Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Πως θα σας επηρεάσει η αλλαγή συνείδησης;

Πως θα σας επηρεάσει η αλλαγή συνείδησης;
Μήπως η ζωή γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη; Έχετε έντονα συναισθήματα τον τελευταίο καιρό; Μήπως φαίνεται πως το μυαλό σας διαχειρίζεται περισσότερες σκέψεις; Έχετε παρατηρήσει πως το σώμα σας τεντώνεται δίχως λόγο; Έχετε αισθανθεί ένα αόριστο αίσθημα του άγχους; Βρίσκετε δύσκολο να κάνετε έναν καλό νυχτερινό ύπνο; Είστε υποχρεωμένοι να βρίσκεται διαρκώς σε απασχόληση; Αισθάνεστε μία μυστηριώδη αίσθηση του επείγοντος; Έχετε λιγότερη υπομονή; Οι διαθέσεις σας μετατρέπονται σε απαισιόδοξες ενώ ήταν αισιόδοξες , από χαρά σε κακοκεφία; Μήπως φαίνεται πιο δύσκολο να απολαύσετε τη ζωή;






 



Εάν αντιμετωπίζετε μερικά, ή όλα από τα παραπάνω πράγματα, τότε πιστέψτε πως είναι ένα σημάδι ότι κάτι πολύ θετικό συμβαίνει σε εσάς και στον πλανήτη. Τα συμπτώματα αυτά στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι ένα «υποπροϊόν» της έκτακτης πνευματικής αφύπνισης ή αλλιώς «μετατόπιση της συνείδησης» στις οποίες η Γη και η ανθρωπότητα υποβάλλονται αυτό τον καιρό. Η αφύπνιση αυτή έχει προφητευθεί εδώ και πολύ καιρό και έχει τίτλο «η μεγάλη αλλαγή», «η πλανητική ανάληψη» , «η εγρήγορση», «ένα εξελικτικό άλμα» και πιο πρόσφατα «Αφύπνιση στη νέα συνείδηση».



Πού μας οδηγεί αυτή η αλλαγή;

