Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΥΘΩΔΙΑ Η Nasa γνώριζε την ΕΛΕΥΣΙΣ (VIDEO)

Αφού η nasa ανακάλυψε τι έρχεται προς την Γη και προσδιόρισε το μέγεθος της απειλής, σε μια απέλπιδα προσπάθεια ικετεύει και υμνεί τους αρχαίους Θεούς των Ελλήνων να σώσουν την ανθρωπότητα!!!

















Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

ΥΓΕΙΑ : Συναγερμός για θανατηφόρο ιό σε πάρκο της Καλιφόρνιας

Συναγερμός έχει σημάνει στις ΗΠΑ, καθώς το Ομοσπονδιακό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών εξέδωσε προειδοποίηση για το ενδεχόμενο 10.000 άνθρωποι να έχουν έλθει σε επαφή με ένα θανατηφόρο ιό, έπειτα από τη διαμονή τους στο κάμπινγκ «Curry Village» του Εθνικού Πάρκου Γιοσέμιτι της Καλιφόρνιας, κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Ήδη δύο άτομα έχουν πεθάνει.
Συγκεκριμένα έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον έξι κρούσματα του πνευμονικού συνδρόμου HPS που προκαλείται από στελέχη του ιού Hanta και προκαλεί οξύ πνευμονικό οίδημα. Ο ιός βρίσκεται στα εκκρίματα ενός είδους ποντικού και μεταδίδεται με την εισπνοή. Ήδη δύο άτομα έχουν πεθάνει.

"

Η υπηρεσία Εθνικών Πάρκων προσπάθησε να έλθει σε επαφή με τους 2.900 επισκέπτες που είχαν κάνει κρατήσεις για παραμονή στο κάμπινγκ του «Curry Village» ανάμεσα στις 10 Ιουνίου και τις 24 Αυγούστου. Η υπηρεσία υπολογίζει ότι συνολικά 10.000 άτομα διέμειναν στο διάστημα αυτό στο κάμπινγκ, τα 2.900 άτομα που έκαναν τις κρατήσεις μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους και τους φίλους που τούς συνόδευαν.
«Οι σκηνές απολυμάνθηκαν στις 24 Αυγούστου και το κάμπινγκ επαναλειτουργεί. Αλλά τα άτομα που διέμειναν κατά το διάστημα μεταξύ της 10ης Ιουνίου και της 24ης Αυγούστου διατρέχουν τον κίνδυνο να αναπτύξουν το σύνδρομο που έχει στάδιο επώασης έξι εβδομάδων», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ομοσπονδιακού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών.
Το σύνδρομο HPS είναι αρκετά σπάνιο, αλλά πολύ επικίνδυνο: το ποσοστό θνησιμότητας είναι πάνω από 30%. Εκδηλώνεται με ήπια συμπτώματα αρχικά, όπως πυρετό, κεφαλαλγίες, προβλήματα του πεπτικού, βήχα, αλλά σύντομα μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο.
Δεν υπάρχει θεραπεία, κατά συνέπεια η έγκαιρη νοσηλεία είναι απαραίτητη για την αύξηση της πιθανότητας επιβίωσης των ασθενών.
Η ασθένεια εντοπίσθηκε στις ΗΠΑ το 1993. Έκτοτε έχουν διαγνωσθεί περίπου 60 κρούσματα στην Καλιφόρνια και 587 συνολικά στις ΗΠΑ. Περισσότεροι από το 1/3 των ασθενών κατέληξαν.


Διαβάστε περισσότερα...