Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Τι προβλέπουν οι εταιρείες στοιχημάτων για τις εκλογές της 6ης Μαΐου

Πέρα από τις δημοσκοπήσεις και τις έρευνες κομματικής επιρροής των κομμάτων, των πρεσβειών κλπ, υπάρχουν κάποια πιο… ασφαλή σημάδια ως προς το πού θα κατευθυνθεί η ψήφος των πολιτών.

Πρόκειται για τις εταιρείες στοιχημάτων που δέχονται στοιχήματα για τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Ποιο κόμμα θα έρθει πρώτο, ποιο κόμμα θα έρθει δεύτερο, τρίτο κλπ., και δίνουν βέβαια και τις ανάλογες αποδόσεις. 



 Οι αποδόσεις διαφέρουν ημέρα με την ημέρα και έχουν να κάνουν με τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων που οι ίδιες οι εταιρείες παραγγέλνουν προκειμένου να διαμορφώσουν το κουπόνι του στοιχήματος, αφού σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να βρεθούν προ εκπλήξεων: ένα κόμμα π.χ. που είναι δεύτερο να έρθει πρώτο ή ένα κόμμα που έχει υψηλή απόδοση ως τέταρτο να έρθει δεύτερο.
Μπορούμε να πούμε ότι το κουπόνι για τις εκλογές των εταιρειών στοιχημάτων για τις εκλογές είναι η ακριβέστερη δημοσκόπηση και οι αποδόσεις δίνουν με την μεγαλύτερη ακρίβεια την θέση και τα ποσοστά των κομμάτων, αφού παίζεται κάτι πολύ περισσότερο σημαντικό από την υστεροφημία των εταιρειών δημοσκοπήσεων ή και τα πολιτικά παιχνίδια κάποιων δημοσκοπήσεων που είναι σαφώς κατευθυνόμενες: Παίζονται πραγματικά λεφτά.
Ας δούμε λοιπόν τι δίνει το κουπόνι της Βwin που έχει το μεγαλύτερο στοίχημα για τις εκλογές της 6ης Μαΐου: Όποιοι στοιχηματίζουν ότι η ΝΔ θα κερδίσει την πρώτη θέση στις εκλογές έχουν ελάχιστη απόδοση: Βάζουν 1 ευρώ και κερδίζουν 1,05, δηλαδή είναι η πρωτιά της ΝΔ είναι αδιαμφισβήτητη και «δεν πληρώνει» που λένε και στην αργκό των στοιχημάτων.
Από εκεί και πέρα για κάθε 1 ευρώ που στοιχηματίζει κάποιος για το πρώτο κόμμα λαμβάνει αντίστοιχα 7,50 ευρώ για το ΠΑΣΟΚ, 28 για τον ΣΥΡΙΖΑ, 29 για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, 31 για το ΚΚΕ, 51 για την ΔΗΜΑΡ, 251 για την Χρυσή Αυγή, 501 για το ΛΑΟΣ, 1001 για τους Οικολόγους και 1501 για την ΔΗΣΥ. Όλα αυτά βέβαια για την περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω κόμματα θα έρθουν πρώτα.
Και οι αποδόσεις καθορίζονται βέβαια από τις πληροφορίες που έχουν οι άριστα ενημερωμένες εταιρείες στοιχημάτων ανάλογα με την θέση των κομμάτων, όπως εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις που κάνουν καθημερινά για την εκλογική επιρροή των κομμάτων.
Βάσει λοιπόν των αποτελεσμάτων που δίνει η Bwin, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το φαβορί για την τρίτη θέση, ενώ για την τέταρτη θέση δίνουν μάχη ΚΚΕ και Ανεξάρτητοι Έλληνες που «ισοψηφούν» στις αποδόσεις.
Αν κάνουμε μια αναγωγή των αποδόσεων σε ποσοστά βλέπουμε ότι δείχνουν έναν ΣΥΡΙΖΑ κοντά στο 12-13% και Ανεξάρτητους δεύτερους περί το 10-11%. Σημειώνουμε ότι δύο ημέρες πριν, Ανεξάρτητοι και ΚΚΕ είχαν την ίδια απόδοση, αλλά η απόδοση των Ανεξάρτητων μειώθηκε στο 29 από το 31, ένδειξη ότι έχουν βελτιώσει τα ποσοστά τους στις δημοσκοπήσεις της εταιρείας! 
Πρόκειται για μία εντυπωσιακή απόδοση-επίδοση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αφού το να σε δίνει το γραφείο στοιχημάτων σε απόδοση μαζί με το ΚΚΕ τα ποσοστά σου είναι ίδια με αυτά του ΚΚΕ!
Από εκεί και πέρα η ΔΗΜΑΡ έπεται, η Χρυσή Αυγή να εισέρχεται πανηγυρικά στη Βουλή ως έβδομο σε δύναμη κόμμα και ο ΛΑΟΣ του Γ.Καρατζαφέρη, ασθμαίνοντας, μεν, αλλά εισέρχεται στην Βουλή. Αν κρίνουμε από τις αποδόσεις Οικολόγων και ΔΗΣΥ, δύσκολα θα μπουν στη Βουλή. Tα ίδια ποσοστά με ελάχιστες διαφοροποιήσεις δίνουν και άλλες εταιρείες, όπως η Betoto κλπ.

