Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΠΩΣ η ΑΘΗΝΑ όταν ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ από τον ΔΙΑ έφερε ΖΩΗ στην ΓΗ

O μύθος των προγόνων μας λέει ότι η Αθηνά γεννήθηκε από το κεφάλι του Δια. Να η εξήγηση: 
Πολλές φορές έγραψα ότι η ιστορία θέλει ξαναγράψιμο. Αυτοί που μας κυβερνάνε δεν θέλουμε να μάθουμε το παρελθόν μας. Κάνανε τις θρησκείες και μέσω ιδίως αυτών κοντρολάρουν τον άνθρωπο. Οι χριστιανοί επειδή η θρησκεία τους λέει ότι ο άνθρωπος έγινε πριν 6.000 χρόνια , σιάξανε, καταστρέψανε ,κάψανε ότι δεν συμφωνούσε με την δική τους θεωρία. Τους μύθους τους περιγελούν και μας διδάσκουν και λένε, δείτε σε τι παραμυθάκια πίστευαν οι πρόγονοι μας . Αλλά την πραγματική αλήθεια την ήξεραν και την δίδασκαν οι ιερείς των Ελευσινίων Μυστηρίων ,τους οποίους οι χριστιανοί φρόντισαν να τους περάσουν από μαχαίρι. 



Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα .Οι μύθοι είναι αλληγορικοί για να μην τους καταλάβαινε ο απλός λαός .Οι μυημένοι τους ξέρανε . Οι πρόγονοι μας είχαν για μεγαλύτερο θεό τον Δια . Και πράγματι ο Δίας είναι ο μεγαλύτερος πλανήτης του δικού μας πλανητικού συστήματος . Ο Δίας είναι ένας γίγαντας αερίων. Επάνω του δημιουργούνται κολοσσιαίοι ανεμοστρόβιλοι! Ο Δίας περιστρέφετε παρά τον μεγάλο του όγκο ταχύτερα από τους άλλους πλανήτες. Το ηλεκτρομαγνητικό του πεδίο είναι 50 φορές μεγαλύτερο της γης. Αυτά και αλλά που συμβαίνουν στον Δια ,έχουν ως αποτέλεσμα μερικές φορές να αποσπώνται τεράστιες μάζες από αυτόν . 

Ήδη τώρα υπάρχει η περίφημη "Μεγάλη Ερυθρά Κηλίδα" η οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να αποσπαστεί από τον Δια . Γενάτε το ερώτημα αποσπάστηκε καμιά φορά κανένα μεγάλο κομμάτι από τον Δια στο παρελθόν; 

Οι Μάγια στο ημερολόγιο τους έχουν γραμμένο ότι πριν χιλιάδες χρόνια, στις 25 Δεκεμβρίου γεννήθηκε ένας καινούργιος θεός ,ένα καινούργιο άστρο, ένας καινούργιος κομήτης από τον Δια . Αυτή η γέννηση ,στις 25 Δεκεμβρίου γιορτάζουν και οι 70 περίπου μεσσίες μεταξύ αυτών και ο Χριστός την γέννηση τους. Έτσι οι Μάγια λατρεύουν τον μεσσία Quetzalcoatl που γεννήθηκε 25 Δεκεμβρίου και δίδαξε , σταυρώθηκε ανάμεσα σε δυο ληστές και αναστήθηκε μετά από 3 ημέρες. 

Οι Αζτέκοι τον παριστάνουν και με φτερωτό φλεγόμενο φίδι. Και αυτό γιατί ο θεός που γεννήθηκε από τον Δια, ήταν ένας φλεγόμενος κομήτης με ουρά, σε σχήμα δηλαδή φιδιού. Αυτός είναι λοιπόν και ο μύθος της γέννησης της Αθηνάς από το κεφάλι του Δια. 

Δεν γεννάτε γυναίκα από κεφάλι ανδρός . Αυτό κορόιδευαν οι χριστιανοί, αλλά αν δεν ξέρουν πολλά λένε ότι θέλουν , όπως ο Μωυσής ήταν πιο σοφός από τον Πλάτωνα ,Σωκράτη και δεν συμμαζεύεται .Αυτό σε εκνευρίζει, οι αγράμματοι βγάζουν τους τιτάνες του πνεύματος σκάρτους και την γνώμη τους την επιβάλουν και με σφάξιμο. 

Από τον πλανήτη Δια λοιπόν αποσπάστηκε ένα μεγάλο κομμάτι (γεννήθηκε η Αθηνά) και περιηγήθηκε στους γειτονικούς πλανήτες σαν κομήτης με τρις ουρές .Γι αυτό παριστάνουν την Αθηνά με κράνος που φέρει τρία λοφία και έχει χαίτη δηλ ουρά του κομήτη. 

Η περιήγηση της είχε καταστροφικές συνέπειες . Ο Όμηρος, περιγράφει την σύγκρουση της Αθηνάς μα τον θεό Άρη και μάλιστα ο Άρης απώθησε την Αθήνα ,δηλ. αναπήδησε στον Άρη και έφυγε . Και αυτό συνέβη στην εποχή της Τρωικού Πολέμου. Περίπου 1300 π.Χ. 

