Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ για την ΑΜΦΙΠΟΛΗ!- Το ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ από τους ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ το 1916 !!! (Φωτογραφίες ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

Όπα!!! Μά τί ψαχουλεύουν αυτοί εκεί κάτω;
1916…
 

Βρέ τούς αρχαιολόγους μας!!! Τί ανακάλυψαν εν έτη 2014!!! Αυτά πού οι εγγλέζοι ήξεραν από τό 1916!!!
 


Καί τώρα; Τί έχουν νά πούνε; “Ο ΤΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΗΜΕΝΟΣ”

 



21
Αλήθεια όλες αυτές τις φωτογραφίες, ο αρχαιολόγος Λαζαρίδης που όπως λένε είχε τάξει την ζωή του στο έργο της ανασκαφής στην Αμφίπολη, δεν τις είχε υπ’όψιν του; Πώς είναι δυνατόν οι άγγλοι να ήξεραν ΑΚΡΙΒΩΣ που να ψάξουν ( μιλάμε για βάθος πάνω από 10 μέτρα, όπως φαίνεται στην φωτό) ώστε να βρεθούν στην είσοδο του τάφου ( καμάρα με λέοντες ή σφίγγες όπως λένε) και ολόκληρος αρχαιολόγος να έχει στρέψει την προσοχή του σε οποιεσδήποτε άλλες περιοχές του αρχαιολογικού χώρου της Αμφιπόλεως παρά στον λόφο όπου και το μεγαλειώδες Μαυσωλείο …
Αυτό είναι τουλάχιστον …περίεργο, άν αναλογιστεί κανείς πως ακόμη και η είσοδος του τάφου ήταν γνωστή από το 1916 όπως μαρτυρούν οι φωτό των πλιατσικαδόρων εγγλέζων !!!
22
Μά τί κάνουν αυτά τά παιδάκια; Αυτά τά μικρά Ελληνόπουλα; Τά καθοδηγούν οι εγγλέζοι στόν τόπο τού “εγκλήματος”. Στόν Τάφο τής Αμφίπολης . Είναι οι μικροί εργάτες τους.
23
Πολλά…μά πάρα πολλά παιδάκια – εργάτες . Τά ανυποψίαστα παιδάκια. Δουλειά γιά τούς πλιατσικαδόρους κίμβρους.
25
Στις δυο πρώτες φωτό διακρίνονται,σύμφωνα με το filosofia-erevna.blogspot.gr, οι άγγλοι στρατιώτες να συλλέγουν κάποια αντικείμενα; τί πλιάτσικο έγινε άραγε; Άν υπολογίσουμε πως ο Λέων ανευρέθη στα 1913 ( β΄βαλκανικός πόλεμος) το 1916 στην διάρκεια του Α΄Π.Π. έχουμε το πλιάτσικο από τους άγγλους που λες και ήρθαν συστημένοι. Δεν πρόλαβαν να πάρουν τα κομμάτια του Λέοντα προφανώς λόγω του μεγάλου όγκου του και επειδή τους πρόλαβαν οι βομβαρδισμοί των βουλγάρων… {όπως αναφέρει ο
συγγραφέας Oscar Breneer, στό βιβλίο του το οποίο εκδόθηκε το 1941 αλλά δεν μεταφράστηκε ποτέ στα ελληνικά.!!!}
26
Γι’αυτό ο Βενιζέλος κοπτόταν τόσο πολύ να μας βάλει στον πόλεμο; Μέχρι έναν ολόκληρο διχασμό δημιούργησε ( κυβέρνηση Θεσ/νίκης) για να το πετύχει !!!
Στις δυο φωτο με τα παιδιά λέει: Hundreds of Greek boys paid one franc per day to pick up stones for use in roadmaking, under supervision of a sapper from the Royal Engineers
δηλ. εκατοντάδες ελληνόπουλα πληρώνονταν ένα φράγκο για να μαζεύουν πέτρες, υπό την εποπτεία ένας σκαπανέα του βρεττανικού μηχανικού.
Μήπως τα παιδάκια αυτά τα έβαλαν να μαζεύουν το χώμα στο άνοιγμα του τάφου στην Αμφίπολη;”


 Πηγή





Διαβάστε περισσότερα...

