Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Εξωγήινοι Προσπαθούν Να Κατευνάσουν Την Οργή Του Ήλιου;;...


Ο ηλιακός κύκλος, σύμβολο δύναμης και εξουσίας, φαίνεται να έχει εισέλθει σε μια ασυνήθιστη φάση της χειμερίας νάρκης, ίσως μιας φαινομενικής ηρεμίας πριν από τις χειρότερες καταιγίδες. Φαίνεται σαν «κάποιος» να χειρίζεται τη δυναμική των διαδικασιών πυρηνικής σύντηξης στον ήλιο, πιθανώς μειώνοντας την "αγριότητα" που όλοι οι επίγειοι επιστήμονες έλαβαν ως δεδομένη για την περίοδο αυτή. 

Μετά από αρκετούς μήνες συνεχίζεται η παρακολούθηση της εξέλιξης της κατάστασης του Solar Cycle 24 , όχι για την άνοδο της ασυνήθιστης δραστηριότητας , αλλά επειδή σε αυτή τη φάση του ηλιακού κύκλου δεν υπάρχουν γεγονότα που να αξίζουν στενή παρακολούθηση. Ωστόσο, ο φυσικός David Hathaway του Marshall Space Flight Center , είπε ότι ο ηλιακός κύκλος 24 "έχει όλα τα διαπιστευτήρια για να είναι ο πιο έντονος ηλιακός κύκλος των τελευταίων 400 χρόνων." Επίσης, να θυμάστε ότι η NASA, τα τελευταία χρόνια, είχε στην πραγματικότητα κατ 'επανάληψη δηλώσει με απόλυτη βεβαιότητα την πρόβλεψη βίαιων ηλιακών καταιγίδων κατά τη διάρκεια του 2012 και τους πρώτους πέντε μήνες του 2013. 

  

  Τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, υπήρξε μια σταθερή και σχετικά ταχεία μείωση του πλάτους κατά την οποία οι ηλιακές κηλίδες εμφανίζονται, ιδιαίτερα στο βόρειο ημισφαίριο. Παρά τις κάποιες ενδείξεις πιο δυναμικής δραστηριότητας , ο αριθμός των ηλιακών κηλίδων και, κατά συνέπεια, τα αποτελέσματα που προκύπτουν είναι εξαιρετικά αδύναμα, σχεδόν αφύσικα στην περιοχή της κορυφής που αναμένονταν από τους επιστήμονες κατά το πρώτο εξάμηνο του 2013. Εάν η τάση αυτή επιβεβαιωθεί, "τότε έχουμε ήδη φτάσει τη μέγιστη κορύφωση της δράσης του ηλιακού κύκλου 24, εδώ και πάνω από ένα χρόνο πριν."



Εάν αυτή η εντύπωση επιβεβαιωθεί και από τις παρατηρήσεις των επόμενων έξι έως εννέα μηνών, αναμένουμε ένα ηλιακό ελάχιστο αδύναμο και αφύσικο από ότι τουλάχιστον αναμενόταν  δύο χρόνια πριν, ανατρέποντας πλήρως τις προβλέψεις της NOAA και της NASA. Προφανώς δεν θα αναλύσουμε αυτές τις ανωμαλίες με την ύπαρξη "Down To Earth", δεν πρόκειται να μπούμε στο χορό "ορισμένων" επιστημονικών εξηγήσεων (χωρίς πραγματικές απαντήσεις), που συνήθως διαβάζουμε σε οποιαδήποτε εφημερίδα της επιστήμης και της αστρονομίας, δεν θα μιλήσουμε για το "Event Carrington "ούτε για επικείμενη εποχή παγετώνων, απλά θα προσπαθήσουμε να φανταστούμε (αν και αυτό δεν είναι καθόλου φαντασία), φέρνοντας την προσοχή μας στους ανιχνευτές STEREO της NASA, οι οποίοι παρακολουθούν συνεχώς το αστέρι μας, με τη λήψη στερεοσκοπικών εικόνων με πολύ υψηλή ανάλυση , γι 'αυτό αξίζει να τις αναλύσουμε ... γιατί αυτό που συμβαίνει ακόμα γύρω από τον Ήλιο μας αφήνει άφωνους, οι εικόνες  από εκεί είναι αρκετά "σαφείς" για πολλά χρόνια τώρα.




