Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΟΤΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΤΗΝ ΓΗ....

Όταν οι Θεοί μοίραζαν την Γή στους λαούς, οι Έλληνες, πάντα της τελευταίας στιγμής, πήγαν αργοπορημένοι. Και επειδή οι Θεοί είχαν μοιράσει όλα τα εδάφη της Γής και μετά τις διαμαρτυρίες και την γκρίνια των Ελλήνων,αποφάσισαν να τους παραχωρήσουν το εξοχικό τους. 
Χαριτωμένο ανέκδοτο που κυκλοφορεί εκτός των άλλων και μεταξύ Ελλήνων που ασχημονούν σε βάρος του τόπου καταγωγής και επιδημίας τους. 

153 (εκατονπενηντατρείς) εκπρόσωποι του ελληνικού λαού ψήφισαν το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου το "πολυνομοσχέδιο" που στην μορφή ενός και μόνου άρθρου 800 (οκτακοσίων) σελίδων εκμηδενίζει το μέλλον της αυτοδιάθεσης και της αυτοδιαχείρησης τουΕλληνικού Κράτους, για δυό τουλάχιστον δεκαετίες, και ίσως στο διηνεκές, αν ο ελληνικός και οι ευρωπαϊκοί λαοί δεν αντιδράσουν δυναμικά και μαζικά στην ιδιότυπη χρηματοπιστωτική απολυταρχία που τους επιτίθεται. 

Ο σπάταλος και δημοσιονομικά έωλος Νότος είναι εφεύρημα των Γερμανών γιά την ευκολώτερη οικονομική διείσδυση και συγκομιδή τοκογλυφικών κερδών, φορώντας την στολή του διασώστη.  


Οι ιδιωτικοποιήσεις και τα παραχωρητήρια ορυκτού ή υποθαλάσσιου πλούτου μαζί με τις μίζες προς έλληνες αξιωματούχους της παρούσης ή όποιας κυβέρνησης, υποσχετική που διαφημίστηκε δεόντως από τις παλαιότερες "μίζενς", συνιστούν την πιό εξευτελισμένη αποικιοκρατική "κοψοχρονιά". Όλη η μελλοντική και προδιαγεγραμμένη μιζέρια της χώρας αυτής έχει σκιαγραφηθεί με τα πιό μελανά χρώματα, παρεμβαλλομένων υπέροχων εικόνων της ελληνικής φύσης, μέσα από πολλά κείμενα και εκπομπές. Έχει σκιαγραφηθεί επίσης δεόντως το εργασιακό μέλλον του Έλληνα ή παρεπιδημούντος εργαζόμενου και δεν είναι στις προθέσεις μου να προσθέσω άλλα πιό μελανά χρώματα.
Με πρόσχημα την επικείμενη πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης και την τοκογλυφική λειτουργία της "διάσωσης", αποσπά η Ευρωπαϊκή Ενωση, δηλαδή η χρηματοπιστωτική επικυριαρχία, τις κυβερνητικές υπογραφές που χρειάζεται γιά να ξυλώνει βήμα βήμα την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας στα βουνά, τα λαγκάδια, τους κάμπους και τις θάλασσες.Τι ειναι όμως αυτό που βάζει τον ελλαδικό χώρο, την ελληνική επικράτεια - όσο βέβαια αυτή παραμένει ελληνική - στο μάτι του χρηματοπιστωτικού κυκλώνα; Πετρέλαια, αέρια, χρυσός ουράνιο, αλουμίνιο και άλλα μέταλλα και ορυκτά είναι προφανώς στο στόχαστρο των αρπακτικών του νεοφιλελευθερισμού, ταμπουρωμένων πίσω απο τον δημοσιονομικό γερμανικό βούρδουλα.

