Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ταφόπλακα Ν.Αναστασιάδη: Απέρριψε πρόταση Gazprom - Ρωσία: "Παίρνουμε τα λεφτά μας"

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ της Κύπρου ο πρόεδρος της Κύπρου Ν.Αναστασιάδης απέρριψε την ρωσική πρόταση από την πλευρά της Gazprom προκειμένου να αποφευχθεί η δήμευση ποσοστού του καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες.
Όπως διέρρευσε από το πρόεδρικό μέγαρο "Ο πρόεδρος δεν πρόκειται να συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο διότι θέλει η λύση να επέλθει μέσα από την Ευρώπη".
Στην απόφασή του αυτή έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι θεωρούν πως αποδίδουν οι προσπάθειες πίεσης στους 4-5 βουλευτές του κυβερνητικού συνασπισμού που αρνούντο να υπερψηφίσουν την απόφαση του Eurogroup

 
Λίγο μετά την απόρριψη της πρότασης της Gazprom, προχώρησε σε δηλώσεις-ταφόπλακα για το κυπριακό τραπεζικό σύστημα και την κυπριακή οικονομία γενικότερα προχώρησε ο Anatoly Aksakov επικεφαλής της Ένωσης Περιφερειακών Τραπεζών της Ρωσίας, μέλος του συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας και μέλος της ρωσικής Ένωσης Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών, ο οποίος μιλώντας στο Interfax μετά την συναίνεση της κυβέρνησης Αναστασιάδη στο Eurogroup για την κατάσχεση ποσοστού των τραπεζικών καταθέσεων, χαρακτήρισε το τραπεζικό σύστημα της χώρας "Μη αξιόπιστο πλέον" Μάλιστα είπε ότι "Συμβουλεύω τους Ρώσους πολίτες να αποσύρουν τις καταθέσεις τους άμεσα από την Κύπρο".
«Η πίστη στην Κύπρο ως μέρος όπου είναι βολικό για κάποιον να κρατά τα χρήματά του εκεί θα υπονομευθεί αν ψηφιστεί από την κυπριακή Βουλή η απόφαση του Eurogroup» είπε ο Aksanov για να προσθέσει: «Συμβουλεύω  τους Ρώσους που έχουν τις καταθέσεις τους στην Κύπρο να φέρουν πίσω τα λεφτά τους στη Ρωσία».
Στο μέτωπο των πιέσεων των τραπεζών απέναντι στην Κύπρο πολλές ξένες τράπεζες που έχουν υποκαταστήματα στην Κύπρο έχουν απειλήσει ότι πρόκειται να αποσύρουν τα κεφάλαιά τους από τις θυγατρικές τους τράπεζες και να τα διοχετεύσουν πίσω στις μητρικές τράπεζες σε μια απόφαση που αναμένεται να περιπλέξει ακόμη περισσότερο την όλη υπόθεση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πηγή 


Διαβάστε περισσότερα...

Ρωσική πρόταση από Gazprom για την σωτηρία της Κύπρου με αντάλλαγμα κοιτάσματα & LNG...!!

Πριν από λίγο αντιπροσωπεία του ρωσικού κολοσσού Gazprom επισκέφθηκε το προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου και συναντήθηκε με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Κύπρου σε μια εξέλιξη που δείχνει ικανή να αποτρέψει την προδιαγραφόμενη καταστροφή.
Οι Ρώσοι παρέδωσαν έγγραφη πρόταση απεγκλωβισμού της Κύπρου από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει μετά την απόφαση του Eurogroup για την κατάσχεση ποσοστού των τραπεζικών καταθέσεων.