UFO εντοπίστηκε γύρω από τον Ήλιο

Μιλάμε για εξωγήινη δραστηριότητα, παρά το γεγονός ότι όλο και περισσότερο προτιμούν να την αποκαλούν απλώς εξωγήινη "... είναι" κάτι "που ανήκει σε ένα υψηλότερο επίπεδο, όχι μόνο για την τεχνολογία, αλλά για αυτό το είδος της δραστηριότητας. Είναι «μια συγκεκριμένη εργασία, η οποία πραγματοποιείται από έναν ή περισσότερους" πολιτισμούς "από άλλες διαστάσεις, οι οποίες συνδέονται στενά με τις θεάσεις εκείνες που λαμβάνουν χώρα εδώ στη Γη κοντά σε ηφαίστεια, ανεμοστρόβιλους, σεισμούς, ένα έργο που σίγουρα προσπαθεί να μετριάσει την τήξη των πάγων που βρίσκεται σε εξέλιξη, την αδυσώπητη αύξηση της στάθμης και της θερμοκρασίας των θαλασσών, τις καταιγίδες όλων των ειδών, αλλά ως επί το πλείστον είναι σε θέση μία πραγματική «στοχευμένη παρέμβαση" από το αστέρι μας, προκειμένου να βελτιωθούν (όσο το δυνατόν) οι περιβαλλοντικές συνθήκες στη Γη, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κλίμα που εκφυλίζεται όλο και περισσότερο στον πλανήτη μας ... η επιδείνωση οφείλεται σε μια μυστηριώδη και συνεχή ανώμαλη αποδυνάμωση του μαγνητικού πεδίου  και σχετική επιτάχυνση της μαγνητικής μετακίνησης των πόλων.

Για το λόγο αυτό η NASA φοβάται τις ηλιακές καταιγίδες που λαμβάνουν μέρος κατά την περίοδο αυτή ... οι επιστήμονες γνωρίζουν την κακή κατάσταση του μαγνητικού πεδίου μας. Αλλά απροσδόκητα η "πολυδιάστατη οντότητα", που πιθανότατα ανήκει σε ένα υψηλότερο αστρικό επίπεδο, προσπαθεί να περιορίσει την ηλιακή δραστηριότητα σε μια εποχή που η Γη αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες.


Φωτογραφία μιας πολυδιάστατης οντότητας

Η συνεχιζόμενη αποδυνάμωση της μαγνητόσφαιρας της Γης επιβεβαιώνει όλο και περισσότερο την παρουσία των «νέων δυνάμεων βαρύτητας "στο ηλιακό μας σύστημα. Για αρκετά χρόνια, μέσω των εικόνων που έχουν ληφθεί από τη NASA, μπορούμε να δούμε τα τεράστια εξωγήινα αντικείμενα από άλλες πλανητικές διαστάσεις που κινούνται συνεχώς σε απόσταση γύρω από τον Ήλιο

Είναι «αναγκαίο να επισημάνω ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας ψηφιακός θόρυβος,  λάθη φωτογραφιών,  mega pixel (εκτός από ορισμένες περιπτώσεις)  που δεν μπορούν ακόμη να αποδοθούν  σε φυσικά φαινόμενα ... όπως ισχυρίζεται η NASA. Δεν χρειάζεται μια βαθιά ανάλυση για να καταλάβει κανείς πόσα απίστευτα συμβαίνουν σε αυτόν τον μυστηριώδη χώρο, μόλις δούμε τις καλύτερες εικόνες που παρέχονται από τους ανιχνευτές  STEREO της NASA για να δούμε ξεκάθαρα ότι είναι αντικείμενα γιγαντιαίων διαστάσεων, τόσο μεγάλων όσο η ίδια η Γη (ή ίσως και περισσότερο ) και τα οποία έχουν μια αντανακλαστική επιφάνεια, μια σκιά και μια αυθεντική μάζα ... ορατή και  στέρεη. Οι "Θεοί" αλλάζουν ίσως τα κυκλικά κοσμικά γεγονότα της φυσικής προέλευσης;

Αλλά αν πραγματικά τεχνητοί πλανήτες που ανήκουν σε φορείς υψηλότερων αστρικών επίπεδων από τους δικούς μας, βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο αμβλύνοντας τις ηλιακές δυνάμεις που ασκούνται στη γη  και επιτρέποντας τη ζωή στον πλανήτη μας ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το ταξίδι της, θα πρέπει να αξιολογήσουμε εκ νέου το νόημα αυτού που αποκαλούμε "φυσικά", αλλά ειδικά θα πρέπει να αναδιατυπώσουμε αυτή την μεγάλη "παρεξήγηση" (που πάντα σύρετε κατά κανόνα χωρίς βάση) σχετικά με την πραγματική προέλευση του ανθρώπου, αλλά και της ίδιας της γης ... και προφανώς υπάρχει πραγματικά "Δημιουργός" και να δούμε αν "μας παρακολουθεί. "

Τρέλα, ή απλά ένας "φυσικός" τρόπος για να αναγνωρίσουμε όλα αυτά που είναι πραγματικά για μας;

 Για πολλούς ανθρώπους αυτό είναι γελοίο, πόσο μάλλον στα  μέσα ενημέρωσης, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι κάτι  αλλάζει γύρω μας ... και έχουμε επιτέλους την ευκαιρία να δούμε με τα μάτια μας. Φαίνεται ότι αυτοί οι τεράστιοι «τεχνητοί πλανήτες" χειρίζονται τη δυναμική των διεργασιών της πυρηνικής σύντηξης του ήλιου, μειώνοντας   κατά πάσα πιθανότητα την «αγριότητα» που όλοι οι επίγειοι επιστήμονες έλαβαν ως δεδομένη για την περίοδο αυτή. Την ίδια ώρα "εκατομμύρια" έξυπνων αισθητήρων (στολίσκοι) και διάφοροι τύποι εξωγήινων αεροσκαφών εποπτεύουν κάθε είδους περιβαλλοντική κατάσταση και το κλίμα εδώ στη Γη, ειδικά κοντά στα ηφαίστεια και, κατά συνέπεια, τον πυρήνα της γης, κρατώντας τις ισορροπίες. Επίσης, παρακολουθούν όλα τα ακραία γεγονότα που επηρεάζουν κάθε περιοχή του κόσμου.



