Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Δείτε ποιο ελληνικό γράμμα είναι γραμμένο στον πλανήτη Αρη

Ολόκληρη ελληνική λέξη είναι γραμμένη στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη…
H φωτογραφία αποκαλύπτει πως το τελευταίο γράμμα είναι το ελληνικά άλφα.
Αλήθεια ξέρετε πως το χρησιμοποιούσαν οι πρόγονοί μας; Το είχαν για τελεία. Άρα πιο μπροστά θα υπάρχουν και άλλες λέξεις και θα αποτελούν μια φράση.
Αυτό σημαίνει πως οι Ελληνες πάτησαν στον Άρη αιώνες πριν;
Θα μάθουμε άραγε περισσότερα κάποια στιγμή;













































  

Διαβάστε περισσότερα...

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ (ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ)

Ένα Βρετανός χάκερ ο οποίος κατάφερε να διεισδύσει στα διαδικτυακά αρχεία της NASA και του Πενταγώνου καταγγέλλει συνωμοσία σιωπής για στενές επαφές με εξωγήινους. Σε ηλικία 42 ετών σήμερα ο…. Μακ Κίνον μάλλον είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που κατάφερε να εισβάλει στα αρχεία της NASA και του στρατού των ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας ένα απλό 56Κ μόντεμ (dial up σύνδεση).




Αν και κομμωτής αρχικά στο επάγγελμα, γρήγορα κατάφερε να εντρυφήσει στην τέχνη του χάκινγκ και να μάθει να χειρίζεται άριστα ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η ιστορία αυτή ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2001, όταν εισέβαλε σε κομπιούτερ του αμερικανικού στρατού και του ναυτικού, ενώ στη συνέχεια κατάφερε να μπει στο κέντρο διαχείρισης της NASA, με σκοπό να βρει στοιχεία που να αποδεικνύουν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και εξωγήινων σκαφών.

Τα όσα αποκάλυψε δημοσίως ο Βρετανός χάκερ προκαλούν μεγάλη αίσθηση σε όλο τον κόσμο, καθώς ισχυρίζεται ότι και εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας, αλλά και σκάφη εξωγήινης τεχνολογίας βρίσκονται στα χέρια της NASA και του αμερικανικού στρατού. Μιλώντας στο BBC, δήλωσε ότι είναι βέβαιος πως οι ΗΠΑ κρύβουν σημαντικές πληροφορίες για την ύπαρξη ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου ταυτότητας (UFO) και αποκάλυψε ότι βρήκε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο αμερικανικός στρατός διαθέτει σήμερα εξωγήινη τεχνολογία, που την ανέπτυξε από εξωγήινα σκάφη που έχουν καταπέσει στη Γη.

Σε άλλη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα προχώρησε ακόμα περισσότερο στις αποκαλύψεις του, λέγοντας ότι η NASA έχει αναπτύξει νέες μορφές ενέργειας σε σχέση με τη βαρύτητα και έχει καταλήξει σε μία μορφή «ελεύθερης ενέργειας», την επονομαζόμενη Ενέργεια του Μηδενικής βαρύτητας.

 

Πηγή 


Διαβάστε περισσότερα...

«Κατεδάφιση» τιμών με επίκεντρο το Κέντρο

Καθημερινά αυξάνονται τα πωλητήρια στις υποβαθμισμένες περιοχές της πρωτεύουσας όπως ο Αγιος Παντελεήμονας και το Μεταξουργείο.