Τώρα, που πήγε ο κομήτης Αθηνά; Γύρω στην γη με τεράστιες καταστροφές για αυτήν και μετά εκσφενδονίστηκε και πήρε την θέση της Αφροδίτης . Η Αφροδίτη έχει πολλά παράξενα αλλά σημειώνω μόνο δυο .Είναι ο μόνος πλανήτης που περιστρέφετε ανάποδα από όλους τους άλλους πλανήτες και δεύτερο αν και μικρός πλανήτης και αυτή και ο Άρης, έχουν βουνά πάνω από 10 χιλιόμετρα, ενώ στην γη περίπου 8. Έγιναν λοιπόν αυτά τα βουνά από την σύγκρουση Αθηνάς και Άρη . Συμπιέστηκε το έδαφος τους .
Τα παραπάνω διαβάσαμε στο Περιοδικό Αναζήτηση. Το diadrastiko θέλοντας να προχωρήσει το σκεπτικό του συντάκτη του, αλλά και να δώσει τροφή προς σκέψη σε όλους τους αναγνώστες, παραθέτει μερικά αποσπάσματα: 

«Κάποτε […] ήταν το θείον κατάμονο και υπήρχε μόνο το επουράνιο γένος, η Γη δε, βρισκόταν σε άγρια και άμορφη κατάσταση σκεπασμένη όλη από δασά λογγάρια, που δεν τα διαπερνούσε το φως της ημέρας» (Λουκιανός, Προμηθεύς ή Καυκάσιος 12).
«Η Αθηνά έδωσε στους ανθρώπους ζωή όπως ακριβώς έκανε και με την Πανδώρα, όταν ο Προμηθέας την έφτιαξε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο
» (Υγίνος, Μύθοι CXLII).

Επίσης, υπάρχει και μία ιδιόρρυθμη θεωρία που θέλει την ζωή να έχει προέλθει από τον πλανήτη Δία.

Αν και διαφωνούμε ως προς το ότι ο κομμήτης-Αθηνά απωθήθηκε από τον πλανήτη Άρη γύρω στο 1300 π.Χ. (καθώς, ίσως, θα είχαμε κάποια πληροφόρηση είτε γραπτή είτε γεωλογική κλπ), οι ενδείξεις που μας δίνουν όλα τα παραπάνω είναι τα εξής:

Ότι στο απροσδιόριστο κάποτε, ένα κομμάτι από τον πλανήτη Δία αποσπάστηκε, περιπλανήθηκε στο διάστημα, έφτασε ως τον Άρη, για κάποιο λόγο απωθήθηκε, πέρασε από την Γη αφήνοντας χημικά στοιχεία ή βακτήρια για την ανάπτυξη ζωντανών οργανισμών. Ενδεχομένως, όμως να άφησε κάτι πολύ περισσότερο (από εν δυνάμει βακτηρίδια κλπ) σε ότι αφορά την δημιουργία των ανθρώπων, αν λάβουμε υπόψη μας το παρακάτω απόσπασμα:

«Σκέφτηκα (ο Προμηθέας) πως ήταν καλύτερο να πάρω λίγη λάσπη και να πλάσω απ’ αυτήν μερικά ζωντανά όντα και να δώσω σ’ αυτά μορφές που να προσομοιάζουν με τις δικές μας. […] αφού ανακάτεψα χώμα με το νερό και το δούλεψα, έπλασα τους ανθρώπους, παρακάλεσα δε και την Αθηνά να με βοηθήσει στο έργο μου αυτό». (Λουκιανός, Προμηθεύς ή Καυκάσιος 13).

Τι θα μπορούσαν να σημαίνουν όλα αυτά; Ότι καλώς θεωρείται ο Δίας πατέρας θεών και ανθρώπων και η Αθηνά θεά της σοφίας, αφού έδωσε πνοή και νου στους ανθρώπους.

Βέβαια, μία περισσότερο προχωρημένη εκδοχή θα μπορούσε να τα συνδέσει όλα με εξωγήινους, πως ο κομήτης-Αθηνά ήταν διαστημόπλοιο που αναχώρησε από τον πλανήτη Δία, ταξίδεψε μέχρι τον Άρη και αργότερα στην Γη και κατέληξε να σταθεροποιηθεί στην θέση του πλανήτη που ονομάζουμε Αφροδίτη, ή ακόμα και να προσγειώθηκε εκεί. Εξάλλου, φαίνεται να υπάρχουν περίεργες δομές εκεί που θυμίζουν τεχνητά δημιουργήματα ή ακόμα και εγκαταστάσεις εξωγήινων...

Σκέψη στην σκέψη, κρίκο στον κρίκο, ίσως, κάποια στιγμή ανοίξει το μυαλό μας και διαλευκάνουμε ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια.