Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Εθνικισμός: η μεγάλη απειλή για την σιωνιστική ελίτ

Πάνω στην φράση του σιωνιστή τραπεζίτη Ροκφέλερ «η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα σε σχέση με τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που υφίστατο μέχρι τώρα», βασίζεται η επιδίωξη του διεθνούς σιωνισμού για την δημιουργία της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. 
Οι κατ’ επίφαση κοινοβουλευτικές δημοκρατίες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και φυσικά το παγκοσμιοποιημένο τραπεζικό σύστημα, είναι οι βασικοί πυλώνες της επιβολής της νέας καταστάσεως.


Σ’ αυτά τα πλαίσια, ο Ντέηβιντ Σμικ(David Smick), συντάκτης του περιοδικού The International Economy και σύμβουλος αγοράς, εκφράζει την εντονότατη ανησυχία του για την ραγδαία άνοδο του εθνικιστικού ρεύματος. Επιχειρώντας να θέσει το ζήτημα της εθνικιστικής απειλής κατά της παγκοσμιοποίησης υπό το οικονομικό πρίσμα, ισχυρίζεται πως η από-παγκοσμιοποίηση συμβαίνει ήδη, επιβραδύνοντας ή και μειώνοντας το εμπόριο και τη διεθνή ροή χρήματος. Διερωτάται μάλιστα, εάν το φαινόμενο αυτό προκαλέσει περαιτέρω οικονομική δυσπραγία και κατ’ επέκταση άνοδο του εθνικισμού ή θα οδηγήσει σε μια σταθερότερη και πολιτικά αποδεκτή παγκόσμια οικονομία.
Ο Σμικ φοβάται πως οι νομισματικοί πόλεμοι και οι χρηματιστηριακές «φούσκες» εξαιτίας του εύκολου χρήματος, θα αποτελούν συχνά φαινόμενα στο κοντινό μέλλον, ενώ η υποχώρηση της παγκοσμιοποίησης θα δημιουργήσει κενό εξουσίας, μιας και δεν υφίσταται επί της παρούσης, διάδοχο σχήμα ώστε να την αντικαταστήσει. Αξίζει να σημειωθεί πως ο συντάκτης του περιοδικού, απηχεί τις θέσεις τόσο της λέσχης Bildeberg, όσο και της Τριμερούς Επιτροπής, γεγονός που καταδεικνύει το επίπεδο των ανησυχιών του διεθνούς σιωνιστικού κατεστημένου, από τη στροφή των λαών προς τις παραδοσιακές αξίες οι οποίες εκφράζονται από τα λευκά εθνικιστικά κινήματα.
Εν κατακλείδι και σε αντίθεση προς την μεμψιμοιρία ορισμένων οι οποίοι θεωρούν αναπόφευκτη την επιβολή της παγκόσμιας σιωνιστικής τάξης πραγμάτων, αποδεικνύεται ότι τίποτε δεν έχει κριθεί, η δε παγκόσμια κυριαρχία του «εκλεκτού λαού» δεν έχει σε καμιά περίπτωση παγιωθεί. Εναπόκειται στη θέληση των Λευκών Λαών, να ορθώσουν το ανάστημά τους, να αγωνιστούν και να αντισταθούν στη σιωνιστική βαρβαρότητα του χρήματος και του πνευματικού σκοταδισμού. Η λύση υπάρχει και είναι –καθώς οι ίδιοι οι σιωνιστές ομολογούν- ο Εθνικισμός!

Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

SUPER Shark tender caresses

ΔΕΙΤΕ ΤΟ... ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙ 4' 

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ  







http://www.youtube.com/watch_popup?v=WK2LpUoqX6A&vq=medium>





Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ! BOB MANDEL Ο εμπνευστης του ΕΥΡΩ δηλωσε πως ο στοχος απο την αρχη ηταν να πουληθει η κρατικη περιουσια της Ελλαδας .(video)

Η δημιουργια του ευρω ειχε σαν στοχο να υποδουλωσει τις εκλεγμενες κυβερνησεις σε μια οικονομικη φορμουλα.
Η οικονομικη αυτη φορμουλα λεγεται ο κανονας του3% και ο τελικος σκοπος ηταν να δημιουργηθει κατι που θα αντικαταστησει την δημοκρατια. Δειτε το βιντεο. 
Τα συμπεράσματα δικά σας για την ωμή αλήθεια των πραγμάτων και για το τι επιδιώκουν απελπισμένα να μας πασάρουν τα ελληνικά ΜΜΕ και σε ποια πραγματικότητα θέλουν να μας χώσουν.  












Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...