 

Η πρόταση των Ρώσων σύμφωνα με πληροφορίες του defencenet.gr, αφορά την ανάληψη των οικονομικών βαρών από την ρωσική εταιρεία με την αγορά μίας ή και δύο κυπριακών τραπεζών, προκειμένου να μην υπάρξει δανειοδότηση από την τρόικα και Μνημόνιο για την Κύπρο.
Αντ'αυτού η Κύπρος θα παραχωρήσει αριθμό βυθοτεμαχίων στην ΑΟΖ και θα αναθέσει στην Gazprom την κατασκευή του εργοστασίου φυσικού αερίου στο Μαρί, ένα ρωσικό αίτημα στο οποίο η Gazprom επιμένει.
Οπωσδήποτε η εξέλιξη είναι κάτι παραπάνω από σημαντική και μπορεί να ανατρέψει το όλο σκηνικό. Το ερώτημα είναι κατά πόσον η πρόταση απευθύνεται σε κάποιους που πραγματικά θέλουν να βγάλουν την Κύπρο από το αδιέξοδο και όχι σε ανθρώπους οι οποίοι απλά εργάζονται για να "δεθεί" η Κύπρος από την τρόικα...
Περισσότερα σε λίγο...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πηγή 


Διαβάστε περισσότερα...

Εθνικός κίνδυνος: Να παραιτηθεί τώρα ο υπουργός οικονομίας της Κύπρου, που βρίσκεται στο έλεος των Μυστικών Υπηρεσιών.

Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, ο οποίος συνυπέγραψε την ληστεία των καταθέσων των Κυπρίων, είχε συλληφθεί στα Κατεχόμενα σε gay όργια και μάλιστα με ανήλικους-συμμετείχε και 15χρονος.
σχόλιο Γ.Θ : Αυτοί προωθούνται στο σατανοκρατούμενο κόσμο της νέας τάξης, ομοφυλόφιλοι και διεστραμμένοι. Ξεπουλάνε ακόμα και την ίδια τους την μάνα για ενός λεπτού βρωμερής ηδονής.
Μήπως έχουν δίκιο οι πατέρες, που λένε ότι οι ομοφυλόφιλοι προωθούνται γιατί και ο αντίχριστος θα είναι τέτοιος;

Mιλάμε για εθνικό διασυρμό στα όρια της εθνικής προδοσίας. 

Από την Ιόλη Πιερίδη 
 
Πως είναι δυνατόν αυτός ο υπουργός, που έχει διαπομπευθεί από την τουρκική αστυνομία και την τουρκική ΜΙΤ –οι οποίες είναι πολύ πιθανό να έχουν στην κατοχή τους ακόμη και video από τις σεξουαλικό όργιο-, να υπογράφει ένα από τα πιο φασιστικά μέτρα που έχουν υπάρξει σε καιρό ειρήνης σε δημοκρατική χώρα; 

Με τι πρόσωπο να διαπραγματευθεί ο Σαρρής με τους Ευρωπαίους ομολόγους του; 
Πως θα σταθεί απέναντι στους Ρώσους;  Στους Γερμανούς; Στους Τούρκους; 



Διαθέτει αυτός ο άνθρωπος την προσωπικότητα να αγωνισθεί για την διάσωση της κυπριακής Οικονομίας, η οποία είναι αλυσσοδεμένη με την ελληνική;
Το μόνο που πρέπει να κάνει ο κ. Σαρρής είναι να παραιτηθεί εδώ και τώρα. 

Υπάρχουν πολλοί gay υπουργοί σε ολόκληρο τον πλανήτη και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Το να έχεις όμως συμμετάσχει σε όργια με τουρκοκύπριους στα Κατεχόμενα, να σε έχει διαπομπεύσει η τουρκική αστυνομία και να σε «κρατάνε» οι μυστικές υπηρεσίες των συνομιλητών σου, εξαιτίας ενός τέτοιου σκανδάλου, ξεπερνάει κάθε λογική και αγγίζει τα όρια των θεωριών συνομωσίας που έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται και θέλουν ισχυρούς Ευρωπαίους τραπεζίτες με τα ίδια πάθη να έχουν επιβάλλει την τοποθέτηση του Σαρρή στο υπ. Οικονομικών. 
Το σκάνδαλο του Σαρρή συναγωνίζονται αυτό του άσχετου περί τα οικονομικά Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μας έβαλε στο Μνημόνιο και εμφανίζεται να κατάπιε κοτζάμ λίστα Λαγκάρντ για να προφυλάξει τις εξαδέλφες του.
Η Ιστορία καταγράφει το παρασκήνιο της εξαθλίωσης των λαών και της επιβολής των Μνημονίων με τα προσωπικά πάθη των πρωταγωνιστών της βίαιης φτωχοποίησης να έχουν καθοριστικό ρόλο.
Ιδού τα σχετικά ρεπορτάζ-ντοκουμέντα από την διαπόμπευση του Σαρρή από τις τουρκικές αρχές.


MIXΑΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ: ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΣΕ GAY ΠΑΡΤΥ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!
Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε στα κατεχόμενα ο πρώην υπουργός Οικονομικών του Τάσσου Παπαδόπουλου και σύμβουλος του προέδρου Χριστόφια στις συνομιλίες για το Κυπριακό, Μιχάλης Σαρρής.Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η εγγύηση ορίστηκε στις 120.000 τουρκικές λίρες, περίπου 46.000 ευρώ.
Ο κ. Σαρρής θα πρέπει να παρουσιαστεί και πάλι ενώπιον του λεγόμενου επαρχιακού δικαστηρίου στις 16 Νοεμβρίου.
Η "αστυνομία" είχε ζητήσει την 8ήμερη "κράτηση" του κ. Σαρρή και των συγκατηγορουμένων του, ώστε να λάβει επιπρόσθετες καταθέσεις, το "δικαστήριο" όμως αποφάσισε την Τρίτη τη διήμερη παράταση της παράνομης κράτησης, η οποία έληξε σήμερα.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής διατύπωσε καταγγελία για αλλότρια κίνητρα πίσω από τη σύλληψη του από τις κατοχικές αρχές και τις προσπάθειες ενοχοποίησης του.
Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Σαρρής, που αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 46.000 ευρώ, αναφέρεται επίσης σε προβολή "κακόβουλων κατηγοριών".
Προσθέτει ότι η σύλληψη και κράτησή του ύστερα από μια ατεκμηρίωτη καταγγελία, ήταν μια σκληρή δοκιμασία για τον ίδιο, την οικογένεια του, τους φίλους και τους συνεργάτες του.
"Η πλήρης έλλειψη στοιχείων, οι ιατρικές εξετάσεις, αλλά και όλο το μαρτυρικό υλικό καταδεικνύουν ότι δεν υπήρξε απολύτως κανένα έγκλημα ή παρανομία" ανέφερε ο κ. Σαρρής.
Επίσης, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες σε όσους του συμπαραστάθηκαν και διατήρησαν την εμπιστοσύνη τους στο άτομο του, αλλά και θλίψη "για τις περίεργες συνθήκες σύλληψης του, για τις επίμονες προσπάθειες ενοχοποίησης του και την προβολή κακόβουλων κατηγοριών αβασάνιστα και με υπερβάλλοντα ζήλο".
Τέλος εκφράζει κατανόηση για ό,τι αυθόρμητα λέχθηκε ή γράφτηκε κάτω από το βάρος των πράγματι σοβαρών αλλά αβάσιμων κατηγοριών εναντίον του.

ME ANHΛΙΚΟΥΣ!






Στα πρωτοσέλιδα τουρκοκυπριακών εφημερίδων ήταν σήμερα ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Μιχάλης Σαρρής, ο οποίος "συνελήφθη" στην κατεχόμενη Λευκωσία για ερωτικό αδίκημα, καθώς φέρεται που συνελλήφθη το βράδυ της Πέμπτης για ομοφυλοφιλικά όργια μαζί με έναν 18χρονο και ένα 15χρονο νεαρό.

Ο τ/κ Τύπος αναφέρεται λεπτομερώς στο "αδίκημα" αυτό και όπως υποστηρίζεται "ο κ. Σαρρής και ένας έποικος 17 ετών βρέθηκαν γυμνοί σε σπίτι στην κατεχόμενη Λευκωσία".

Ο συνήγορος του Μιχάλη Σαρρή απέρριψε την κατηγορία συνουσίας με τον ανήλικο ονόματι Μεχμέτ Καχραμάν, από την Αλεξανδρέττα, και είπε ότι αυτός έκανε μασάζ στον πρώην Υπουργό Οικονομικών έναντι αμοιβής της τάξης των 20 ευρώ.

