Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής στους “καθιστούς” δημοσιογράφους…

 «Μας είναι ακατόρθωτο να μάθουμε σε ανθρώπους που έχουν συνηθίσει να κάθονται κατάχαμα και να κινούνται έρποντας πώς να σηκώνονται όρθιοι.» «Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι θα παραμένουν ένα με την γη στο πέρασμα των Χρυσαυγιτών, καθώς δεν διαθέτουμε τα… χαρτζιλίκια για να τους σηκώσουμε όρθιους!».


  Σχολιάζοντας το χθεσινό περιστατικό με τους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου την ώρα που ο κ. Μιχαλολιάκος εισερχόταν στο κτήριο, οι δημοσιογράφοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το “εγέρθητι” κάθονταν οκλαδόν, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Ή για να γίνουμε πιο κατανοητοί στο αμερικανοθρεμμένο σινάφι “you can’t teach an old dog, new tricks”. Κάθε άνθρωπος συμπεριφέρεται και διάγει τον κοινωνικό του βίο σύμφωνα με όσα έχει διδαχθεί από το περιβάλλον του και πράττουν οι όμοιοί του.
Οι δημοσιογράφοι των καθεστωτικών ΜΜΕ έχουν χάσει προ πολλού την αντικειμενικότητά τους και το λειτούργημα έχει μετατραπεί εδώ και καιρό σε ένα επικερδές επάγγελμα. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων τα φερέφωνα και τα τσιράκια των νταβατζήδων – εκδοτών τρομοκρατούν, παραπληροφορούν, αποσιωπούν την αλήθεια και λασπολογούν οποιονδήποτε είναι ενάντια στα συμφέροντα των εργοδοτών τους.
Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει πια τον ρόλο τους, γι΄αυτό και στις τελευταίες εκλογές παρά τον οχετό και την συκοφαντία προς την Χρυσή Αυγή, έδωσε δυνατή φωνή στο Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα με 7% και 21 βουλευτές.
Κάποιοι δημοσιογράφοι, φανερά “προσβεβλημένοι” από τον γνωστό πια “Εγέρθητι”, κάθισαν στο Προεδρικό Μέγαρο οκλαδόν την στιγμή που εισερχόταν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. Μας είναι ακατόρθωτο να μάθουμε σε ανθρώπους που έχουν συνηθίσει να κάθονται κατάχαμα και να κινούνται έρποντας πώς να σηκώνονται όρθιοι.
Η υπερηφάνεια κι η ένδειξη σεβασμού είναι έμφυτα και δεν επιβάλλονται. Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι θα παραμένουν ένα με την γη στο πέρασμα των Χρυσαυγιτών, καθώς δεν διαθέτουμε τα… χαρτζιλίκια για να τους σηκώσουμε όρθιους»!

Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...