Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Νικόλαος Μιχαλολιάκος: “Μας πήγατε δεκαετίες πίσω! Ναι στην δραχμή, για να πάψει η υποταγή!” ΒΙΝΤΕΟ

Στο δίλημμα Ελλάδα ή ευρώ εμείς απαντάμε: Ναι, αν χρειαστεί, ακόμη και επιστροφή στη δραχμή για να σταματήσει η υποταγή, τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.
Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος προέβλεψε ότι αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές έρχεται θύελλα με σύγκρουση ανάμεσα στο ΔΝΤ και την ΕΚΤ, σύγκρουση που δεν αποκλείεται να καταλήξει στην κατάρρευση του ευρώ, αλλά η κυβέρνηση θα έχει στο μεταξύ προκαλέσει ήδη το ξεπούλημα της πατρίδας, όπως υποστήριξε.
«Είπε ο κ. Στουρνάρας ότι αν δεν προχωρήσουμε θα επιστρέψουμε στη δραχμή και θα πάμε δεκαετίες πίσω. Μα έχουμε πάει δεκαετίες πίσω κύριε υπουργέ των Οικονομικών και εσείς μάλλον δεν το αντιλαμβάνεστε», είπε απευθυνόμενος στον κ. Στουρνάρα, κάνοντας παράλληλα λόγο για εκβιαστική τακτική της κυβέρνησης έναντι των βουλευτών ότι αν δεν ψηφίσουν τα μέτρα, δεν θα πάρουμε τη δόση.


Ο Γενικός Γραμματέας ανέφερε ότι «η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη αξιόπιστη δύναμη, η οποία αν και την υβρίζουν οι νταβατζήδες που κατευθύνουν κανάλια και φυλλάδες, παραμένει σταθερά στην τρίτη θέση». Ταυτόχρονα κατήγγειλε «ωμό εκβιασμό» και για το θέμα των απολύσεων από το δημόσιο λέγοντας ότι ξέρει υπαλλήλους με προσόντα που μπήκαν στο δημόσιο με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ αλλά κινδυνεύουν να φύγουν και την ίδια ώρα «θα μείνουν στο δημόσιο τα κομματόσκυλα που μπήκανε από το παράθυρο».
Κάνοντας αναφορά στα πρόσφατα γεγονότα της Μανωλάδας, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι Μανωλάδες υπάρχουν πολλές, υπάρχουν και στη σκάλα Λακωνίας που και εκεί εργάζονται μένοντας σε παραπήγματα ενώ εμβολιάζεται κόσμος ομαδικά. Αναφερόμενος στην Αριστερά, άφησε σαφέστατες αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ, διερωτώμενος αν θα κάνουν την επανάσταση εκείνοι που επισκέπτονται τον Σόιμπλε, ενώ για όσους μιλάνε για το συνταγματικό τόξο από το οποίο πρέπει να απουσιάσει η Χρυσή Αυγή, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος σημείωσε ότι γνωρίζει «ένα δηλητηριώδες βέλος του συνταγματικού τόξου που είναι ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και έγινε από τα κόμματα που το συγκροτούν».
























Διαβάστε περισσότερα...

Αντικαθιστά όλες τις παλιές Εγκυκλοπαίδειες


Αυτή η εικόνα, είναι αξιοσημείωτη. Ακόμα πιο εκπληκτικό, ο καμβάς είναι μηχανογραφημένος με άρθρα της WIKIPEDIA.
 Δηλαδή:
Όταν κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, η ηλεκτρονική έκδοση του ενεργοποιείται.
Μετακινήστε τον κέρσορα πάνω από το πλήθος και το πρόγραμμα σας λέει που είναι το κάθε όνομα στο πρόσωπο, που βλέπετε.....
ΑΛΛΑ .... (κάντε κλικ πάνω σ' ένα πρόσωπο) και θα έχετε την ιστορία της ζωής του. ατόμου.


 


 http://cliptank.com/PeopleofInfluencePainting.htm




Διαβάστε περισσότερα...