Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Και όμως: Οι προρρήσεις του Αγιου Παΐσιου μελετώνται από την CIA - Περιμένουν "κάτι μεγάλο" εξετάζοντας γραφές από θρησκείες όλου του κόσμου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: ΟΤΑΝ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ "ΕΒΛΕΠΕ" ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ
O αγιοποιημένος Γέροντας Παΐσιος φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει κατά πολύ σε ενδιαφέρον τα σύνορα της χώρας, αλλά και το ενδιαφέρον των "απλών" πιστών καιοι προρρήσεις του μελετώνται από τα τμήματα αναλύσεων της μεγαλύτερης υπηρεσίας πληροφοριών του κόσμου, της CIA.
 


Πρώτο το defencenet.gr (διαβάστε σχετικά εδώ) πριν από 3,5 χρόνια είχε απκαλύψει την ύπαρξη του σχετικού τμήματος.
 
Η CIA έχει ιδρύσει πριν από 40 χρόνια ένα απόρρητο τμήμα αναλυτών που ασχολούνται με τις προφητείες από διάφορες θρησκείες και σε διάφορα μέρη του κόσμου για πολλούς και διάφορους λόγους. Επισήμως για να αναλυθούν και να μελετηθούν οι επιπτώσεις που έχουν οι προρρήσεις στον ντόπιο πληθυσμό κάθε χώρας. ανεπισήμως για να διακριβωθεί αν οι ενοράσεις έχουν σχέση με τα γεγονότα που ακολουθούν.
 
Οι προρρήσεις του Αγιου Παΐσιου όχι απλώς μελετώνται, αλλά υπάρχει και τμήμα εισηγήσεων τρόπων αντίδρασης των ΗΠΑ αναφορικά με αυτά που έχει προβλέψει και τα οποία επιβεβαιώνονται με καταιγιστικό ρυθμό τα τελευταία 15 χρόνια.
Στην ίδια η CIA θωρούν ότι είναι η εποχή που οι περισσότερες προρρήσεις διαβλέπουν ότι σύντομα θα έρθει «κάτι μεγάλο» που θα ταράξει για τα καλά τα λιμνάζοντα ύδατα του πλανήτη.
Η CIA, έχει εδώ και 40 περίπου χρόνια, ειδικό τμήμα το οποίο ασχολείται με τη λογοτεχνία, την μυθιστοριογραφία και την λαογραφία, τομέας που ερευνά τον τρόπο σκέψης πολλών λαών που η Ιστορία τους είναι μακραίωνη, όπως οι Ελληνες, οι Αιγύπτιοι, οι Κινέζοι, οι Ιάπωνες, οι Πέρσες και οι Άραβες.
 
Το τμήμα αυτό έχει την ονομασία «Τμήμα Έρευνας και Μελέτης Πολιτισμών» (Research and Study of Cultures Department) στο οποίο και εργάζονται κορυφαίοι επιστήμονες, καθηγητές πανεπιστημίων και ειδικευμένοι ερευνητές.
 
Το «Τμήμα Έρευνας και Μελέτης Πολιτισμών»  λοιπόν, θεωρείται ένα απο τα πιο σπουδαία τμήματα της διαβόητης υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ και λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπ’ όψη από την εκάστοτε πολιτική, διπλωματική και στρατιωτική ηγεσία τα πορίσματα και οι μελέτες που εκδίδονται κατα καιρούς απο αυτό.  Για πολλούς απο εσάς θα είναι άγνωστο αυτό που θα αναφέρω, είναι όμως πασίγνωστο σε λίγους και «μυημένους».
 
Στο σχετικά πρόσφατα (2001) εκδοθέν βιβλίο για τον Γέροντα Παΐσιο: «Λόγοι χάριτος και Σοφίας» από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη (η αφήγηση είναι του Γέροντος Παίσιου) αναφέρονται οι προβλέψεις του για τη Ρωσία και τη Τουρκία.
 
«Πριν 50 χρόνια μαζί με τον γέροντα μου, τον Ιωσήφ τον Έγκλειστο, συναντήσαμε ένα Ρώσο μοναχό, γέροντα. Για να τον ενισχύσουμε για τα δεινά του ρωσικού λαού και την δοκιμασία των πιστών από τον κομμουνισμό, θελήσαμε να του δώσουμε θάρρος, λέγοντας του λόγια παρηγοριάς. Αυτός όμως λέει : «Δεν είναι τίποτα, κανόνας είναι που θα κρατήσει εβδομήντα χρόνια». Εσύ πως το ξέρεις; ρωτήσαμε.
 
Και η απάντηση του : «Το 1917 , όταν επεκράτησε ο κομμουνισμός, ο Χριστιανισμός κηρύχθηκε εκτός νόμου, και όποιος σκότωνε Χριστιανούς ήταν ήρωας. Οι χριστιανοί πανικοβλήθηκαν και οι μεν πλούσιοι δραπέτευσαν προς την Ευρώπη, οι δε άλλοι έτρεχαν στους ναούς, ελπίζοντας ότι ο Θεός θα κάμει θαύμα για να τους σώσει.
 
Σε ένα μεγάλο ναό, των Αγίων Αποστόλων, μπήκαν πέντε περίπου χιλιάδες Χριστιανοί. Οι μπολσεβίκοι όταν τους βρήκαν έβαλαν φωτιά στο ναό.
 
Ένας από τους χριστιανούς δεν πέθανε. Είχε κατορθώσει να ανέβει ψηλά στους τρούλους και έμενε δίπλα από ένα παράθυρο και ανέπνεε.
 
Αυτός λοιπόν μου είπε, ότι όταν ήρθε η ώρα που άρχισε ο κόσμος να πεθαίνει, κλαίγανε και φωνάζανε, παρουσιάστηκαν οι Δώδεκα Απόστολοι και τους είπαν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν, διότι δεν το επιτρέπει ο Θεός. Είναι κανόνας για τις αμαρτίες μας που θα κρατήσει 70 χρόνια».
 
Αλλά ίσως η συγκλονιστικότερη πρόρρηση του Αγίου για το σήμερα που έγινε πριν από 25 χρόνια και δήλωσε τι θα συμβεί είναι αυτή: "Σήμερα πουλήθηκαν όλα. Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίς, θα επέμβει ο Θεός των πατέρων μας για τα αίματα των Μαρτύρων μας και τα λείψανα των Αγίων μας. Το αίμα το Ελληνικό  που χύθηκε για την Ορθοδοξία, εάν ενωθεί σήμερα θα γίνει πλωτό ποτάμι, να πνίξει τους κανίβαλους που λέγονται «μεγάλοι». (...)
 
Οι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό. Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά, γιατί σας λέω υπεύθυνα – και θα το δείτε – ότι δεν έχουμε μέρες. Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχιστεί.
 
Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός, με το δικό Του τρόπο, θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στην γραμμή τους.
 
Και θα επανέλθει το Βυζάντιο. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Ευρωπαίοι λαοί θα ξαναενωθούν. Ποιος θα τους καθοδηγεί; Δεν κρατάει κανείς. Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη».
 
Στο πρόσφατο άρθρο του ο πρώην γ.γ. της κυβέρνησης Σαμαρά , Π.Μπαλτάκος τασσόμενος υπέρ του "ΟΧΙ" είχε σημειώσει ότι "Η Ελλάδα είναι Βυζάντιο δεν είναι Δυτική Ευρώπη"...
 
 


Διαβάστε περισσότερα...