Οι εφημερίδες αναφέρουν ότι ο κ. Σαρρής είναι από τους καλύτερους οικονομολόγους στην Κυπριακή Δημοκρατία και ότι είναι επικεφαλής της επιτροπής οικονομικών στη συμβουλευτική ομάδα του Προέδρου της Δημοκρατίας στις συνομιλίες.

Λεγόμενο δικαστήριο στα κατεχόμενα διέταξε την τριήμερη κράτηση του Μιχάλη Σαρρή, του νεαρού και του ιδιοκτήτη του σπιτιού Μαχμούτ Μπασαρίρ ενώ άλλο παιδί ηλικίας 14 ετών που φέρεται να σχετίζεται με το όλο θέμα θα προσαχθεί σήμερα ενώπιον «δικαστηρίου».

Η «Κίπρις» δημοσιεύει φωτογραφία του κ. Σαρρή και του νεαρού, οι οποίοι φορούν χειροπέδες μετά τη «σύλληψή» τους.

Ο αρθρογράφος της «Γενί Ντουζέν», Σινάν Ντιρλίκ, γράφει ότι είναι ντροπή στην εποχή μας να συλλαμβάνονται άνθρωποι με την κατηγορία ομοφυλοφιλικών σχέσεων και ότι τέτοια απαρχαιωμένη «νομοθεσία» ισχύει μόνο σε κάποιες χώρες της Αφρικής και Μέσης Ανατολής.

Η «Χαμπερντάρ» στεγάζει το θέμα πρωτοσέλιδα με τον τίτλο «Οικονομική επαναπροσέγγιση».

Δημοσιεύει επίσης φωτογραφία του σπιτιού που ανήκει στον Μαχμούτ Μπασαρίρ με τη λεζάντα: «Η ερωτική φωλιά του Σαρρή».

«Είναι η δεύτερη φορά», λέει η κατοχική αστυνομία

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, είναι μέλος της παγκόσμιας τράπεζας και μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας για την επίλυση του κυπριακού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  από τα κατεχόμενα,  όπως τις μεταδίδουν κυπριακά ΜΜΕ έπειτα από διαρροές από την κατοχική αστυνομία, είναι η δεύτερη φορά που ο Μιχάλης Σαρρής, συλλαμβάνεται για το ίδιο αδίκημα. Την πρώτη φορά, η σύλληψή του έγινε πριν από 5 ή 6 χρόνια με την κατηγορία ότι προέβη σε άσεμνες πράξεις, του έγιναν ιδιαίτερα αυστηρές συστάσεις και αφέθηκε ελεύθερος διότι δεν επρόκειτο για ανήλικο.

Πηγή


Διαβάστε περισσότερα...

Βόμβα Πούτιν σε Αναστασιάδη: "Βάλε καλύτερα μια γερμανική σημαία στο Προεδρικό Μέγαρο" !!!

Ένα οργισμένο τηλεφώνημα από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν έλαβε, νωρίς το πρωί της Κυριακής, ο Νίκος Αναστασιάδης.
Ο Πούτιν-σύμφωνα με πληροφορίες-είπε αυτολεξί στον Κύπριο πρόεδρο
-Καλύτερα να βάλεις την γερμανική σημαία στο Προεδρικό Μέγαρο. Δεν έχεις καταλάβει πως με αυτή την απόφαση καταστρέφεις τη χώρα σου; Πως θα υπάρξουν τράπεζες την Τρίτη; Ποιος θα τις εμπιστεύεται; Εάν προχωρήσετε σ΄αυτή την ενέργεια ξεχάστε μας...
Το τηλεφώνημα του Πούτιν αλλά και οι απειλές της Ρώσικης Μαφίας πάγωσαν τους Κυπρίους... οι οποίοι ανέβαλαν τις αποφάσεις για αύριο Δευτέρα...Κόλαση, μείνετε συντονισμένοι. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται....





Πηγή




Διαβάστε περισσότερα...