ΑΤΙΑ πάνω από τον Ήλιο, εποπτεύουν την  δραστηριότητα των ηφαιστείων

Μένει μόνο να δούμε αν πραγματικά μπορεί να κατευναστεί η οργή ​​του ήλιου ... αποφεύγοντας έτσι την τρομερή ηλιακή κορυφή, όπως έχει προγραμματιστεί και η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στον πλανήτη μας. Σε αυτό το σημείο είναι πιθανόν να αναρωτιέστε αν πραγματικά οι κυβερνήσεις έχουν επίγνωση του τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας, ή απλά γνωρίζουν μόνο ένα μικρό μέρος της αλήθειας. Πολλοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν παραδοθεί στο πρόσωπο της εδώ και πολύ καιρό αναμενόμενης "αλλαγής" , και ότι με την πρώτη ματιά δεν φαίνεται να θέλουν να εισέλθουν στην κοσμική σκηνή.

Αλλά η εξωγήινη παρουσία είναι πραγματική και συνεχίζει να εξελίσσεται γύρω μας, κρυμμένη στις σκιές των κινούμενων σιωπών, πίσω από ένα αόρατο πέπλο μεταξύ των άπειρων Λεπτών  διαστάσεων.



Διαβάστε περισσότερα...

ΥΓΕΙΑ : ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΠΟΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

Αυτό το ποτό ΘΑΥΜΑ κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό.
Υπάρχει μια προσωπικότητα, ο κ. Seto, που ορκίζεται γι αυτό. Θέλει να το δημοσιοποιήσει για να επιστήσει την προσοχή των ανθρώπων που έχουν καρκίνο.
Αυτό είναι ένα ποτό που μπορεί να σας προστατεύσει απο τα μολυσμένα κύτταρα που σχηματίζονται στο σώμα σας, ή να περιορίσει την ανάπτυξη τους! Ο κ. Seto είχε καρκίνο του πνεύμονα.
Του σύστησε να πίνει αυτό το ποτό ένας διάσημος βοτανολόγος από την Κίνα. Επαιρνε αυτό το ποτό επιμελώς για 3 μήνες, τώρα η υγεία του έχει αποκατασταθεί, και ο ίδιος είναι έτοιμος να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής. Χάρη σε αυτό το ποτό!
Δεν βλάπτει σε τίποτα να δοκιμάσετε.
Είναι σαν ένα ποτό θαύμα! Είναι απλό.

  
Χρειάζεται μία ρίζα τεύτλων (δηλαδή των παντζαριών), ένα καρότο και ένα μήλο, που θα τα συνδυάσετε μαζί για να κάνουν το χυμό! Πλύνετε τα παραπάνω, τα κόβεται με τη φλούδα σε κομμάτια - τα βάζετε στον αποχυμωτή, και αμέσως πίνετε το χυμό. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο λεμόνι ή λάιμ για περισσότερο δροσιστική γεύση.

Αυτό το ποτό θαύμα είναι αποτελεσματικό για τις ακόλουθες παθήσεις:

1. Αποτρέπει τα καρκινικά κύτταρα που αναπτύσσονται, και συγκρατεί τα καρκινικά κύτταρα να μην αναπτυχθούν.

2. Αποτρέπει την ασθένεια του  ήπατος, νεφρού, πάγκρεας, καθώς και να θεραπεύσει το έλκος.

3. Ενίσχύει τον πνεύμονα, την πρόληψη καρδιακής προσβολής και την υψηλή αρτηριακή πίεση.

4. Ενίσχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

5. Καλό για την όραση, τα κόκκινα και τα κουρασμένα μάτια ή την ξηροφθαλμία

6. Βοηθάει στην εξάλειψη του μυϊκού πόνου

7. Αποτοξινώνει, βοηθόντας την κινητικότητα του εντέρου, και εξαλείφει την δυσκοιλιότητα. Επομένως θα κάνει το δέρμα σας πιό υγιές και να φαίνεται πιο λαμπερό. Σαν να το έστειλε ο Θεός για το πρόβλημα της ακμής.

8. Βελτιώνει την κακοσμία του στόματος, που οφείλεται στην δυσπεψία, και την λοίμωξη του λαιμού.

9.Βελτιώνει τους πόνους.

10. Βοηθάει τον πάσχων απο αλλεργική ρινίτιδα (πυρετός εκ χόρτου).

Δεν υπάρχει απολύτως καμία παρενέργεια. Ιδιαίτερα θρεπτικό και απορροφάται εύκολα. Πολύ αποτελεσματικό αν χρειαστεί να χάσετε βάρος.Θα παρατηρήσετε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα βελτιωθεί μετά από 2 εβδομάδες.

Φροντίστε να το πίνετε αμέσως από τον αποχυμωτή για καλύτερο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ.



Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...