Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Η αφίσα των φαρμακοποιών που χτυπά την κυβέρνηση

Με το μήνυμα «θεμελιώνουμε το μέλλον της Νέας Ελλάδας», οι φαρμακοποιοί πιστοί στην υπόσχεση που έδωσαν στην Γενική τους Συνέλευση, ξεκινούν την μεγάλη τους καμπάνια από την ερχόμενη Δευτέρα σε όλα τα φαρμακεία με αφίσα, που θα φέρει τον τον τίτλο αυτόν.

Στην αφίσα οι φαρμακοποιοί στηλιτεύουν όλη την τραγική κατάσταση που βιώνει σήμερα ο ελληνικός λαός, όπως ανεργία, μείωση συντάξεων, διάλυση της δημόσιας υγείας, αύξηση συμμετοχής στα φάρμακα, με στόχο όπως έχουν αποφασίσει, να ενημερώσουν τους πολίτες αλλά και να καταστήσουν τα 11.000 περίπου φαρμακεία της χώρας, ισάριθμα εκλογικά κέντρα στις επικείμενες εκλογές. Είναι χαρακτηριστικό επίσης, ότι στην αφίσα ένα χέρι κρατά ψηφοδέλτιο με τον τίτλο success story το οποίο ρίχνει στον κάλαθο των αχρήστων, ενώ τα ονόματα που περιλαμβάνονται στην λίστα είναι μεταξύ άλλων  του πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Ε. Βενιζέλου, του υπουργού Υγείας κ. Α. Γεωργιάδη, του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα και άλλων μελών της κυβέρνησης, καθώς και μελών της προηγούμενης κυβέρνησης, όπως Ανδρέας Λοβέρδος.
 
 
Ο φαρμακευτικός κόσμος έχει βιώσει είναι γεγονός το μένος της κυβερνητικής πολιτικής συνεπεία των μνημιονιακών πολιτικών που τόσο πιστά υπηρετεί και εφαρμόζει ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ το νέο μέτρο που έρχεται – με την μείωση του ποσοστού κέρδους στο 15%- πυροδοτεί ακόμη περισσότερα τα πράγματα δημιουργώντας ασφυκτικό περιβάλλον για τα φαρμακεία.

Ήδη πολλοί Σύλλογοι έχουν αρχίσει το διαμοιρασμό φυλλαδίων στους ασφαλισμένους, αλλά και έχουν κολλήσει ανάλογες αφίσες στις βιτρίνες των φαρμακείων τους.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαβάστε περισσότερα...