Ρώσικη Μαφία: Αν πειράξετε τις καταθέσεις μας θα υπάρξουν αντίποινα χωρίς όρια

Η Ρώσικη Μαφία αλλά και Ρώσοι ολιγάρχες έστειλαν μήνυμα στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου της Κύπρου πως αν πειραχτούν οι καταθέσεις τους θα υπάρξουν αντίποινα χωρίς όρια.
Μια νέα αποκάλυψη, αλλάζει το σκηνικό στη Κύπρο και προσθέτει και νέο παίκτη στο θρίλερ του κουρέματος των καταθέσεων.
Οι Ρώσοι απειλούν ανοιχτά τους Κύπριους αλλά και τον Σόιμπλε.
«Δεν είναι δυνατόν να βρεθεί κάποιος να κλέψει τη Ρωσική Μαφία και να μείνει ατιμώρητος…», λένε οι μυημένοι.






Πηγή


Διαβάστε περισσότερα...

Ελληνικοί μύθοι και μυστήρια της Σελήνης

Οι Έλληνες φιλόσοφοι γνώριζαν πάρα πολλά για την σελήνη. Ο Θαλής, που θεωρείται ο πατέρας της Ελληνικής και παγκόσμιας φιλοσοφίας ήταν ο πρώτος που είπε ότι η Σελήνη λαμβάνει το φως από τον Ήλιο αλλά και ο πρώτος που υπολόγισε τη διάμετρο αλλά και τη τροχιά της. Ο Ξενοφάνης αναφέρει ότι ο δάσκαλός του ο Σωκράτης την χαρακτηρίζει:
Μεγάλη κούφια σφαίρα που στο εσωτερικό της υπάρχουν θάλασσες και στεριές που κατοικούν άνθρωποι σαν εμάς”. Λόγια του Σωκράτη που …υποστηρίζουν και σύγχρονοι αστρονόμοι. Ο Πυθαγόρας αφηγείται ότι έκανε στροφές γύρω από την σελήνη με τα οχήματα των θεών που κατοικούσαν εκεί, ενώ αναφέρει ότι η σεληνιακή ημέρα είναι 15 φορές μεγαλύτερη από της γης, όπως και είναι!

 

