Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Κράτος εν κράτει οι Πακιστανοί στην Ελλάδα: Επεισόδιο με δηλωθέν κλεμμένο ΙΧ του Τζαβέντ Ασλάμ καταλήγει σε σύλληψη του...αστυνομικού!

ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΕ...ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ
Ένα πρωτοφανές επεισόδιο που καταδεικνύει ότι η χώρα βρίσκεται στο έλεος των πάσης φύσεως "μεταναστών" εκτυλίχθηκε το περασμένο Σάββατο!
 
Σε μπλόκο όπου οι αστυνομικοί σταμάτησαν ΙΧ που αναφερότα ως κλεμμένο μέσα σε αυτό βρισκόταν ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέντ Ασλάμ !
 
Όμως η κατάληξη ήταν εξευτελιστική για την ΕΛ.ΑΣ καθώς ένας απο τους αστυνομικούς συνελήφθη!


Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν έλεγχο σε αυτοκίνητο που επέβαιναν 5 άτομα, καθώς οι πινακίδες που έφερε, έδειχναν ν” «απασχολεί», καθώς ο ιδιοκτήτης του στην Χαλκίδα είχε δηλώσει απώλεια. 
 
Όπως διαπιστώθηκε το ΙΧ δεν ήταν κλεμμένο. Είχε γίνει κανονική αγοραπωλησία με Πακιστανό υπήκοο, ο οποίος όμως δεν ολοκλήρωσε τη διαδικασία της μεταβίβασης και ο προηγούμενος κάτοχος έκανε δήλωση απώλειας για ν” αποφεύγει τις φορολογικές εισφορές. 
 
Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, οι υπόλοιποι 4 επιβάτες υπήρξαν συνεργάσιμοι πλην του κ. Ασλάμ, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας ότι ο έλεγχος είναι στημένος και πως είναι ρατσιστές. 
 
Ακολούθησε προστριβή με έναν αστυνομικό, σε βάρος του οποίου υποβλήθηκε μήνυση για ρατσιστική συμπεριφορά από τον πρόεδρο της Πακιστανών προσφύγων και χρειάστηκε εισαγγελική παραγγελία προκειμένου ο αστυνομικός ν” αφεθεί ελεύθερος, ενώ ο κ. Ασλάμ οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. 
 
Με κοινή τους ανακοίνωση η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας «η Ενότητα» και η κίνηση ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) καταγγέλλουν ρατσιστικά κίνητρα.  
 
 Η σύλληψη του Τζαβέντ Ασλάμ έγινε σε μπλόκο της ομάδας ΔΙΑΣ. 
 
Τί αναφέρει η καταγγελία: «Οι αστυνομικοί του ΑΤ Αμπελοκήπων επί έξι ώρες πίεζαν τον Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και μέλος του Συμβουλίου Ένταξης μεταναστών του Δήμου Αθήνας , προκειμένου να μην καταθέσει μήνυση σε βάρος των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, που προσήγαγαν τον ίδιο και άλλα τέσσερα μέλη της Κοινότητας Ελλάδος, περνώντας του χειροπέδες και βρίζοντας τον με χυδαίο και ρατσιστικό τρόπο. Τελικά, στις 5πμ το πρωί, συνελήφθη μετά από μήνυση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ με κατηγορίες για απείθεια και εξύβριση.
 
Μόνο τότε έγινε αποδεκτή η δική του μήνυση. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε για κατάθεση στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ και αναμένεται να περάσει από την εισαγγελία εντός της ημέρας». 
 
Το χρονικό, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ και της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας, είναι το ακόλουθο:
 
«Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 Αυγούστου, γύρω στις 11.30μμ, κλιμάκιο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, φορώντας παραδοσιακές στολές της χώρας τους, επέστρεφε από το Μαραθώνα, όπου περιόδευε ενόψει της μεγάλης ετήσιας εκδήλωσης για την ανεξαρτησία του Πακιστάν, που οργανώνει στις 13-14 Αυγούστου στην Πλατεία Δημαρχείου Αθήνας. 
 
Τότε, ομάδα αστυνομικών της ΔΙΑΣ τους παρακολούθησε από τη Μεσογείων και τους σταμάτησε λίγο μετά τον Άρειο Πάγο στη Λ.Αλεξάνδρας. Ένας αστυνομικός είπε «θα σας ψάξουμε, έχετε κάτι παράνομο στο αυτοκίνητο σας;» «Ψάξτε» ήταν η απάντηση. Χωρίς καμία άλλη κουβέντα, ένας αστυνομικός πέρασε χειροπέδες στον Τζαβέντ Ασλάμ, ο οποίος είπε «είναι ρατσισμός ότι χωρίς λόγο μου περνάτε χειροπέδες»». 
 
Εν ολίγοις η κάθε λογής "μειονότητα" στην Ελλάδα αποτελεί κράτος εν κράτει. Υπάρχει αναφορά για κλεμμένο αυτοκίνητο.Τι έπρεπε να πράξει ο αστυνομικός; Απλά έκανε το καθήκον του να ερευνήσει.

 Πηγή






Διαβάστε περισσότερα...