Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...

Μηνυτήρια αναφορά καταθέτει η Χρυσή Αυγή κατά καναλιών, εφημερίδων και πολιτικών προσώπων που μας συκοφαντούν και υποκινούν πράξεις βίας κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος

Ένας άθλιος χείμμαρος από λάσπη και συκοφαντίες έχει ξεχυθεί αυτή την στιγμή σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής και το διαδίκτυο. Σε ιστοσελίδες διαβάζουμε ότι... "3 βουλευτές μας διέφυγαν στο εξωτερικό"! Πριν λίγο ακούσαμε στον Alpha ότι... "πουλάμε ρούχα σε πακιστανούς και παίρνουμε ποσοστά!". Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής συναγωνιστής Κασιδιάρης είχε ζητήσει από το πρωί να παραστεί στο δελτίο ειδήσεων του συγκεκριμένου σταθμού για να απαντήσει στις συκοφαντίες, αλλά οι ιθύνοντες αρνήθηκαν. Μας υβρίζουν και μας συκοφαντούν χωρίς κανένα δικαίωμα αντιλόγου. Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης είχε προσκληθεί επίσης σε δύο πολιτικές εκπομπές σταθμών τοπικής εμβέλειας για απόψε, αλλά και οι δύο προσκλήσεις ακυρώθηκαν προ ολίγου. Αρνήθηκαν ακόμα και την τηλεφωνική παρέμβαση. Το σύστημα προσπάθει να μας κάνει να σιωπήσουμε για να προχωρήσει ανενόχλητο το σχέδιο της μαύρης προπαγάνδας και της τρομοκράτησης των Ελλήνων πολιτών.

Η Χρυσή Αυγή καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά καναλιών, εφημερίδων και πολιτικών προσώπων που μας συκοφαντούν και υποκινούν πράξεις βίας κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος. Ακολουθεί το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς:


ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφ. Μεσογείων 135, όπως νομίμως εκπροσωπείται από τον Βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη.

ΚΑΤΑ

Παντός υπευθύνου που θα προκύψει από την εισαγγελική έρευνα

***************************

Αξιότιμη κυρία Εισαγγελέα,

Εγκαλώ τους παραπάνω αναφερόμενους για τους ακόλουθους νόμιμους, βάσιμους και αληθείς λόγους:

-Ι-

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μίας προαποφασισμένης, προμελετημένης και προφανέστατα επαγγελματικά σχεδιασμένης ψυχολογικής επιχείρησης με στόχο την υπονόμευση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, την αχρήστευση του Συντάγματος και την αποσταθεροποίηση της χώρας μας. Στην υλοποίηση αυτής της επιχείρησης δυστυχώς συμμετέχουν, ενσυνειδήτως και μη, κορυφαίοι θεσμικοί παράγοντες του τόπου: φορείς της Εκτελεστικής Εξουσίας (μεταξύ αυτών και ο Πρωθυπουργός), Πρόεδροι και Στελέχη Κοινοβουλευτικών κομμάτων, καθώς επίσης μεγάλη μερίδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (εφημερίδες, τηλεοπτικοί-ραδιοφωνικοί σταθμοί, ιστοσελίδες διαδικτύου).

Κινούμενοι είτε με γνώμονα την αύξηση της απήχησής τους στο αγοραστικό κοινό (εις ό, τι αφορά τα ΜΜΕ) είτε από πολιτική σκοπιμότητα, όλοι οι ανωτέρω έχουν επιδοθεί σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα ψευδών και εμπρηστικών δηλώσεων σχετικά με το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα και το Κίνημά μας.

Ειδικότερα, σε όλες σχεδόν τις δημόσιες δηλώσεις των τελευταίων ημερών γίνεται από τα προαναφερόμενα πρόσωπα χρήση βίαιης φρασεολογίας, εκτεταμένων ανακριβειών, μεταφορά συγκεχυμένων πληροφοριών και υπερτονισμός κάθε δυσμενούς αναφοράς στο Κίνημά μας. Όλα αυτά γίνονται κατά παράβαση κάθε έννοιας αντικειμενικότητας, αμεροληψίας και δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές διεξάγονται εξετάσεις επώνυμων ακόμα και ανώνυμων μαρτύρων (βλ. εκπομπή Πορτοσάλτε στο Σκαϊ το πρωί της Τετάρτης 18/09) αυτοπτών ή μη, εικονικές δίκες με διατύπωση ετυμηγοριών σχετικά με υποτιθέμενους φυσικούς ή ηθικούς αυτουργούς (την στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική έρευνα), προβάλλοντας ή αναπαράγοντας ανεξακρίβωτες πληροφορίες σχετικά με την πορεία των ερευνών και κάνοντας υποθέσεις για την εξέλιξη αυτών. Προβαίνουν σε άσκηση προπαγάνδας και όχι σε ενημέρωση των πολιτών, τους οποίους βομβαρδίζουν με σκοπό να επιτύχουν την «πλύση εγκεφάλου». Δυναμιτίζοντας το ήδη ταραγμένο κλίμα, παροτρύνουν σε πραγματοποίηση βίαιων κινητοποιήσεων που μπορεί να καταλήξουν σε εκτεταμένες αναταραχές.