Ο Πυθαγόρας, επίσης, επέμενε ότι η Σελήνη κατοικείται από όντα θεϊκά όμοια με τους ανθρώπους αλλά πιο ψηλά, πιο ξανθά και πολύ πιο όμορφα. Όλες οι γνώσεις του Πυθαγόρα, Μαθηματικά, Μουσική, Γεωμετρία, Φυσική δηλώνει ότι είναι γνώσεις που πήρε από τους ουράνιους με τους οποίους είχε συνεχή επαφή.
Πολλές αναφορές για την σελήνη έχουμε και από κείμενα της Ελληνικής μυθολογίας που αναφέρονται σε θεούς και ημίθεους. Ο Έλληνας θεός Ορφέας, γιος του Απόλλωνα, ο πιο τακτικός ταξιδιώτης της Σελήνης και του Σειρίου, μας λέει: ”Η Σελήνη έχει βουνά πολιτείες και σπίτια, η επιφάνεια της είναι έδαφος όπως της γης και κατοικείται από θεϊκές κοινωνίες.” Ο Ορφέας γνώριζε το σεληνιακό ημερολόγιο των 12 μηνών και τις φάσεις της σελήνης.
Μιλά για την περιστροφή της γης γύρω από τον ήλιο, τις εύκρατες, τροπικές και πολικές ζώνες της γης, τις εκλείψεις της σελήνης, τα ηλιοστάσια, τις ισημερίες, τις κινήσεις των πλανητών και την παγκόσμια έλξη, και ισχυρίζεται ότι οι κάτοικοι της σελήνης είναι αυτοί που περιπλανήθηκαν από πλανήτη σε πλανήτη. Όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί του Ορφέα αναφέρονται σε αρχαία κείμενα του Πλούταρχου και του Διογένη του Λαέρτιου.
Πολλές πληροφορίες από αρχαία κείμενα μας έρχονται και για τους Τελχίνες της Ρόδου και τους Κάβειρους της Σαμοθράκης που εξαφανίστηκαν σύμφωνα με τον μύθο μετά τον μεγάλο κατακλυσμό. Η τεχνολογική τους εξέλιξη ήταν τέτοια που τους επέτρεψε να εγκαταλείψουν την γη και να σωθούν στην Σελήνη ή τον Άρη, σε βάσεις που χρησιμοποιήθηκαν από τους θεούς κατά τον εποικισμό της γης.
Ο Νονός αναφέρει ότι ο Φαέθων έκανε 30 περιστροφές γύρω από το φεγγάρι, ταξίδεψε στην Αφροδίτη και επισκεπτόταν συχνά τους πόλους της Γης.
Ο Διόνυσος, η Άρτεμις και ο Ηρακλής είχαν ταξιδέψει στην Σελήνη και ο Ίδμων ταξίδευε εκεί με το άρμα του που έμοιαζε με απαστράπτοντα κομήτη, δίνοντας ακριβέστατες πληροφορίες για την αθέατη πλευρά της σελήνης, κάτι που πριν λίγα χρόνια έκανε ο σύγχρονος άνθρωπος.
Ο Ελληνικής καταγωγής Λουκιανός από την Σαμοσάτα της Συρίας, το 120 μ.χ. διάβασε ένα αρχαίο χειρόγραφο και έγραψε στο βιβλίο του «Αληθινή Ιστορία» (αν και το χαρακτήριζε παραμύθι), πληροφορίες επιστημονικά απόλυτα ακριβείς, οι οποίες επαληθεύτηκαν στην εποχή μας: ”Πήγαινε με ένα καράβι που το πήρε ο αέρας για εφτά ημερόνυχτα και την όγδοη ημέρα έφτασε στο φεγγάρι.
(Τόσο κάνουν τα σύγχρονα διαστημόπλοια του ανθρώπου για το φεγγάρι). Μπήκε μέσα σ’ ένα πηγάδι που από πάνω είχε καθρέφτες και έβλεπε όλη τη γη. (Πρόκειται για υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο που με αυτό έβλεπε τους ανθρώπους στην γη). Βασιλιάς της Σελήνης ήταν ο Ενδυμίωνας που τον πήραν από την γη και τον πήγαν στο φεγγάρι και τον έκαναν βασιλιά.”
Στη συνέχεια, περιγράφει τρικινητήρια αεροπλάνα ”τρικέφαλοι αλογογύπες που πετούσαν”, σύγχρονες διόπτρες ”μπορούσε να τα φορά ο καθένας και έβλεπαν πολύ μακριά” και πολεμιστές με διαστημική στολή ”Ο στρατός του Φαέθοντα ήταν άνθρωποι σαν εμάς και γι’ αυτό φορούσαν στολές θερμοκρασίας”.
Επίσης, περιγράφει ταξίδια στ’ άστρα του ζωδιακού καθώς και προσθαλάσσωση ίδια με αυτή των συγχρόνων κοσμοναυτών και μάλιστα στην περιοχή των Βερμούδων.
Τέλος περιγράφει πόλεμο μεταξύ των κατοίκων της Σελήνης και του Σειρίου που αναφέρει ότι είχε επισκεφτεί. ”Έγιναν αερομαχίες και χρησιμοποιήθηκαν τρομερά όπλα και νίκησαν οι Σείριοι”…
Αφού σας καταγράψαμε τα συμαντικότερα στοιχεία και ιστορίες από την αρχαία Ελλάδα, ταξιδέψτε 2.500 χρόνια π.Χ. και σκεφτείτε πως είναι δυνατόν να συζητιούνται όλα αυτά από τους αρχαίους Έλληνες για τη Σελήνη, μια εποχή που δεν υπήρχε η επιστημονική φαντασία (!) και αναρωτηθείτε μαζί μας πώς είναι δυνατόν οι αρχαίοι μύθοι να καταφέρνουν να αγγίζουν τη σημερινή πραγματικότητα και να χαρακτηρίζονται ακόμα μύθοι…

Πηγή






Διαβάστε περισσότερα...