Money talks.... και γι’αυτό έχουν ιδιαίτερη σημασία αυτά που προβλέπουν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτά είναι τα μέτρα για μετά τις εκλογές που κρύβουν από το λαό..

Τα πιο πολλά από αυτά τα έχει διαρρεύσει η Τρόικα είτε επίσημα είτε ανεπίσημα για να τα εμπεδώσει ο κόσμος!
Άλλωστε δηλώνουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν υπογράψει και έχουν δεσμευτεί ότι θα εφαρμόσουν πλήρως το Μνημόνιο 2 αλλά και τα όποια Μεσοπρόθεσμα προκύψουν.

Δείτε τα αναλυτικά:

 


 - Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα

- Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200€ καθαρά, μαζί με όποιες μειώσεις επιφέρει σε μισθούς, επιδόματα ανεργίας κλπ.!


- Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων

- Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας


- Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες.


- Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας , κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων


- Άμεση απόλυση 50 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων το 2012. 200.000 απολύσεις σε βάθος τριετίας


- Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά


- Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε από απόλυση είτε από σύνταξη.


- Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.


- Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%


- Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά


- Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ


- Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα


- Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα


- Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας


- Επιπλέον μείωση ή κατάργηση του αφορολόγητου ορίου


- Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών ακινήτων κάθε χρόνο


- Εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης


- Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών


- Μονιμοποίηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και ενοποίηση όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε ένα φόρο θα ενωθούν οι 33 φόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε άλλον έναν όλο οι φόροι του κράτους.


- Φόρος ιδιοκατοίκησης (Ουσιαστικά θα είναι ένα είδος ενοικίου για όσους μένουν σε δικά τους σπίτια)


- Κατάργηση της μισθοδοσίας του Κλήρου


- Χαράτσια εφορίας ακριβώς μετά τις εκλογές: (Φόρος εισοδήματος, Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, Τέλος επιτηδεύματος, ΕΤΑΚ 2009, Έκτακτη εισφορά ακινήτων, ΦΑΠ 2010, ΦΑΠ 2011, Ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) για το 2012)

 

 - Ιδιώτες φοροεισπράκτορες

- Πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας ακόμη και στην… Τουρκία!


Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν ότι δεν ήξεραν. Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν ότι παραπλανήθηκαν από τις γνωστές ψεύτικες προεκλογικές δεσμεύσεις περί επαναδιαπραγμάτευσης, αυτοδύναμης Ελλάδας και άλλες τέτοιες μπαρούφες.


Ο πρόεδρος του Eurogroup Γιούνκερ που αποχωρεί από το αξιωμά του, δήλωσε σε συνομιλητές του πως φοβάται την εξέγερση των Ελλήνων, αφού καμία κοινωνία δεν θα μπορούσε να δεχθεί το νέο τσουνάμι μέτρων που έρχεται με αρχή τον Ιούνιο.



 Πηγαίνετε να τους ξαναψηφίσετε. Είστε πια άξιοι της μοίρας σας.

  Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...

Τελειώνουν με δημοσκοπήσεις-σοκ: Αττική και Πειραιά 3ο, 4ο ή 5ο κόμμα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!

 Συγκλονιστικά είναι τα αποτελέσματα μία εβδομάδα πριν από τις εθνικές εκλογές, σε δημοσκόπησεις που παρήγγειλε ξένη δυτική πρεσβεία για τις πέντε μεγάλες περιφέρειες του νομού Αττικής (Α', Β' Αθηνών και Υπόλοιπο Νομού) και του νομού Πειραιώς (Α' και Β' Πειραιώς), όπου οι έννοιες μεγάλα και μικρά κόμματα έχουν αντιστραφεί εντελώς!





 