Χρησιμοποιούν βαρύτατους και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς για το Κίνημά μας ή για κάθε πρόσωπο που πρόσκειται σε αυτό με ρεπορτάζ και σχόλια βασισμένα στο αξίωμα της συλλογικής ευθύνης (δολοφόνοι, μαφιόζοι, εγκληματική οργάνωση, πολιτικό μόρφωμα κλπ.), εξάπτοντας τα ήδη οξυμένα πνεύματα. Χωρίς καμία ηπιότητα, ως οφείλουν κατά την εκφορά δημόσιου λόγου, απευθύνονται κατά τρόπο απαράδεκτο αποκλειστικά στο θυμικό των πολιτών.

Επειδή η συγκεκριμένη τακτική είναι μαθηματικώς βέβαιον ότι οδηγεί όχι στον πλουραλισμό, την ενημέρωση του κοινού και τη διαμόρφωση ορθής γνώμης για τα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα, αλλά σε πράξεις κλιμακούμενης βίας, σε πολιτικό, ηθικό και φυσικό λυντσάρισμα μεγάλου αριθμού Ελλήνων πολιτών που πρόσκεινται στο Κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Επειδή σε αυτή την εκστρατεία λασπολόγησης του Κόμματός μας και αποσταθεροποίησης της χώρας προεξάρχουν με δηλώσεις και πράξεις τους:

α) ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δήλωσε τα εξής πρωτοφανή για το αξίωμα και τη θέση ευθύνης που κατέχει: «…η κυβέρνηση, είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει στους επίγονους των ναζί να δηλητηριάζουν την κοινωνική μας ζωή, να εγκληματούν, να τρομοκρατούν και να υποσκάπτουν τα θεμέλια της χώρας που γέννησε τη Δημοκρατία!»

β) ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος δήλωσε: «…Τα τελευταία θλιβερά και απαράδεκτα γεγονότα στον Μελιγαλά, η προσπάθεια απαξίωσης του Κοινοβουλίου χθες και η αποτρόπαια δολοφονία στο Κερατσίνι, από δράστη προσκείμενο στη Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με παραδοχή του ιδίου, δείχνουν με τον πιο καθαρό τρόπο τις προθέσεις του νεοναζιστικού μορφώματος.
Σας δηλώνω ότι η Ελληνική Δημοκρατία δεν πρόκειται να μείνει απαθής στην τεράστια πρόκληση που συνιστά για το Κράτος Δικαίου η δολοφονική ενέργεια στο Κερατσίνι, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα γεγονότα. Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε ήδη το δράστη της δολοφονίας και διεξάγει εκτεταμένες έρευνες.

Επίσης, τις αμέσως προσεχείς ημέρες, θέτουμε σε δημόσιο διάλογο πρόταση νομοθετικής παρέμβασης, με αντικείμενο τη διεύρυνση του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα περί εγκληματικής οργάνωσης και του άρθρου 195 του Ποινικού Κώδικα περί του τι συνιστά κατάρτιση ένοπλης ομάδας… Να σταθούμε τελικά όλοι μαζί απέναντι στην ιστορία μας και να αναλογιστούμε αν τα χαρακτηριστικά πολιτικού μορφώματος σήμερα στην πατρίδα μας ταυτίζονται με την αντίληψη μορφωμάτων του παρελθόντος στην Γερμανία και στην Ιταλία. Αν η στρατιωτικού τύπου δομή που είδαμε στον Μελιγαλά παραπέμπει στην λογική της βίας, της διάκρισης και της φασιστικής κοσμοθεωρίας και τελικά σε εποχές που η μαύρη αμφίεση και η ναζιστική και φασιστική βία άφησαν βαθιά και οδυνηρά αποτυπώματα στη ψυχή της ελληνικής κοινωνίας». Οι ανωτέρω δύο κορυφαίοι θεσμικοί παράγοντες, λειτουργώντας ως οιονεί δικαστικοί λειτουργοί και υποκινητές του μίσους ενάντια στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, με ανυπόστατους ισχυρισμούς και άθλια φρασεολογία περί μορφώματος και δη νεοναζιστικού, ως επίσης και οργάνωσης εγκληματικής, απονομιμοποιούν στα μάτια μεγάλων μαζών του λαού την ύπαρξη του Κινήματός μας και παρέχουν την απαιτούμενη ηθική, πολιτική και νομικοφανή κάλυψη για εγκληματικές πράξεις σε βάρος των υποστηρικτών, των στελεχών, μελών και της Ηγεσίας αυτού.