ABC Australia : Η Κύπρος συζητάει για Plan B'

Το ειδησεογραφικό κανάλι ABC μετέδωσε την είδηση οτι η Κύπρος πλέον συζητάει για έξοδο απ το ευρώ και Plan B.
Τον γενικό χαμό που προκάλεσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προχτές το βράδυ με την αναπάντεχη συμφωνία του για κούρεμα των καταθέσεων, φαίνεται ότι θα τον πληρώσει πολύ ακριβά τόσο αυτός, όσο και ...όλη η Ευρώπη πιθανότατα!
Το ABC Australia πριν από πέντε λεπτά, μετέδωσε στο δελτίο ειδήσεών του οτι συζητείται πλέον πολύ σοβαρά από όλα τα κόμματα το Plan B', δηλαδή ..άμεση αποχώρηση από το ευρώ και επαναφορά του εθνικού νομίσματος της Κύπρου, τη Λίρα.
Τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ άσχημα από χες το βράδυ, όπου σε συνάντηση που είχε ο Αναστασιάδης με τους τραπεζίτες της Κύπρου, οι δεύτεροι τον έστησαν κυριολεκτικά στο τοίχο, πυροβολώντας τον ομοθυμαδόν για την απίστευτη αυτή συμφωνία που τελικά εδέχθη!

 
 Πιο συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της Τράπεζας Κύπρου ωρυόταν και χτυπούσε τα χέρια του πάνω στο τραπέζι, λέγοντας του ούτε λίγο ούτε πολύ, πως "είσαι παντελώς ανίκανος! αυτό δεν έπρεπε σε καμιά περίπτωση να το δεχτείς! Οι Γερμανοί σε τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί κι εσύ έπεσες στη μπλόφα τους! Είσαι τελειωμένος! Θα σε τελειώσουμε!", ενώ ο Αναστασιάδης τα μόνα που ψέλλιζε ήταν πως "διάλεξα μια επώδυνη λύση από την ισοπεδωτική λύση της χρεωκοπίας!"
Το ABC τόνισε ότι τόσο τα κόμματα της αντιπολίτευσης, όσο και αυτά της συμπολίτευσης σε έκτακτες συνεδριάσεις τους, συμφώνησαν πως εάν η συμφωνία αυτή δεν ακυρωθεί άμεσα, είτε από τους ευρωπαίους (σ.σ,. τους Γερμανούς εννοεί) είτε από τη μεριά Αναστασιάδη, θα προχωρήσουν σε άμεσες και γενναίες αποφάσεις που θα προστατέψουν τα συμφέροντα της μεγαλονήσου, ακόμη και στο περίφημο Plan B', το οποίο θα έχει να κάνει με άμεση αποχώρηση από το ευρώ εντός του μηνός Μαρτίου και επαναφορά του εθνικού νομίσματος της Κυπριακής Λίρας, με όλα τα συνεπακόλουθα.
"Δεν θα διστάσουμε να το κάνουμε, προκειμένου να προασπίσουμε τα συμφέροντα της πατρίδας", δήλωσε στο κανάλι αξιωματούχος της Κυπριακής Βουλής. "Εάν οι ευρωπαίοι επιμείνουν στη καταστροφή μας, δεν έχουμε εμείς ανάγκη το ευρώ, αυτό μας έχει ανάγκη"!
Ανεξάρτητα απ όλα αυτά πάντως, είναι γεγονός ότι αυτή η μέρα θα έχει...μεγάλη διάρκεια και τίποτε πλέον δεν αποκλείεται! Όπως επίσης είναι γεγονός πως οι - έξαλλοι με τον Αναστασιάδη - τραπεζίτες δεν πρόκειται να δεχτούν έτσι απλά την ...καρατόμησή τους. Προκειμένου να γλυτώσουν τα ιδρύματά τους από την διαφαινόμενη χρεωκοπία, δεν θα διστάσουν να ρίξουν τον Αναστασιάδη στη πυρά, προκαλώντας ακόμη και πολιτικό σόκ στη μεγαλόνησο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Πηγή 








Διαβάστε περισσότερα...

Ένα βίντεο που όλοι πρέπει να δείτε....

Ο Ανανιστής..ο νάνος της πολιτικής..ο μέγας πολιτικός απατεώνας...



 










Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...