Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Κατεδαφίστηκαν τα σπίτια των γύφτων, πίσω από το γήπεδο

 ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

Σε μια επιχείρηση "αστραπή", ο Δήμος Ι. Π. Μεσολογγίου προέβη στην κατεδάφιση των αυθαιρέτων λυομένων σπιτιών των γύφτων που βρίσκονται πίσω από το γήπεδο του Αιτωλικού. Παρόντων, του Δημάρχου, δημοτικών παραγόντων και αρκετών Αιτωλικιωτών, η κατεδάφιση ξεκίνησε σήμερα το πρωί, ενώ κάποιοι γύφτοι έκαναν την εμφάνισή τους, από μακριά. Η συνέχεια δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει, αλλά ο διακαής πόθος των κατοίκων του Αιτωλικού είναι ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ στην περιοχή του Αιτωλικού.
Μετά τα σοβαρά αιματηρά επεισόδια, έγινε γνωστό ότι κάθε σπίτι με γύφτους διέθετε κι  ένα όπλο. Τώρα, το Αιτωλικό αναπνέει καθαρό αέρα, αλλά έχει κυρίως το νου του στους δυο ανθρώπους του που βρίσκονται, σε σοβαρή κατάσταση,  στα νοσοκομεία Μεσολογγίου και Ιωαννίνων. Την ΠΕΜΠΤΗ, αύριο, ας ελπίσουμε ότι η Αστυνομία θα είναι επαρκής, ιδιαίτερα για τους γύφτους που έχουν το θράσος να υπερασπίζονται δολοφόνους.

Στιγμιότυπα από τις κατεδαφίσεις
















 Πηγή









Διαβάστε περισσότερα...

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, αυτή τη φορά στο Μεσολόγγι - VIDEO

Σήμερα, Τρίτη 7 Αυγούστου 2012, είχαμε συνέχεια των επεισοδίων, αυτή τη φορά στο Μεσολόγγι, έξω από τα δικαστήρια.
Όταν μεταφέρθηκαν εκεί οι 4 εγκληματίες γύφτοι, πολυάριθμοι Αιτωλικιώτυες διαδήλωναν και δέχτηκαν επίθεση των ΜΑΤ, με δακρυγόνα, ενώ την ίδια ώρα, μια άλλη ομάδα ΜΑΤ κρατούσε σε απόσταση γύφτους που ήρθαν να ...συμπαρασταθούν στους δολοφόνους. Έγιναν καταθέσεις συμπολιτών μας, για τη μαύρη νύχτα των πυροβολισμών και, τελικά, δόθηκε διήμερη προθεσμία στους 4 γύφτους για ν' απολογηθούν. Την Πέμπτη, 9 Αυγούστου, όλο το Αιτωλικό θα είναι πάλι εκεί, στα δικαστήρια. Η συνέχεια, που σχετίζεται άμεσα και με το πανηγύρι της 23ης του Αυγούστου, κανείς δεν ξέρει ποιά κατάληξη θα έχει. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι, οι γύφτοι, αργά ή γρήγορα θ' αποτελέσουν παρελθόν για το Αιτωλικό και μια κακή παρένθεση στη ζωή μας.

 Όσοι πιστεύουν ότι μπορούμε, μετά τα τόσα συμβάντα, να συμβιώσουμε, κάνουν λάθος μεγάλο.





















ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 


 Πηγή






Διαβάστε περισσότερα...

ΥΓΕΙΑ: ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΜΕΛΙ "ΜΑΝΟΥΚΑ" ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ!

 Αυστραλοί ερευνητές έχουν μείνει έκπληκτοι για την ανακάλυψη μιας θεραπείας που βρισκόταν κάτω από τη μύτη τους - ένα μέλι που πωλείται σε καταστήματα υγιεινής διατροφής ως φυσικό φάρμακο. 
Η νέα έρευνα έχει δείξει οτι το μέλι σκοτώνει κάθε είδους βακτήριο, συμπεριλαμβανομένων των ανθεκτικών στα αντιβιοτικά "μικροβίων" που μαστίζει τα νοσοκομεία και τη θανάτωσή των ασθενών σε όλο τον κόσμο. 


