Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Top 20 των ψηφοφόρων που πίστευαν ότι ο Παπανδρέου θα σώσει την Ελλάδα VIDEO

Toυ Λιακόπουλου Δημοσθένη. Αλήθεια σας λέω, ότι θα ήθελα κι εγώ, να αισθανθώ σαν αυτούς που θα δείτε στο βίντεο, διότι όλοι αυτοί είναι προφανές ότι πιστεύουν αυτά που λένε και  αισθάνονται μία αγαλίαση και μία ανακούφιση για αυτά που υποτίθεται ότι θα ακολουθήσουν. Eίναι όλοι τους, όπως και όλοι μας πολίτες, που κάποια στιγμή στη ζωή τους πίστεψαν ότι υπάρχει κάτι που στην πραγματικότητα είναι ανύπαρκτο.
Και να έχετε υπόψη, ότι δεν μας εξαπατά κάποιο συγκεκριμένο κόμμα, αλλά το ίδιο το σύστημα. Όχι μόνο εμάς τους πολίτες, αλλά και τους πολιτικούς.
Και όταν λέμε σύστημα, δεν εννοούμε μόνο αυτό της Ελλάδος, αλλά το παγκόσμιο σύστημα "δημοκρατικής" λειτουργίας των κρατών.
Ίσως το βίντεο να δημιούργησαν κάποιοι για να υποτιμήσουν τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Για σκεφθείτε όμως!! Το πιστεύετε αυτό; ότι δηλαδή οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ήταν αφελείς; Για σκεφθείτε τι θα έλεγαν κάποιοι άλλοι για τα υπόλοιπα κόμματα !!!!!!!
Δεν μπορώ όμως να πιστέψω τίποτε από αυτά που λένε άνθρωποι, πολιτικοί, οι οποίοι ξέρουν, όπως ξέρω και εγώ και σας το λέω εδώ και πολλά χρόνια, ότι δεν κυβερνούν, αλλά απλά εκτελούν εντολές.
Το κακό είναι ότι σήμερα, μετά από τόση διαφήμιση που έφαγε η παντοδυναμία της κυβερνώσας τρόϊκας, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την ψευδαίσθηση, ότι κυβερνούν οι κυβερνήσεις που νομίζουν ότι εκλέγουν.
Δεν μπορούν δηλαδή να καταλάβουν, ότι ακόμη και η ψήφος, είναι κατευθυνόμενη μέσω της προπαγάνδας των ΜΜΕ.
Το βίντεο μου το έστειλαν και κυκλοφορεί στο δίκτυο.
















Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

To DNA των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά φυλή που δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΧΩΡ!!ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ! 
 
Ιχώρ, μύθευμα ή ιστορία;








Ποιοί ήταν πραγματικά οι Θεοί της Αρχαίας Ελλάδας, ήταν απλώς σύμβολα ή αληθινά υπερδύναμα όντα; Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετά επιχειρήματα ικανά να μας πείσουν ότι οι θεοί των Αρχαίων Ελλήνων ήταν σύμβολα, όπως υποστήριζε και μια μεγάλη μερίδα φιλοσόφων
, οι Στωικοί, οι οποίοι πίστευαν ότι οι μύθοι δεν έχουν κυριολεκτική σημασία αλλά αντίθετα παρουσιάζουν αλληγορικές διηγήσεις, χρήσιμες για την καθημερινότητα των ανθρώπων. 
Υπάρχει περίπτωση να ισχύει το αντίθετο; Σε ολόκληρη την Ελληνική γραμματεία, οποιοσδήποτε μπορεί να ανακαλύψει μια ατελείωτη σειρά από παράδοξες και μεταφυσικές εμπειρίες, που οι θνητοί πρόγονοί μας τις απέδωσαν στους αθάνατους θεούς τους. Επίσης υπάρχει μια παραφυσική λεπτομέρια που ίσως αποτελεί κλειδί για την διατύπωση της αληθινής φύσης των αρχαίων θεών. 

Μέσα στην μυθολογία υπάρχουν αμέτρητες αναφορές σχετικά με μιά ουσία ονόματι Ιχώρ που έρρεε στις φλέβες των Θεών και ήταν γαλαζόχρωμη.
Η ουσία Ιχώρ αναφέρεται από τον Όμηρο, τον Πλάτωνα, τον Απολλώνιο τον Ρόδιο, τον Ιουλιανό,τον Αριστοτέλη,τον Πυθαγόρα κ.α.

Ο Όμηρος αναφέρει: (ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405). "ρέε δ’ άμβροτον αίμα θείο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν". 

