Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Μυστηριώδης ήχος από τον ουρανό τρομάζει ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη (vid)

Ένας περίεργος ήχος, που θυμίζει τρομπέτα, ακούγεται από τον ουρανό, προβληματίζοντας χιλιάδες ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία.

Πάνω από 150 βίντεο έχουν δημοσιευτεί στο YouTube από διάφορες χώρες, με τα πιο πρόσφατα να προέρχονται από τη Γερμανία...

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Inquisitr, ένας μυστηριώδης ήχος ακούγεται στα βίντεο, ενώ κανείς δεν μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση.

Ορισμένοι μάλιστα, όπως ο Aaron Traylor που κατέγραψε τον ήχο στη Μοντάνα των ΗΠΑ το 2012, δεν μπορούν να κοιμηθούν καθώς τους δημιούργησε εφιάλτες.

Θεωρίες κάνουν λόγο για φυσικά φαινόμενα, ηλεκτρομαγνητικά κύμματα, ήχους από ασύρματες συσκευές επικοινωνίας κα. Κάποιοι υποστηρίζουν πιο... περίεργα σενάρια, με εξωγήινους, ήχους της «Αποκάλυψης» και διάφορα άλλα.












Πηγή






Διαβάστε περισσότερα...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.!!!

  δείτε!!! Με αυτό το απλό βιντεάκι κατάλαβε όλη η Γερμανία το πρόβλημα της Ελλάδας 














https://drive.google.com/file/d/0BzZK3WzRQuL9eUNRc29zdjU0d1k/view?usp=sharing




Διαβάστε περισσότερα...

''Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ'' (ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ)

 Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος αναλύει τις ατέλειες του συστήματος (matrix) σε σχέση με τον φοβερό ''Μύθο του Σπηλαίου'' του Πλάτωνα, αναφέροντας πολλά παραδείγματα πάνω σε καταστάσεις μη αποδεκτές από το σύγχρονο πανεπιστημιακό, θεολογικό, ιστορικό και πολιτικό κατεστημένο, το οποίο δεσπόζει και κυριαρεί σε όλα τα επίπεδα. Το διαμορφωθέν αυτό κατεστημένο ενδιαφέρεται περισσότερο για το πώς να κατοχυρώνει τα κεκτημένα (να κρατά δηλαδή σε πλήρη καταστολή το ποιμνιό του), ώστε να μην μπορούν να αποκαλυφθούν οι διάφορες ατέλειες που υπάρχουν στο σύστημα, ένα σύστημα το οποίο διακινεί και ηγείται ο ''άρχων του κόσμου τούτου'' !!!














Διαβάστε περισσότερα...

Άξονας Μόσχας-Τελ Αβίβ: Το Ισραήλ πήρε "καθαρή" θέση υπέρ της Ρωσίας για την κατάρριψη του Su-24

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΥΠΑΜ: "ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ;
ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΥΠΑΜ: "ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ;" - See more at: http://www.pronews.gr/portal/20151129/defencenet/%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83/%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CF%8C%CF%83%CF%87%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B5%CE%BB-%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CE%B2-%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%AE%CE%BB-%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81-%CF%84%CE%B7%CF%82#sthash.6WTOmY6b.dpuf

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 

"Ρωσικό μαχητικό εισερχόμενο από την Συρία εισήλθε πρόσφατα κατά λάθος στον ισραηλινό εναέριο χώρο πριν τελικώς γυρίσει πίσω", σύμφωνα με την ανακοίνωση του ίδιου του υπουργού Άμυνας του Ισραήλ Μοσέ Γιααλόν ο οποίος πρόσθεσε χαρακτηριστικά "εμείς για ένα λάθος δεν καταρρίπτουμε μαχητικά φιλικών χωρών" περνώντας έτσι ένα τριπλό μήνυμα:

Καταδικάζει την Τουρκία για την προ ολίγων ημερών κατάρριψη-ενέδρα του ρωσικού Su-24 που στοίχισε την ζωή ενός Ρώσου πιλότου αλλά και ενός Ρώσου πεζοναύτη που συμμετείχε στην ομάδα διάσωσης των πιλότων και αφήνει έκθετες και τις ΗΠΑ που στήριξαν (λεκτικά αλλά όχι επί του πρακτέου) την Τουρκία.



