Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Επιστήμονας Φωτογραφίζει την ψυχή 'οταν αυτή εγκαταλείπει το σώμα,την ανθρώπινη αύρα και τα Ενεργειακά Πεδία.Seeing the Unseen With Electrophotonics

O Ρώσος επιστήμονας Konstantin Korotkov, και το καταπληκτικό έργο του.






















Δείτε και το δεύτερο βίντεο εδώ


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x1B7lFAmhcs



Πηγή 


Διαβάστε περισσότερα...

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ: Ο ΑΠΟΚΟΣΜΟΣ ΗΧΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 Αν το βίντεο δεν είναι στημένο τότε κάτι δεν πάει καλά με αυτούς τους ήχους...Το περιστατικό έγινε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, απογευματινές ώρες, στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη  MönchenGladbach.
Δείτε το παρακάτω βίντεο από την αρχή και θα παρακολουθήσετε μία κοπέλα που παίζει με το σκυλάκι της μαθαίνοντας του κόλπα.  Δίπλα είναι το αγόρι της και συνομιλούν. Κάποια στιγμή ο παπαγάλος τους ανήσυχα ανεβαίνει κάπου ψηλά φοβισμένος..  Προς το τέλος του βίντεο θα ακούσετε και το σκυλάκι τους να κλαψουρίζει ανήσυχα.  Όσοι έχουν κατοικίδια ή γνωρίζουν την συμπεριφορά των ζώων  θα καταλάβουν...










Πηγή 


Διαβάστε περισσότερα...

Ένα αγόρι έχει τρελάνει την επιστημονική κοινότητα επειδή έχει την ικανότητά να βλέπει κανονικότατα σε απόλυτο σκοτάδι ,με μάτια που λάμπουν ..

Οι γιατροί έχουν μελετήσει την καταπληκτική όραση του Nong Youhui από τότε που ο πατέρας του τον πήγε στο νοσοκομείο στο Dahua,στην νότια Κίνα,επειδή ανησυχούσε για τα έντονα γαλανά μάτια του.
Ο μπαμπάς Ling δήλωσε: «Μου είπαν ότι όσο μεγαλώνει τα μάτια του θα σταματήσουν να λαμπηρίζουν και θα αρχίσουν να γίνονται μαύρα, όπως στους περισσότερους Κινέζους, αλλά ποτέ δεν έγινε αυτό."




Ιατρικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται στο απόλυτο σκοτάδι δείχνουν τον Youhui να μπορεί να διαβάσει τέλεια χωρίς φως και βλέπει τόσο καθαρά όσο οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Θα μπορούσε ο Nong Youhui να είναι ένα υβριδιό ή ένα  Starchild; Μια νέα αναπτυσσόμενη γενιά απο προικισμένα παιδιά ξεφυτρώνουν σε όλον τον πλανήτη μας,λες και το ανθρώπινο είδος εξελίσσεται, ή ενδεχομένως, Εξωγήινη επισκέπτες μας βοήθησαν στην σταδιακή βελτίωση του DNA μας;
Όπως πάντα εσείς αποφασίζετε.
 



Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!

 Ακόμη και μετά την παραίτησή του από βουλευτής ο Ε. Νασιώκας, λόγω διαφωνίας του με την κυβερνητική πολιτική, δεν γλιτώνει τα «χουνέρια» από αγανακτισμένους. Άγνωστοι κόλλησαν ένα φύλλο χαρτί πάνω στην πόρτα του ιατρείου του στη Λάρισα, το οποίο γράφει ειρωνικά: «Ανακοίνωση: Νοιώθοντας....


  ένοχος που με την ψήφο μου συνήργησα στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας στις κατοχικές δυνάμεις, με συνέπεια να βυθιστούνε στη φτώχεια εκατομμύρια Έλληνες, αποφασίζω να εξετάζω δωρεάν όλους όσους έχουνε πέσει θύματα του Μνημονίου (απολυμένους, έφεδρους, συνταξιούχους κλπ)».

Σαν «υπογραφή» οι διαμαρτυρόμενοι γράφουν : «Έκτορας Νασιώκας, Ογκολόγος-γιαλαντζί “Aντάρτης”».

Πηγή 




Διαβάστε περισσότερα...

Το Βατικανό ανοίγει μυστικά αρχεία αιώνων !

Εκατοντάδες από τα πιο σημαντικά έγγραφα των μυστικών αρχείων του Βατικανού θα εκτεθούν για πρώτη – και, ίσως, για τελευταία- φορά στο κοινό της Ρώμης.
Πρόκειται για μυστικά έγγραφα που φυλάσσονται περισσότερο από μία χιλιετία και σχετίζονται με πολλά και σημαντικά ιστορικά πρόσωπα και οργανώσεις, όπως οι Ναΐτες, Ο Γκαλιλέο Γκαλιλέι, ο Μάρτιν Λούθερ, ο Λουδοβίκος ο 8ος  κλπ.





Τα έγγραφα φυλάσσονται  σε κλιματιζόμενα δωμάτια στο Βατικανό Αποστολικό Παλάτι, του οποίου τα ράφια έχουν συνολικό μήκος 80 χιλιομέτρων. Μερικά από αυτά είναι κρυμμένα στα βαρέως τύπου καταφύγια, δεκάδες μέτρα μέσα στη γη.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία , που το Βατικανό αποφάσισε να δείξει στο κοινό,  στο Μουσείο του Καπιτωλίου της Ρώμης, τα αρχεία που άλλαξαν τη ζωή των ανθρώπων εδώ και 400 χρόνια.

«Πρόκειται για εξαιρετικό γεγονός, το πρώτο στο είδος του. Δεν έχει επιτραπεί ποτέ τόσα πολλά έγγραφα να βγουν από το αρχείο και να εκτεθούν στο κοινό», δήλωσε ο πατέρας Φεντερίκο Λομπάρτ, εκπρόσωπος του Βατικανού.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα έγγραφα  είναι εκείνα της δίκης του Galileo Galilei, των οποίων το ένα είναι με την υπογραφή του. 

Θα εκτεθεί επίσης το γράμμα της Mary I, βασίλισσας της Σκωτίας που έγραψε λίγες εβδομάδες πριν την εκτέλεσή της για τη φερόμενη συμμετοχή της σε σχέδιο της δολοφονίας της Elizabeth I.

Θα υπάρξουν τα τόσο αμφιλεγόμενα και άνευ προηγουμένου παπικά έγγραφα του DrinkXII, του Βατικανού, ο οποίος αρνήθηκε πεισματικά να τα δείξει, αφ’ ότου κατηγορήθηκε ότι δεν έκανε ότι ήταν δυνατό για να σώσει τους Εβραίους από το Ολοκαύτωμα.

Η έκθεση που θα έχει τον τίτλο «Στο Λουξεμβούργο κατά την Arcana: Ανακαλύπτοντας τα μυστικά αρχεία του Βατικανού» θα ανοίξει  το Φεβρουάριο και θα κλείσει το Σεπτέμβριο του 2012.

Ενδιαφέρον για τους Έλληνες θα έχουν τα γραμμένα με χρυσό έγγραφα των Βυζαντινών αυτοκρατόρων καθώς και των Οικουμενικών Πατριαρχών του Βυζαντίου.
 
 
 
 
 

Διαβάστε περισσότερα...