Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Τα ρωσικά ΜΜΕ μελετούν τι είπε ο Άγιος Παΐσιος: "Θα γίνει ρωσοτουρκικός πόλεμος και θα καταστρέψουμε την Τουρκία" (vid)

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ "ΠΑΡΑΘΥΡΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ!
 του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 

H προφητεία του Άγιου Παϊσιου για την διάλυση της Τουρκίας μετά από έναν ρωσοτουρκικό πόλεμο απασχολεί τα ρωσικά ΜΜΕ καθώς ο Άγιος είχε προβλέψει την σημερινή τεταμένη κατάσταση μεταξύ των δύο χωρών όπου μια "σπίθα" αρκεί για να επιφέρει την εμπόλεμη σύγκρουση, την ίδια στιγμή που στην Τουρκία αναζητούν νομικά "παράθυρα" για να κλείσουν τα Στενά!

Ο Άγιος βασιζόμενος και στην ακριβέστατη προφητεία του μεγάλου Εθνομάρτυρα Άγιου Κοσμά του Αιτωλού, ο οποίος σαφέστατα προείδε την διάλυση της Τουρκίας 250 χρόνια πριν προλέγοντας "Στο τέλος θα τους διώξουν εις την Κόκκινη Μηλιά. Από τους Τούρκους το 1/3 θα σκοτωθεί, το άλλο τρίτο θα βαπτισθεί και μονάχα το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά" έδωσε το στίγμα από ποιον θα καταστραφούν οι Τούρκοι και για ποιο λόγο.



 Ο Άγιος, ο οποίος αναγνωρίζεται πλέον και από την ρωσική Εκκλησία προέβλεψε έναν μεγάλο  και ανελέητο πόλεμο στην Τουρκία και  επικείμενη καταστροφή του τουρκικού  κράτους.

Περιέγραψε με λεπτομέρεις και συγκεκριμένα τον ρόλο της Ρωσίας στα γεγονότα που θα ακολουθήσουν.

Από τις 24 Νοεμβρίου 2015 και μετά οι Ρώσοι πολίτες ασχολούνται εκτενώς με τις προρήσεις του Αγίου,καθώς η ραγδαία επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας ταιριάζει απόλυτα με αυτές.

«Εμείς δεν μπορούσαμε  να φανταστούμε  ακόμη τον  εφιάλτη, όταν βρισκόμασταν μέσα σε φιλικό περιβάλον  στα ηλιόλουστα θέρετρα της Τουρκίας και  ξαφνικά και ύπουλα οι Τούρκοι έριξαν το μαχητικό μας» αναφέρει χαρακτηριστικά ένας Ρώσος πολίτης.

"Η Ρωσία θα νικήσει την Τουρκία , η Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη,  το ένα τρίτο των Τούρκων θα ασπαστεί τον  Χριστιανισμό, το άλλο  τρίτο θα χαθεί  και το υπόλοιπο ένα τρίτο θα γυρίσει πίσω  στην Μεσοποταμία"  προφήτευε ο Άγιος Παΐσιος από το Άγιο Όρος και αναφέρει το ρωσικό ren.tv.

Τα ρωσικά ΜΜΕ μιλούν με δέος για τον Άγιο της Ορθοδοξίας που ήταν μοναχός και  ζούσε σε ένα μοναστήρι στο Άγιο  Όρος, στο κέντρο της  ορθόδοξης πνευματικής ζωής, και κοιμήθηκε το 1994, ενώ  το 2015 αγιοποιήθηκε. "Ο Άγιος αυτός είναι επίσης ευρέως σεβαστός και στην Ρωσία" αναφέρουν χαρακτηριστικά.

"Οι Ρώσοι ειδικοί αναφέρουν ότι λίγοι άνθρωποι έδωσαν  προσοχή στις προφητείες  του, διότι φάνηκαν σε πολλούς πάρα πολύ παράξενες και αδύνατες να συμβούν. Ωστόσο, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να διαβαστούν  προσεκτικά όλα τα λεγόμενα του Άγιου γέροντα.

Τον Ιανουάριο του 2016 έγινε γνωστό ότι η Τουρκία κήρυξε την περιοχή του Αγίου Όρους περιοχή διεξαγωγής των στρατιωτικών ασκήσεων της με την έκδοση ΝΟΤΑΜ η οποία δέσμευε  το βόρειο Αιγαίο παράνομα για όλο το έτος!