Θάβουν τὴν Ἀμφίπολιν!!!

Ἐν τελῶς καὶ μὲ τὸν (δικό τους) …«νόμο»!!!
Ἔτσι, διότι ΕΝΟΧΛΕΙ ἕνα μνημεῖον, αὐτοῦ τοῦ μεγέθους καὶ αὐτῆς τῆς ἐποχῆς.
Διότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ τὴν Μακεδονία Ἑλληνική, μὲ ΡΙΖΕΣ ἑλληνικές, μὲ ΙΣΤΟΡΙΑ ἑλληνική, μὲ ΓΛΩΣΣΑ ἑλληνική, μὲ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΝ ἑλληνική, μὲ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ἑλληνική!!!

Θάβουν τὴν Ἀμφίπολιν μὲ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΤΙΜΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ποὺ θὰ μποροῦσε νὰ ἐμπνευσθῇ ἕνας ἀνθελληνικὸς κρατικὸς μηχανισμός, ποὺ θέλει τὸν Ἕλληνα ΔΟΥΛΟ, ἄνευ ταὐτότητος, ἱστορίας, μέλλοντος!!
Θάβουν τὴν Ἀμφίπολιν καὶ μαζὺ πασχίζουν νὰ θάψουν τὴν κοινὴ λογική!!!
Διότι ἕνα μνημεῖον αὐτοῦ τοῦ μεγέθους καὶ αὐτῆς τῆς τόσο προσεγμένης ὑποδομῆς του, κατ’  αὐτοὺς ΔΕΝ πρέπει νὰ ὑπάρχῃ, διότι θὰ ὑποχρεωθοῦν νὰ …«μετακυλήσουν» τὴν ἱστορία πολὺ πολὺ πίσω!!! Διότι ἐὰν δὲν καταγόμεθα ἀπὸ τοὺς περιφερομένους νομάδες …«περιουσίους» δὲν ἔχουμε λόγο ὑπάρξεως ἐπὶ τοῦ πλανήτου!!!





Σᾶς παρακαλῶ πολύ!!!
Ἀκοῦστε μὲ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ τὸν Ἀστέριο Τζίντζιφο καὶ διαδῶστε, μὲ ὅλους τοὺς τρόπους, τὶς πληροφορίες ποὺ μοιράζεται μαζύ μας!!!
Εἶναι θέμα Ἐθνικῆς σημασίας!!!






Αὐτὰ ποὺ λέει, ἀποτέλεσμα πολυετοῦς ἐρεύνης, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ, πέραν πάσης ἀμφιβολίας, πὼς τὸ μνημεῖον εἶναι ἐκεῖ, εἶναι πανάρχαιον καὶ περιμένει νὰ μᾶς συστηθῇ καὶ νὰ τὸ ἀνακαλύψουμε!!! Περιμένει νὰ τὸ ἀνακαλύψουμε διότι εἴπαμε: Ἡ Γῆ πλέον, σὲ ΟΛΟΝ τὸν πλανήτη, μὲ ὅλους τοὺς τρόπους καὶ τὰ μέσα, ΞΕΡΝΑ Ἑλλάδα!!!
Ἀλλὰ αὐτὸ ΔΕΝ ἀρέσει στὰ γιουσουφάκια καὶ στοὺς προσκυνημένους. Οὔτε στοὺς ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ ποὺ ὅρισαν οἱ τραπεζῖτες,
Τὸ μνημεῖον ΔΕΝ ἔχει συληθεῖ, ὅσον ἀφορᾶ στὰ ἀποδεικτικά του στοιχεῖα!!!
Δὲν ἔχουν ἁρπάξει τὴν ταὐτότητά του, ἀκόμη κι ἐὰν ἔχουν τυμβωρύχοι, κάθε ἐποχῆς, εἰσέλθει σὲ αὐτό, ἀποκομίζοντας κάθε εἴδους ἀρχαιότητος.  Καὶ φυσικὰ κάτι τέτοιο δὲν μετατρέπει τὸ μνημεῖον σὲ κάποιο σκουπίδι!!!
Ἀντιθέτως μάλιστα. Εἶναι ἐκεῖ καὶ περιμένει νὰ μᾶς μαρτυρήσῃ πολλὰ μυστικὰ γιὰ τὰ κομμάτια τῆς ἱστορίας μας ποὺ εἶτε ἀγνοῦμε, εἶτε θέλουν οἱ ἰθύνοντες νὰ ἀγνοοῦμε!!!
Τὸ γνωρίζουν!!!
Καὶ δὲν γίνεται νὰ ἔχουμε ἕνα μνημεῖον αὐτῶν τῶν διαστάσεων, ἀλλὰ νὰ εἶναι …τζούφιο!!!

