Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΑΓΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ !!!!
 
ΠΡΈΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ
ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ…….
 
 
(Το έγραψε ο Jiggs McDonald, NHL Hall of Fame broadcaster)

Εμείς και  το Ισλάμ

«Eίμαι πραγματικά μπερδεμένος το ότι τόσοι πολλοί από τους φίλους μου είναι ενάντια στο κτίσιμο ενός άλλου τζαμιού στο Τορόντο. Νομίζω ότι στόχος του κάθε πολίτη θα πρέπει να είναι η ανεκτικότητα ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθήσεων. Έτσι, θα πρέπει να επιτραπεί το κτίσιμο ενός τζαμιού προκειμένου να δείξουμε την ανεκτικότητα μας.


photo: counterjihadnews.com Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτείνω επίσης να ανοίξουν δύο νυχτερινά κέντρα διασκέδασης δίπλα στο τζαμί. Με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί η ευκαιρία στους μουσουλμάνους να δείξουν και αυτοί μέσα από το τζαμί τους την δική τους ανεκτικότητα.
Το ένα κέντρο θα είναι για «αδελφές» και θα ονομάζεται «
Turban Cowboy» και το άλλο θα είναι για στριπτιζερς και θα ονομάζεται "You Μέκκα Me Hot".

Στην δίπλα πόρτα θα πρέπει να είναι ένα κρεοπωλείο που θα ειδικεύεται στο χοιρινό, και δίπλα σε αυτό ένα εστιατόριο μπάρμπεκιου χοιρινό σε ανοιχτό λάκκο, που θα ονομάζεται" τα παιδάκια του Ιράκ».
 Photo: Α. Παναγιώτου @SOOC

Απέναντι θα μπορούσε να υπάρχει ένα κατάστημα εσωρούχων που θα ονομάζεται" ΗVictoria φανερώνει τα μυστικά της» "και στην βιτρίνα σέξι μανεκέν θα τα επιδείκνυαν.
Δίπλα στο κατάστημα εσωρούχων θα είναι ένα κατάστημα παιχνιδιών σεξ για ενήλικες και θα ονομάζεται," Koranal γνώση,» το όνομά του θα αναβοσβήνει με φώτα νέον και ακριβώς δίπλα θα υπάρχει μία κάβα που θα ονομάζεταιMorehammered. 
Έτσι θα προωθήσουμε όλοι μας την ανεκτικότητα και εσείς για να προωθήσετε την δική σας θα πρέπει να αναδημοσιεύσετε αυτό το κείμενο.


Ας κάνουμε όμως μία περίληψη. Οι μουσουλμάνοι «κουβαλιούνται» στις χώρες μας γιατί ΔΕΝ είναι:
ευχαριστημένοι στη Γάζα ..
ευχαριστημένοι στην Αίγυπτο .....
ευχαριστημένοι στη Λιβύη .....
ευχαριστημένοι στο Μαρόκο .....
ευχαριστημένοι με το Ιράν .....
ευχαριστημένοι στο Ιράκ .....
ευχαριστημένοι στην Υεμένη ...
ευχαριστημένοι στο Αφγανιστάν ...
ευχαριστημένοι με το Πακιστάν ....
ευχαριστημένοι στη Συρία .....
ευχαριστημένοι με τον Λίβανο ....

Είναι όμως χαρούμενοι.

Είναι χαρούμενοι στην Αυστραλία ...
Είναι χαρούμενοι στον Καναδά ....
Είναι χαρούμενοι στην Αγγλία ....
Είναι χαρούμενοι στη Γαλλία ....
Είναι χαρούμενοι στην Ιταλία ....
Είναι χαρούμενοι στη Γερμανία ....
Είναι χαρούμενοι στη Σουηδία ....
Είναι χαρούμενοι στις ΗΠΑ .....
Είναι χαρούμενοι στη Νορβηγία ....
Είναι χαρούμενοι στην Ολλανδία ..
Είναι χαρούμενοι στη Δανία .....
Είναι χαρούμενοι στην Ελλάδα
...