Η Ελλάδα   θεωρεί αυτές τις ενέργειες της Άγκυρας ως  μεγάλη πρόκληση, όπως και η ρωσική εκκλησία"

"Ο Άγιος Παΐσιος προέβλεψε ότι ο πόλεμος που θα εξαπολύσει η Τουρκία,  θα διαρκέσει δυόμισι χρόνια. Αλλά στο τέλος η Κωνσταντινούπολη και ο καθεδρικός ναός της η  Αγία Σοφία, θα επιστραφεί στους χριστιανούς.  Ωστόσο, οι άγιοι γέροντες του Αγίου Όρους δεν είναι οι μόνες πνευματικές «πηγές» , οι οποίες προβλέπουν  παγκόσμιες  αλλαγές.

Όταν το  2011 ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς μετέβη σε μια ιδιωτική επίσκεψη στο Άγιο Όρος, δεν μπορούσε να περιμένει τα όσα άκουσε από τους Άγιους  γέροντες.

Όπως έγινε γνωστό κατά την διάρκεια επίσκεψης  του Ουκρανού πολιτικού σε μεγάλες ιερές Μονές  και συζητήσεις με τους μοναχούς του Αγίου Όρους, ο τότε πρόεδρος της Ουκρανίας έλαβε σαφή προειδοποίηση ότι θα μείνει  στην εξουσία τη χώρας του μόνο υπό την προϋπόθεση της ειλικρινούς μετάνοιας, αλλιώς θα ανατραπεί και η χώρα του  θα καταρρεύσει μέσα στο χάος και τον εμφύλιο όπως και έγινε

Ο Γιανουκόβιτς φάνηκε  προσωρινά μεταμελημένος, εκ των υστέρων τελικά παραδέχθηκε  τα λάθη του . Η προφητεία των Αγίων γερόντων έγινε πραγματικότητα.Ο Β.Γιανουκόβιτς έχει επανειλημμένα συναντηθεί   επίσης με έναν σεβαστό γέροντα τον  Μοναχό Ιωνά, έναν Ορθόδοξο μοναχό από την Οδησσό που κοιμήθηκε το 2012 .

Αυτός ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος  στην διάρκεια της ζωής του θεράπευσε πνευματικά πολλούς απλούς ανθρώπους , αλλά και ισχυρούς.

Ονομάζονταν  Ιωνάς Ιγνατένκο και είναι  γραμμένος στην ιστορία της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου ως ένας ευσεβής  υπηρέτης.

Ο Γέροντας Ιωνάς, προέβλεψε τον κόσμο που ζούμε, λέγοντας ότι οι  μέρες του δολαρίου είναι αριθμημένες. Η «πράσινη βίβλος» σύντομα θα είναι άνευ αξίας, και η δύναμη του αμερικανικού νομίσματος, είναι ένα προσωρινό φαινόμενο, έλεγε ο ίδιος.

Όσον αφορά τον διαχωρισμό και τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο Ιωνάς είπε ότι αυτός ο πόλεμος είναι  πρωτίστως πνευματικός , και  στόχος του είναι  ο διαχωρισμός της Ουκρανίας από την Ρωσία και η καταστροφή της Αγίας ορθοδοξίας .

Στην συνέχεια, όμως, σύμφωνα με  αναμνήσεις αυτοπτών  μαρτύρων, είπε, «Αλλά ο Κύριος δεν θα το επιτρέψει.» Ο Γέροντας Ιωνάς κοιμήθηκε στις  18 του Δεκεμβρίου του 2012. Τον Δεκέμβριο του 2013, ένα χρόνο μετά το θάνατό του, άρχισε ο εμφύλιος πόλεμος στην Ουκρανία."

Ο Άγιος Παϊσιος έιχε πει: «Η Τουρκία θα διαλυθεί, και μάλιστα θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι», «Θα σβήσουν ως έθνος και η έκταση ολόκληρης της Τουρκίας θα είναι μία αχανής έρημος, στην οποία, για να συναντήσει κανείς άνθρωπο, θα πρέπει να περπατάει εφτά (7) ώρες!»