Τι αποκαλύπτει η σεισμική τομογραφία για τον μυστηριώδη τάφο στον λόφο Καστά!!!
Θάβουν τὴν Ἀμφίπολιν!!!5

Οι μετρήσεις από το 2003, έδειξαν το σημείο του τάφου, τις διαστάσεις του και άλλα που δεν δημοσιεύτηκαν, στην περίληψη της μελέτης.
Και ενώ η ανασκαφή στον χώρο του λόφου Καστά, φαίνεται να έχει «παγώσει» προσωρινά, αφού κατά δήλωση του Υπουργείου Πολιτισμού τα συνεργεία εργάζονται για την υποστύλωση και την προστασία των ευρημάτων, από την τεράστια δεξαμενή στοιχείων που μας προσφέρει η Ιστορία, έρχονται δεδομένα που περιπλέκουν ακόμη περισσότερο το μυστήριο για τον άγνωστο οικιστή του τάφου και τα οποία γίνονται ακόμη πιο πιεστικά βλέποντας τα στοιχεία που έχει προσφέρει η επιστήμη της γεωφυσικής εδώ και μια δεκαετία.
Ωστόσο, πριν προχωρήσουμε στην παράθεση ορισμένων νέων στοιχείων που ανεβάζουν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον για το περιεχόμενο του τάφου, να σημειώσουμε τα όσα έρχονται από τον χώρο της ανασκαφής.
Το πρώτο και κύριο στοιχείο είναι κατά πόσο ο τάφος είναι συλημένος ή μη. Με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΥΠΠΟ, την περασμένη Κυριακή 31 Αυγούστου, φαίνεται να υπερισχύει η άποψη ότι ο τάφος δεν είναι συλημένος και το άνοιγα που βρέθηκε στον διαφραγματικό τοίχο, σε συνδυασμό με το σφράγισμα του μνημείου με αμμώδη επιχωμάτωση, είναι μέρος της προστασίας του τάφου και του νεκρού. Την ίδια ώρα βέβαια, έρχεται με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων τόσο για να καταδικάσει την κυβέρνηση για την εκμετάλλευση της ανασκαφής, αλλά και για να επισημάνει με κατηγορηματικό τρόπο ότι ο τάφος έχει συληθεί και ακολουθεί – όπως καταγγέλλει – και δεύτερη, σύγχρονη, σύληση από την πλευρά της κυβερνήσεως…
Ποιος γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει στον τάφο;
Την πιο πλήρη εικόνα και η οποία δεν ταυτίζεται κατ’ ανάγκη με αυτήν που βγάζει το ΥΠΠΟ με τις ανακοινώσεις του, της έχει η υπεύθυνη της ανασκαφής αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη και η γ.γ. του υπουργείου Λίνα Μενδώνη. Τι γνωρίζουν μέχρι σήμερα;
1. Γεωφυσική έρευνα
