Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Κωνσταντοπούλου: Ο Βενιζέλος προκάλεσε το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη (video) Διαχειρίστηκε με τέτοιο τρόπο την ένταση ώστε να προκαλέσει το προβλέψιμο ξέσπασμα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Πυρά κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε πριν από λίγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου με δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή.  
"Ο Βενιζέλος προκάλεσε το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη", τόνισε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενη στα χθεσινά θλιβερά γεγονότα στην Προανακριτική και πρόσθεσε:   
"Διαχειρίστηκε με τέτοιο τρόπο την ένταση ώστε να προκαλέσει το προβλέψιμο ξέσπασμα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. 
Ο Βενιζέλος πρέπει να ελεχθεί για ποινικές ευθύνες. Κρατούσε κρυφά το στικάκι 15 μήνες".  
Όσον αφορά στο επεισόδιο που είχε η ίδια με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στην χθεσινή συνεδρίαση της Προανακριτικής, η κ. Κωνσταντοπούλου επεσήμανε: 
"Οι προκλήσεις του Βενιζέλου ήταν φασιστικές, σεξιστικές και χυδαίες". 




 Στο στόχαστρο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε και ο πρόεδρος της Προανακριτικής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, για τον οποίο είπε μεταξύ άλλων: 
"Ο Μαρκογιαννάκης προσπαθεί να συσκοτίσει την υπόθεση. 
Θέλει εκκλησία την Προανακριτική με τον παπά να ψέλνει".  

Δείτε τα βίντεο από το ΣΚΑΪ












Πηγή








 

Διαβάστε περισσότερα...

Γράμμα από 17χρονο μαθητή στον Στουρνάρα

Ο μαθητής ζητά να μάθει γιατί τα μέτρα κατά της ύφεσης, που αναφέρονται στο βιβλίο των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας ΙΙ δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα
Γράμμα έστειλε στον υπουργό Οικονομικών ένας 17χρονος μαθητής Γ' Λυκείου από τα Χανιά, με το οποίο ζητά να μάθει γιατί τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ύφεσης, που αναφέρονται στο βιβλίο των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας ΙΙ, στο οποίο θα εξεταστεί πανελλαδικά, δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα.

 

Σύμφωνα με τον μαθητή Αλέξανδρο, στην εξεταστέα ύλη του μαθήματος Αρχές Οικονομικής Θεωρίας ΙΙ αναφέρεται ότι «αν η οικονομία βρίσκεται σε ύφεση και η ανεργία είναι αυξημένη, τότε ο προϋπολογισμός πρέπει να είναι ελλειμματικός γιατί η διαρροή δαπάνης που γίνεται με την επιβολή του φόρου και που τείνει να μειώσει το εθνικό εισόδημα πρέπει να αντισταθμιστεί με τη δημιουργία μεγαλύτερης δαπάνης από το κράτος μέσω των δημοσίων δαπανών, ώστε το εισόδημα να αυξηθεί και να αποφευχθεί όσο γίνεται η ύφεση».
Απευθυνόμενος στον Γιάννη Στουρνάρα ο μαθητής ρωτά: «Τι κάνετε κύριε υπουργέ; Το ακριβώς αντίθετο. Αυξάνετε τη φορολογία στις ασθενείς οικονομικά και κοινωνικά τάξεις, το εισόδημα ολοένα και περισσότερο μειώνεται, χωρίς αυτά να έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα, εκτός από το να βυθιζόμαστε περισσότερο στην ύφεση».
«Καταστρέφετε τα όνειρα των νέων (όπως και τα δικά μου στην παρούσα φάση), εξαναγκάζοντάς τους να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον», υπογραμμμίζει ο Αλέξανδρος.
Και τελειώνει το γράμμα του ρωτώντας τον υπουργό: «Αν μπει ερώτηση στις πανελλήνιες για το τι πολιτική εφαρμόζουμε σε περιόδους ύφεσης, εγώ τι να γράψω ότι είναι το σωστό; Πρέπει να έχουμε πλεονασματικό προϋπολογισμό με αύξηση φόρων και μείωση δαπανών, όπως επιδιώκετε εσείς ή ελλειμματικό, δηλαδή αυτό που εννοεί το βιβλίο ότι πρέπει να αυξηθούν οι δαπάνες και το εισόδημα για να βγούμε από την ύφεση;».
 
 
 
 

Διαβάστε περισσότερα...