Ο Πλάτωνας (Πλάτων, Τίμαιος, 39, 3) "ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός της μαύρης και της οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητας με αλμυρά συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα". 

Ο Πυθαγόρας επίσης αναφέρει περί «θείας ουσίας» στο αίμα των Ελλήνων που προστατεύει τους
φέροντες από αλλοίωση ή μετάλλαξη του γενετικού τους κώδικα.

Επίσης, στην μυθολογία γίνεται μια αναφορά για έναν μυθικό φύλακα της Κρήτης,τον Τάλω, που ήταν κατασκευασμένος από χαλκό από τον θεό Ήφαιστο και μέσα του έρεε ιχώρ (θα μπορούσε να ήταν ένα είδος καυσίμου;)!

Πρόκειται σύμφωνα με αναφορές για μία ζωογόνο ουσία που είναι αθάνατη, άφθαρτη, δεν υπόκειται στούς νόμους σύνθεσης και αποσύνθεσης, έχει την ιδιότητα να πυρακτώνεται, να παρέχει τεράστια δύναμη και δύναται να κληροδοτηθεί από τον πατέρα.  

Έτσι, αν θεωρήσουμε ότι οι θεοί ήταν όντα υπαρκτά και ενώθηκαν με τους ανθρώπους τοτε σύμφωνα με τις αναφορές, τα παιδία που προέκυπταν από την ένωση θεών και θνητών είχαν είτε γαλάζιο αίμα είτε κόκκινο. Όσα παιδιά είχαν γαλάζιο αίμα,ήταν ημίθεοι και όσα παιδιά είχαν κόκκινο, διέθεταν ανενεργό ιχώρ, όπως εξακολουθούν να έχουν και σήμερα οι απόγονοι της ένωσης των ανθρώπων με τους θεόυς, οι Έλληνες. Ο ιχώρ ακόμη, λέγεται ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί στο αίμα και να το μετατρέψει από κόκκινο σε γαλάζιο (ποια θα ήταν η συνέπεια;). 

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό Γάλλοι βιολόγοι αποφάνθηκαν ότι στό DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που τους καθιστούν διαφορετικούς (θα μπορούσε να ήταν ο Ιχώρ;). Επίσης σύμφωνα με έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας, τo DNA των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά φυλή που δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους


Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

ΥΓΕΙΑ : ΠΟΙΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ!

Εστίες μικροβίων αποτελούν πολλά αντικείμενα καθημερινής χρήσης μέσα στο σπίτι.

Μπορεί να δείχνουν καθαρά αλλά εγκυμονούν σοβαρούς  κινδύνους για την υγεία εάν δεν αντικαθίστανται τακτικά.
Από τις οδοντόβουρτσες μέχρι τα σφουγγαράκια της κουζίνας  και από τα τηλέφωνα του ντους έως και τις σανίδες κοπής τροφίμων ζουν και βασιλεύουν διάφορα μικρόβια όπως σταφυλόκοκκος, ψευδομονάδα, μύκητες, e coli, κάντιντα κ.α.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες τα μικρόβια αυτά  μπορεί να προκαλέσουν  πνευμονία, λοιμώξεις μαλακών μορίων ή μικροβιαιμία ενώ τα  άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο είναι τα βρέφη, οι ηλικιωμένοι,  και όσοι ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου  όπως   οι πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη, οι νεφροπαθείς, καρκινοπαθείς κ.α.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν πώς να καθαρίζετε σωστά τα αντικείμενα του σπιτιού και πότε να τα αντικαθιστάτε:

alt
οδοντόβουρτσες


Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ διαπίστωσαν σε μελέτη τους ότι μια μέση οδοντόβουρτσα περιέχει περίπου 10 εκατομμύρια μικρόβια(σταφυλόκοκκου, στρεπτόκοκκου, Ε. Coli,μυκήτων κάντιντα κ.α.). Τα μικρόβια αυτά μπορεί να μεταδοθούν από το στόμα σε όλον τον οργανισμό, προκαλώντας καρδιοπάθεια, εγκεφαλικό επεισόδιο και χρόνιες λοιμώξεις. Στο πλα'ίσιο αυτό συστήνουν να να αντικαθίστατια κάθε τρεις μήνες.

alt
σανίδες κοπής τροφίμων

Όπως  απέδειξε έρευνα που πραγματοποίησε το Συμβούλιο Υγιεινής της Βρετανίας μια μέση σανίδια κοπής στην κουζίνα έχει 50 φορές περισσότερα βακτήρια από όσα το κάθισμα της λεκάνης στην τουαλέτα.Αυτό συμβαίνει γιατί ο σανίδες δεν καθαρίζονται σωστά όπως οι τουαλέτες.

