Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Η ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ;

Το γνωρίζετε αυτό το κτίριο; Πιθανότατα όχι. Είναι μια εντυπωσιακή κατασκευή που βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα και εντός της στεγάζεται το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ. Ας το δούμε από ψηλά:








 
Παρατηρήσατε κάτι;
Ναι, ακριβώς! Μια ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ βρίσκεται σε εμφανές σημείο εντός του κτιρίου:
Σύμφωνα με τους κατασκευαστές
"εμπνεύστηκαν" από "τους τάφους του Ζαχαρία και του Αβεσαλόμ στην Κοιλάδα των Κέδρων (ή του Ιωσαφάτ)", που επίσης βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα.
Τι το ιδιαίτερο έχει αυτή η Κοιλάδα; Υπάρχει η αντίληψη ότι σε αυτήν την κοιλάδα θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία και η κρίση του κόσμου! Η γνώμη αυτή στηρίζεται πάνω σε ένα χωρίο του προφήτη Ιωήλ που λέει: «Ιδού εγώ έν ταίς ημέραις εκείναις και εν τω καιρώ εκείνω όταν επιστρέψω την αιχμαλωσίαν Ιούδα και Ιερουσαλήμ και συνάξω πάντα τα έθνη και κατατάξω αυτά εις την κοιλάδα Ιωσαφάτ και διακριθήσομαι προς αυτούς εκεί, υπέρ του λαού μου και της κληρονομίας μου Ισραήλ οι διεσπάρησαν εν της έθνεσι » (Ιωήλ Γ’ 1- 2). Ακόμα λοιπόν κι αν πιστέψουμε την επίσημη εβραϊκή δικαιολογία, για ποιο λόγο στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας τους έχουν ένα σύμβολο που τους υπενθυμίζει ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ;;; Αφού οι ίδιοι περιμένουν ακόμα την...πρώτη!!!
Πιο πρακτικά, η πυραμίδα αυτή θυμίζει έντονα αντίστοιχες μασωνικές πυραμίδες που βρίσκονται σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπως η παρακάτω που είναι επίσης στο Ισραήλ, στο Εϊλάτ:

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΔΙΚΑ ΣΑΣ...!



Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

Ιδρύεται οικονομικό ΝΑΤΟ - Ο ρόλος της Ελλάδας

δημιουργία ένος οικονομικού ΝΑΤΟ μιας τεράστιας ευρωατλαντικής οικονομικής συμμαχίας με το όνομα TAFTA εξήγγειλε χτες και επίσημα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα. Η εξαγγελία έγινε στον αντίποδα της Ευρασιατικής ένωσης που υπογράφεται την 1η Μαϊου και συνιστά την αντίστοιχη ανασύσταση ενός οικονομικού "Συμφώνου της Βαρσοβίας".
Ο Ομπάμα εξέφρασε δημοσίως τη βούληση της Ουάσιγκτον για μία συμφωνία που θα οδηγήσει στη δημιουργία ζώνης ελεύθερου εμπορίου.

 
«Σήμερα ανακοινώνω ότι θα ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις για μία ευρεία διατλαντική εμπορική και επενδυτική συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ενωση, επειδή το εμπόριο που είναι ελεύθερο και δίκαιο στον Ατλαντικό στηρίζει εκατομμύρια καλά αμειβόμενες αμερικανικές θέσεις εργασίας», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος στην ομιλία του State of the Union.
Πληροφορίες είχαν από καιρό διαρρεύσει από την Ουάσιγκτον που περιέγραφαν μια κολοσσιαία ενιαία διατλαντική αγορά εμπνεύσεως Α.Μέρκελ, όπου το μόνο εμπόδιο που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι ο απομονωτισμός ορισμένων ισχυρών οικονομικών κύκλων των ΗΠΑ.
Στην μέση αυτών των δύο γιγαντιαίων σχηματισμών (μην ξεχνάμε ότι με την Ευρασιατική Ένωση άμεσα συνδεδεμένη θα είναι και η λέσχη των BRICS) θα βρίσκεται η Ελλάδα! Η οποία μπορεί ως οικονομικό μέγεθος να μην μπορεί να συγκριθεί με το εύρος των ανωτέρω σχηματισμών αλλά γεωστρατηγικά, είναι το σημείο τριβής μεταξύ της ευρασιατικής και της ευρωατλαντικής "πλάκας".
Εν όψει της δημιουργίας του οικονομικού ΝΑΤΟ οι ΗΠΑ δείχνουν αποφασισμένες να "σκρινάρουν" τη ρωσική παρουσία στην περιφέρεια της ΕΕ, στην Ελλάδα.
Πολιτικοί αναλυτές ερμηνεύουν κατά αυτόν τον τρόπο την πρωτοφανή ανακοίνωση της εκπροσώπου του Στειτ Ντιπάρτμεντ, για την ανάγκη απόρριψης της ρωσικής προσφοράς για τις ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ.
Το ζήτημα είναι ότι οι ΗΠΑ θεωρούν ως αυτονόητη την παρουσία της Τουρκίας μέσα σε αυτό το οικονομικό ΝΑΤΟ βάζοντάς την από την πίσω πόρτα της ΕΕ και ξεπερνώντας τις αντιδράσεις των χωρών της Ιταλίας, Γερμανίας, και Αυστρίας.
Οπως επισημαίνουν οι αναλυτές, οι δύο πλευρές του Ατλαντικού, αντιμέτωπες με την οικονομική στασιμότητα και τον έντονο ανταγωνισμό από την Κίνα, αναζητούν λύσεις. Η ζώνη ελεύθερου εμπορίου είναι μία πρόταση που συζητείται εδώ και κάποιους μήνες. Την προηγούμενη εβδομάδα, οι ηγέτες της ΕΕ έδωσαν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις, εντάσσοντας το θέμα σε μία ευρύτερη ατζέντα όπου περιλαμβάνονται εμπορικές συζητήσεις με την Κίνα και την Ιαπωνία.
Υπέρ της πρότασης για αμερικανοευρωπαϊκή ζώνη ελεύθερου εμπορίου συνηγορούν και όλα τα στοιχεία για τις διεθνείς συναλλαγές.
Η ΕΕ και οι ΗΠΑ έχουν ήδη τη μεγαλύτερη, από πλευράς όγκου, εμπορική σχέση στην υφήλιο και πλήρης συμφωνία θα ένωνε την αμερικανική οικονομία με άλλες τέσσερις μεγάλες οικονομίες του κόσμου - τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Βρετανία και την Ιταλία.
Το διμερές εμπόριο μεταξύ ΗΠΑ και Ευρωπαϊκής Ενωσης ξεπερνά τα 600 δισ. δολάρια ετησίως, ενώ το εμπόριο των υπηρεσιών ανέρχεται στο 1,2 δισ. δολ. Οι αμερικανικές επιχειρήσεις έχουν επενδύσει περίπου 1,9 τρισ. δολ. στην ΕΕ, ποσό πολλαπλάσιο από τις αντίστοιχες επενδύσεις στην Κίνα.
Αντιστοίχως, οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις έχουν επενδύσει περίπου 1,6 τρισ. δολ. στις ΗΠΑ.
H επίτευξη διμερούς εμπορικής συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα εγχειρήματα που έχουν αναληφθεί ποτέ, καθώς αφορά περίπου το ήμισυ του παγκόσμιου οικονομικού προϊόντος και σχεδόν το ένα τρίτο της ροής των διεθνών εμπορικών συναλλαγών.
Με δεδομένο, πάντως, ότι οι δασμοί μεταξύ των ΗΠΑ και της ΕΕ βρίσκονται ήδη σε χαμηλά επίπεδα, οι συζητήσεις αναμένεται να επικεντρωθούν σε άλλα ακανθώδη ζητήματα. Ενα εξ αυτών είναι τα αγροτικά προϊόντα και ειδικότερα τα γενετικά μεταλλαγμένα προϊόντα, που διακινούνται ελεύθερα στις ΗΠΑ, αλλά όχι στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
«Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ενωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες θα θέσουν τη νέα βάση, όχι μόνον για το μελλοντικό διμερές εμπόριο μεταξύ μας και τις επενδύσεις - συμπεριλαμβανομένων των ρυθμιστικών θεμάτων - αλλά και για τη διαμόρφωση παγκόσμιων εμπορικών κανόνων», τόνισε χθες ο κ. Μπαρόζο.