Η ουσία είναι πως αλλάζουμε από την περιορισμένη μας αυτή μορφή , σε μία υψηλότερη δόνηση και σε ανώτερο επίπεδο συνείδησης. Μία πιο πνευματικά αναπτυγμένη κοινωνία, απαλλαγμένη από πολλά και ατομικά προβλήματα της τρέχουσας ύπαρξης. Εξελισσόμαστε πέρα από την κατάσταση στην οποία ο φόβος, η βία, οι μάχες και οι διαμάχες μπορούν να ευδοκιμήσουν. Μεταλλασσόμαστε σε φωτεινά όντα, τα οποία θα χαρακτηρίζονται από την ενότητα, την ειρήνη, τη συνεργασία, τη συμπόνια, την αρμονία και την ελευθερία.
Η αλλαγή γίνεται από την αύξηση της έκλυσης του Θείου Εξελικτικού Φωτός στην ατμόσφαιρα της Γης. Αυτό το φως είναι η δύναμη πίσω από όλες τις εξελίξεις σε όλο το σύμπαν. Η διαδικασία κάθε δημιουργίας ξετυλίγει το πλήρες Θείο δυναμικό και αυτό ανεβαίνει στην σκάλα της συνείδησης. Βιώνουμε σήμερα μία μακρά μετάβαση σε αυτή την ανώτερη κατάσταση, μία φάση που μπορεί να παρομοιαστεί με αυξανόμενους κοσμικούς πόνους.
Η μετάβαση ξεκίνησε από τη δεκαετία του 1960 και κλιμακώνεται σταδιακά από τότε με σημαντικά άλματα που γίνονται για την καλύτερη αλλαγή. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μίας ασυνήθιστα ισχυρής ευθυγράμμισης των πλανητών το Μάϊο του 1981, το εξελικτικό φως παρουσίασε πολλές διαδρομές. Έπειτα άλλαξε πορεία και διαχύθηκε σε αυτό που ονομάστηκε «Αρμονική σύγκληση» τον Αύγουστο του 1987.
Πότε θα κορυφωθεί αυτή η αλλαγή;
Η αλλαγή συνείδησης είναι μία διαδικασία παρόμοια με αυτή που μεγαλώνουμε ηλικιακά και δεν είναι δυνατόν να υπάρξει οποιαδήποτε χρονικά μεμονωμένη στιγμή όταν ξαφνικά ολοκληρωθεί. Ακόμα , υπάρχουν αρκετές διδασκαλίες που προβλέπουν το τέλος του 2012 ως την στιγμή που η αλλαγή θα φτάσει σε ένα σημαντικό σημείο παρόμοιο με αυτό που η επιστήμη αποκαλεί «κρίσιμη μάζα». Κρίσιμη μάζα είναι αυτό που συμβαίνει όταν αρκετά μέρη ενός συνόλου επιτυγχάνουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο, προκαλώντας μία αλυσιδωτή αντίδραση κατά την οποία όλα τα άλλα τμήματα αυξάνονται αυτόματα σε αυτή την κλίμακα. Παραδείγματος χάριν, όταν θερμαίνουμε το νερό και αυτό φτάσει σε σημείο που τα περισσότερα μόρια του νερού να έχουν πιάσει θερμοκρασία βρασμού, τότε όλα τα υπόλοιπα μόρια θα αυξήσουν και αυτά τη θερμοκρασία τους και το νερό θα επιτύχει πλήρη βράση. Υποθετικά, όταν αρκετά άτομα φτάσουν σε ένα ανώτερο σημείο συνείδησης, μία αλυσιδωτή αντίδραση θα συμβεί , με αποτέλεσμα όλο το υπόλοιπο της ανθρωπότητας να ανεβεί σε εκείνο το επίπεδο.