Το 2003 η αρχαιολόγος Χάιδω Κουκούλη, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και την επιστημονική ομάδα του Λαζάρου Πολυμενάκου, πραγματοποίησαν γεωφυσικές έρευνες, με σεισμικά στον λόγο Καστά και τον επόμενο χρόνο δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα. Η ομάδα δούλεψε με την μέθοδο της σεισμικής τομογραφίας και κατέγραψαν ότι υπήρχε μέσα στον Τύμβο Καστά.
Όπως αναφέρεται στην μελέτη η μέθοδος της ακτινωτής τομογραφίας με την χρήση των σεισμικών, εφαρμόστηκε «Σε τεχνητό λόφο (πιθανό τύμβο) στη θέση Καστά Μεσολακκιάς Σερρών στην περιοχή της Αρχαίας Αμφιπόλεως έγινε διερεύνηση για την λιθολογική δομή και τον εντοπισμό αρχαιολογικών δομών στο εσωτερικό του λόφου. Το περιβάλλον εφαρμογής αποτελείται από πιθανά κατάλοιπα κλασσικών ή ελληνιστικών κατασκευών σε μέτρια έως ασθενώς συνεκτικό εδαφικό υλικό μέγιστου πάχους 15m. Το γεωλογικό υπόβαθρο είναι στιφρή άργιλος και βρίσκεται σε μέσο βάθος 5.0 m. Η τοποθεσία βρίσκεται σε κοιλάδα, με μικρή μορφολογική κλίση. Ερευνήθηκε έκταση κυκλικής διατομής με ακτίνα 90 m και πάχος 6-8 m».
Η πρώτη σελίδα της περιλήψεως με τα συμπεράσματα της σεισμικής τομογραφίας που δημοσιεύτηκαν το 2004!!! Δέκα χρόνια πριν τις αποκαλύψεις της ανασκαφής
Η πρώτη σελίδα της περιλήψεως με τα συμπεράσματα της σεισμικής τομογραφίας που δημοσιεύτηκαν το 2004!!!
Δέκα χρόνια πριν τις αποκαλύψεις της ανασκαφής
Από αυτές τις λίγες αράδες που γράφτηκαν και δημοσιεύτηκαν το 2004 αποδεικνύεται πολύ καλά ότι η αρμόδια αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη μόνο τυχαία δεν πήγε να σκάψει στον λόφο Καστά. Αν μελετήσει κανείς τα πλήρη στοιχεία εκείνης της μετρήσεως μπορεί να εξαγάγει εξαιρετικά συμπεράσματα. Αν στα παραπάνω προσθέσουμε το γεωσκανάρισμα που πραγματοποίησε για λογαριασμό της ΚΗ’ Εφορίας Κλασσικών Αρχαιοτήτων το ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ, πριν δύο χρόνια, τότε αποδεικνύεται ότι η κ. Περιστέρη γνώριζε πολύ καλά που πήγαινε να σκάψει και τι περίμενε να βρει.
Από το 2004 ήταν γνωστή η ύπαρξη του τάφου, ο προσανατολισμός, οι διαστάσεις του και άλλα…
Από το 2004 ήταν γνωστή η ύπαρξη του τάφου, ο προσανατολισμός, οι διαστάσεις του και άλλα…