Οι δηλώσεις Μπαρόζο έγιναν μετά τη δημοσίευση κοινής αναφοράς ΕΕ και ΗΠΑ που σηματοδοτεί και την επίσημη εισήγηση έναρξης των διαπραγματεύσεων. Στην εν λόγω αναφορά συμπεριλαμβάνεται και η πρώτη εκτίμηση για το κέρδος που θα αποκομίσουν οι δύο πλευρές από μια ενδεχόμενη συμφωνία. Συγκεκριμένα εκτιμάται ότι η οικονομία της ΕΕ θα έχει κέρδος πρόσθετης ανάπτυξης κατά 0,5% έως το 2027 και των ΗΠΑ κατά 0,4%, ενώ τα κέρδη σε ετήσια πρόσθετα έσοδα υπολογίζονται στα 86 δισ. ευρώ και τα 65 δισ. ευρώ αντίστοιχα.
Ο επίτροπος Εμπορίου της ΕΕ κ. Κάρελ ντε Γκαχτ πάντως προειδοποίησε ότι οι διαπραγματεύσεις θα είναι δύσκολες, κυρίως σε ό,τι αφορά την εναρμόνιση των προδιαγραφών πολλών προϊόντων καθώς και τις ρυθμίσεις που θα διέπουν την αγορά υπηρεσιών. Ο ίδιος, δε, εκτίμησε ότι δεν πρέπει να αναμένεται ολοκλήρωση των διμερών διαπραγματεύσεων πριν περάσουν δύο χρόνια.
Κατά τους αναλυτές, ένα από τα κομβικά και πιο δύσκολα σημεία των διαπραγματεύσεων ΕΕ και ΗΠΑ θα είναι εκείνες που αφορούν στον τομέα των αγροτικών προϊόντων. Η προηγούμενη απόπειρα για διμερή εμπορική συμφωνία, το 1998, είχε ναυαγήσει μετά τις πιέσεις της Γαλλίας, η οποία φοβόταν ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση θα αναγκαζόταν να κάνει σημαντικές υπαναχωρήσεις στην αγροτική πολιτική.
Από την πλευρά τους, οι ΗΠΑ δυσανασχετούν έντονα με τους ευρωπαϊκούς περιορισμούς σε αμερικανικά γεωργικά προϊόντα και κυρίως τα γενετικά τροποποιημένα. Επ' αυτού, δε, ο κ. Μπαρόζο έστειλε ήδη εύγλωττο μήνυμα χθες, λέγοντας ότι η ΕΕ δεν θα αποδεχθεί συμβιβασμούς που άπτονται της υγείας των καταναλωτών.
Το θέμα των μεταλαγμένων είναι πολύ σημαντικό μιας και θα χτυπήσει άμεσα τον πυρήνα της καθημερινότητάς μας, και της υγείας μας. Αρκεί να σκεφτούμε την βρώση γενετικά τροποποιημένου φαγητού, και τις συνέπειες στην πνευματική, νοητική και φυσική μας κατάσταση, και θα θυμηθούμε άμεσα την ρήση του Πατροκοσμά "Τα πιάτα σας θα είναι γεμάτα, αλλά τα φαγητά δεν θα τρώγονται".
Τώρα ακούγεται ως δευτερεύον αλλά δεν είναι. Είναι πρωτεύον και θα μας αφορά όλους και τα παιδιά μας.
Φυσικά η Αμερικανοευρωπαϊκή ένωση είναι η προσπάθεια δημιουργίας αντίβαρου στην Ευρασιατική ένωση που θα ξεκινήσει επίσημα τον Mαϊο, και συγκεκριμένα την Πρωτομαγιά.
Η 1η Μαΐου 2013 ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin ως η ημερομηνία της υπογραφής της τελικής συμφωνίας για τη δημιουργία της Ευρασιατικής Ένωσης.
Η δημιουργία του νέου αυτού συνασπισμού που παραπέμπει στην ανασύσταση της πάλαι ποτέ κραταιάς Σοβιετικής Ένωσης, χωρίς όμως να εμπεριέχει τα απολυταρχικά εκείνα δεδομένα στην εσωτερική διακυβέρνησή της τα οποία ουσιαστικά την οδήγησαν και στην κατάρρευσή της.
Την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση την οποία σε πρώτη φάση θα απαρτίζουν η Ρωσία, το Καζακστάν και η Λευκορωσία ενώ έχουν εκδηλώσει το έντονο ενδιαφέρον τους να πλαισιώσουν τη νέα Ένωση η Κιρκιζία, το Τατζικιστάν αλλά και η Ουκρανία φέρνοντάς την ουσιαστικά στα όρια της ΕΣΣΔ.
Βρισκόμαστε στην εποχή της δημιουργίας των υπερεθνικών κολοσών, ακριβώς όπως στο 1984 του George Orwell. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα βγει αληθής και στην πρόβλεψή του για παγκόσμια ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Σίγουρα ως απόρροια των ανωτέρω η γεωστρατηγική σημασία της Ελλάδας εκτοξεύεται κατακόρυφα στην ελληνική πολιτική ηγεσία εναπόκειται το αν θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε προς όφελος των συμφερόντων της χώρας τις εξελίξεις αυτές ή αν θα συνθλιβούμε από την ευρωατλαντική και την ευρωασιατική "πλάκα".