Βασικά, είναι χαρούμενοι σε κάθε χώρα που δεν είναι μουσουλμανική και δυστυχισμένοι σε κάθε χώρα που είναι μουσουλμανική! Και φυσικά δεν κατηγορούν ούτε To Ισλάμ, ούτε την ηγεσία τους. Τον εαυτό τους κατηγορούν και τις χώρες στις οποίες είναι ευτυχισμένοι! Και θέλουν να τις αλλάξουν, να τις κάνουν σαν τις χώρες από τις οποίες μας κουβαλήθηκαν! Με συγχωρείτε, αλλά πόσο διεστραμμένος μπορεί να είναι κάποιος, δεν μπορούσα να το φανταστώ....

 
Οι φωτογραφίες αυτές, παρμένες με κινητά σαν "αναμνηστικά" από κάποιους που ήταν παρόντες (συνήθως δράστες) σε λουτρά αίματος, στη Συρία και στο Ιράκ, μας δείχνουν τη βαρβαρότητα του ISIS αλλά και του ισλάμ, σε πλήρη ανάπτυξη. Προβλήθηκαν σε πολωνικό τηλεοπτικό κανάλι και η αναπαραγωγή και κυκλοφορία τους σκοπό έχει την αφύπνιση των χωρών όλου του κόσμου. Προέρχονται από ομαδικές εκτελέσεις και αναρίθμητους αποκεφαλισμούς μουσουλμάνων και χριστιανών, ανατινάξεις τζαμιών που ανήκουν σε αντίπαλες θρησκευτικές κοινότητες, και όλα αυτά με τις ευλογίες των φανατικών και εξίσου δολοφόνων του ιερατείου του ISIS.

Εδώ και μήνες η διεθνής κοινότητα παρέμενε και παραμένει σε λήθαργο, αδρανής μπροστά σ΄αυτό το αίσχος. Οι κυβερνήσεις, ο ΟΗΕ και η ΕΕ, αποθώντας το πρόβλημα, θεωρούσαν ότι είναι απλώς ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ σιιτών και σουνιτών! Αλλά πολύ γρήγορα αποδείχθηκε κάτι φρικιαστικότερο, απειλητικότερο και απολύτως εγκληματικό, με το Ισλαμικό Κράτος να έχει κάτω από τις διαταγές του χιλιάδες νέους μουσουλμάνους από χώρες της Δυτικής Ευρώπης και από άλλα μέρη του κόσμου.

Εντυπωσιακή είναι η στάση των διαφόρων ανθρωπιστικών οργανώσεων της Δύσης, οι οποίες συλλέγουν υπογραφές για την υπεράσπιση των σκύλων, των δελφινιών, των λιονταριών, αλλά όχι των ανθρώπων που αποδεκατίζονται κατά εκατοντάδες στη Συρία και στο Ιράκ από τα ανθρωπόμορφα ισλαμικά κτήνη.

Και ακόμα εντυπωσιακότερη η στάση των κομμάτων και των οργανώσεων της "αριστεράς" που απαντούν σ΄αυτόν τον ισλαμικό Αρμαγεδδώνα με φτηνές ψευτομαρξιστικές αναλύσεις, με μικροτακτικισμούς των ίσων αποστάσεων, με ευχολόγια και με γελοίες δικαιολογίες, φορτώνοντάς τα όλα στην αμερικανική πολιτική!





`Ομως το ISIS είναι πια δίπλα μας, σε απόσταση αναπνοής....  http://syletpatr.blogspot.gr/
8

Οι μαζικές δολοφονίες έχουν γίνει πλέον μία τραγική καθημερινότητα στις περιοχές της Συρίας και του Ιράκ που είναι υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους.
Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες από τα συνεχόμενα  «χτυπήματα» του Ισλαμικού κράτους
ΔΕΙΤΕ 41 ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που μας έστειλε φίλος αναγνώστης…
“Ήθελα να γράψω ένα άρθρο για το Ισλάμ αλλά δεν χρειάστηκε…”
1
2
3
4
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
1819
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
 Πηγή


















Διαβάστε περισσότερα...