Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Aπίστευτες σκηνές σε κοινοβούλια.. Πολύ ξύλο


Διαβάστε περισσότερα...

Πολύ ξύλο μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών στην Κόρινθο

 Πεδίο μάχης έγινε ο παλιός σταθμός του ΟΣΕ στην Κόρινθο (φωτογραφία), με αποτέλεσμα μάλιστα να υπάρξουν και τραυματισμοί. Όλα ξεκίνησαν από την κλοπή μιας ταμειακής μηχανής και χρημάτων, από λαθρομετανάστες, οι οποίοι με την προκλητική ανοχή της ΕΛΑΣ, έχουν βρει καταφύγιο αλλά και ορμητήριο για εγκληματικές πράξεις, στα εγκαταλειμμένα βαγόνια. Ο γιός του θύματος της κλοπής, μετέβη με φίλους του στην περιοχή…..



 προκειμένου να ανακτήσουν την ταμειακή μηχανή, καθώς αυτή δεν είχε επιστραφεί, παρά τη σύλληψη ενός εκ των τεσσάρων δραστών, καθώς η ΕΛΑΣ έκανε «μισή» δουλειά και δεν ανέκτησε τη μηχανή και τα χρήματα. Ακολούθησε συμπλοκή και τραυματισμοί, καθώς οι λαθρομετανάστες, όχι μόνο δεν επέστρεψαν τα κλοπιμαία, αλλά επιτέθηκαν στους Έλληνες.
Η ΕΛΑΣ, για να γίνει αρεστή στο σύστημα, άφησε αιχμές κατά των Ελλήνων, ότι δήθεν παρέσυραν με το αυτοκίνητό τους κάποιον λαθρομετανάστη, ενώ για να μην φάει κράξιμο από τους κατοίκους της περιοχής, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρχε «ρατσιστικό» κίνητρο. Πολιτική «ισορροπιών» από την αστυνομία και ουχί επιβολής της τάξης, ως οφείλουν. Και όλα αυτά την ώρα που η ΕΛΑΣ είχε τη στοιχειώδη ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να έχει εκκενώσει τον παλιό σταθμό του ΟΣΕ από τους λαθρομετανάστες που έχουν εκεί το ορμητήριό τους. Όσο αυτοί παραμένουν εκεί, θα υπάρχουν προβλήματα δημόσιας τάξης



Δείτε τις φώτος από το συμβάν…


02.jpg
1,3.jpg
02.jpg
1,3.jpg
5E1CA403DCF2B7C6F536552327B491AE.jpg










 Πηγή






Διαβάστε περισσότερα...

Όνειρο!...


(είναι περισσότερο για κυρίες, δοκιμάστε το όμως όλοι....)
 

 
Γράψε το μικρό σου όνομά με λατινικούς χαρακτήρες,
κάνε κλικ στο μπλε τετράγωνο και περίμενε.
Υπομονή. Αν βιαστείς, θα χάσεις!
ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΗΧΟ!!!







Άνοιγμα


Διαβάστε περισσότερα...