(defencenet)


Πηγή



Διαβάστε περισσότερα...

Συνεργασία: Η Χρυσή Αυγή εμπόδιο στα σκοτεινά σχέδια του Αντιχρίστου

Όλοι μας ζούμε μια κατάσταση που θα ήταν αδιανόητη λίγα χρόνια πριν. Τι ακριβώς συμβαίνει; Είναι όλα αυτά δικαιολογημένα; Ασφαλώς όχι! Το ελληνικό χρέος δεν είναι το μεγαλύτερο από όλες τις άλλες χώρες. Είναι απλώς ένα πρόσχημα για να χτυπηθεί ο Ελληνισμός.



Και τούτο γιατί μόνο το Ελληνικό Πνεύμα σήμερα, μαζί με την Ορθοδοξία, αποτελούν το ανάχωμα όπου προσκρούουν τα αντιανθρώπινα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων. Οι σκοτεινές αυτές δυνάμεις κάνουν σήμερα την τελική έφοδο για την επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Τούτο διαφαίνεται από πολλά σημεία που δεν εξηγούνται διαφορετικά, καθώς και από κατά καιρούς δηλώσεις σημαντικών εκπροσώπων των. Και βέβαια οι σκοτεινές δυνάμεις δεν είναι ακέφαλες. Κεφαλή τους είναι ο αιώνιος Αντίχριστος, που δεν είναι μύθευμα αλλά υπάρχει και συντονίζει όλες τις σκοτεινές δυνάμεις, προσπαθώντας απεγνωσμένα να επιβάλει την παγκόσμια δικτατορία του. Θα αναφέρω μερικές μόνον από τις μεθοδεύσεις των σκοτεινών δυνάμεων. Λίγο πριν από τις εκλογές του 2012 εξεδόθη η εγκύκλιος ΠΟΛ 1077 (ΦΕΚ Β1141 της 10 Απριλίου 2012) με την οποία καταργήθηκε το τραπεζικό και το ιατρικό απόρρητο των Ελλήνων. Με την εγκύκλιο αυτή υποχρεούνται οι τράπεζες να ενημερώνουν για όλες τις συναλλαγές των πελατών τους το Υπουργείο Οικονομικών (και συγκεκριμένα τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων). Έτσι το κράτος, με πρόσχημα την πάταξη της φοροδιαφυγής, θα μπορεί να παρακολουθεί στενά όλη την οικονομική δραστηριότητα των Ελλήνων. Τούτο είναι μέρος του γενικού ελέγχου όλων των ανθρώπων, που προσπαθεί από τώρα να επιβάλει η παγκόσμια δικτατορία.
Κατά δεύτερον, πιο πριν είχε ψηφιστεί από την κυβέρνηση του Jeffrey ο νόμος 3984/11 με τον οποίο όλοι οι Έλληνες θεωρούνται πλέον δωρηταί οργάνων. Τούτο βέβαια λόγω της αδιαμφισβήτητης φιλανθρωπίας του Jeffrey, μιας φιλανθρωπίας που είναι πασιφανής από το αδιάντροπο γέλιο του που δεν συμβιβάζεται με την ιδιότητά του ως καταστροφέα της πατρίδας του. Έτσι λοιπόν αν κάποιος δεν επιθυμεί να είναι δωρητής οργάνων πρέπει να το έχει δηλώσει από πριν! Μάλιστα κάθε ασθενής που έχει πέσει σε κώμα θα ... θεωρείται νεκρός και αν ακόμη δεν έχει επέλθει ο τελειωτικός θάνατος!
Τρίτον κατά σειράν. Άλλο βήμα αποτελεί η επιβολή της «Φοροκάρτας». Με αυτήν θα καταπολεμηθεί δήθεν η φοροδιαφυγή. Ποιά φοροδιαφυγή; Η Εφορία τους ξέρει ποιοί είναι οι μεγάλοι φοροφυγάδες! Γιατί δεν τους πιάνει; Ο πραγματικός σκοπός της «Φοροκάρτας» είναι, όπως δήλωσε ο ίδιος ο υφυπουργός οικονομικών κ. Μαυραγάνης, «να πληρώνουμε ακόμη και στην μικρότερη συναλλαγή με ηλεκτρονικό τρόπο». Να δείτε που στο τέλος θα απαγορεύσουν τελείως και την κυκλοφορία του χρήματος όπως το ξέρουμε σήμερα. Ίσως με πρόσχημα την πάταξη της εγκληματικότητας (ληστειών κ.λπ.). Θα γίνονται όλες οι συναλλαγές με την κάρτα και το χρήμα θα βρίσκεται συγκεντρωμένο και ατόφιο στα χρηματοκιβώτια των τραπεζών!
