τους ανθρώπους.
-Έβγαλα το Δημοτικό.. Έβγαλα το Γυμνάσιο και το Λύκειο.. Έβγαλα & το Πανεπιστήμιο…Και τώρα, για να βρω δουλειά, πρέπει να βγάλω ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!
-Πώς κλίνεται το ρήμα πτωχεύω; Εγώ πτωχεύω, εσύ κερδίζεις, αυτός πλουτίζει, εμείς πεινάμε, εσείς τα τρώτε, αυτοί μας …πηδάνε!


 Πηγή




Διαβάστε περισσότερα...

Το katoikidio.com δημιουργήθηκε με αγάπη προς όλα τα ζωάκια...

 Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες:

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για τη νέα προσπάθεια που κάνουμε στο χώρο των κατοικίδιων ζώων. Ανεβάσαμε τη σελίδα

http://www.katoikidio.com

Το katoikidio.com  δημιουργήθηκε με αγάπη προς όλα τα ζωάκια...

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε Νέα, Αγγελίες, Συνεντέυξεις, Άρθρα, Συμβουλές ειδικών για Σκύλους, Γάτες, Ψάρια, Πτηνά κα.

Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις ράτσες σκύλων, και γατών και να κάνετε το ΤΕΣΤ "Ποιος σκύλος σου ταιριάζει;"


 
 Σας περιμένουμε να γίνετε μέλη, να σχολιάσετε άρθρα μας και να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απο τα κατοικίδια ζωάκια. Τέλος σας προτρέπω να μας ενημερώσετε  για τυχόν προβλήματα που θα συναντήσετε καθώς το site είναι ακόμα σε μορφή beta.

Με εκτίμηση,

Κωστής


http://www.katoikidio.com 


Διαβάστε περισσότερα...