Η κάτοψη του λόφου με τα σημεία από τα οποία έγιναν οι μετρήσεις περιμετρικά. Ο μαρμάρινος περίβολος, ο τάφος και οι χώροι του ήταν καταγεγραμμένα στην σεισμική τομογραφία.
Η κάτοψη του λόφου με τα σημεία από τα οποία έγιναν οι μετρήσεις περιμετρικά. Ο μαρμάρινος περίβολος, ο τάφος και οι χώροι του ήταν καταγεγραμμένα στην σεισμική τομογραφία.
Μάλιστα στην δημοσιευμένη μελέτη του 2004 που συνέταξε η κ. Κουκούλη με τον κ. Πολυμενάκο και το επιτελείο του, φαίνεται καθαρά σε ποιο σημείο βρίσκεται το ταφικό μνημείο και ποιες είναι οι διαστάσεις τους. Το σκίτσο που δημοσιεύουμε είναι από την συγκεκριμένη μελέτη και σύμφωνα με τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τις μετρήσεις που έγιναν. Το ταφικό οικοδόμημα έχει κατεύθυνση νοτιοδυτική – προς την αρχαία Αμφίπολη – και οι διαστάσεις του οικοδομήματος σύμφωνα με τα αποτελέσματα των μετρήσεων είναι 20 μέτρα μήκος, 5 μέτρα πλάτος, 5 μέτρα ύψος και περιλαμβάνει μια ράμπα – από την ανασκαφή απεδείχθη ότι είναι σκαλάκια – και ένα ταφικό μνημείο… Καταλαβαίνετε από τις διαστάσεις που δίνει η μελέτη ότι πρόκειται για ένα τεράστιο ταφικό οικοδόμημα 100 τ.μ. και ύψους 5 μέτρων, το οποίο είναι μέσα σε ένα τύμβο με μαρμάρινο περίβολο μήκους 497 μέτρων!!! Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τις διαστάσεις που φέρεται να έχει το ταφικό μνημείο, προκύπτει ότι τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα από την ανασκαφή στο τάφο, είναι μόλις λίγα μέτρα από την είσοδο και περίπου μέχρι το μέσο της διαδρομής των 20 μέτρων… Τι κρύβουν άραγε τα υπόλοιπα 10 μέτρα όπου θα πρέπει να βρίσκεται ο νεκρικός ή οι νεκρικοί θάλαμοι; Απάντηση θα μας δώσει η αρχαιολογική σκαπάνη, εμείς όμως θα σας δώσουμε και άλλα στοιχεία που βοηθούν να εκτιμήσουμε σε ποιόν ανήκει ο τάφος.
Για το τέλος έχουμε ένα ερώτημα: Για ποιο λόγο η κ. Κουκούλη, ενώ εργάστηκε σε ανασκαφές στην αρχαία Αμφίπολη και ενώ είχε στα χέρια της αυτή την μελέτη που παρουσιάσαμε, που αποδείκνυε ότι στο λόφο Καστά υπήρχε ένα πολύ σημαντικό μνημείο για το οποίο η τοπική παράδοση το ήθελε να είναι ο τάφος της Ρωξάνης, δεν επιχείρησε να το ανασκάψει; Απάντηση μόνο η κ. Κουκούλη μπορεί να δώσει.
Στο αυριανό «Χ» η συνέχεια, με νέα στοιχεία από τις ιστορικές πηγές που αναφέρονται στην Αμφίπολη, αλλά και από τις δοκιμαστικές τομές που έγιναν στον λόφο Καστά και τα συμπεράσματα που βγήκαν. Τι είδαν οι αρχαιολόγοι της ανασκαφής και μιλάνε για ασύλητο τάφο;
Θεόδωρος Αν. Σπανέλης
χρονόμετρον
Ὑπάρχει κι ἄλλη μελέτη, ἀπὸ τὸ ΤΕΙ Σεῤῥῶν, ἀλλὰ ΔΕΝ ἔχουν δημοσιευθεῖ τὰ συμπεράσματά της. Ἡ Περιστέρη, ὅπως κι ΟΛΟ τὸ ὑπουργεῖον, ἀλλὰ καὶ ὅλοι οἱ ἐμπλεκόμενοι κυβερνητικοὶ φορεῖς, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ…  Ἁπλῶς ΔΕΝ πρέπει νὰ γνωρίζουμε ἐμεῖς!!!
Ἀρκετὰ κράτησε ἡ …παράστασις!!!