Τέταρτον, άλλο μέσον ελέγχου των πάντων με πρόσχημα τη φοροδιαφυγή είναι το σχεδιαζόμενο «Περιουσιολόγιο». Πρόκειται για την αναλυτική, σε ηλεκτρονική μορφή, καταγραφή και του τελευταίου αγροτεμαχίου στα Βαρδούσια ή τον Τυμφρηστό. Αν νομίζει το κράτος ότι θα τα οικονομήσει από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους είναι πολύ γελασμένο. Θα τους υποχρεώσει μάλιστα η Εφορία να κρατούν λέει και λογιστικά βιβλία!
Είναι καταφανής η βουλιμία των σκοτεινών δυνάμεων να βάλουν στο χέρι και τη γη των πολιτών. Αλλά δεν είναι μόνον οικονομικής φύσεως αυτά που μεθοδεύει ο Αντίχριστος. Έτσι, προωθεί γενικώς όλα τα εκφυλιστικά φαινόμενα της ανθρωπότητας με προεξάρχον το θέμα της ομοφυλοφιλίας. Όλο και περισσότερες χώρες εισάγουν τον λεγόμενο «γάμο των ομοφυλοφίλων»! Στην Αγγλία μάλιστα θεσπίστηκε τελευταία ακόμη και ο ... θρησκευτικός γάμος των ομοφυλοφίλων. Τέτοια πρόοδος! Επίσης, στον θρησκευτικό τομέα, προωθείται η αίρεση του Οικουμενισμού στα χριστιανικά δόγματα, δηλαδή η «ένωση όλων των εκκλησιών». Όσον αφορά την Ορθοδοξία, προεξάρχων του Οικουμενισμού είναι ο ίδιος ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος. Αυτό δε σε πρώτη φάση, γιατί σε δεύτερη φάση προωθείται η ιδέα της πανθρησκείας που θα συμπεριλαμβάνει όλες τις υπάρχουσες θρησκείες ενωμένες σε μία. Γι’ αυτό και στο νέο ελληνικό μάθημα των θρησκευτικών περιλαμβάνεται η διδασκαλία όλων των θρησκειών. Η καύση επίσης των νεκρών πού προωθείται δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια εισαγωγή στα «ήθη και έθιμα» της πανθρησκείας αυτής, της θρησκείας δηλαδή της Νέας Εποχής του Αντιχρίστου.
Άφησα τελευταίο ίσως το σημαντικότερον όλων από πρακτικής πλευράς. Την  σχεδιαζόμενη για τον Σεπτέμβριο θέσπιση των εφοδιασμένων με μικροτσίπ «Νέων Ταυτοτήτων», όπως ονομάζουν τώρα την «Κάρτα του Πολίτη». Πρόκειται για τον ολοκληρωτικό και απόλυτο έλεγχο της ζωής και των κινήσεων των πολιτών, και θα αποτελεί το τέλειο και καθολικό φακέλωμα όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων. Το σατανικό δε αυτό μέσον παρακολούθησης και φακελώματος θα φέρει τον αριθμό-σύμβολο του Αντιχρίστου, το διαβόητο 666. Σαν τέτοια λοιπόν η νέα «Κάρτα του Πολίτη» δεν πρέπει να περάσει επ’ ουδενί λόγω. Πολλές οργανώσεις αγωνίζονται για να μην προχωρήσει το κράτος στην υλοποίηση των «Νέων Ταυτοτήτων», όπως για παράδειγμα το Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝ.ΚΑ.). Η προσπάθεια επιβολής των ηλεκτρονικών αυτών ταυτοτήτων είναι διεθνής. Στην Αγγλία ευτυχώς η οργάνωση Ν0121D κατάφερε να ματαιωθεί οριστικά η έκδοσή τους και το ίδιο πρέπει να γίνει και εδώ.
Όλα αυτά, και όχι μόνον, αποτελούν απαραίτητα στον Αντίχριστο βήματα για να επιβάλει την παγκόσμια δικτατορία του. Στον σχεδιασμό του αυτό όμως στέκεται ακόμη εμπόδιο η Πατρίδα μας, η Αιωνία Ελλάς, και η Ορθοδοξία. Και δεν θα έστεκε εμπόδιο ούτε η Πατρίδα μας, αν δεν ανδρωνόταν εδώ στις μέρες μας η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαν κίνημα που εκ της φύσεώς του αντιπαλεύει τον διεθνισμό και την παγκοσμιοποίηση είναι σήμερα η μοναδική ελπίδα, όχι μόνον της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Όπως και να το κάνουμε έχει ανατείλει εδώ ένα Κίνημα που είναι αποφασισμένο να αντισταθεί μέχρις εσχάτων στις σκοτεινές μεθοδεύσεις του Αντιχρίστου!