Επειδή η Πατρίδα μας έχει υποφέρει επανειλημμένα στο παρελθόν από εκτεταμένες πολιτικές αναταραχές και θα ήταν καταστρεπτικό, ιδίως τώρα που διάγουμε σοβούσα οικονομική κρίση, να βιώσουμε την καταστρατήγηση του κράτους δικαίου και την εκτροπή από την χρηστή λειτουργία των θεσμών.

-ΙΙ-

Επειδή μεγάλος αριθμός δημοσίων προσώπων τις τελευταίες ημέρες διέπραξαν με τις δηλώσεις τους το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης των πολιτών σε βιαιοπραγίες και διχόνοια (άρθρα 191 και 192 ΠΚ).
Επειδή, όλως ενδεικτικά, οι εν λόγω πράξεις έχουν τελεστεί από το πρωί της Τετάρτης 18/09/2013 μέχρι σήμερα στα πλαίσια δελτίων ειδήσεων και εκπομπών ενημερωτικών ή πολιτικού περιεχομένου των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών που έχουν πανελλαδική εμβέλεια ή εκπέμπουν στην περιοχή της Αττικής.
Επειδή ήδη οι παράνομες αυτές ενέργειες έχουν οδηγήσει σε πληθώρα επιθέσεων εναντίον γραφείων του Κινήματός μας, εναντίον υποστηρικτών ή στελεχών μας, ακόμα και σε βομβιστική ενέργεια σε οικία υποστηρικτή μας στη Βέροια.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΖΗΤΟΥΜΕ

α) Την ποινική δίωξη παντός υπευθύνου για τα αδικήματα της διασποράς ψευδών ειδήσεων (άρθρο 191 ΠΚ) και της διέγερσης των πολιτών σε διχόνοια και βιαιοπραγίες (άρθρο 192 ΠΚ), αναφορικά με τις δημόσιες δηλώσεις πολιτικών προσώπων και δημοσιογράφων για το Κίνημά μας και την ανθρωποκτονία που τελέστηκε το βράδυ της Τρίτης 17 προς 18/09/2013.

β) Την παρέμβασή σας προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και πρόσωπα στα πλαίσια των υμετέρων αρμοδιοτήτων, ώστε να αποτραπεί η επανάληψη τέλεσης στο άμεσο μέλλον των ανωτέρω πράξεων, καθώς επίσης και η κλιμάκωση της έντασης.


Αθήνα, 20-09-2011



Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

"ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ" Η ΤΡΟΙΚΑ - Κάηκε η Δάφνη και αυτοί συνέλαβαν ... αστυνομικό που θα καιγόταν ζωντανός!!!

Ένταση επικράτησε λίγο νωρίτερα στη Δάφνη, όταν κατά τη διάρκεια ενός καταστροφικού ντελίριου αριστερών, ακροαριστερών και αναρχικών ακούστηκαν πυροβολισμοί.
Ήταν ένας αστυνομικός με πολιτικά που κυνηγούσαν οι ταραχοποιοί
Στην φωτογραφία φαίνεται να σημαδεύει αυτούς που τον κυνηγάνε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης ο αστυνομικός πλησίασε τους διαδηλωτές και λίγα λεπτά μετά άρχισαν να τον κυνηγούν.
Εκείνος μπήκε σε ένα κατάστημα απ' όπου λένε ότι απείλησε αυτούς που τον κυνηγούσαν με όπλο και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό αφού ετοιμαζόντουσαν να τον κάψουν ζωντανό με μολότοφ

Το επεισόδιο ξεκίνησε έξω από τον σταθμό του μετρό στη Δάφνη
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι ταραχοποιεί που έσπαγαν τα πάντα στο διάβα τους εντόπισαν ένα άτομο που θεώρησαν «ύποπτο» το οποίο στη συνέχεια έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές στον αέρα τη στιγμή που κινήθηκαν προς το μέρος του.
Απελευθερώθηκε έπειτα από επέμβαση αστυνομικών, οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών και βομβίδων κρότου - λάμψης. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για ειδικό φρουρό εκτός υπηρεσίας. Eν συνεχεία συνελήφθη.
Τα καταστήματα της περιοχής τα ρήμαξαν.
Τώρα σπάνε τα μαγαζιά που βρίσκονται στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι.
Στην κινητοποίηση συμμετέχουν περισσότερα από 200 κουκουλοφόροι με ρόπαλα, αλυσίδες και μαχαίρια τα οποία φωνάζουν συνθήματα κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.












Διαβάστε περισσότερα...