Η υποβάθμιση, η έκρηξη της εγκληματικότητας, η μετατροπή ολόκληρων συνοικιών σε γκέτο και η εγκατάλειψη χιλιάδων διαμερισμάτων από τους Ελληνες ιδιοκτήτες τους έχουν οδηγήσει σε δραματική υποχώρηση των τιμών των ακινήτων στο κέντρο της Αθήνας. Το αποτέλεσμα είναι οι κατοικίες στις υποβαθμισμένες περιοχές σε σύγκριση με τις λεγόμενες «καλές» ή αναβαθμισμένες γειτονιές της πρωτεύουσας να είναι τέσσερις φορές φθηνότερη.
Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος που δόθηκε την περασμένη εβδομάδα στη δημοσιότητα, με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι τράπεζες, οι τιμές των διαμερισμάτων στις υποβαθμισμένες περιοχές του κέντρου της Αθήνας (Πατήσια, Μεταξουργείο κ.α.) αλλά και του Πειραιά (Δραπετσώνα, Νίκαια κ.α.) παρουσίασαν τετραπλάσια μείωση σε σχέση με τις αντίστοιχες τιμές των πιο αναβαθμισμένων περιοχών της Αθήνας (Κολωνάκι, Πλάκα κ.ά.).
Παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία της ΤτΕ δείχνουν ότι τα παλαιά διαμερίσματα στην Αθήνα έχουν υποχωρήσει κατά 3,5% το 2010 και 6,3% το 2011, εντούτοις η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Οι μεσίτες κάνουν λόγο για μειώσεις στα παλαιά σπίτια από 15% έως 25% μέσα στην προηγούμενη χρονιά. Οσο πιο υποβαθμισμένη είναι η περιοχή και όσο μεγαλύτερη είναι η προσφορά ακινήτων από Ελληνες που εγκαταλείπουν το Κέντρο, τόσο πιο απότομη είναι η πτώση των τιμών. Εξάρχεια, Μεταξουργείο, Πατήσια, Αγιος Παντελεήμονας, Κυψέλη κρατούν τα πρωτεία της υποχώρησης, με τα ποσοστά να κινούνται ακόμη και πάνω από 20%. Αντίθετα, στο Κολωνάκι, στην Πλάκα, στο Θησείο, στους Αμπελοκήπους κ.α. η μείωση κινείται σε μονοψήφια ποσοστά.
Η έκρηξη της εγκληματικότητας και η μετατροπή της ευρύτερης περιοχής σε πεδίο μάχης από διάφορες ομάδες, όπως η «Χρυσή Αυγή» (φωτογραφία αρχείου), έχουν απαξιώσει το Κέντρο
Η έκρηξη της εγκληματικότητας και η μετατροπή της ευρύτερης περιοχής σε πεδίο μάχης από διάφορες ομάδες, όπως η «Χρυσή Αυγή» (φωτογραφία αρχείου), έχουν απαξιώσει το Κέντρο
Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες σπιτιών σε περιοχές όπου κυριαρχεί η υποβάθμιση βλέπουν την περιουσία τους να έχει απαξιωθεί και να μη μπορώντας να την πουλήσουν, ουσιαστικά την έχουν εγκαταλείψει. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα καταστήματα και γραφεία στις ίδιες γειτονιές που «αραχνιάζουν» και δεν αποδίδουν κανένα εισόδημα, αφού δεν υπάρχουν επιχειρηματίες να δραστηριοποιηθούν στις περιοχές αυτές.
«Κατεδάφιση» τιμών με επίκεντρο το Κέντρο
Αλλωστε, οι περιπτώσεις προσφοράς ακινήτων σε τιμές κάτω από την αντικειμενική αξία έχουν πολλαπλασιαστεί, ειδικά στο κέντρο της Αθήνας.Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), κ. Στράτο Παραδιά, «υπάρχουν περιπτώσεις που ο ιδιοκτήτης δίνει το κατάστημα ακόμη και? δωρεάν στον έμπορο, διότι ο τελευταίος λειτουργεί ως φύλακας στην περιουσία μας. Αν το εγκαταλείψει, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να γίνει κατάληψη από αλλοδαπούς και να υποστεί μεγάλες ζημιές, τις οποίες φυσικά θα επωμιστεί ο ιδιοκτήτης».
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι εκατοντάδες παλαιά και σε κακή κατάσταση διαμερίσματα στο Κέντρο ενοικιάζονται παράνομα σε δεκάδες μετανάστες, οι οποίοι πληρώνουν ακόμη και 100 ευρώ ο καθένας. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στα Σεπόλια, στο Μεταξουργείο, στον Κολωνό κ.α. υπάρχουν σπίτια 70-100 τ.μ. που ενοικιάζονται σε 20 αλλοδαπούς με 70 ευρώ στον καθένα. Δηλαδή ο ιδιοκτήτης μπορεί να εισπράττει πάνω από 1.500 ευρώ μηνιαίως.Η παράνομη αυτή δραστηριότητα έχει μπει στο στόχαστρο της αστυνομίας, η οποία ήδη πραγματοποιεί εφόδους σε τέτοια διαμερίσματα και στους ιδιοκτήτες ασκούνται ποινικές διώξεις.
«Καμπανάκι»
Η ΤτΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε ό,τι αφορά τη φορολόγηση των ακινήτων, ειδικά για ακίνητα που δεν αποδίδουν κανένα εισόδημα. «Ποια είναι η εμπορική τιμή σε μια αγορά που δεν υπάρχει; Οι τιμές για απαξιωμένα ακίνητα δεν υπάρχουν. Δεν μπορούν να θεωρούνται φορολογητέα ύλη» επισημαίνει ο κ. Παραδιάς. Αναφορικά με την αύξηση των αντικειμενικών αξιών, η ΤτΕ τονίζει ότι δεν πρέπει να γίνει με «οριζόντιο» τρόπο, δηλαδή με ισοποσοστιαία μεταβολή, εξαιτίας ακριβώς των διαφοροποιήσεων στη μείωση των εμπορικών τιμών ανά περιοχή.