Πηγές: 1) Περιοδικό «ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ»
            2) Περιοδικό «ΣΩΤΗΡ»
Ο άγνωστος Χ

Πηγή













Διαβάστε περισσότερα...

Το Αλφάβητο της Αλήθειας - Η'. - Διαίρει και βασίλευε

Το Αλφάβητο της Αλήθειας είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ, αποτελούμενο από 24 κεφάλαια μικρού και μεγάλου μήκους. Διατίθεται δωρεάν στο internet καθαρά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο. Η σειρά δεν ασχολείται με θεωρίες συνομωσίας αλλά με γεγονότα. Είναι μια συλλογή πληροφοριών, αποσπασμάτων ντοκιμαντέρ, σεμιναρίων και ερευνών, Ελλήνων και ξένων ανεξάρτητων και μη ερευνητών, δημοσιογράφων, utubers και bloggers. Στηρίξτε την προσπάθεια ενημέρωσης, με δημοσίευση των επεισοδίων όσο μπορείτε. Να είστε καλά...














Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

F-35 Take off

Read tle text before watching the video.


 
















 F-35 unintentional loop at takeoff on a carrier. This guy

clearly has brass and you know the sailors on the flight

deck had a cow when they saw this unfold in front of

them.  Intentional?  Hardly!

This is unbelievable!

F-35 unintentional loop at takeoff a real "check your

laundry" event.

