Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Παγκόσμιος Άτλας, γρήγορος κι εύχρηστος.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΒΟΗΘΗΜΑ

Κάνοντας κλικ σε μια χώρα στο χάρτη, θα έχετε πρόσβαση για όλη την ιστορία,
στατιστικά στοιχεία
και πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη χώρα.


 









Άνοιγμα 


Διαβάστε περισσότερα...

ΥΓΕΙΑ: Σπονδυλική στήλη,

 Μετακινήστε το ποντίκι πάνω από τα 24 σπονδύλους στην ανθρώπινη σπονδυλική στήλη! ** Μια συναρπαστική επίδειξη του πώς η σπονδυλική μας στήλη επηρεάζει το σώμα μας. ** Μετακινήστε το ποντίκι σας πάνω από τα οστά πίσω και να δούμε τα μέρη που επηρεάζονται!










Άνοιγμα 


Διαβάστε περισσότερα...

ENJOY The Beatles !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .pps


Διαβάστε περισσότερα...

Αυτό το είχατε φανταστεί ποτέ....;


 


 Και όμως μπορεί να συμβεί...
















Πηγή 



Διαβάστε περισσότερα...

Βόμβα μεγατόνων από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφορικά με την κρίση στην Ελλάδα

''Η Ελλάδα στερήθηκε τεχνητά της δυνατότητας να εξυγιάνει την οικονομία της, αφού της στέρησαν τη δυνατότητα να υποτιμήσει το εθνικό της νόμισμα, άρα της στέρησαν τη δυνατότητα αύξησης της ρευστότητας, εφόσον δεν διέθετε δικό της νομισματικό κέντρο'', δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν, μιλώντας στο οικονομικό Φόρουμ "Ρωσία 2012".
Είπε ακόμη ο Πούτιν: ''Κατ' αυτόν τον τρόπο απέμεινε μόνο ένας διαθέσιμος τρόπος, η απευθείας μείωση των κοινωνικών δαπανών και η αύξηση της ανταγωνιστικότητας σε αυτή τη βάση, γιατί για να επανεξοπλίσεις όλη την οικονομία, τη βιομηχανία, τον πραγματικό τομέα της οικονομίας, χωρίς επενδύσεις είναι αδύνατο. Αλλά και να προσελκύσεις επενδύσεις σε αυτήν την κατάσταση είναι επίσης αδύνατο''.





Ο Ρώσος πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι πολλές χώρες αντιμετωπίζουν παρόμοιες δυσκολίες και ότι στην Ελλάδα, συγκεκριμένη βοήθεια από το εξωτερικό προς το παρόν δεν προσφέρουν.


''Το θέμα δεν είναι ότι οι Έλληνες δεν θέλουν ή δεν ξέρουν να δουλεύουν'', συμπλήρωσε ο Πούτιν, εκτιμώντας ότι ''στην Ελλάδα δεν έχουν δημιουργηθεί δυνατότητες υψηλής τεχνολογίας για αποτελεσματική αξιοποίηση της εργατικής δύναμης με υψηλή ειδίκευση, ή τουλάχιστον σε επαρκή αριθμό, όπως για παράδειγμα συμβαίνει στη Ρωσία. Και από εκεί προέρχονται τα προβλήματα''.


Μιλώντας στο Φόρουμ, ο Πούτιν συμφώνησε με τον οικονομολόγο Πολ Κρούγκμαν ότι η κρίση χρέους των κρατών και των επιχειρήσεων είναι ένα από τα χαρακτηριστικά δείγματα του δεύτερου κύματος της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ενώ κατονόμασε ως δεύτερο χαρακτηριστικό την ανισορροπία του χρηματιστικού τομέα, υπερφουσκωμένου και κερδοσκοπικού, αποκομμένου από την πραγματική οικονομία.


''Ούτε μία από τις αιτίες των σημερινών χρηματιστικών συγκλονισμών μέχρι στιγμής δεν έχει εξαλειφθεί'', είπε αποτιμώντας την υπάρχουσα κατάσταση ο Ρώσος ηγέτης, ο οποίος συμμετέχει εντατικά στην προεκλογική εκστρατεία ενόψει των προεδρικών εκλογών της 4ης Μαρτίου, διαθέτοντας σημαντικό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του, πράγμα που του επιτρέπει να θεωρείται ως ο πιθανότερος επόμενος πρόεδρος της Ρωσίας.






Διαβάστε περισσότερα...