Μερικά βακτήρια έχουν γίνει ανθεκτικά σε κάθε αντιβακτηριακό φάρμακο. Αλλά οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το μέλι Mανούκα, όπως είναι γνωστό στη Νέα Ζηλανδία, ή το μέλι θάμνων ζελατίνας  όπως είναι γνωστό στην Αυστραλία,  σκότωσε κάθε βακτηρίδια ή παθογόνο που εξετάστηκε.  



 Εφαρμόζεται εξωτερικά και ενεργεί για λοιμώξεις του δέρματος, τσιμπήματα και κοψίματα. 
Το μέλι είναι χαρακτηριστικό ως προς το ότι προέρχεται μόνο από τις μέλισσες που τρέφονται  από τα δέντρα τσαγιού που κατάγονται από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, δήλωσε ο Dee Κάρτερ, από την Σχολή του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ  των μοριακών και μικροβιακών βιοεπιστημών.  
Τα ευρήματα είναι πιθανόν να έχουν σημαντική επίδραση στην σύγχρονη ιατρική και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια σειρά από προιόντα μελιού, με βάση να αντικατασταθούν οι αντιβιοτικές και αντισηπτικές κρέμες.


 Οι δύο γιοί του καθηγητή Carter's, Marty, 8 και η Nicky, 6, σκέφτονται οτι είναι αστείος ο τρόπος που η μητέρα τους βάζει το μέλι στις πληγές τους. Αλλά ορκίζεται, λέγοντας ιστορίες για το πόσο γρήγορα θεραπεύει οποιαδήποτε λοίμωξη. 
"Το Μέλι ακούγεται πολύ φιλόξενο και αντιεπιστημονικό, αυτός είναι και ο λόγος που χρειαστήκαμε την επιστήμη για να επικυρώσουμε τους ισχυρισμούς μας που διατυπώθηκαν για αυτό».

Οι ιαματικές ιδιότητες των διαφόρων τύπων μελιού ήταν γνωστές στους αυτόχθονες πολιτισμούς για χιλιάδες χρόνια,  και οι πληγές επιδέσμου με το μέλι ήταν κοινές πριν από την εμφάνιση των αντιβιοτικών.
"Τα περισσότερα βακτήρια που προκαλούν λοιμώξεις στα νοσοκομεία είναι ανθεκτικά σε τουλάχιστον ένα αντιβιοτικό, και υπάρχει επείγουσα ανάγκη για νέους τρόπους για τη θεραπεία και την καταπολέμηση των επιφανειακών λοιμώξεων », δήλωσε ο καθηγητής Κάρτερ. 


"Νέα αντιβιοτικά τείνουν να έχουν μικρή διάρκεια ζωής στα ράφια, καθώς τα βακτήρια που επιτίθενται γρήγορα γίνονται πιο ανθεκτικά. Πολλές μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες έχουν εγκαταλείψει την παραγωγή αντιβιοτικών λόγω της δυσκολίας της ανάκτησης κόστους. Η ανάπτυξη αποτελεσματικών εναλλακτικών λύσεων ως εκ τούτου θα μπορούσε να σώσει πολλές ζωές. 


Το μέλι μανούκα, που προέρχεται από τα δέντρα Leptospermum scoparium της Νέας Ζηλανδίας και είναι έως και 100 φορές πλουσιότερο από τα υπόλοιπα είδη μελιού σε μεθυλγλυοξάλη (methylglyoxal), μια ουσία που δρα δραστικά κατά του πονόλαιμου, της γαστρεντερίτιδας, της τερηδόνας, των μυκητιάσεων αλλά και των εντερόκοκκων και σταφυλόκοκκων. 

<<Το φυτό Μανούκα είναι ένα μικρό δέντρο ιδιαίτερα γνωστό στη φυλή των Maori, οι οποίοι το χρησιμοποιούσαν για αιώνες στην παραδοσιακή ιατρική τους,
για να θεραπεύσουν τον πυρετό τη βρογχίτιδα και το άσθμα. Το χρησιμοποιούσαν επίσης για τις θεραπευτικές, αντιβιοτικές & αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες.>>



Διαβάστε περισσότερα...