Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ










 














Διαβάστε περισσότερα...

ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΓΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΓΑΒΓΙΣΕ ΣΤΗ ΤΡΟΙΚΑ;

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΡΟΥΜΠΙ!!! ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ – ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ
Για ποιο λόγο "συνελήφθη" ο Ρούμπι, ένα από τα σκυλιά που γάβγισαν την τρόικα κατά την πρόσφατη επίσκεψη της στην Αθήνα - Τι απαντά ο Γ. Καμίνης
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της τρόικας στην Αθήνα, στις 3 Μαρτίου, τρεις σκύλοι που κυκλοφορούσαν στην περιοχή του Συντάγματος "υποδέχτηκαν" με γαβγίσματα τους επικεφαλής.
Οι τρεις σκύλοι, ο Ρούμπι, ο Στράτος και ο Σάκης όπως τους έχουν βαφτίσει οι άνθρωποι που τους ταΐζουν καθημερινά, βρίσκονταν έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Και οι τρεις, έφεραν καρτέλες στα κολάρα τους με τα τηλέφωνα εκείνων που τους φροντίζουν.
Μετά την επίθεση, ο ένας από τους τρεις σκύλους, ο Ρούμπι, "συνελήφθη" και οδηγήθηκε στον καταυλισμό που χρησιμοποιεί ο Δήμος Αθηναίων στα Μέγαρα για να "εξορίζει" τα αδέσποτα σκυλιά της πρωτεύουσας.


 

Όπως αποκαλύπτει η "Εφημερίδα των Σκύλων", ένας πολίτης εμφανίστηκε στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων -όπου προΐσταται ο αντιδήμαρχος για θέματα Πρασίνου και Περιβάλλοντος Άγγελος Αντωνόπουλος- και διαμαρτυρήθηκε ότι ενώ καθόταν σε καφετέρια της πλατείας Συντάγματος ένας σκύλος του "επιτέθηκε". Οι υπάλληλοι του Δήμου άρχισαν να ...ψάχνουν για τον σκύλο και τελικά συνέλαβαν τον Ρούμπι.
Οι περίοικοι της οδού Ερμού, που φροντίζουν τα σκυλιά της περιοχής, διαμαρτυρήθηκαν εξηγώντας ότι ο Ρούμπι δεν κυκλοφορεί στην πλατεία Συντάγματος παρά μόνο στους πιο κάτω δρόμους. Επίσης τόνισαν ότι δεν είναι επιθετικός στους ανθρώπους και άρα αποκλείεται να είναι ο "δράστης".
Κατά τις ίδιες πληροφορίες λόγω των αντιδράσεων που υπήρξαν ενημερώθηκε και ο ίδιος ο δήμαρχος Γ. Καμίνης ο οποίος έδωσε τελικά την έγκριση να "συλληφθεί" ο Ρούμπι. Όπερ και εγένετο.
Την Τετάρτη ωστόσο, η αρμόδια επιτροπή του δήμου, υπό τη θύελλα των αντιδράσεων υποχρεώθηκε να αποφασίσει την άμεση απελευθέρωσή του σκυλιού από το καταφύγιο "Αστική Πανίδα". Σύμφωνα με πληροφορίες και καταγγελίες πολιτών που επικαλούνται blogs στο διαδίκτυο, το σκυλί προοριζόταν μάλιστα για ευθανασία κάτι που απεφεύχθη την τελευταία στιγμή λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα. Ο Δήμαρχος Αθηναίων, διέψευσε πάντως την πληροφορία.
Σάλος στο Twitter
Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο ίδιος μέσα από το επίσημο προφίλ της Δημαρχίας στο Twitter.
"Σκυλιά που δαγκώνουν πρέπει να παρακολουθούνται επί δεκαπενθήμερο. Αν είναι καλά επιστρέφουν στην πόλη. Αυτό προβλέπει ο νόμος". έγραψε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε δεκάδες χρήστες που απέστειλαν ερωτήσεις για να ενημερωθούν για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Να σημειωθεί, ότι κανένα από τα τρία σκυλιά δεν δάγκωσαν τους επικεφαλής της τρόικας.
"Μετά τη σημερινή συνεδρίαση του 5μελούς συμβουλίου του προγράμματος, θα επιστρέψουν στην πόλη, όπως προβλέπεται από τον νόμο", έγραψε στη συνέχεια.


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ!!!ΠΛΑΤΩΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΣ ΔΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!ΒΙΝΤΕΟ!!

Το παρακάτω βίντεο μας δίνει κάποιες σημαντικές πληροφορίες για την Δημιουργία, όσον αφορά τον ρόλο του ΠΑΛΜΟΥ που μεταδίδεται στα κύτταρά μας προερχόμενος από το ΣΥΜΠΑΝ. Η σύγχρονη ανακάλυψη των επιστημόνων δεν είναι τελικά και τόσο σύγχρονη, την διαβάζουμε στην συζήτηση που είχε ο Σωκράτης με τον Πυθαγόρειο Τίμαιο, στο ομώνυμο Πλατωνικό κείμενο. 


