Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Τι είπε η Θεοτόκος για αυτούς που θα διαβάζουν τους Χαιρετισμούς Της - Δείτε παρακάτω εκπληκτικά θαύματα! (Βίντεο)

Τι συμβουλεύει και ο Γέροντας που έχει "κατακτήσει" τις ΗΠΑ - Ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας
Σε Κώδικες του Αγίου Όρους μαρτυρούνται πολυάριθμες εμφανίσεις της Υπεραγίας Θεοτόκου σε Αγίους Γέροντες, στους οποίους και δήλωσε «όστις Με χαιρετίζει μίαν φοράν την ημέραν με τους Χαιρετισμούς, τους οποίους πολύ αγαπώ, θα τον προστατεύω, θα τον διαφυλάττω από παν κακόν, θα τον επιβλέπω καθ” όλην την ζωή του και εν εκείνη την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας, θα τον υπερασπισθώ ενώπιον του Υιού μου».
Έχουμε και σε παλαιότερη μας ανάρτηση αναφέρει τον Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας, ο οποίος σε επιστολή που έστειλε στα πνευματικά του παιδιά τα προτρέπει να διαβάζουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και όχι μόνο στο Απόδειπνο τους Χαιρετισμούς της Παναγιας μας, όπως αναφέρει το ekklisiaonline.gr.
Αυτήν την εντολή την είχε λάβει από τον Άγιο Γέροντά του, τον Γέροντα Ιωσήφ τον Ησυχαστή που μαζί με τον συνασκητή του τον Γέροντα Αρσένιο τον Σπηλαιώτη ( τον “Παππού” ο οποίος έχει αναφερθεί σε προηγούμενη ανάρτηση) διάβαζαν ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ κάθε μέρα τους Χαιρετισμούς της Θεοτόκου.


Αυτήν την ευλογημένη συνήθεια για την οποία μας συμβουλεύει ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας την τηρεί ανελλιπώς ο ίδιος, ακόμη και σήμερα που βρίσκεται στην Αμερική.
Παρότι έχει αποκτήσει την καθαρή, νοερά, καρδιακή προσευχή δεν σταματά να λέει τους Χαιρετισμούς της Παναγίας καθημερινά και σε κάθε περίσταση.
Αυτό το βεβαιώνει και ο υποτακτικός του, που εκάρη από τον Γέροντα Εφραίμ μοναχός και στον οποίο έδωσε το όνομα του, ο Αμερικανο-ινδικής καταγωγής μοναχός Εφραίμ, που εδώ και είκοσι χρόνια διακονεί καθημερινά τον Γέροντα Εφραίμ.
Στο βίντεο που ακολουθεί και το οποίο είναι αφιερωμένο στην Ιερά Μονή Αγίου Αντωνίου στην Αριζόνα και στο Γέροντα Εφραίμ, ο υποτακτικός του διηγείται ένα πολύ χαριτωμένο περιστατικό που συνέβη όταν με το αμάξι της Μονής οδηγούσε τον Γέροντα Εφραίμ μέσα από την έρημο για να πάει να εγκαινιάσει μία νέα Μονή!
Ο Γέροντας Εφραίμ ξεκίνησε να λέει εκφώνως τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας ενώ ο υποτακτικός οδηγούσε. Συγκινημένος, ο υποτακτικός άρχισε να προσεύχεται κι αυτός. Και τότε συνεβη ένα πραγματικό θαύμα!
Σας αφήνουμε να το ακούσετε από το στόμα του μοναχού στη διήγηση του που ξεκινά στο 16.20 λεπτό του βίντεο που ακολουθεί...









Πηγή







Διαβάστε περισσότερα...