Αλλά και ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός που έχει σειρά να αγιοποιηθεί: «Τότε ομού θα ηττηθεί και η δόλιος Τουρκία γιατί θα πράξη πονηρά μεγάλη προδοσία».

Την προδοσία την διέπραξε! Ο ίδιος ο Β.Πούτιν είχε πει μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού: "Δεχτήκαμε πισώπλατη μαχαιριά".

π. Γεννάδιος: «Οι Τούρκοι θα πάθουν μεγάλες καταστροφές, και θα καταδιωχθούν μέχρι την Κόκκινη Μηλιά (κάπου στη Μέκκα, πρωτεύουσα της Αραβίας).Από τον πόλεμο το ένα τρίτο του Τουρκικού πληθυσμού θα φονευθεί, το άλλο τρίτο θα καταδιωχθεί μέχρι την Κόκκινη Μηλιά, και το υπόλοιπον ένα τρίτο θα βαπτισθεί και θα γίνουν χριστιανοί.»

π. Σίμων Αρβανίτης: «Αλλά είναι ο τάφος τους όμως της Τουρκίας. Ο τάφος τους καθώς τό είχανε πει καί αυτοί οι Τούρκοι, όπως είπαν μερικοί τώρα».

Αγ. Μεθόδιος Πατάρων: «Θα δείρουν τους Ισμαηλίτες και θα τους καταδιώξουν ως την Κολωνία».

Άγιος Παΐσιος: «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί».

Προσωρινή κατάληψη Πόλης από Ρώσους Άγιος Παΐσιος: « Θυμήθηκα τότε ότι ο Άγιος Μεθόδιος Πατάρων είχε πει σε μια προφητεία του « ...;και κρατήσει Επτάλοφον, οι Ρώσοι, το ξανθό γένος και φυτευθήσονται εν αυτή λάχανα ...;», δηλαδή το ξανθό γένος, οι Ρώσοι θα κρατήσουν την Πόλη, όσο κρατούν τα λάχανα (δηλαδή 5-6 μήνες).

Αυτό το επιβεβαίωσε ο Άγιος. 

Αγ. Μεθόδιος Πατάρων: «Και θα επικρατήσει στην Επτάλοφο το ξανθό γένος για έξη ή πέντε μήνες και θα φυτεύουν πάνω σ’ αυτήν λάχανα, και θα φάνε πολλοί από αυτούς για να εκδικηθούν τους Αγίους». 

Γ΄ Παγκόσμιος πόλεμος

  Άγιος Παΐσιος: «Ο πόλεμος που θα ξεσπάσει θα είναι παγκόσμιος...;» 

π. Λεόντιος Σάμου: «το κακό και ο μεγάλος πόλεμος που προετοιμάζουν οι χώρες που δεν έχουν σταυρό στην σημαία τους και αυτοί που τις κατευθύνουν πλησιάζει και μοιάζει σαν το νερό που το μαζεύει τ’ αυλάκι μετά γίνεται χείμαρρος και ποτάμι και στο τέλος πλημμυρίζει την πεδιάδα και σκεπάζει την γη».

Βασικά η αγωνία των ρωσικών ΜΜΕ δεν είναι για το αποτέλεσμα ενός ενδεχόμενου ρωσοτουρκικού πολέμου τον οποίο "προέβλεψε" ως πιθανό μέχρι και ο Α.Τσίπρας χθες από το βήμα της Βουλής.

Η αγωνία όλων Ρώσων και μη είναι ότι αμέσως μετά ακολουθεί ο Γ' ΠΠ. Και όλοι γνωρίζουν ότι, αυτό είναι κάτι που κανείς δεν είναι έτοιμος να ζήσει, στην Αγία Γραφή λέει χαρακτηριστικά "οι ζωντανοί θα λένε στους νεκρούς, βγείτε από τους λάκους εσείς να μπούμε εμείς".

Γι'αυτό όλοι τρέμουν στο ενδεχόμενο μια "ανοησίας" εκ μέρους των Τούρκων όπως να "τολμήσουν" (με αμερικανική παραίνεση) να κλείσουν τα Στενά, γιατί τότε θα αρχίσουν όλα.

Ήδη σήμερα η Sabah έκανε υποθέσεις για το αν μπορεί η Τουρκία να κλείσει τα Στενά ως προς τα ρωσικά πλοία!















Πηγή 







Διαβάστε περισσότερα...