 Η εξοικείωση με τις ουράνιες κινήσεις, μας επιτρέπει να κατανοούμε την σύμφυτη ορθότητα των μαθηματικών τους σχέσεων, οπότε μπορούμε να διορθώνουμε την πλάνη των εσωτερικών μας κινήσεων, μιμούμενοι τις απλανείς θεϊκές τροχιές.
Τα ίδια ισχύουν και για την φωνή και την ακοή. Οι θεοί μας τις δώρισαν για τον ίδιο σκοπό (όπως για την όραση) και για τις ίδιες αιτίες. Ο έναρθρος λόγος είναι προφανές ότι εξυπηρετεί αυτόν τον σκοπό, συμβάλει δε αποφασιστικά στην εκπλήρωση του. Το ίδιο όμως ισχύει και για το μέρος εκείνο της μουσικής που χρησιμοποιεί φωνή και προσφέρεται στην ακοή - γιατί μας έχει δοθεί χάριν της αρμονίας. Η αρμονία περιέχει περιφορές συγγενείς προς τις τροχιές της ψυχής μας. Αυτός λοιπόν που επικαλείται τις Μούσες με σύνεση δεν προσφεύγει στην αρμονία (μουσική) επειδή θέλει να επιτύχει αλόγιστη (χωρίς λογική) ηδονή, όπως όλοι νομίζουν, αντιθέτως η αρμονία (μουσική) μας έχει δοθεί από τις Μούσες ως σύμμαχος στην προσπάθεια μας να επιβάλουμε τάξη στην διαταραγμένη κίνηση της ψυχής και να την φέρουμε σε αρμονία με τον εαυτό της (την υλική υπόσταση του ανθρώπου, το σώμα). Για τον ίδιο σκοπό οι Μούσες μας έδωσαν ως βοηθό τον ρυθμό, γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι χαρακτηρίζονται από έλλειψη μέτρου και έχουν ελάχιστη χάρη. 


 







αποκωδικοποίηση:

1. μας ενημερώνει ότι τα ουράνια σώματα κινούνται βάση μαθηματικών αλγόριθμων

2. μας ενημερώνει ότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε μικρογραφία του Σύμπαντος.

3. μας ενημερώνει ότι αν έχουμε απόκλιση από την αρμονία του Σύμπαντος πρέπει να εναρμονιστούμε με αυτό, άρα οδηγός για την ορθότητα μας είναι το σύμπαν, άρα κάποιο κλειδί για την υγεία βρίσκεται εκεί.

4. μας ενημερώνει ότι η όραση είναι μέσον εκμάθησης, και ότι η ακοή παίζει κάποιο αντίστοιχα σοβαρό ρόλο

5. μας ενημερώνει ότι ο έναρθρος λόγος παίζει κάποιον πολύ σημαντικό ρόλο, μέσω της φωνής και της ακοής. Όλα αυτά μας δόθηκαν ως δώρο για να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε την αρμονία του Σύμπαντος με ότι αυτό συνεπάγεται.

6. μας ενημερώνει ότι υπάρχει συνάρτηση μεταξύ της αρμονίας (μουσικής) μέσω του ήχου και του ανθρώπου

7. μας ενημερώνει ότι μέσω της αρμονίας (μουσικής) ο άνθρωπος δύναται να φέρει σε ισορροπία και την ψυχή και το σώμα

8. να γιατί στα μεγάλα αρχαία θέατρα (μεγάφωνα προς το Σύμπαν) υπήρχαν Ασκληπιεία, στα οποία θεράπευαν και το σώμα και την ψυχή με ήχους

9. Παλμός - Παλλάδα Αθηνά - Σοφία

10. "μελέτες έχουν δείξει ότι η επίδραση του ήχου επάνω στην ύλη έχουν δείξει ότι όσο υψηλότερη είναι η συχνότητα του κύματος (που δημιουργεί η δόνηση) τόσο πιο πολύπλοκα είναι τα γεωμετρικά σχήματα δημιουργούν τα μόρια του υλικού που υπόκεινται στην ενέργεια του. Με άλλα λόγια όταν μια πηγή δονεί ένα υλικό τότε το υλικό τείνει να συντονιστεί με την συχνότητα της πηγής.

4 αδελφές επιστήμες κατά τον Πυθαγόρα με σειρά από εδώ προς το Σύμπαν: 1. Μαθηματικά (αριθμοί) 2. Γεωμετρία (σχήματα) 3. αρμονία (μουσική) 4. αστρονομία (νόμου που διέπουν τα αστέρια)

σκεφτείτε λοιπόν αντίστροφα αυτό που λέει το βίντεο, και θα δούμε τις 4 αδελφές επιστήμες να υπάρχει η μια μέσα στην άλλη με οδό από το Σύμπαν προς τα κύτταρα μας, δηλαδή: το Σύμπαν δονείται (αστρονομία), στέλνει κύματα άρα ήχο (αρμονία-μουσική), τα οποία όσο υψηλότερη συχνότητα έχουν τόσο πολυπλοκότερα σχήματα (Γεωμετρία) δημιουργούν στα κύτταρα μας, και όλα τα παραπάνω υπόκεινται σε μαθηματικούς αλγόριθμους.




Πηγή 
Διαβάστε περισσότερα...