"ΒΟΜΒΑ" ΑΠΟ DIE ZEIT - Γ.Άσμουσεν: "Ο Βενιζέλος μου ζήτησε να μαγειρευτούν τα στοιχεία του ελλείμματος"


Η γερμανική «Die Zeit» δίνει "στεγνά" τον Ε.Βενιζέλο, και φυσικά όλη την συγκυβέρνηση, ότι ζητήθηκε από τον Γιέργκ Άσμουσεν κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα, να αλλαχτούν οι αριθμοί των ελλειμμάτων ώστε η διαφορά με τους στόχους να είναι μικρότερη ή να μηδενιστεί! 
Μετά την αποκάλυψη αυτή τα περί πρωτογενούς πλεονάσματος που λέει η κυβέρνηση εδώ και δύο μήνες όχι μόνο καταντούν φαιδρά, αλλά και αποκαλύπτεται με ποιές πραγματικά διαθέσεις 'ερχεται η τρόικα τη Δευτέρα, και τι θα ζητήσει.
Τρεις ολόκληρες σελίδες αφιερώνει η γερμανική «Die Zeit» στο ταξίδι του μέλους της ΕΚΤ Γιέργκ Άσμουσεν στην Ελλάδα, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια όλες τις κινήσεις του από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη χώρα. Τα «μάτια» των δημοσιογράφων βρίσκονταν παντού, σχολιάζοντας τα πάντα... από το ψάρι που έφαγε, μέχρι και τα σαπούνια που δεν υπάρχουν στις τουαλέτες, αλλά και τα ελάχιστα καθίσματα...



«Τρέφω τεράστιο σεβασμό προς την Ελλάδα, αλλά οι μετταρυθμίσεις πρέπει να γίνουν», δηλώνει ο ισχυρός άντρας της Ευρωζώνης , όπως χαρακτηριστικά τον περιγράφει το δημοσίευμα. 
Το κείμενο που υπογράφουν οι Μαρκ Σίριτς και Γιάνα Σιμόν, προκαλεί πολλά ερωτηματικά, όταν αναφέρεται προς το τέλος του κειμένου στην επίσκεψή του στο Μαξίμου και τη συνάντησή του με τον κ. Βενιζέλο, εκεί όπου χωρίς ενδοιασμούς σχολιάζεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τον Asmussen να "μαγειρέψει" τα στοιχεία για το έλλειμμα...
«Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Αθήνα, ο Άσμουσεν συνάντησε και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Συνομίλησαν για το έλλειμμα του προϋπολογισμού, αλλά ο Άσμουσεν σχεδόν έπεσε από την καρέκλα του, επειδή ζαλίστηκε:
άκουσε τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης να τον ρωτά εάν μπορεί να αλλάξει τους αριθμούς, ώστε η διαφορά με τους στόχους να είναι μικρότερη ή να μηδενιστεί. “Reorganise the figures”, είπε. Για τον Άσμουσεν, αυτά τα λόγια είναι χαρακτηριστικό της ‘παλιάς Ελλάδας’. Ξεπερασμένες, μη αποδοτικές αντιλήψεις, οι οποίες δεν βρίσκουν πια κατανόηση», γράφει κατά λέξη το δημοσίευμα. 
Στο κείμενο, επίσης, αναφέρεται ότι ο Αντ. Σαμαράς «εξαφανίστηκε» στα ενδότερα του Μαξίμου μετά τη συνάντηση με το στέλεχος της ΕΚΤ και ότι οι δρόμοι της Αθήνας μυρίζουν… ούρα, σαν τριτοκοσμική χώρα.
Τι προκύπτει από όλα αυτά; Ότι ο Αντώνης Σαμαράς ουσιαστικά θα "παρακαλέσει" την τρόικα και τα αφεντικά της να μην ζητήσουν νέα μέτρα γιατί θα έχουν υπογράψει το πολιτικό τέλος όλων όσων συμμετέχουν στην συγκυβέρνηση.
Πιθανώς να το χρησιμοποιήσει αυτό και ως μοχλό πίεσης καθότι αν τον αναγκάσουν να πάει σε εκλογές, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πρέπει να συνδιαλλαγούν με τον Α.Τσίπρα την επόμενη ημέρα. Κάτι, που τουλάχιστον φαινομενικά ουδείς εκ των δανειστών, φαίνεται να επιζητεί.
Το χειρότερο όμως είναι ότι το πλεόνασμα ήταν "μουσαντένιο". Και καλιεργήθηκαν εντυπώσεις, με την λογική "μέχρι να έρθει η τρόικα βλέπουμε". Απλά να κερδηθεί χρόνος.
Το σίγουρο είναι ότι από τη Δευτέρα θα έχουμε εξελίξεις, και όσοι ξέρουν, περιμένουν την τρόικα και την στάση της με αγωνία.
defencenet.gr
 

Διαβάστε περισσότερα...