Οι ειδικοί συστήνουν  το καθαρισμό τους με αντιβακτηριακό υγρό και μετά με καυτό νερό ενώ άλλες πρέπει να χρησιμοποιούνται άλλες  για τα νωπά κρέατα και άλλες για το ψωμί  και τα λαχανικά.

Η αντικατάσταση τους προτείνεται  κάθε τρία χρόνια ή νωρίτερα εάν έχουν φθαρεί.

alt
σφουγγαράκια κουζίνας

Πρωταθλητής μικροβίων έχει αναδειχθεί  το σφουγγαράκι της κουζίνας για το πλύσιμο των πιάτων.

Μελέτη στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνας απέδειξε ότι τα περισσότερα σφουγγαράκια κουζίνας είναι ποτισμένα με  μεγάλο αριθμό βακτηρίων (όπως E. Coli και σαλμονέλα) και τα μεταδίδουν από επιφάνεια σε επιφάνεια. Η πορώδης φύση τους, σε συνδυασμό με τη μόνιμη υγρασία, καθιστούν τα σφουγγάρια ιδεώδες έδαφος για ανάπτυξη βακτηρίων. Τουλάχιστον μια φορά το μήνα πρέπει να  αντικαθίστανται με καινούργια.

alt
τηλέφωνο ντους

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο στις ΗΠΑ εξέτασαν τηλέφωνα ντους και εντόπισαν ότι το 30% από αυτά είχαν στην επιφάνεια τους ένα μυκοβακτηρίδιο που ευθύνεται για κάποια μορφή πνευμονίας ενώ τα πλαστικά φιλοξενούσαν περισσότερα μυκοβακτηρίδια από τα μεταλλικά.

Οι ειδικοί συνιστούν να αλλάζονται  δύο φορές τον χρόνο.

alt
ηλεκτρική σκούπα

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνας βρήκαν πρόσφατα ότι το 50% των ηλεκτρικών σκουπών περιέχουν βακτήρια εκ των οποίων το 13%  περιείχαν  το επικίνδυνο E. Coli.

Για την αποφυγη μολυσματικών ασθενειών οι ειδικοί συνιστούν το ψεκασμό της βούρτσας της σκούπας με αντιβακτηριακό σπρέι μετά τη χρήση της .

alt
επιστροφή στις κουρελούδες

Επιστροφή στις κουρελούδες συστήνουν ο ειδικοί  αφού τα παχιά χαλιά, και  οι μοκέτες από τοίχο σε τοίχο μαγνητίζουν τα ακάρεα τα οποία ενοχοποιούνται στην πρόκληση των αλλεργιών.

Oι ειδικοί συστήνουν την τοποθέτηση των παραδοσιακών κουρελούδων στο πάτωμα  οι οποίες πλένονται και τινάσσονται εύκολα.


Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΡΟΣΟΧΗ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Δείτε με ποιον απίστευτο τρόπο κλέβουν τα αυτοκίνητα… (video)

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί και δείτε τι κόλπο ακολουθούν για να κλέψουν τα αυτοκίνητα.


Οι ανυποψίαστοι περαστικοί πάνε να βοηθήσουν και καταλήγουν χωρίς αυτοκίνητο. Η Αστυνομία δήλωσε ότι συνέβη ήδη σε 19 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στις περιοχές: Αμπελόκηποι, Εκάλη, Μαρούσι, Τριανδρία, Τούμπα και Λεωφόρο Κηφισού.

Αν μένετε σε αυτές τις περιοχές ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!













Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ- Νευρίασε με την κλήση και πήγε να την πληρώσει με 1.200 κέρματα! (βίντεο)

Σίγουρα, όλα τα χρήματα, κέρματα ή χαρτονομίσματα, έχουν την ίδια αξία….
Ο εφιάλτης όμως ενός ταμία είναι να πληρώσει ένας πελάτης μεγάλο ποσό με κέρματα.
Αυτό σκέφτηκε και ο αυστραλός που θέλησε να πληρώσει το πρόστιμο του για παράνομη στάθμευση, βάζοντας σε μπελάδες την ταμία του δήμου.
Εξοπλίστηκε λοιπόν, με κάμερα τοποθετημένη στο κεφάλι, πήρε τα κέρματα από την τράπεζα και κατευθύνθηκε προς το δημαρχείο.
Η συνέχεια, επί την οθόνης













Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...