Πολλές από τις περίεργες προβλέψεις του 2012 έχουν σχέση με το τέλος του αρχαίου ημερολογίου των Μάγιας, το οποίο υπολογίζεται βάσει των κύκλων και της θέσης της Γης στο γαλαξία και από την κυκλοφορία του γαλαξία μέσα στο σύμπαν. Αν αυτή η θεωρία είναι ακριβής, τότε θα φανεί πως τα 5 επόμενα χρόνια θα περάσουν σαν μία ανάμνηση.
Σύμφωνα με το συγγραφέα, όταν το άρθρο αυτό γράφτηκε, το εξελικτικό φως ερχόταν σε περιστασιακά κύματα. Κάθε φορά που ένα από τα κύματα του φωτός έμπαιναν στην ατμόσφαιρα, οι δονήσεις του πλανήτη αυξάνονταν σε μία ελαφρώς ανώτερη συχνότητα, το ίδιο συνέβαινε και στους ζωντανούς οργανισμούς πάνω σε αυτόν. Από τότε η συχνότητα και η δύναμη των κυμάτων έχει αυξηθεί σημαντικά. Οι συνέπειες πλέον είναι πιο εντατικές και έχουμε λίγο χρόνο μεταξύ των κυμάτων ώστε να προσαρμόσουμε την αναπνοή μας. Λαμβάνοντας υπόψη το ποσοστό στο οποίο η ένταση κλιμακώνεται, είναι αντιληπτό πως μία σημαντική καμπή θα μπορούσε να επιτευχθεί γύρω από την προβλεπόμενη περίοδο (μάλλον εννοεί το τέλος του 2012).
Τι επίδραση έχει αυτή η εξελικτική ενέργεια σε εμάς ως ξεχωριστές υπάρξεις;
Καθώς η συχνότητα και οι δονήσεις αυξάνονται, προκαλούμαστε συνεχώς να αφήσουμε την παλιά, περιορισμένη μας ύπαρξη. Οι άνθρωποι επιθυμούμε ενστικτωδώς να παραμείνουμε σε κάτι γνωστό και αντιστεκόμαστε στο άγνωστο, δίχως να εμπιστευόμαστε πως μπορεί να βρεθούμε σε μεγαλύτερη ευτυχία και ελευθερία.
Η ανάπτυξη αυτή απαιτεί να αφήσουμε τις περιορισμένες μας αντιλήψεις πίσω και να δεχθούμε την εκκαθάριση. Για πολλά άτομα , η διαδικασία αυτή ενεργοποιεί ορισμένα δυσχέρειες όπως είναι η μεγέθυνση συναισθημάτων, σωματική ένταση, αυξημένη δραστηριότητα σκέψης κλπ. Αυτά οφείλονται κατά ένα μέρος στην εντατικοποίηση της ενέργειας και περιλαμβάνουν γενικευμένη αγχώδη διαταραχή, διαταραχή ελλειμματικής προσοχής, ψυχαναγκαστική διαταραχή και κατάθλιψη. Θα πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχουν πολλοί παράγοντες που εμπλέκονται στη δημιουργία αυτών των διαταραχών και δεν πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τις συνέπειές τους ούτε να δεχθούμε πως το άτομο που πάσχει από τέτοια διαταραχή την περνά ως συνέπεια της αφύπνισης.

maya12-21-2012 / Μετάφραση epistimonikos


Πηγή 



Διαβάστε περισσότερα...

Επιστημονικές αποδείξεις πως η γαλαξιακή ενέργεια προκαλεί επέκταση της συνείδησης σε όλο τον κόσμο

 Ο επιστήμονας David Sereda (της ιστοσελίδας coast to coast am) παρουσίασε αποδείξεις πως το ηλιακό μας σύστημα εισήλθε σε ένα νέο πεδίο κοσμικής ενέργειας που καθορίζεται από μία αλυσίδα γεγονότων συμπεριλαμβανομένης της δόνησης της Γης, της μεγαλύτερης καταιγίδας που έχει καταγραφεί ποτέ στον Κρόνο και της πρώιμης ανατολής του ηλίου στη Γροιλανδία (που σχετίζονται με ταλάντωση της Γης και την κίνηση στους μαγνητικούς πόλους). Η αλληλουχία των συμβάντων άρχισε στις 22 Δεκεμβρίου του 2010, μία ημέρα μετά το χειμερινό ηλιοστάσιο – 2 χρόνια πριν την ημέρα από το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας.



Στις 22 Δεκεμβρίου 2010 οι αισθητήρες σεισμών σε όλο τον κόσμο απενεργοποιήθηκαν ταυτόχρονα με πλήρη ισχύ σήματος. Σύμφωνα με τον Sereda, δεν επρόκειτο για σεισμό αλλά για δόνηση ολόκληρου του πλανήτη.
Στις 23 Δεκεμβρίου η NASA αναφέρει πως στον Κρόνο ξέσπασε η μεγαλύτερη καταιγίδα που έχει καταγραφεί ποτέ και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Ο ήλιος ανατέλλει κατά κανόνα στην δυτικότερη πόλη της Γροιλανδίας, Ιλουλισάτ, στις 13 Ιανουαρίου που λήγει ενάμιση μήνα σκοταδιού του χειμώνα. Για 1η φορά στην ιστορία το φως παρεισέφρησε πάνω από τον ορίζοντα νωρίς, στις 11 Ιανουαρίου 2011 (11/01/11) στις 13:00. Τα μέσα ενημέρωσης απέδωσαν την αιτία της πρόωρης ανατολής στο λιώσιμο των πάγων της Γροιλανδίας. Σύμφωνα με το Sereda, η δικαιολογία αυτή είναι γελοία. Ακόμα και το περιοδικό time ανέφερε πως αυτό δεν ισχύει. Πολλά μίλια πάγου πρέπει να λιώσουν για να ορθοποδήσει αυτή η θεωρία.
Υπήρξε επίσης μία αναφορά από πυξίδα ανάγνωσης στο Ιλουλισατ με διαφορά 3-4 βαθμών στις 11/01/11/ αλλά επανήλθε στο φυσιολογικό 3 ημέρες αργότερα. Η πυξίδα μετρά τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και όχι τη φυσική γη. Ωστόσο οι αναγνώσεις της πυξίδας δείχνουν πως η Γη ταλαντεύθηκε το λιγότερο ένα βαθμό για να συμβεί η ανατολή του ηλίου 2 ημέρες νωρίτερα όπως τονίζει ο Sereda.
Ο Αϊνστάιν είπε πως το πεδίο διέπει την ύλη. Οι τομείς της ενέργειας υπαγορεύουν τη συμπεριφορά της στα πάντα – από τα υποατομικά σωματίδια μέχρι και σε μαζικούς πλανήτες. Όταν παρατηρείται μία ξαφνική αλλαγή σε ένα ενεργειακό σύστημα τότε θα προκληθούν αλλαγές στο οικοσύστημα. Με τη γιγαντιαία θύελλα και τις αλλαγές που γίνονται στη Γη δεν υπάρχει αμφιβολία πως κάτι σημαντικό έχει συμβεί στα πεδία. Ο Sereda ανέφερε «όταν πηγαίνεις σε αυτά τα νέα πεδία ενέργειας οι αλλαγές είναι απότομες, λαμβάνουμε τις ξαφνικές δονήσεις και εκεί που ήταν όλοι το χάνουν»
Άλλες ενδείξεις πως το ηλιακό σύστημα είναι υπό αλλαγές είναι το λιώσιμο των πόλων του Άρη, οι μαζικές καταιγίδες στο Δία και οι αυξανόμενες θερμοκρασίες σε πολλούς πλανήτες του ηλιακού συστήματος. Αυτές οι αλλαγές δείχνουν πως το σύστημα έχει περάσει σε ένα νέο επίπεδο ενέργειας.
Ο Sereda επεσήμανε πως το ανθρώπινο σώμα διαθέτει ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που μπορεί να επηρεαστεί από τη δραστηριότητα στον ήλιο καθώς και από ενέργειες που προέρχονται από το γαλαξιακό κέντρο καθώς η Γη κινείται μέσα από αυτό. Αν τα πεδία της ενέργειας περιέχουν αρμονικές πληροφορίες, τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα αποδειχθεί επιστημονικά η έναρξη της αλλαγής συνείδησης στον πλανήτη και θα συνεχίσει να γίνεται μέσα στο 2012.
Μία από τις θεωρίες του 2012 είναι ότι πρόκειται να λάβουμε αυτή την νέα ενέργεια η οποία θα προκαλέσει μετατόπιση στη συνείδηση και θα επηρεάσει τους πάντες στον πλανήτη αλλά και σε όλο τον πλανήτη. Ο Bruce Lipton έχει πει πως η συνείδηση λέει στην ενέργεια να δώσει εντολή στο DNA για το τι θα πράξει. Τα γονίδια σας δεν είναι το σχέδιο σας. Η συνείδηση είναι το προσχέδιο σας. Ως εκ τούτου είναι πιθανό ότι παράλληλα με την μετατόπιση της συνείδησης, το DNA μας θα αναβαθμιστεί.
Μία παγκόσμια εξάπλωση συνείδησης συμβαίνει τώρα και θα συνεχιστεί μέχρι και το 2012, η οποία έχει επιβεβαιωθεί από την επιστήμη και τα γεγονότα που εκτυλίσσονται σήμερα σε όλο τον κόσμο.
Μεταξύ άλλων, ο David Wilcock, έχει δώσει διαλέξεις για αρκετά χρόνια τώρα για την ενέργεια που έρχεται από το γαλαξιακό κέντρο που θα ενεργοποιήσουν ανώτερη συνειδητότητα και μία αναβάθμιση στο DNA. Μπορείτε να μάθετε πολλά περισσότερα παρακολουθώντας την ταινία που ο ίδιος έφτιαξε με τον τίτλο «2012 Event Horizon»

 Πηγή



Διαβάστε περισσότερα...