Επιτρέπει στα ρωσικά μαχητικά να επιχειρούν όσο και όπως θέλουν και απαιτούν οι επιχειρησιακές ανάγκες στην νότια Συρία και στην πόλη Ντεράα.

Και δηλώνεις με άεσο τρόπο την ύπαρξη του άξονα Ρωσία-Ισραήλ.

«Ρωσικό αεροσκάφος από τη Συρία εισήλθε στον εναέριο χώρο μας σε βάθος ενός μιλίου (1,6 χλμ.), αλλά όλα ρυθμίστηκαν αμέσως και το ρωσικό αεροπλάνο επέστρεψε προς τη Συρία», δήλωσε ο Ισραηλινός ΥΠΑΜ.

«Πρόκειται προφανώς για λάθος του πιλότου που πετούσε κοντά στο Γκολάν», είπε ο Γιααλόν.

Το Ισραήλ προσάρτησε ως έδαφός του, μέρος των Υψιπέδων του Γκολάν (βορειοανατολικά της ισραηλινής επικράτειας) το 1981, μετά την κατάληψή τους στον πόλεμο του Ιουνίου του 1967.

Το Ισραήλ και η Συρία παραμένουν επίσημα σε κατάσταση πολέμου εδώ και 48 χρόνια.

«Υπάρχει μια γραμμή επικοινωνίας και συντονισμού για την αποφυγή παρεξηγήσεων στη Συρία μεταξύ του Ισραήλ και της Ρωσίας, καθώς τα ρωσικά αεροσκάφη δεν έχουν πρόθεση να μας επιτεθούν, γι 'αυτό δεν πρέπει η αντίδρασή μας να είναι αυτόματη και να τα καταρρίπτουμε μόλις γίνει ένα λάθος», πρόσθεσε.

Ο Γιααλόν υπενθύμισε ότι ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν συμφώνησαν κατά τη διάρκεια συνάντησης στη Μόσχα, το Σεπτέμβριο, να συγκροτήσουν έναν μηχανισμό συντονισμού στρατιωτικής δράσης των χωρών τους προκειμένου να αποφευχθούν "ατυχήματα" και επιπλοκές στη Συρία.

Το Ισραήλ έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 12 αεροπορικές επιδρομές στη Συρία από το 2013, κυρίως για να πλήξει μεταφορές όπλων που προορίζονταν για τη σιιτική οργάνωση της Χεζμπολάχ του Λιβάνου.

Τον Σεπτέμβριο 2014 το Ισραήλ κατέρριψε συριακό πολεμικό αεροπλάνο ρωσικής κατασκευής, ένα Sukhoi 24, που είχε παραβιάσει τον ισραηλινό εναέριο χώρο στα υψίπεδα του Γκολάν κάτι που δείχνει ότι επιλεκτικά δεν θέλει να έρθει σε προστριβή με την Ρωσική Ομοσπονδία, με την οποία άλλωστε έχει έρθει σε συμφωνία να μπορούν τα ισραηλινά μαχητικά να χτυπούν στόχους επί του συριακού εδάφους ότα το Τελ Αβίβ θεωρεί ότι υπάρχει κάποια μεταφορά προηγμένου οπλισμού στην σιιτική Χεζμπολάχ.

Η δήλωση του Ισραηλινού ΥΠΑΜ δεν έγινε τυχαία, καθώς ήθελε να εκθέσει και να απομονώσει ακόμα περισσότερο την Τουρκία αλλά και να καταδέιξει το γεγονός ότι οι Τούρκοι κατέρριψαν το ρωσικό μαχητικό, γιατί η ρωσική Αεροπορία κατέστρεφε όλους τους τουρκικούς εφοδιασμούς προς τους Τουρκμένους ισλαμιστές και το ISIS.

 Πηγή





Διαβάστε περισσότερα...