A supremely well-trained US Navy pilot, ice running in

his veins instead of blood, fully regains control of his

70-million- dollar, F-35 joint strike force fighter, after a

problematic vertical takeoff attempt. Watch as the rear

vertical thruster fires to cause the problem.

There's nothing about this the pilot enjoys.  If he could

have ejected at 100' upside down and lived, he would

have.  Looks like the afterburner kicks in while still

vectored for vertical takeoff. Lockheed would call this

a "software malfunction" and do a little more "regressive

testing."  This is a good demonstration of power-to-

weight ratio of this aircraft! And talk about stability

control. Wow!

If he didn't come out of the loop wings-level, it probably

would have been bad news; maybe taking some of the

carrier with him! Add to this flying through your own

exhaust, which can lead to equipment malfunctions, as

in "flame out."  The F-35 is a single engine aircraft with

vertical takeoff/landing capability, but it has the

aerodynamics of a Steinway piano at zero airspeed.

This is the most unbelievable piece of flying you will

ever see in your life.  This guy's coolness saved a

70-million-dollar aircraft!  On the other hand, he might

not have had time to react to anything except just ride it.

  

I bet you'll watch it at least 2 times!  
















Διαβάστε περισσότερα...

Λύρα: Ο μίμος του δάσους

 Δεστε το όλο, ειδικά προς το τέλος είναι εκπληκτικό!!!










Λύρα Ο μίμος του δάσους from N S on Vimeo.







Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

Η κραυγή απελπισίας μιάς ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ

Είμαι γέννημα της δικής σου αναρχίας…

Eίμαι παιδί του ’74… Όχι μη γελιέσαι Έλληνα… Δεν είμαι παιδί του πολυτεχνείου… δεν γεννήθηκα 17 Νοεμβρίου… Τη μέρα που γεννιόμουνα χάνονταν για εμένα Έλληνες λοκατζήδες… εκεί στον τύμβο της Μακεδονίτισσας… 22 Ιουλίου 1974… Ελλάδα είμαι δημιούργημά σου…
Μου είπες πως είμαι τυχερή, γιατί δεν γνώρισα τη χούντα… Μα με υποχρέωσες να ζω σε μια δημοκρατία που τη χούντα της κρατούσαν καλά οι δημοκράτες πολιτικοί της…

Μου έμαθες τα πρώτα Ελληνικά, με δασείες-περισπωμένες,… μα πριν καλά-καλά τα μάθω τα κατήργησες. ενώ ήμουν Δευτέρα δημοτικού…

 

 Με έντυσες με μπλε ποδιά… αυτή για το σχολείο με τ’ άσπρο γιακαδάκι… κι όταν άρχισε να μου αρέσει την κατήργησες. Πάντα για το καλό μου, χωρίς να με ρωτήσεις…

Με έμαθες να λέω τον εθνικό ύμνο και πλήρωνες δασκάλους για να με μάθουν πως τιμιότερον απάντων εστί η πατρίς. Μα σαν μεγάλωσα άφησες τη σημαία να χαθεί… στον βράχο των Ιμίων…

Με έβαλες να μάθω ιστορία για να μπω στο πανεπιστήμιο και αρχαία ελληνικά. Μα σήμερα μου λες πως η Μακεδονία είναι τα Σκόπια και η Θράκη μας Τουρκία…

Σαν έγινα έφηβη με έβαλες να δω τον Λάλα αλυσοδεμένο να χάνει τη ζωή του για εσένα… Και σήμερα εσύ δίνεις ιθαγένεια στον κάθε αλλοδαπό μα όχι στον Έλληνα τον σταυρό… για φαντάσου…

Μου δίδαξες σαν ήρωα και εθνάρχη τον Βενιζέλο… μα σαν έγινα δασκάλα τον βρήκα να προδίδει εσένα Έλληνα …θυμάσαι τον Γενάρη του 34…εκεί στη Σουηδία… προτείνει για το Νόμπελ της Ειρήνης τον σφαγέα των προγόνων μου Κεμάλ…!!!