Τα τελευταία δύο χρόνια αναπτύχθηκε μία καινούρια τεχνολογία στο νομό Ξάνθης, βασιζόμενη σε μία εφεύρεση δύο Ιταλών επιστημόνων, πολλά υποσχόμενη στον ενεργειακό τομέα γιά φθηνή και πεντακάθαρη ενέργεια. Οι δύο Ιταλοί επιστήμονες Focardi και Rossi κατάφεραν να ενεργοποιήσουν την ψυχρή σύντηξη του νικελίου με υδρογόνο σε χαλκό κερδίζοντας πολλαπλάσια ενέργεια από αυτήν που προσέδωσαν γιά την ενεργοποίηση και διεξαγωγή της πυρηνικής αντίδρασης. Μετά τις πρώτες πειραματικές δοκιμές και τα τέστ που βεβαίωσαν οτι η αντίδραση ειναι απολύτως διαχειρήσιμη και ακίνδυνη γιά τους έμβιους οργανισμούς και την Φύση, ο Andrea Rossi ήρθε σε συμφωνία με μία ελληνοκυπριακοισραηλινών συμφερόντων εταιρία την Defkalion Green Technologies (DGT) και παραχώρησε δικαιώματα βιομηχανικής εφαρμογής της εφεύρεσής του γιά όλο τον κόσμο πλήν ΗΠΑ και στρατιωτικής χρήσης. Η DGT εδρεύει παραγωγικά στην Ξάνθη, διοικητικά στην Αθήνα και πρόσφατα, μετά το διαζύγιο με τον Rossi, ο οποίος προφανώς έβαλε πλώρη γιά την Αμερική, να ρουφιανέψει τις εμπνευσμένες παραγωγικές λύσεις των ελλήνων μηχανικών, εδρεύει η DGT και στο Βανκούβερ του Καναδά, γιά να επεκτείνει με την σειρά της την παραγωγική της βάση και πέραν του Ατλαντικού.
Το concept της συσκευής που βρίσκεται σε παραγωγικό στάδιο στις εγκαταστάσεις της DGT και έχει περάσει αρκετά τέστ, στά οποία βεβαιώνεται η αξιοπιστία της, είναι απλό: η συσκευή καταναλώνει 300 Watt υποβοηθώντας την σύντηξη πούδρας νικελίου με το υδρογόνο, μέσω ενός επτασφράγιστου μυστικού καταλύτη, και παράγει χαλκό απελευθερώνοντας συγχρόνως θερμική ενέργεια, ισοδύναμη με 12000 Watt, η οποία μέσω ενός εναλλάκτη ατμοποιεί ή απλώς θερμαίνει νερό. Σαφές είναι οτι το concept περιλαμβάνει μονάδες διαφόρων αποδόσεων με τον ίδιο φυσικά συντελεστή απόδοσης γιά οικιακή χρήση (θέρμανση, ζεστό νερό) ή βιομηχανική χρήση (παραγωγή ενέργειας, υπέρθερμος ατμός). Η DGT εχει ανακοινώσει την παραγωγική της ετοιμότητα δίνοντας έμφαση στην παραγωγή μονάδων οικιακής και κεντρικής θέρμανσης, όπου κατά την DGT και με την χρήση μιάς τέτοιας μονάδας το κόστος θέρμανσης μιας κατοικίας που πλήρωνε 700 ευρώ τον χρόνο σε πετρέλαιο, κατεβαίνει στα 50 - 100 ευρώ. Η εταιρία παρακολουθεί μέσω κάρτας SIM την λειτουργία της συσκευής σε όλες της τις παραμέτρους και επιλαμβάνεται κάθε ανάγκης συντήρησης.