Μέσα ἐκεῖ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ πὼς εἶναι κατατεθειμένο μεγάλο τμῆμα τῆς ἱστορίας τῆς Μακεδονίας μας, ἀλλὰ καὶ τῆς Ἑλλάδος γενικότερα, ποὺ ὅμως  ΛΥΣΣΑΞΑΝ νὰ ἐξαφανίσουν. Δὲν θέλουν …«ἐθνικιστικές» κορῶνες. Κάτι τέτοιο θὰ τοὺς χαλάση τὰ σχέδια.
Ξέρετε τί σημαίνει νά ΜΗΝ ἔχουν λόγο ὑπάρξεως τά βαρδαρσκανά καραγκιοζάκια;
Ξέρετε τί σημαίνει τό νά πάῃ ΟΛΗ ἡ χρηματοδότησις τοῦ Soros στά σκουπίδια;
Ξέρετε τί σημαίνει τό νά ἔχουν ἐπενδύσει τόσα ἐκατομμύρια δολάρια, πρό κειμένου νά μᾶς ἀφελληνίσουν, καί νά ΞΕΡΝᾼ ἡ Γῆ διαρκῶς Ἑλλάδα;
Ξέρετε… Ὅπως ξέρουμε κι ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!
Τὸ μνημεῖον τῆς Ἀμφιπόλεως ἦταν ἕνα …..ΛΑΘΟΣ, ποὺ τοὺς …ΞΕΦΥΓΕ γιὰ λίγο, πρὸ κειμένου νὰ «παίξουν ἐπικοινωνιακῶς» καὶ νὰ …ξεχαστοῦμε μὲ τὶς νέες ληστρικὲς ἐπιδρομὲς τοῦ ΕΝΦΙΑ, ἀλλὰ καὶ γιὰ νὰ μὴν ἀντιληφθοῦμε πὼς νέες ἰσοπεδώσεις καὶ μεθοδεύσεις στήνονται κατὰ τῶν Ἑλλήνων.Θάβουν τὴν Ἀμφίπολιν!!!1
«Ἐπικοινωνιακὲς βλακεῖες» χρονοκαθυστερήσεως, πρὸ κειμένου νὰ μᾶς γεμίσουν τὸ κεφάλι γιὰ ἀκόμη μία φορά, μὲ περιττὰ σκουπίδια καὶ νὰ χάσουμε τὴν οὐσία…
Ἀφῆστε δὲ ποὺ ΜΟΛΙΣ 50.000 εὐρῶ διετέθησαν γιὰ τὸ μνημεῖον, τὴν στιγμὴ ποὺ δαπανῶνται ἐκατομμύρια γιὰ λιμουζῖνες καὶ γραφεῖα δοσιλόγων.
Πρόσωπα ποὺ ἔπρεπε νὰ εἶναι στὴν φυλακή, ἀλλὰ ποὺ ἀκόμη …«κυβερνοῦν» διότι εἶναι τὰ πλέον …«βολικά» ἀπὸ πλευρᾶς ΝΑΙΝΑΙκοπάθειας, καὶ τὰ ὁποῖα ἀποσποῦν τεράστια ποσὰ μηνιαίως, πρὸ κειμένου νὰ ἐξαγοράζεται ἡ σιωπή τους καὶ ἡ συνενοχή τους.
Πρόσωπα ἀηδιαστικά, ποὺ ἄν καὶ στὴν πραγματικότητα ἔχουν ἐκπέσει ἀπὸ κάθε ἀξίωμα, ἐφ΄ ὅσον ΟΥΔΕΙΣ ἀπὸ τοὺς Ἕλληνες τοὺς ἐπιλέγει γιὰ ἐκπροσώπους του πλέον, ἀλλὰ παραμένουν ἀκούνητα κι ἀκίνητα σὲ θέσεις διακυβερνήσεως.
Κι ὅλα αὐτα ΔΕΝ συμβαίνουν μὲ τὸ ὁποιοδήποτε κριτήριον ἀξιοσύνης ἀλλὰ μὲ τὸ κριτήριον τῆς …γλείφτρας καὶ τοῦ γυμνοσάλιαγκα!!!
Τὸ ποιὸς θὰ καταλαμβάνη τὰ δημόσια ἀξιώματα ΔΕΝ εἶναι κάτι ποὺ ἐμεῖς μποροῦμε νὰ ὁρίζουμε φυσικά.
Δὲν ἀποφασίζουν οἱ Ἕλληνες πλέον!
Δὲν ἔχουν δικαίωμα λόγου καὶ ἐπιλογῆς σὲ κυβερνητικὰ σχήματα οἱ Ἕλληνες πλέον!!!