ΒΑΣΙΛΗΣ Σ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ

 Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...

Ξέρεις ελληνικά; Τότε τα αγγλικά τα "έχεις" για την πλάκα σου!

Το παρακάτω άρθρο είχε δημοσιευτεί πριν από καιρό σε βρετανικό περιοδικό τέχνης (;)

Αξίζει το κόπο να το διαβάσετε...









"The genesis of classical drama was not symptomatic. Aneuphoria of charismatic and talented protagonists showed fantastic scenes of historic episodes. The prologue, the theme and the epilogue, comprised the trilogy of drama while synthesis, analysis and synopsis characterized the phraseology of the text. The syntax and phraseology used by scholars, academicians and philosophers in their rhetoric, had many grammatical idioms and idiosyncrasies.
The protagonists periodically used pseudonyms. Anonymity was a syndrome that characterized the theatrical atmosphere.
The panoramic fantasy, the mystique, the melody, the aesthetics, the use of the cosmetic epithets are characteristics of drama.
Eventhrough the theaters were physically gigantic, there was noneed for microphones because the architecture and the acoustics would echo isometrically and crystal ? clear. Many epistomologists of physics, aerodynamics, acoustics, electronics, electromagnetics can not analyze ? explain the ideal and isometric acoustics of Hellenic theaters even today.
There were many categories of drama: classical drama, melodrama, satiric, epic, comedy, etc. The syndrome of xenophobia or dyslexia was overcome by the pathos of the actors who practiced methodically and emphatically. Acrobatics were also euphoric. There was a plethora of anecdotal themes, with which the acrobats would electrify the ecstatic audience with scenes from mythical and historical episodes.
Some theatric episodes were characterized as scandalous and blasphemous. Pornography, bigamy, hemophilia, nymphomania, polyandry, polygamy and heterosexuality were dramatized in a pedagogical way so the mysticism about them would not cause phobia or anathema or taken as anomaly but through logic, dialogue and analysis skepticism and the pathetic or cryptic mystery behind them would be dispelled.
It is historically and chronologically proven that theater emphasized pedagogy, idealism and harmony. Paradoxically it also energized patriotism a phenomenon that symbolized ethnically character and phenomenal heroism."

Αλήθεια!...Υπάρχει κανείς που δεν κατάλαβε τι έλεγε το παραπάνω άρθρο;




Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...