Τώρα πιά είναι η σχέση του γερμανικού δημοσιονομικού βούρδουλα με την σύντηξη νικελίου - υδρογόνου θα καταλάβετε αν μάθετε πως η Ελλάδα κατέχει το 85% της παραγωγής νικελίου στην ΕΕ και είναι μεταξύ των μεγαλύτερων παραγωγών του κόσμου.
Αν μάθετε επίσης πόσα κράτη σφάχτηκαν στην ποδιά του Rossi, ειδικά η Ιταλία γιά την βιομηχανική εξέλιξη της εφεύρεσής του.Αν μάθετε οτι ενώ οι "πετρελαιάδες" δεν δώσανε σημασία στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ίσως και να τις καλοδέχτηκαν, ανησύχησαν αρκετά με τις ανακοινώσεις των επιστημονικών κύκλων περί του επαναστατικού χαρακτήρα της νέας καθαρής, ανεξάρτητης από την ηλιοφάνεια και τους ανέμους ενέργειας.
Όποιος λοιπόν κατέχει την τεχνολογία και εμπορεύεται την συσκευή της ψυχρής σύντηξης, εμπορεύεται και την πρώτη ύλη, την πούδρα νικελίου δηλαδή, την οποία δεν παραδίδει λιγδωμένος βυτιοφορέας με μάνικα, αλλά την εγκαθιστά εξειδεικευμένο προσωπικό της εταιρίας μέσα σε ειδική κασέτα.  Άρα λοιπόν οι εταιρίες που θα δραστηριοποιηθούν με την παραγωγή τέτοιων συσκευών θα είναι άρρηκτα δεμένες με την εξόρυξη και εμπορία νικελίου.
Άρα έτσι εξηγείται το οτι ο Rossi επέλεξε την αποβιομηχανοποιημένη Ελλάδα για το project της ψυχρής σύντηξης και όχι κάποια "σοβαρή" βιομηχανικά χώρα, γιατί όχι την γενέτειρά του Ιταλία.
Άρα βγαίνει με σχετική βεβαιότητα το συμπέρασμα πως όλες οι νικελοπαραγωγές χώρες θα πάνε "πρώτο τραπέζι πίστα". Αν βέβαια έχουν πατριώτες πολιτικούς και αλώβητη την εθνική τους κυριαρχία.
Μήπως έγινε τώρα κατανοητό γιατί βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και γιά πιό λόγο η επιβολή άγριας λιτότητας και η δόλια, έντεχνη και παραπειστική διόγκωση του ελληνικού χρέους μέσω ενός ανερμάτιστου, υστερόβουλου και ψευδεπίγραφου προγράμματος "διάσωσης - εκπτώχυνσης" έχει επισύρει την κατακραυγή των Μερκελόϊμπλε από όλους σχεδόν τους οικονομολόγους, το ΔΝΤ, και όλους τους Ευρωπαίους πλήν Γερμανών και συνοδοιπόρων τους;
Μήπως η χρηματοπιστωτική δικτατορία εκμεταλλεύεται την οιονεί γερμανική πρεμούρα γιά δύναμη και εξουσία ωστε "να ανοίξει πόρτα γιά το χειμώνα" στις ελληνικές πλουτοπαραγωγικές πηγές με βασική συνιστώσα το νικέλιο;
Μήπως το άδειασμα του Σαμαρά από τους Μερκελόϊμπλε θα είναι πιό παταγώδες από της Βελγίδας επιτρόπου εμπορίου Κάρελ ντε Γκούχτ που ήταν έτοιμη να επιβάλει δασμούς, όπως και οι Αμερικανοί, στα κινεζικά φωτοβολταϊκά, έμαθε το άδειασμά της από την ίδια την Μέρκελ μετά από διμερείς συμφωνίες (μπίζνες) στο Πεκίνο;
Μήπως είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ να εκπροσωπήσουν την χώρα στο εξωτερικό πολιτικοί που δεν συμμετείχαν στα κόματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα μέχρι στιγμής, γιατί είναι πολύ πιθανό να πέφτει πολύ γέλιο πίσω από την πλάτη του "mea culpa" και του τσάρου Stournari από τους ευρωπαίους πολιτικούς, οι οποίοι όλο και πιό πυκνά διατυπώνουν το εξής ερώτημα:
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΝΑΠΤΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ;
Ας ελπίσουμε πως η ελληνική ψυχρή σύντηξη δεν θα έχει την ίδια κατάληξη με τις πολιτικές εξελίξεις. Ίσως να αποτελεί, μαζί με την νέα αναδυόμενη αγροτική πολιτική μοναδικό φως στο τούνελ της κακοδαιμονίας μας

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:
Energy Catalyzer - Wikipedia, the free encyclopedia
http://www.defkalion-energy.com/
http://www.xanthipress.gr/eidiseis/koinonia/16573-defkalion-energy-ni-weekly-usa-japan-.html
http://defkalion-energy.blogspot.gr/
http://www.e-catworld.com/2012/10/forbes-mark-gibbs-reports-on-defkalion-report/
http://www.forbes.com/sites/markgibbs/2012/10/20/cold-fusion-gets-a-little-more-real/
http://peswiki.com/index.php/News:Defkalion_Hyperion





Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

ΥΓΕΙΑ: Τέστ αλτσχάιμερ

Καθώς οι άνθρωποι μεγαλώνουν μερικοί ανησυχούν για τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Αυτό το παζλ (παρακάτω σύνδεσμος) είναι εύκολο να συναρμολογηθεί, αν δεν επηρεάζεστε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, αλλά είναι αδύνατο να το κάνει κάποιος με την ασθένεια. Δοκιμάστε το. 
Αν αυτό το παζλ είναι ιδιαίτερα δύσκολο για σας, τότε επισκεφτείτε τον γιατρό σας για πρόσθετα τεστ για να ελέγξετε για τη νόσο του Alzheimer. Όσο πιο γρήγορα ασχοληθείτε με τη νόσο τόσο περισσότερα χρόνια θα απολαύσετε τη ζωή. 
Αν μπορείτε φτιάξτε αυτό το παζλ. Πείτε αντίο στο Αλτσχάιμερ!  


 Κάντε κλικ εδώ: 

http://www.brl.ntt.co.jp/people/hara/fly.swf 


Διαβάστε περισσότερα...