Για την ακρίβεια δεν υπάρχουν πια "μεγάλα" κόμματα, αλλά τρία έως πέντε κόμματα που ξεπερνούν το 10%, με εντυπωσιακή περίπτωση το Υπόλοιπο νομού Αττικής (Περιφέρεια Αττικής), όπου ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καταγράφει σχεδόν το διπλό (!) ποσοστό από το ... ΠΑΣΟΚ.
Τα ευρήματα της δημοσκόπησης είναι απόλυτα έγκυρα (όπως μόνο το defencenet.gr έχει ενημέρωσει ημέρες πριν από τις διαρροές των υπόλοιπων μέσων για τα αποτελέσματα των μυστικών δημοσκοπήσεων) και έχουν προκαλέσει μεγάλη εντύπωση ακόμα και στα ίδια τα στελέχη της εταιρείας που έκανε την δημοσκόπηση.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτά στην Α Αθηνών έχουμε ποσοστά εκλογικής επιρροής (χωρίς αναγωγή αναποφάσιστων): ΠΑΣΟΚ 13%, ΝΔ 13%, ΚΚΕ 7,6 %, ΛΑΟΣ 1,8 %, ΣΥΡΙΖΑ 12,3 %, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 11,3 %, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 7%, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9,5%, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2,2%, αναποφάσιστοι 14%.
Σε ότι αφορά τα ποιοτικά στοιχεία, στην Α' Αθηνών το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες είναι η διαφθορά σε ποσοστό 28%
Στη Β' ΑΘΗΝΩΝ το αποτέλεσμα της πρόθεσης ψήφου (χωρίς αναγωγή αναποφάσιστων) είναι: ΠΑΣΟΚ 9,5%, ΝΔ 14%, ΚΚΕ 8,3%, ΛΑΟΣ 1,8%, ΣΥΡΙΖΑ 13,7 %, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 11,3 %, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 5,0%, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3,7%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,6%, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1,4%, αναποφάσιστοι 18%.
Εδώ μας ενημέρωσαν ότι η "μικρή" δύναμη της Χρυσής Αυγής (που με αναγωγή θα φτάσει το 8% στην Β', σίγουρα, οφείλεται στα βόρεια προάστεια, όπου οι "καλές" περιοχές Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Πολιτεία, δίνουν ποσοστά περί το 3%, ενώ στα δυτικά προάστεια το ποσοστό πρόθεσης ψήφου φτάνει το 8%.
Στη Β'Αθηνών τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η ανεργία με 28% η διαφθορά με 25% και η φτώχεια με 20%...
Στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (πρώην "Υπόλοιπο Αττικής"),  η ΝΔ είναι τρίτο κόμμα, το ΠΑΣΟΚ έκτο κόμμα και η Χρυσή Αυγή τρίτο!: ΠΑΣΟΚ 5,7% ΝΔ 12,3 % ΚΚΕ 4,8 % ΛΑΟΣ 2,0% ΣΥΡΙΖΑ 21,1 % ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 12,7% ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 3,6 % ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 4,8 % ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9,6 % ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 0,9%, αναποφάσιστοι 14%
Στον Πειραιά ίδια και χειρότερη η κατάσταση για τα πρώην μεγάλα κόμματα: Στην Α' ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΣΟΚ 8,5 % ΝΔ 12,0 % ΚΚΕ 10,7 % ΛΑΟΣ 1,0 % ΣΥΡΙΖΑ 13,4 % ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 13,8 % ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 6,1 % ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 5,2 % ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4,5 % ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1,4 %, αναποφάσιστοι 15 %.
Στη Β' ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κάνουν πραγματική "κηδεία":  ΠΑΣΟΚ 7,6 % ΝΔ 8,1 % ΚΚΕ 12,0% ΛΑΟΣ 1,8 % ΣΥΡΙΖΑ 15,4 % ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 13,7 % ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 6,4 % ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3,3 % ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,7 % ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1,1 % ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 14%.
Σε όλες τις περιπτώσεις το υπόλοιπο ποσοστό που μένει για την συμπλήρωση του 100% είναι τα υπόλοιπα μικρότερα, σε ποσοστά, κόμματα, το λευκό ή η άρνηση ψήφου.
Το ερώτημα είναι αν αυτά τα αποτελέσματα προλαβαίνουν να αλλάξουν μέχρι την ερχόμενη Κυριακή σε ένα τέτοιο επίπεδο που να θεωρείται "ανατροπή" των δημοσκοπικών ευρημάτων: Βάσει των επί μέρους ποιοτικών χαρακτηριστικών, μόνο ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με δεδομένο ότι οι αναποφάσιστοι είναι πιθανότερο να ρίξουν ψήφο κατά του Μνημονίου, παρά υπέρ...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Πηγή 


Διαβάστε περισσότερα...

MY NAME IS SPYROS AND I AM "M A L A K A S"

















Διαβάστε περισσότερα...

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕΛΛΟΝ ......
 















Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Albert Einstein είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά του 20ου αιώνα. Διαβάστε 11 από τα πιο γνωστά του αποφθέγματα.

 














 • Όποιος δεν έκανε ποτέ λάθος, δεν έχει δοκιμάσει ποτέ κάτι καινούργιο.
• Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα. Οι μεγαλοφυείς τα προβλέπουν.
• Όποιος είναι απρόσεκτος με την αλήθεια στα μικρά ζητήματα, δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος στα μεγάλα ζητήματα.
• Ένα σωστά προσδιορισμένο πρόβλημα έχει λυθεί κατά 50%.
• Η δύναμη ελκύει πάντα ανθρώπους με χαμηλή ηθική.
• Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και δεν είμαι σίγουρος σχετικά με το σύμπαν.
• Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας.
• Μάθε από το παρελθόν, ζήσε το παρόν, έλπιζε για το μέλλον.
• Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
• Δεν ξέρω με τι όπλα θα γίνει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, αλλά ο 4ος θα γίνει με πέτρες και ρόπαλα.
• Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα...