Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Το Σεπτέμβριο του 2015 θα ανακηρύξουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων (vid)

Το νέο παγκόσμιο νόμισμα θα εισαχθεί τον Οκτώβριο! Είμαστε στο χείλος της συνολικής παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης! Οι Παγκοσμιοποιητές Αναλαμβάνουν και επίσημα πλέον δράση τώρα!
 
Ο πάστορας Lindsey Williams αποκαλύπτει τι θα συμβεί τον Σεπτέμβριο του 2015… Τον Μήνα για τον οποίο μιλάνε όλοι το τελευταίο διάστημα… Ποιο θα είναι λοιπόν αυτό το συνταρακτικό γεγονός; Θα Ανακοινωθεί και επίσημα η Επιβολή της Περιβόητης Νέας Τάξης Πραγμάτων που ήδη εφαρμόζεται στο παρασκήνιο εδώ και αρκετά χρόνια…


«Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό ενημερωτικό δελτίο που έχουμε στείλει ποτέ – Αυτή είναι η εκπλήρωση του ό, τι η ελίτ πάντα ήθελε να κάνει – θα επηρεάσει κάθε ανθρώπινο ον, σε όλο τον κόσμο – Θα εφαρμόσει αυτό το πρόγραμμα ξανά για ένα χρονικό διάστημα – Οι ημερομηνίες έχουν ήδη οριστεί επίσημα για την έναρξη της εφαρμογής».
 
Ο Πάπας της Ρώμης ανακοίνωσε ότι στις 25 Σεπτεμβρίου, 2015 θα μιλήσει στα Ηνωμένα Έθνη για την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων…
 
Υπάρχουν 1,2 δισεκατομμύρια Ρωμαιοκαθολικοί σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τον πάστορα, αυτό σημαίνει ότι, όταν ο Πάπας ανακοινώσει την Νέα Παγκόσμια Τάξη στην ετήσια συνάντηση των ηγετών του κόσμου στις 25 του Σεπτέμβρη 2015 στα Ηνωμένα Έθνη, λίγο πριν από την υπογραφή και εφαρμογή της «μετα-2015 Αναπτυξιακής Ατζέντας», θα διατάξει κάθε Ρωμαιοκαθολική εκκλησία όλο τον κόσμο να υπακούει άνευ όρων (ολοκληρωτική υπακοή) σε αυτή. Συμπεριλαμβανομένης της αποδοχής του χαράγματος του θηρίου, όταν αυτή ανακοινωθεί.















Πηγή 












Διαβάστε περισσότερα...