Μου ζήτησες να έχω κριτική σκέψη… μα έκοψες την έκθεση ως μάθημα και λογοκρίνεις τη σκέψη μου… Βλέπεις εγώ για εσένα είμαι ακραία…

Μου έμαθες στο σχολείο πως πρέπει να υπάρχει αξιοκρατία κι όταν σου ζήτησα να με αφήσεις στου χάρτη την πινέζα… εκεί στο Δέρειο… κι οχι στο Κολωνάκι… με ανάγκασες να βάλω μέσο τον πατέρα μου για να μη με διώξεις από εκεί…

Μου έμαθες προσευχή… μα τώρα πια μόνο για Χριστό δε θες να μου μιλήσεις..

Σου ζήτησα να πάω στην πρώτη τη γραμμή και μ’ άφησες μονάχη…

Μου έμαθες όμως καλά πως το Προξενείο κι όχι εσύ είναι εκεί και έχει όνομα… ε;… Ιλμή… ε;… Απτουραχήμ..ε;… Αλή..ε;… Μουαρέμ… ε;…

Μου ζήτησες να εργάζομαι σκληρά… για εθελοντισμό μιλούσες… μα όταν το ‘κανα κι αυτό έστειλες τους ”δραγουμάνους” να μου πουν πως δε θέλουν να κάνω επιπλέον μαθήματα στα πομακόπουλα γιατί σε ενοχλεί… τα παίρνω βλέπεις από την αγκαλιά του Προξενείου…

Και εγώ… εγώ μεγάλωνα μέσα σε μια αντίφαση… στο μαύρο και το άσπρο…

Μα χθες βρέθηκα κάτω στο υπόγειο του σχολείου… σε είδα εκεί κάτω Ελλάδα… ήσουν εκεί… πίσω απ’ τις κούτες… σκονισμένη… κοιτώ το άγαλμα του Αλέξανδρου αραχνιασμένο… μόνο εγώ και εσύ…η προτομή του Μέγα Αλέξανδρου…

Δάκρυσα… πόνεσα…μα σε άκουσα Ελλάδα απ’ τη φωνή του…

”Ποιος είναι εθνάρχης” με ρωτά…”ο Βενιζέλος;.. ποιος αγωνίζεται σκληρά… ο Γιώργος απ’ τα ξένα;

Για σκέψου εσύ δασκάλα… με ξαναρωτά… αν τώρα εδώ μέσα, από την πόρτα έμπαινε και ερχόταν κι ο Κολοκοτρώνης… και μας ρωτούσες και τους δυο ποιο μέρος της Ελλάδας θα θυσιάζαμε στο χθες για χάρη της ειρήνης… Μακεδονία ή Ήπειρο… Θράκη ή το Αιγαίο…

Αναλογίσου εσύ δασκάλα… θα το σκεφτόμασταν πολύ;

Τι να διαπραγματευτώ… τη γη μου ή το νερό μου;… μα εσύ δασκάλα δίδαξες εκείνον ως εθνάρχη… και όχι εμάς …εμάς κλειδώνεις στα ”μπουντρούμια”…

Ελλάδα μες στις αντιφάσεις σου… ξεχνάς τα σύνορά σου και τον εχθρό ποτίζεις εδώ μέσα… προδότες ελληνόφωνοι… διαλέξτε επιτέλους τον Λεωνίδα αρχηγό…ή μήπως Εφιάλτη;… κι ιστορία θα φερθεί ανάλογα εις τον καθένα…

Γέμισαν τάφοι με κορμιά πιλότων… γιατί έχουμε ειρήνη!!!!

Γέμισε και η βουλή ελληνόφωνους απ’ την ελληνοτουρκική φιλία…

Φτάνει, δε θέλω πια να ακούω τη φωνή σας …γιατί πιστεύω στο έθνος μου κι όχι στο ”nation” που θα ’λεγε και ο ”μέγας” ο Γιωργάκης… το έθνος είναι ελληνικό, είναι ήθος και έθος ρωμιοσύνης… το ”nation” είναι η ”φύση” του… εκ γενετής προδότης…

Κι’ αν όλα αυτά δε σ’ άρεσαν ”λόγιε”, ”πολιτικέ” δημοκρατίας, να το θυμάσαι …

Είμαι δημιούργημα της πιο παράλογης… δικής σου αναρχίας..


Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...