Τὰ ἐκλογικὰ ἀποτελέσματα μαγειρεύονται, ὅπως βολεύει τοὺς ἐπικυριάρχους, καὶ εἶναι κάτι ποὺ ἐμεῖς δὲν ἔχουμε λόγο!!!
Τὸ ποιοὶ θὰ «κυβερνοῦν» ἐπιλέγονται κυριολεκτικῶς ἀπὸ  ἕνα καὶ μοναδικὸ κριτήριον: τὸ καλὸ προσκύνημα!!!
Καὶ μετὰ ἐμεῖς ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ νὰ γίνῃ σεβαστὴ η ὅποια ΕΥΛΟΓΗ ἐπιθυμία μας, ποὺ ἀφορᾶ στὸ αὐτονόητον.
Μά
ποιό εἶναι τώρα πιά τό αὐτονόητον;;; Τό καλό μας ἤ ἡ  …γενοκτονία μας;

Τὸ μνημεῖον κινδυνεύει.
Δὲν κινδυνεύει μόνον ἀπὸ νέους τυμβωρύχους ἤ πλιατσικολόγους.
Κινδυνεύει ἀπὸ κατάῤῥευσιν καὶ ἀπόλυτη καταστροφή!!!
Μά ποιός νοιάζεται;






Ποιός νοιάστηκε ἔως σήμερα, γιά νά νοιαστῇ καί τώρα;;;
Θάβουν τὴν Ἀμφίπολιν Ἕλληνες!!!
Δὲν θέλουν νὰ μάθουμε τὸ τὶ κρύβεται μέσα στὸ μνημεῖον.
Δὲν θέλουν νὰ ξέρουμε τὸ ἀπὸ ποῦ ἤλθαμε καὶ κατ’  ἐπέκτασιν τὸ ποῦ μποροῦμε νὰ φθάσουμε.
Δὲν θὰ μᾶς ἐπιτρέψουν νὰ διεκδικήσουμε τὴν κληρονομιά μας καὶ τὴν αὐτογνωσία μας, ὡς λαός!!!
Προσέξτε καὶ πάλι καλὰ τὰ σημεῖα ποὺ ἡ σάρωσις ἔδωσε χώρους πρὸς ἀναζήτησιν.
Προσέξτε καλὰ τὸ πόσο μακρυὰ στέκονται ἀπὸ τὰ σημεῖα ποὺ ἔχουν νὰ μαρτυρήσουν πολλὰ γιὰ τὸ ποιοὶ εἴμαστε.
Θάβουν τὴν Ἀμφίπολιν!!!6Δὲν ἔχουν κἄν πλησιάσει.
Κι ἐπεὶ δὴ ΔΕΝ ἔχουν πλησιάσει, ἀλλὰ καὶ βάσει τῆς γνωστῆς τους ἡμι-ἀντιλήψεως, μᾶς πετοῦν ἕνα «δὲν ὑπάρχει ἄλλος θάλαμος» καὶ τελείωσαν.
Ποιοί;;; Ποιοί;;;
Αὐτό μᾶς ἀπησχόλησε;  Ἤ ὄχι;


Πηγή





Διαβάστε περισσότερα...